World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így könnyû😊))

A nulla sebzéses dologhoz kapcsolódóan, csak én képzelem be, hogy egyre több az ilyen? Ma is lövöm a KV-1 F-30-ával az ellen KV-2-jét oldalról, és egymás után jönnek az átütõ, de nulla kárt okozó találatok.

csak ami tetszik... vagy nem vagyok hajlandó több tier8+ tankot kifejleszteni 😄 a sok barom miatt

amúgy meg nyisd le a bojlert 😄 és meglátod

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Provance-al nincs bajom, azt nem is értem, hogy miért vették ki, jó kis páncélvadászbarát pálya.

Nekem hiányzott Provance.

höh?😊 minden ág ki van húzva? vagy csak ami tetszik?😊 mert nekem az a bajom hogy túl sok minden tetszik😊 megvenni meg már nem tudom😊

Hát, az a rohadt Dragon Ridge nagyon nem hiányzott, B2-vel kínszenvedés. Ennél már a Swamp is jobb volt. Ellenben jól érzékelem, hogy Provance visszakerül a magas Tier-be?

bujcsik555
Lassú <#nevetes1>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Eagle16
4 pálya is át lesz alakítva:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

bujcsik555
abbey érdekes lesz...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Basszus,10-20 méterrõl lepattant egy csomó lövésem,kt,amx50,Maus-ról.Ami meg betalált az sem sebzett.Amx50 hátát átütöttem és sebzés nuku.Szinte csak lórit tudtam sebezni.

Eagle16
Van valami, sniper nézetes FPS esést is javították állítólag...

há' jó hogy ne! 😄
akkó' ne

mijki
Én most hajtok majd rá a T29-T32 kombóra, és ha jönnek a medek, nekem Church1, Crusader, Cromwell, Comet és talán Centurion.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

szerintem meg nem 😄
azé' a Cromwell is meg fog érni egy misét szerintem.

jó neked... nekem már nincs mit :/
ezért lesz yo hogy jönnek a brit tankok, de amint meglesz a Churchill I meg a Crusader már unatkozni fogok xDDD 😞
Az eletben nem tankozok viszont ha az utcan verekedesbe keverednek a haverokkal es latnam, hogy ketten utnek egy egy ellenfelet akkor nem oda rohannek hanem lecsavarnam a ket dagadtat akik kozelebb vannak hozzam. <#boxer> A koverseg low effit takar verekedesnel, de mint a jatekban az utcan is tudnak meglepetest okozni a gyengebb jatekosok is.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Remélem nem tartják magukat az in developmentes kiíráshoz mert ott november van írva, az meg jövõhét csütörtök.

WoT: Nishizumi77

Nekem meg lassan végleg elszáll minden reményem, hogy valaha is lesz idõm kifejleszteni azokat a tankokat, amiket kinéztem magamnak 😄

A 8.1-ben van némi grafika optimalizáció, vagy ahhoz nem nyúltak?

fassssza! 😊
végre lesz mit fejlesztenem 😄
már kezdett unalmas lenni a game 😊
Eagle16
Holnap érkezik a 0.8.1 az orosz szerverre: link

Úgy tippelném hogy az EU jövõhét elején megkapja. (kedd/szerda)

Hypo
biztos ezt nem vitattam, csak nekem ez meg a hit skinek ezek mind elveszik a jatekot ezert nem is hasznalom oket

De minderrõl fogalmad se lenne ha nem használnád azt a modot! Simán le noobozná mindenki azt a +1500-ast!

Az élet minden területén vannak gyengébb képességû emberek ahogy jobbak is! Mi lenne ha mindenkirõl ránézésre meg lehetne mondani mire képes? 😊
Nem, persze. De ha mondjuk nálunk van a 95%, akkor nagy valószínûséggel több magas eff-es van a csapatunkban. És egy 1500+ eff-estõl nem azt várja az ember, hogy a csata elsõ két percében elhulljon (kivéve, ha valami tüzér egylövésesezei, az más).

Nem beszélve arrol hogy igy gördulékenyebb lett a játék amióta nincsen fennt,nálam komoly fps zuhanást okozott

505thZajcev[PT]
Akkor lehet velem van a baj, hogy szeretek nyerni...

Errõl beszélek! Ha nem nézem nem rohanok rá senkire és nem tartok senkitõl! Mindenki egyformán képes bármire! Számomra ez adja a játék ízét!
505thZajcev[PT]
Pedig ez egy csapatjatek, ahol 14 tarsad van. Ellened is 15-en jonnek, nem csak 5-6. Egyedul meg nem nyert senki. Ugyhogy rajuk vagy utalva, tok mind1 milyen Wittman venad van, ha 3-an radrontanak, akkor leadsz 1, max 2 lovest es veged.

505thZajcev[PT]
Ezzel en is igy vagyok. Mindig a jobbik jatekost szedem ki a tomegbol. Minel kevesebb ideig el, annal kevesebbet sebez es annal nagyobb az eselyunk a gyozelemre.

A legtöbb esetben rossz irányba visz el! Ezért már régóta nem használom. Jó ez az eff, de játékon kívül. Ha látom csata közben (elõtt), hogy nem jó a leosztás, úgy álltam hozzá! Mióta nem használom inkább magamat hibáztatom és nem a társakra fogom!
Forolto
De jó volt ez nekem addig amig a második accountomat húztam és 650-es effel kaptam meg...s mennyien hittek pirosnak.😄

Én artyval nézem sokszor,ha piros az ellen artyja meg se mozdulok,ugyse counterezik...

patchaou
Olyan is volt, hogy az ellen +az arty minden pirosat megkímélt mellettem amíg engem ki nem szedtek. Utána meg már könnyû dolguk volt a többivel. Ha lehetõség van rá Én is elõször a zöldebbeket lövöm ki.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Érdekes dolog ez az eff. van tankom, amivel 500, van, amivel 1600 és van a kettõ között. Akkor most tõlem félsz, ha szembe jövök? :-)
Teljesen mindegy mire használod! Így vagy úgy de befolyásolja a játékod!
505thZajcev[PT]
Pedig hidd el hasznos, az eff egy jo meroszam. 1000 alattiakat mindig megeszem, ritka hogy meglepnek. A 2000 koruliekkel pedig tudom hogy vigyazni kell, mert egy hiba es vegem...

patchaou
Ott a pont. Én is voltám már pont E75-el szemben, láttam hogy 700-as effije van, ezért simán rámertem menni a T-44-el. És Én is figyelgetem, hogy a mellettem vonulók fölött milyen számocska van. Egy piroskától még véletlenül sem várom hogy flenkelje a dögöt amivel leállok harcolni, ugyanakkor egy zöldnek legtöbbször szólni sem kell, teszi a dolgát.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hypo
😊 biztos jo de szerintem elveszi a jatekot. életben se tudod hogy az ellenfeled jo vagy pocsek.

Solten
Opcionalisan kikapcsolhato szerencsere.

Saor Alba

Az XVM nem gyozelem latolgatasra kell hasznalni mert az nem mindig ad pontos eredmenyt. En arra hasznaltam ,hogy lassam milyen emberek vannak korulottem a csapatunkban mert o ha tudja az ember mennyire lehet rajuk szamitani.
A masik dolog, hogy ha 1 vs 1 helyzet alakul ki es en pl. egy amx 13-90-nel vagyok az ellenfel meg egy E-75-tel, de latom, hogy mikulas ul benne akkor rarontok mert valoszinu csak allni fog es a tornyat forgatja. De ha latom, hogy egy zold szinu ul benne akkor spottolom csak amig jon a segitseg.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

505thZajcev[PT]
Ez a wot random. Ha van legalabb 3 ilyen penetration de no dmg loves, es latom hogy a tobbiek is igy jarnak akkor mar tudom hogy veszteni fogunk 😊

És az hogy 5-öt lövök mind penetration és 0 damage-el fejezem be a partyt és ez kurvára nem az én hibám meg 10 böl kilenc lepattan oldalról ez is az én hatékonyságomat tükrözi , és ezt nem nagyon számolja ,nyilván ha arany lõszerrel mennék dobna azonnal a statomon

Sokszor el lett már mondva, hogy nem az a feladata, hogy a meccs eredményét jósolgassa. Arra jó, hogy ránézésre meg tudd állapítani, ki mit tud és mit nem. Nem is értem hogy ez a gyõzelem esély funkció mi a fenének lett belerakva.

Azt annyira szeretem, amikor az XVM azt mondja, hogy 95% esélyünk van a gyõzelemre, erre 1 perc alatt már 4-0-ra vezet az ellen...

Te tudod ,én csak az xvm-et szidtam nem téged

Forolto
Ne érezd,lásd,mennyi töltési idõ,célzásí idõt nyersz a ventillátorral és mennyit nyersz egy box-al.Én inkább odaadom azt a 0,05 sec töltési idõt 1 sec javitásért.Hidd el,mikor leszedik a láncod ott állsz mint az urologusnál vizsgálat elött,hátulról kapod a szépet.😊 nem is beszélve a medium light tankoknál,addig kilõnek,mig megjavitja a láncot.Legyen full legénység javitás utána jöhet ventillátor.

Egy német, amcsi TD-nél nyilván nem annyira nyilvánvaló ez, de bizony egy lassú célzási idejû francia vagy szovjet TD-nél az ember mindent megtesz hogy javítson valamit a csigalassú szûkülési idõn, így rárak mindent ami ezen segít, ventit, célzásgyorsítót, Elitalakulat képességet.

Forolto
Én inkább ugy írom,hogy van fontosabb is.Tehát 3 slotunk van és amig kell repair box addig csak 1 szabad slot van.TD-nél azért törném a fejem egy álcahálón vagy egy távcsõn ventillátor helyett:Fõleg,hogy azt át lehet rakni bármilyen tankra gold nélkül,ami szerintem sokunknak gondot okozhat.