World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy két érdekesség az orosz Q&Aból. Ebbe a topikba beírják angolul amit az oroszok cseverésztek.

Pl a legérdekesebb szerintem:
- Europe tree will come most likely before Japanese tree, first with Polish tanks (who have a real problem with top tiers)
- Polish tanks will most likely not have their own tree, they will be a branch of the EU tree
Mondjuk a lengyel tankok nagyon nem tudnak érdekelni, mivel a zöme az copy paste tank, pl a 7Tp az egy T-26 copy. Viszont ami lényegesebb hogy lehe japánok elõtt lesznek már magyar tankok is 😛

Amúgy nem értem ezt a nagy lengyel tank fappolást mivel hamar megszállták a németek ezért max tier 4ig ( jó WG biztos elõvarázsol valami extra ritka tervrajzot ) lehet megcsinálni, mi azért tovább voltunk a háborúban és sokkal több fajta tankunk volt úgyhogy szerintem az olaszoknak meg nekünk kéne elõször benne lennie a treeben nem a siemáknak de hát belõlük vannak a legtöbben EUn...

WoT: Nishizumi77

Nem,nem igaz.

Prémtankok,általában gyengébbek mint a rendes teljesen kifejlesztett tankok ua a tierben(max a tier kedvezmény segít néhányon,és hogy tapasztalt legénységet használ az illetõ),jobban hozzák a pénzt,ez fõleg a tier 8-asoknál látványos(prém accal meg pláne),és lehet ugyan olyan legénységet tréningezni bennük átképzés nélkül.

Prém acc pedig nem ad mást mint 50%+ kreditet és Xp-t csatánként,csinálhatsz 3 fõl szakaszt(platoon),meg talán companyt hozhatsz létre.
Az instant gyõzelemhez egyik se segít hozzá magyarán
A T-54 és T-62A hasonlítgatás szerintem felesleges mind a kettõ jó cucc,de lássuk már meg azt az egy tier különbséget a kettõ között...
Itt úgy nézitek mintha mind a kettõ T10 masina lenne.
Persze jobbak a T-62A statjai,bebaszna ha nem így lenne😊
(egyébként kimaradt,hogy a T-62A teste gyengébb valamivel)
maniac78
Sziasztok.
Új vagyok és tök hülye, nyilván abba kéne hagynom és inkább kiskutyát tartanom.
De gondolom ha veszem prémiumot és prém tankot, akkor már a 2. csatában akkora ûber PRO lehetek, mint Schumacher a földúton. Ez igaz?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

ravensoul... FAQ - GYIK elõször.

"Sziasztok!
Magyarítást akarom leszedni a játékhoz, fent van is egy link, amelyik erre mutat:
#35308. hozzászólás idézése:

És ennyi. A hozzászólás üres. Esetleg máshol?"

Amikor elindítod a játékot ott fent látnod kell egy zászlót, azt szépen átválthatod magyarra. A kliens ekkor letölti ami kell, majd újraindul, és máris magyar.
Sziasztok!
Magyarítást akarom leszedni a játékhoz, fent van is egy link, amelyik erre mutat:
#35308. hozzászólás idézése:

És ennyi. A hozzászólás üres. Esetleg máshol?
teljesen egyetértek, én mondjuk a kezdeti gyorsulás különbséget nem érzem, a 10%-al alacsonyabb végsebességrõl szívesen lemondok, sztem is nagyon jó a t-62, SÕT elmúlt napokban szidtam az m48-t, hát meg kell mondjam az is nagyon brutál cucc, lõttem is ma vele egy pascuccit😄 De amúgy is élvezetes, csak rá kellett jönni, hogyan érdemes használni, mert nekem a patton se ment igazán (igaz fél stock volt, max motort toronyt nem raktam rá, minél elõbb meglegyen az m48, de most már kezdek ráérezni.
sokkal jobban mozog, hiába kevesebb a végseb meg a lóerõ, gyorsabban fordul és szinte minimális a súrlódása vagy talajellenállási együttható ami be van állítva neki a játékba, mozgékonyabb, én jobban szeretem, mint t54-t, nekem nem pattan semmirõl.
Amiben én jobbnak látom a T-62A-t T-54-nél:
-Tud helyben fordulni és azt igen gyorsan teszi
-Jobban fordul menet közben
-Puha talajon gyorsabb
-Sokkal erõsebb toronypáncél
-Nagyobb látótáv, jobb rádió
-Több hp
-Gyorsabban szûkülõ, pontosabb, sokkal nagyobb átütésû löveg, menet közben nagyon pontosan lehet vele lõni

Amiben rosszabb a T-62A a T-54-nél:
-Rosszabb kezdeti gyorsulás
-10%-al alacsonyabb végsebesség sík talajon

Én is nagyon imádtam a T-54-et, egy remek tanknak tartom, de a T-62A azért komoly elõrelépés hozzá képest, mindenképpen nagyobb, mint az E-50 után az E-50M, ami tényleg majdnem tök ugyanaz a két tank.

Szerintem biztosan prémium tank lesz, T7 vagy T6 medium.

A fejlesztõk már többször is elismerték hogy normál kínai ág nam valószínû hogy lesz, mert hát kína nem volt éppen világhatalmi tényezõ a világháborúban, a tankgyártása is csak az ötvenes években kezdõdött a szovjet modellek lemásolásával.

Nem gondoltam ilyesmit! Egy tankról beszéltünk amiben nem egyezik a véleményünk!
Nekem is van öt T10-es! Szeretem az orosz med ágat! Nem veled akarok veszekedni csak a T54-hez képest csalódás számomra a T62!
Hozzá képest nem nagy a fejlõdés!
Az Object 907 tier 9-ben túl erõs. Szerintem még tier 10-be is nagyon erõs lenne. A valóságban közepes harckocsi létére erõs volt a páncélzata (a kialakítása miatt). És lehetséges lett volna a 122 mm M-62T2 löveggel való felszerelése. Emellé elég mozgékony is lett volna a 20 LE/tonnás fajlagos teljesítményével.

Tier 10-be jó az Object 430. De a vastagabb homlokpáncélon (amúgy 120 mm és nem 130 mm) kívül nem sokban különbözne a T-62A-tól. Mozgékonyságra elvileg hasonló, bár a különbözõ futómû miatt lehet változna valamit. A löveg ebben is D-54TS mint a T-62A-ban és ebben se volt automata töltõberendezés. Az olyan fejlesztések, mint a hüvelykivetõ rendszer (T-62-ben is volt, jól le is rontotta a 115 mm-es löveg tûzgyorsaságát 😄), éjjellátó, távolságmérõ, motor hûtése lényegtelen a WoT szempontjából.

Lehetõségnek még ott van az Object 139 és Object 140. De a WoT szempontjából ezek is hasonló cipõben járnak mint az Object 430: nincs nagy különbség a T-54, T-62, Ob.139, Ob.140, Ob.430 között. Bármelyiket be lehetne rakni tier 9-be és tier 10-be is attól függõen, hogy milyen RoF-t, célzási idõt, menet közbeni pontosságot, terepellenállást adnak nekik.
Most egy napja szar, de eddig elég jó volt. :-)
Kihúztam 9 darab tier 10 tankot, mielõtt azt gondolnád, hogy csak T-62A-m van és kényszerbõl ezzel visznek el. :-)

Azta-paszta! 😊 Ragozhatnám de nem fogom! Legyen nektek jó! 😄
Hajaj, van hogy 5-6-ot viszünk. :-)

Hát, ha bevisznek vele... 😊
Olyanra, amiben lõnek.

Hát..., sztem rosszabb a T62 mint a T54! Nem sebez sokkal többet (pattan rendesen Õ is) és nehezebben mozog el!

Gyorsabban lõ és többet sebez! De nem mozog oly jól, tovább ott marad és jobban világít!
Gyerekjáték? 😊
Milyen CW-re szoktál járni?
Minden tiszteletem a tiéd! Elb*** mikor eladtam a T54-et!
Solten
Na a "hazai palyan" vegre jol muzsikalt ez az ize... <#banplz>

Victory!
Battle: Live Oaks 24 October 2012 21:59:36
Vehicle: M3 Lee
Experience received: 2,766 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 23,536
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"

Igaz a legenyseg valami 80%-os koruli, ha eltalalnak valamit mar felsiker meg amugy is egy koffer nyugtato kell ehhez a kis gnomhoz <#alien>

Saor Alba

t-62 sokkal jobb, mint t-54, tier9 gyerekjáték, ahhoz képest. Sztem is egyik legjobb tier10 med, de a többi se rossz. Fõleg 1vs1ben t-62 szétkapja mint bodri a lábtörlõt a t-54-t 😄😄
Jó fajta csata volt! 😄 Elég sokan jöttek ránk, de megoldottuk(tam)! 😄

[/url][/img]
Sztem a T-62A eszméletlen jó vas és CW-n is elég jól használható, összes med közül jelenleg neki van a legmagasabb DPM-je. Hosszú idõ óta az elsõ t10, aminek kihúzását utólag nem bántam meg.

Victory!
Battle: Steppes 2012. október 24. 22:22:19
Vehicle: T110E3
Experience received: 811
Credits received: 23 111
Battle Achievements: Dumitru's award, Top Gun, Reaper

Revenge is best served cold...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én úgy oldottam meg ezt a szitut,hogy el se adtam a T-54-et😊
Mind a kettõ a garázsban áll,de T-54 4ewer!
(nem rossz a 62-sem de nem szeretek T10-es költséget fizetni,ha megkapom ua az élményt,ha nem többet,olcsóbban is)
Ha nem sajnálnám a lét eladnám ezt a szutyok T62-õt és vissza venném a T54-et! De sóher vagyok!
Tier X
Mindegy csak jobb legyen a vége mint a mostani! 😊
Cukii
Kis érdekesség:

Spekulációk a második szovjet medium ágra Obj.416-tól felfele:

Tier IX

Obj.907

Front: 120mm
Side: 90mm
Turret: 230mm
Top Speed: 50km/h
38 tonna

Tier X

Obj. 430 vagy T-64 prot.

Front: 130mm
Turret: 250mm
Gun: 100mm D-54TS
Top Speed: 55km/h
36 tonna

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Az elsõ 100% sokat jelent! A többi nem! Csak ha van hozzá kiegészítésed (modulok) ill. tudod használni!
Két tankon is a negyediket húzom! Az egyik 91% a másik 62%. De oly nagy elõnyét nem élvezem! 😞
Szintén zenész 😊
Végre úgy tudnék elkezdeni egy ágat, hogy egybõl lenne hozzá egy fullos legénységem.

<#kuss>
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. október 24. 21:03:41
Jármû: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 1 861
Szerzett kredit: 112 299
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Most igy már nem rossz a pörshing

patchaou
Én örülnék egy Kínai ágnak. Végre tudnám pénzszerzésen kívül másra is használni a type-ot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Chaffee, T-50-2 .. Meg a KV-2 trollgunnal .. Ennyi elég is (lenne) ..

+1, ezért nem fejlesztek ki / veszek soha többet t8-t9-t10 tankot!!!!
hanyagolom is már a csatákat velük.... párat megyek.... tier5 mennyivel élvezetesebb!!!!
Különös! Tier8 (vagy alatta) tankkal tök normális csatákat megyek. Tier10... (vagy a fölött 😊 ) valami nem gömbölyû! Lehet Én várok túl sokat egy 10-es medtõl de basszus! Had ne pattanjak már egy ELC-rõl 50m-rõl T62-vel!
nm 😉 WG-t csak az érdekli, hogy legyen pénze 😄
wildstorm
De tényleg, ez igaz. Köszi a tippet! <#worship>

BINGÓ!
mond meg nekik hogy nem tudod pénzel tömni a zsebüket!!!! prémet akarsz venni! prém tankot! garázshelyet!!!!!! kurva sok pénzt akarsz a wot-ra költeni!!!!!
....
holnapra meg is oldják!!!!
wildstorm
Nem. Lókukit sem tudok csinálni. Most megpróbálok az e-mail szolgáltatóval egyezkedni. Szerintem náluk hamarabb célt érek... 😞

vagy betudsz lépni EU weboldalra?
jaja gyökér faszok ezek, meg magyarázzák még a holnaputánt is....
anno amikor minden 3.-ik maptöltés közben kilépett a game, akkor is írtam nekik, azt válaszolták hogy a hiba az én gépemben van.... (mondtam is magamban h max. anyátokban)..... rá nemsokkal késöbb kijött a 7.5-ös peccs! azóta nem lép ki egyszer sem.... de azért a hiba nálam volt!!!

AMÚGY!!!!! most nem tudsz aranyat venni sem igaz????
wildstorm
Hát pont ezt tettem, 2x is. (finoman)

és ilyen fa**ságokkal fárasztanak:
"the email address is the most important piece of information of the game accounts when it comes to identifying them. It is core data"

"It is our hope that you will understand our reasoning."

A végére még mosoly jelet is tett...

nem baj ha jönnek.... legalább meglesz az elsõdleges célpontom!
most is elõszeretettel vadászom a type59-et még tier10el is inkább arra lövök mint sem az enemy tier10esére 😄DDD
Egy sz@rt!😄 Max ha lesz valami nagyon imba köztük, azzal elszórakozok a test szerveren... am tényleg orosz copy-paste lesz az egész, ocsmány szinnel...

Amekkora a kinai piac, nem meglepetés, hogy megkapják a maguk kis csonka tech tree-jét.
Legalább tényleg kihivássá teszik a master tanker megszerzését, legalábbis az eu szerveren biztos.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

pointer4
Nekem látszik, csak jóval haloványabb.