World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a baj a 7-es meddel? Sztem olyan, mint a T20, fürge, papír, de lövegben egész kellemes. Nekem a t10 meddel van inkább bajom, olyan mintha összegyúrták volna az E-50M páncélját a Patton III fegyverével és a T-62A mozgékonyságával, csak a sebességét vágták meg úgy, hogy kb. használhatatlan lett igazi medként, arról nem is beszélve, hogy sztem a t9 med jobb nála, a rof és a hp kivételével, legalábbis páncélban erõsebb és megkapja ugyanúgy a t10 ágyút, ami egyedülálló jelenleg.
Napi retardált rovat...
Ha bot, mért nem bannolják a francba, ha meg ennyire sík sötét, minek engedik internet közelbe?!

Ha bot, mért nem bannolják a francba, ha meg ennyire sík sötét, minek engedik internet közelbe?!

Van olyan ágyú, ami több jármûvön is szerepel, és pontos értéke van.
Van olyan ágyú, ami egy jármûvön szerepel, és intervalluma van.
Van olyan ágyú, ami több jármûvön szerepel, és intervalluma van.
Én arra gondolok, hogy a randomfaktor + a töltõ legénység spílerfaktora is számíthat, nem?
Van olyan ágyú, ami egy jármûvön szerepel, és intervalluma van.
Van olyan ágyú, ami több jármûvön szerepel, és intervalluma van.
Én arra gondolok, hogy a randomfaktor + a töltõ legénység spílerfaktora is számíthat, nem?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
ha már tier7med valaki le tudná írni a dpm-t? Szégyelem, hogy csak most kérdezem meg, de az ágyúknál a rof mitõl függ, mármint amikor meg van adva névlegesnek egy intervallum. Különbözõ tankokon érti azt gondolom ugyanazon ágyúnál, csak akkor hogy lehet tudni, hogy éppen az adott tankon hogy fog teljesíteni?
Másik: ESLben aki otthon van, a Bison, miért olyan jó? Hogy kell használni (taktikailag)? Arany lõszer kell bele? Mekkora a lõtávja?
Másik: ESLben aki otthon van, a Bison, miért olyan jó? Hogy kell használni (taktikailag)? Arany lõszer kell bele? Mekkora a lõtávja?
simán lehet menni prémmel 40k-s köröket tier5össel, fenntartási költség 3k. Tier8al ok t34emmel van hogy megyek 100k feletti kört de az eleve vagy 12-15 min, az alatt az 5ösel 2-t megyek legalább, jobb az élmény is. Én azt mondom, inkább vegyen az ember egy tier5öst vagy tier6 pz4 most, és a maradék 10 ezer forintot költse prémium számlára sokkal jobban megéri, mint venni egy tier8ast 12ért ami prém nélkül átlag hoz 40-50k-t és abból sokszor 20k a fenntartási költség.
Medbõl a 7-es kivételével mindegyik nagyon jó, heavyk közül szintén a 7-es gyenge, a 8-as meg nem erõs 😊
A többi jelenlegi formájában kifejezetten élvezetes szvsz.
A többi jelenlegi formájában kifejezetten élvezetes szvsz.
de most már jobb, mert jót tett neki az új MM, sokat van tier5ben és max tier7, mentem vele múltkor egy oskint is😄 Régebben tényleg nem volt annyira élvezetes, mert sokat volt tier8ban, de most nagyon jó. Én meg örülök, hogy végül is nem adtam el😛
Tehát érdemes várni õket.
Jópofának tûnnek, akkor ha jól érzem afféle elég gyors-elég páncélozott-erõs és pontos ágyú-kicsi sebzés vonulat mentén mozognak. Elsõ blikkre bejövõs, bár még addig háta van az IS7 meg a GWtypeE kifarmolása, bár már egyik sincs túl messze.
Jópofának tûnnek, akkor ha jól érzem afféle elég gyors-elég páncélozott-erõs és pontos ágyú-kicsi sebzés vonulat mentén mozognak. Elsõ blikkre bejövõs, bár még addig háta van az IS7 meg a GWtypeE kifarmolása, bár már egyik sincs túl messze.
Ja a T110-et ugy leszivattam a top heavyvel hogy mar szegyelltem magam. Lesz itt nerf 😄
Saor Alba
2000ft-ból már inkább "tisztességtelenül" 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Speed is rendben van. hvy kicist lassúak de 8tól felfelé felveszik az iramot.
Én mentem velük... A rof mellettük szól. Armor... hát a franc tudja mennyein lõvöldöztek gold ammoval - 100 misibõl bõven lehet vennei - nem volt oylan szar mint értékei alapján tûnne. Nekem minden képpen bejövõs. T8as med is kap egy 224 penes gunt az már derék. A t10 hvy meg vmi 6.5 alatt lõ ugyan csak 400 átlag sebzéssel mint a t110 ami viszont 8.5-6 azt hiszem.
A brit top mediumok szvsz qrvajok. A X-es meg allatul is nez ki. E-50 style nagyobb ROF agyuval. Hat a top heavy se rossz.
Saor Alba
nem az hogy nem hozza a pénzt! nem arra vettem! funnak vettem, de aztán rájöttek hogy kalap kaki az a tank 😄DDD
papír test, gagyi löveg... egy szimpla KV-1 lealázza a g**be 😊
papír test, gagyi löveg... egy szimpla KV-1 lealázza a g**be 😊
Én is úgy vagyok vele ha prém tank akkor t8. mert az legalább pénzt is hoz. Prém nélkül is jól hoz. A low tier prém max funnak. De funnak vanak szimpla low tier tankok amik nem aranyba kerülnek.
Ez szerintem is teljesen így van. Vannak tankok, amit mindenki dicsér, pl az IS3, én meg alig várom, hogy eladjam. Valahogy nem jött be, egyszerûen nem érzem azt a tankot.
A KV-1S a kedvencem, jól is megy vele a játék, az IS3 meg elvileg nem tér el tõle sokban. A legnagyobb bajom vele az, hogy rengeteg alkalommal dob be Tier IX-X csatában kisfiúnak. Úgy meg nem az igazi.
A britt tankokról mi a véleménye annak, aki esetleg próbálta õket a tesztszerón? Érdemes lesz nekikállni?
A KV-1S a kedvencem, jól is megy vele a játék, az IS3 meg elvileg nem tér el tõle sokban. A legnagyobb bajom vele az, hogy rengeteg alkalommal dob be Tier IX-X csatában kisfiúnak. Úgy meg nem az igazi.
A britt tankokról mi a véleménye annak, aki esetleg próbálta õket a tesztszerón? Érdemes lesz nekikállni?
+1
fú én hogy megbántam anno. hogy megvettem :S:S:S
26 csata után el is adtam.... 2000ft... abból már tisztességesem leiszom magam!!!!
26 csata után el is adtam.... 2000ft... abból már tisztességesem leiszom magam!!!!
én is t-20 páti vagyok, t-43 a medek szégyene volt, legalábbis régen a d-10tvel, de mentem mostanában a t-34-85-el is, hát nekem az új 85ös löveg se jött be. Az m3as löveg a t20-on viszont kiváló
Panther mint legjobb med?!?
T20 > VK DB >>>> Panther > KV-13 > T-43
A T20 a lövegkitéríthetõség, mozgékonyság és viszonylag jó pen miatt viszi a pálmát, a VK DB (én a 105-ös pukkantóval használom) is mozgékony, 1-1 lepattanója is van, HE-vel pedig 10-bõl 10 szer sebez ugyebár, 50-350 között, attól függõen, kit/hol lövök .. Asszem valahol 6-7 mp között tölt, nem rossz az, sõt.
A Panther viszont egy lassú szar, a szívószállal a 192 pen vagy mennyi csak papíron annyi, az is pattog fûrõl-fáról, és hiába a legpontosabb ágyúk egyike, olyan luftokat lõ néha, hogy az már fáj. Szal én ki nem állhatom. Az alpha sebzés is lófasz vele, egyáltalán nincs elrettentõ ereje.
A KV-13-nak végülis csak az átütése kevés, amúgy el voltam vele, a T-43-ról viszont csupa rossz emlékeim vannak. Az ég minden körben, amelyikben nem ammorackelik .. Szerencsére túl vagyok rajta ..
T20 > VK DB >>>> Panther > KV-13 > T-43
A T20 a lövegkitéríthetõség, mozgékonyság és viszonylag jó pen miatt viszi a pálmát, a VK DB (én a 105-ös pukkantóval használom) is mozgékony, 1-1 lepattanója is van, HE-vel pedig 10-bõl 10 szer sebez ugyebár, 50-350 között, attól függõen, kit/hol lövök .. Asszem valahol 6-7 mp között tölt, nem rossz az, sõt.
A Panther viszont egy lassú szar, a szívószállal a 192 pen vagy mennyi csak papíron annyi, az is pattog fûrõl-fáról, és hiába a legpontosabb ágyúk egyike, olyan luftokat lõ néha, hogy az már fáj. Szal én ki nem állhatom. Az alpha sebzés is lófasz vele, egyáltalán nincs elrettentõ ereje.
A KV-13-nak végülis csak az átütése kevés, amúgy el voltam vele, a T-43-ról viszont csupa rossz emlékeim vannak. Az ég minden körben, amelyikben nem ammorackelik .. Szerencsére túl vagyok rajta ..
[/url][/img]
Egy kis ízelítõ t-25-bõl, ajánlom mindenkinek a tankot 😊
Egy kis ízelítõ t-25-bõl, ajánlom mindenkinek a tankot 😊
[/url][/img]
Baromsagnak tartom btw az ilyen "melyik a legjobb tier xy med/heavy" kerdoiveket, kulonbozoek vagyunk egyeni stilussal, lehet pl hogy Pantherral te vagy az asz en meg csak cumizok vele 😊
A milyen xy tank kerdesre talan a legjobb valasz hogy probald ki, neked hogy fekszik.
A milyen xy tank kerdesre talan a legjobb valasz hogy probald ki, neked hogy fekszik.
Saor Alba
És 1640 a pantheré
T-43 2000 DPM. T-20 1531...
😄DD
anno amikor én mentem a Pershing-re, akkor megvettem T20at... na mondom 100k exp-t mire ezzel össze szedek ... o.O
és egyszer csak azt vettem észre hogy 100k exp ott virít fent a jobb sarokban 😄 szerintem nagyon élvezhetõ tank.. annak legalább van lövege
anno amikor én mentem a Pershing-re, akkor megvettem T20at... na mondom 100k exp-t mire ezzel össze szedek ... o.O
és egyszer csak azt vettem észre hogy 100k exp ott virít fent a jobb sarokban 😄 szerintem nagyon élvezhetõ tank.. annak legalább van lövege
T20 rémálom volt. Papír, lassan lõ, ammo racket meg úgy szerette kapni hogy... minden 2. meccsen ammo rack.
pedig messze a legjobb tier7 med 😊
KV-13-ról megvan a véleményem, 😄 T-43 ról nem is nyilatkozom! VK3002DB szintén gagyi azzal a 132mm pennel... T20 viszont jó, szegényre kicsit kevesen szavaztak 😄 habár így is 2. helyen van 😊
KV-13-ról megvan a véleményem, 😄 T-43 ról nem is nyilatkozom! VK3002DB szintén gagyi azzal a 132mm pennel... T20 viszont jó, szegényre kicsit kevesen szavaztak 😄 habár így is 2. helyen van 😊
A panter az egyetlen hetes med, amit megtartottam. Tegnap szaladtunk is vele egy kört párban egy SU-100M1-gyel. Szerencsétlenek pislogni alig bírtak, olyan tempóban kopogtattunk. Amikor pár másodpercen belül a negyediket kapták, mindegyik menekülõre fogta. Akkor meg már lehetett nyugodtan csapkodni õket, nem tudtak visszalõni.
Izlések és pofonok végül is.
Panther. Khm...
Ez sniper az meg egy... menk közel orbitolj õs lövöldözz.
Pantherral a legnagyobb bajom, hogy magas, a lövege negatív irányban... kb semmit nem tér ki. hányszor szívtam 1-1 10 centis bukkanó miatt vele...
Ó! És a lánca se eszi a lõszert.
Ez sniper az meg egy... menk közel orbitolj õs lövöldözz.
Pantherral a legnagyobb bajom, hogy magas, a lövege negatív irányban... kb semmit nem tér ki. hányszor szívtam 1-1 10 centis bukkanó miatt vele...
Ó! És a lánca se eszi a lõszert.
arról meg hogy melyik a legjobb med itt a kép XD

igen, de akkor sincs sok esélye 1v1-ben IS-ellen.... IS egy gyilokgép azzal a gunnal!
anno indultam vele ESL versenyen tier8ban 😄 és simán vertem le vele a KT-ket sorban 😊)
anno indultam vele ESL versenyen tier8ban 😄 és simán vertem le vele a KT-ket sorban 😊)
Maradjunk abban, hogy helyzet meg játékos függõ.
A régi 100mm gunnal viszont t-34-85bõl kiindulva hát... fos lehetett. Szerencsére csak a patch után vettem meg újra a 34est és mentem a 43ra.
fúhú IS-el leverem a T-43at mint vak a poharat 😊)))
Nekema t-43:
Effi: 1467
121 csata 170 kill. 57% win rate.
1035 átlag sebzés.
IS-t körbe rohanja és majd 3szor lõ még az 1szer.
Effi: 1467
121 csata 170 kill. 57% win rate.
1035 átlag sebzés.
IS-t körbe rohanja és majd 3szor lõ még az 1szer.
számokban is kifejezve:
53 csata 60 kill 1192 effi 738 avg damage
de ettõl neked még bejöhet meg mehet vele jól 😄 de az én csihipuhis stílusomhoz nagyon nem illik ez a tank....
53 csata 60 kill 1192 effi 738 avg damage
de ettõl neked még bejöhet meg mehet vele jól 😄 de az én csihipuhis stílusomhoz nagyon nem illik ez a tank....
nekem k***ra nem jött be 😄
kis nyámnyila gun van rajta.... csoportban oldalba vagy seggbe támadni vki arra jó... 1v1-ben már egy IS-el semmire nem mész.... nem beszélve a tier8-ról mert nem egyszer tett be vele közéjük is..... én hamar megszabadultam tõle 😄😄
kis nyámnyila gun van rajta.... csoportban oldalba vagy seggbe támadni vki arra jó... 1v1-ben már egy IS-el semmire nem mész.... nem beszélve a tier8-ról mert nem egyszer tett be vele közéjük is..... én hamar megszabadultam tõle 😄😄
Nekem nagyon bejott, meg a buff elott is kivalo medium volt. Gyors, agilis eleg az agyuja gyak. minden ellen hogy oldalba meg seggbe lodd oket 😊 A T-43 meg jobb szvsz, ugyanez csak valahogy pattogosabb a frontja, a lanc meg nyeli a loveseket.
Saor Alba
köszi! na akkor megvan a délutáni programom 😄 remélem nem lesz hosszú 😛
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Új prem PzIV sem limites...
na ma derül ki hogy hanyadik lesz ez a WOT 😄
kíváncsian várom...
kíváncsian várom...
Noobokat tanktol fuggetlenul konnyu kiloni. Igen ez egy papir TD, ennek megfeleloen kell hasznalni, gyors es kivaloan rejtozkodik, ugy szedlek ki a 122-vel hogy eszre sem veszed a tankot. Kozelharcban meg a 400 hp-s ellenekre kell ramenni, egy loves, nem igazan lo vissza.
Saor Alba
Egyébként, ha megnézed a bárhol, bármilyen nyelven, bármilyen témában kommentelõ 1 egységsugaró állampolgárokat, csoda, hogy csak ennyi a fikusz a játékban. Bocsi, az offért.
Nem valószínû, hogy oda kerül mert biztos, hogy tier limites lesz.
Viszont az a pen már T5-ben sem valami acélos.
Viszont az a pen már T5-ben sem valami acélos.
Ezek annyira újak, hogy már legalább fél éve bent vannak a játékban!😊
Csak a wz111 csak a kinai szerveren kapható, a su85i-t meg valami promo tank/gif/dobozos kiadáshoz tank néven visszatartják a pz4 hydroval egyetemben...
Csak a wz111 csak a kinai szerveren kapható, a su85i-t meg valami promo tank/gif/dobozos kiadáshoz tank néven visszatartják a pz4 hydroval egyetemben...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ