World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ekkora retardáltakat:
"However, we can see that you made the same request about 3 months ago saying the exact same things! So, your email account is still accessible!"
Most ha én újra kértem az e-mail-m cseréjét az azt jelenti, hogy mûködik a régi e-mail-em? Ezek tényleg ennyire fogyatékosok?!
WoP-al sem tudok játszani, mert ha wg.eu-ra belépek kiírja, hogy már meg lettem hívva, csak mivel nem érem el az e-mail-m kicsit nehéz...
Ötlet?
az összes másolat lesz....
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
hozzá se fogok érni.... így is elegem van a k.va kínaiakokból!!!
T-34-1 - one of the tanks on the 7th level of the Chinese branch. Release date - in an upcoming patch.
Currently known performance characteristics: three guns: 85 mm, 85 mm and 100 mm.
Ezek szerint nem.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Utolsó lõszerrel kilõni az utolsó ellenséget tier1-ben 😊
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. október 24. 19:24:47
Jármû: MS-1
Szerzett tapasztalat: 474
Szerzett kredit: 7 504
Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés, Legyõzhetetlen
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Az nyugati kezdõrõl, - a ház melletti bokorból amit említettél - egy 100as legéynségû tier9 med bármit beszpottol szembõl, optika nélkül.Ezért kicsi ez a pálya szerintem. Nem kellene sok, 100m+.
Himmelsdorf, meg elfogadható arty pálya, nem icipici 😊 TD-módban is lehet menni.
utána még 2.. kikaptunk 15-8ra..
és igen: artyval 😄
Mijaza tracer?
Lehet, hogy tudom mi az, csak nem így ismerem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ez már nekem is feltûnt korábban. Amúgy kíváncsi vagyok, visszahozzák e a tracert a 8.1 peccsben, mert eddig nincs hír róla.
Ellenben a mocsárban egy rakat.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szerintem mi nem ugyan avval a játékkal játszunk.
Scoutnak le se kell menni, talált a kezdõ mellett a peremen egy bokrot, és spottolta az ellenség kezdõkörébõl kijövõ tankokat.....
Igen, nagyon jó volt az artyknak, mert a sarkokban lévõ bokrokban ücsörögtek, egészen addig amíg valaki fel nem tudott jönni az õ oldalukon hogy felspottolja õket. Nagyon kellemes feladat volt ám a spotternek átvágni a marha nagy senkiföldjén, ahol egyszerre a fél ellenséges csapat láthatta és lõhette õket. Egy jó csapat mellett az ellenséges spotter a nyílt téren át félútig se jut el, esélye sincs felspottolni az artyt. És ez megint csak az állóháborúnak kedvez.
Túl kicsi alapterületû? Hát bizony, nem kedvezhet minden pálya az artyknak. Szerintem a nagy alapterület megintcsak az artyknak kedvez, a magas tierûek ellõnek akár ezer méterre is, õket meg kábé húsz méterrõl tudják spottolni.
"Komarin meg swamp a sok draw miat került ki."
A sok döntetlent éppen a kempelés okozta, senki se mert nekiállni átvágni a nagy nyílt téren, hogy aztán azonnal leszedjék a túloldalról. Éppen errõl beszéltem én is. Ez bizony pályatervezési hiba.
Province meg tényleg kurva jó volt az artyknak, szemközti e50 jött közelebb 70 métert, és be volt az összes spottolva. 😄 Az a pálya, magas tierben, egyszerûen túl kicsi alap területû, szervezetlen játékra.
Komarin meg swamp a sok draw miat került ki.
Pedig szerintem swamp kurva jó kis map, komarin meg csak a caprush-ok miatt volt szar, imádtam ott leduplázni tankot. Csapatsebzés 800hp, játékidõ 1:20, kapott xp 600 duplázva. Oda inkább egy Encounter játékmód kéne, közepre a szigetre egy 2 perces cap körrel 😄
jó pálya volt de nem baj 8.1 ben majd visszakerül csakúgy mint dragons ridge átalakítva
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tervezési hibás pálya amúgy, egy óriási nyílt tér kétoldalán TD és arty fedezékekkel, ez játékmechanikai szempontból nem elfogadható, Komarin és Swamp is emiatt került ki, nagyon helyesen. Egyszerûen ebben a játéban a játékmenet nem szabad hogy arról szóljon hogy ki kempel jobban, és tudja leszedni gyorsabban azt aki a túloldalon megunta a kempelést. Ezt a tervezõk is belátták. Malinovka is csak azért maradt bent szerintem, mert az volt az elsõ map a játékban.
Nem esik egy szó sem egyébként arról, hogy visszakerülne magas tierbe random csatába. Században pedig eddig is volt, csak randomból került ki.
Dragon Ridge-el játékmechanikai szempontból sosem volt gond, csak éppen nagyon bugos pálya volt, és a fizika miatt úgy is át kellett dolgozni, így ideiglenesen kikerült. Most visszajön.