World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írd meg hogy változtassák meg mert nem léptél be 3 hónapig és mivel ilyen gyökér szar a rendszerük hogy töröltek téged..... csak kicsit finomabban!
wildstorm
Szerintetek mit írjak ennek a nyomorék WG-nek, hogy megváltoztassák az e-mail címemet? (a régibe nem léptem be 3 hónapig ezért megszûnt...)

Ekkora retardáltakat:
"However, we can see that you made the same request about 3 months ago saying the exact same things! So, your email account is still accessible!"

Most ha én újra kértem az e-mail-m cseréjét az azt jelenti, hogy mûködik a régi e-mail-em? Ezek tényleg ennyire fogyatékosok?!

WoP-al sem tudok játszani, mert ha wg.eu-ra belépek kiírja, hogy már meg lettem hívva, csak mivel nem érem el az e-mail-m kicsit nehéz...

Ötlet?

kell a ráknak! miért? te ki fogod õket próbálni?
az összes másolat lesz....
Atya világ. Az európai treetõl még sehol nem vagyunk, de már a kínaiakat tervezgetik? És van azoknak egyáltalán valami említésre méltójuk az olcsón lemásolt szovjet technikán kívül?
Pedig neked is lehetnének occo nadon occo kici kinai tankjaid!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

kínai ág.... pfffffffffff 😄
hozzá se fogok érni.... így is elegem van a k.va kínaiakokból!!!
Jó kérdés. Ezt irták róla, kicsit gyanús:

T-34-1 - one of the tanks on the 7th level of the Chinese branch. Release date - in an upcoming patch.
Currently known performance characteristics: three guns: 85 mm, 85 mm and 100 mm.

Ezek szerint nem.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

bujcsik555
Mármint sokan biztos az új graffal tolják, és ez miatt.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Áhh, így már érthetõ. Csodálkoztam is, sokkal kevesebb skuló csapodott be mostanában az 5 mp-el korábbi pozíciómba 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Csak improved rendernél nem látszik, normálnál van.

Ez prém lesz?
Mind1.😄 Akkor új kinai t7 med. Mondjuk csak ránéztem, furcsa is volt a szine...

bujcsik555
Kivették? Nekem nem tûnt fel, én 8-0 óta is ugyan úgy counter-artyzok.

A többi stimmel 😄

TOMSILENT
meg mondjuk kínai nem orosz.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Izé t7... t7

T-34-1 új orosz t8 med.

Ok! Köszi megvan!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Gottfried
Na ezt csinálja utánam valaki!

Utolsó lõszerrel kilõni az utolsó ellenséget tier1-ben 😊

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. október 24. 19:24:47
Jármû: MS-1
Szerzett tapasztalat: 474
Szerzett kredit: 7 504
Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés, Legyõzhetetlen

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

zeek
-

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.

pointer4
Ha keleten kezdesz (én délként utaltam rá) irány északra felfutni a hegyen, és onnan a szerpentín tetjérõl, a házaktól belátni a még lassú helyezkedõ artykat, mielõtt elvonulnának.
Az nyugati kezdõrõl, - a ház melletti bokorból amit említettél - egy 100as legéynségû tier9 med bármit beszpottol szembõl, optika nélkül.Ezért kicsi ez a pálya szerintem. Nem kellene sok, 100m+.
A csík, amit az arty (meg némely tank) lövések húznak.
pointer4
Hát amelyik délen kezd, és nem gyors, az nagy szarban van. A 'vár' mögül kevés dolgot kezdhet. Északi pontról a házikók között okés.
Himmelsdorf, meg elfogadható arty pálya, nem icipici 😊 TD-módban is lehet menni.
kipróbáltam. csata elején kaptam mobil hívást.. teló közben 2 kill.
utána még 2.. kikaptunk 15-8ra..
és igen: artyval 😄
Bocs, hülye kérdés:
Mijaza tracer?
Lehet, hogy tudom mi az, csak nem így ismerem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ja, a nyugati oldalon a kezdésnél van egy kis ház, mellette egy bokor. Na, ha oda az ember beállt egy Leo-val, vagy 2801-el (illetve ezeknek a más nemzeteknél való megfeleleõikkel) periszkóppal felszerelve, akkor a felderítõ medál garantálva volt. Érdekes, de a keleti oldalon hasonlóan jó felderítõ helyet nem találtam, szerintem a nyugati rész ópébb.

dante3
Szerintem aki sokat artyzik megtalálta a helyét provinceben is, uúgy, mint pl. Himmelsdorfban! /nem a sínek végére gondolok/ 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

"Szerintem mi nem ugyan avval a játékkal játszunk"

Ez már nekem is feltûnt korábban. Amúgy kíváncsi vagyok, visszahozzák e a tracert a 8.1 peccsben, mert eddig nincs hír róla.

Egy döntetlenem nem volt ott 😄
Ellenben a mocsárban egy rakat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

pointer4
Ja, egy bokorban ûcsörögtek, tracer meg nincs a világon.
Szerintem mi nem ugyan avval a játékkal játszunk.
Scoutnak le se kell menni, talált a kezdõ mellett a peremen egy bokrot, és spottolta az ellenség kezdõkörébõl kijövõ tankokat.....
Ahogy mondtam, századozásnál nagy tierû (korlátlan és bajnok) századokban eddig is volt, nyilván onnan van a kép.

Nagy gépeket láttam a videóban, ezért gondoltam azt, hogy visszakerül magas Tier-be is.

pointer4
Ezeknek a tankoknak a játékstílusához, nem is kell páncél, túlértékelitek ezt. A mozgékonyság sok esetben fontosabb, több minden tud eldönteni egy meccs folyamán, mint a lemezvastagság. A revolver tárral párosítva, meg 'szuperfegyver' lehet, csak mint mondtam, 1vs1 szituban, végjátéknál, vagy támogató szerepkörben.
"Province meg tényleg kurva jó volt az artyknak, szemközti e50 jött közelebb 70 métert, és be volt az összes spottolva. 😄 Az a pálya, magas tierben, egyszerûen túl kicsi alap területû, szervezetlen játékra."

Igen, nagyon jó volt az artyknak, mert a sarkokban lévõ bokrokban ücsörögtek, egészen addig amíg valaki fel nem tudott jönni az õ oldalukon hogy felspottolja õket. Nagyon kellemes feladat volt ám a spotternek átvágni a marha nagy senkiföldjén, ahol egyszerre a fél ellenséges csapat láthatta és lõhette õket. Egy jó csapat mellett az ellenséges spotter a nyílt téren át félútig se jut el, esélye sincs felspottolni az artyt. És ez megint csak az állóháborúnak kedvez.

Túl kicsi alapterületû? Hát bizony, nem kedvezhet minden pálya az artyknak. Szerintem a nagy alapterület megintcsak az artyknak kedvez, a magas tierûek ellõnek akár ezer méterre is, õket meg kábé húsz méterrõl tudják spottolni.

"Komarin meg swamp a sok draw miat került ki."

A sok döntetlent éppen a kempelés okozta, senki se mert nekiállni átvágni a nagy nyílt téren, hogy aztán azonnal leszedjék a túloldalról. Éppen errõl beszéltem én is. Ez bizony pályatervezési hiba.

505thZajcev[PT]
Nehogy azt hidd. Az alja 170-es, es elegge dontott, eleg sok minden pattog rola. Az 50-120-on meg a t50 is atlott... <#rolleyes>

elnézve az 50B is elég papír doboz.....a 100 fronttal...volt tiger II-öm annak az alap is erõsebb nemhogy a fullos...és csak T8......
csak kredit kell hozááá 500k..és megvan...bár az amx m4 45..is elég jóó..erõs ágyúú..csak lomha jószág....de viszont a tierjében elég jól pattint ha berorgatja az ember!!!
pointer4
Dragon Ridge, a piros képernyõs sniper nézet probléma miatt került ki a maplistbõl.
Province meg tényleg kurva jó volt az artyknak, szemközti e50 jött közelebb 70 métert, és be volt az összes spottolva. 😄 Az a pálya, magas tierben, egyszerûen túl kicsi alap területû, szervezetlen játékra.
Komarin meg swamp a sok draw miat került ki.
Pedig szerintem swamp kurva jó kis map, komarin meg csak a caprush-ok miatt volt szar, imádtam ott leduplázni tankot. Csapatsebzés 800hp, játékidõ 1:20, kapott xp 600 duplázva. Oda inkább egy Encounter játékmód kéne, közepre a szigetre egy 2 perces cap körrel 😄
PEdig pont közepes meg nehéz tankokkal mentem ott alegjobb köreimet 😄
jó pálya volt de nem baj 8.1 ben majd visszakerül csakúgy mint dragons ridge átalakítva

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tier 8 companyba kötelezõ kellék mindenhova az 50 100 úgyhogy csak húzd ki

az amx 50 100-nál csak a VIII-as ágyú revolver,,,,vagy a dc90 (VII)-is az ?
Nincs neki😊 úgy kell játszani vele😊

nem valami kemény a páncélja....
<#idiota><#nevetes1>

Provincenak hívják, és pont azért került ki a magas tierû random csatákból, mert kizárólag a páncélvadászoknak és az artyknak kedvez, közepes-nehéztankal halál volt.

Tervezési hibás pálya amúgy, egy óriási nyílt tér kétoldalán TD és arty fedezékekkel, ez játékmechanikai szempontból nem elfogadható, Komarin és Swamp is emiatt került ki, nagyon helyesen. Egyszerûen ebben a játéban a játékmenet nem szabad hogy arról szóljon hogy ki kempel jobban, és tudja leszedni gyorsabban azt aki a túloldalon megunta a kempelést. Ezt a tervezõk is belátták. Malinovka is csak azért maradt bent szerintem, mert az volt az elsõ map a játékban.

Nem esik egy szó sem egyébként arról, hogy visszakerülne magas tierbe random csatába. Században pedig eddig is volt, csak randomból került ki.

Dragon Ridge-el játékmechanikai szempontból sosem volt gond, csak éppen nagyon bugos pálya volt, és a fizika miatt úgy is át kellett dolgozni, így ideiglenesen kikerült. Most visszajön.

pointer4
Jó cucc az, de csak kísérõ tankként lehet vele érvényesülni, vagy a végjátékban.
aha 😛 persze 😄 mindezt prém nélkül.....
Majd útánna olvasok hogy kéne lõnöm a type és a tigris seggét 30 méterrõl álló helyzetbõl.. biztos valami trükk kell hozzá😊 ja véletlenül 200 HP volt mind a kettõnek...

most õszintén!!! mindenki fikázza az amx50 100-at érdemes kinlódni vele vagy sem....mert csatában meg utálják mint a sza...t ???
Hogy gondolod ezt? dehogy is.. még a feltételezés is sértõ hogy egy ilyen korrekt cég mint a nagyra becsült wargaming ilyet tenne😄D ezt most mentem az elõbb de ez csak véletlen mert az 1700-as eff kevés rá kell gyúrnom hogy 2700 legyen mert akkor tudok majd sebezni és keresni creditet...