World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg nyisd le a bojlert 😄 és meglátod
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Basszus,10-20 méterrõl lepattant egy csomó lövésem,kt,amx50,Maus-ról.Ami meg betalált az sem sebzett.Amx50 hátát átütöttem és sebzés nuku.Szinte csak lórit tudtam sebezni.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ezért lesz yo hogy jönnek a brit tankok, de amint meglesz a Churchill I meg a Crusader már unatkozni fogok xDDD 😞
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
WoT: Nishizumi77
végre lesz mit fejlesztenem 😄
már kezdett unalmas lenni a game 😊
Úgy tippelném hogy az EU jövõhét elején megkapja. (kedd/szerda)
Az élet minden területén vannak gyengébb képességû emberek ahogy jobbak is! Mi lenne ha mindenkirõl ránézésre meg lehetne mondani mire képes? 😊
Én artyval nézem sokszor,ha piros az ellen artyja meg se mozdulok,ugyse counterezik...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A masik dolog, hogy ha 1 vs 1 helyzet alakul ki es en pl. egy amx 13-90-nel vagyok az ellenfel meg egy E-75-tel, de latom, hogy mikulas ul benne akkor rarontok mert valoszinu csak allni fog es a tornyat forgatja. De ha latom, hogy egy zold szinu ul benne akkor spottolom csak amig jon a segitseg.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.