World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Párszor fordult elõ csak, hogy beccsi jött pont szembe, de olyankor mindig úgy döntött, hogy majd jól körbetáncol és belémlövi a tárat. Megálltam, forogtam, pattogott a frontomról a menetközben célzás miatt, majd elhalálozott.

Mondjuk az egyik nagyon vicces volt, mert lerohant, majd észrevette, hogy nem vagyok egyedül és mellettem kicsit hátrébb egy egérke virít, úgyhogy inkább abba engedte a maradék lövéseit, miután rólam lepattant háromszor.

Mostanság Komarinon szoktunk CW-zni. Ott elég sokszor szokott szerepelni az E-50M. Rushnál szerintem elég jó, mert sokat bír meg gyors. De volt olyan hogy csak fedezék volt a cappelõknek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csaba90
😄 E50M-el a múltkor nekimentem a 100%-os batchatnek peidg igen menekült meg ki akart kerülni xd utána egyet bele lõttem el is szállt 😄

Csaby

Az E-50M-et batchattal? Oké, én csak randomozok és néha még ott is vergõdök, mint retardált a korcsolyapályán, de a batchatot eddig E-50-ben, vagy T-54-ben ülve megettem, nemhogy E-50M-ben.

E4 kapott mostanában valami kredit nerfet vagy sosem volt jobb? Alig lehet vele plusszos kört menni, ha kilõnek. 5k dmg-es winre 10k minuszban van. A többi 10es TD is ilyen rosszul keres prém nélkül? Elég fenntarthatatlan így.
Bakker ahogy nézem ez idõben le fogja pipálni az Oscar átadót...
Solten
Nem oly reg hoztak E-50M-et CW-re, csak maganyosan felderitokent nem sokat er, elinteztem a Batchattel.

Saor Alba

csaba90
kb mikor lesz az eredmény kihirdetés?

Csaby

<#vigyor2>
tuti hogy õk nyernek ..

Eagle16
Remélem igen, mert akkor tuti õk nyernek<#gonosz1>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mi a tosz van, ezt is a WG csinálja fû alatt vagy mi ez a szüttyögés?
pointer4
Ja, igen emlékszek, utólag mondta Dugesz, hogy volt valami apró veszteségünk 😄
Az tegnap volt, ott álltál mellettem, én kiosztottam majdnem 3k dmg-t vele 3 lövésbõl, ennyire volt idõ mielõtt szétkentek a T-62A-k :-)

Nem mintha járnék CWre, de E50M miért nem jó oda? Úgy emlékszem heavybõl E5/Maus(?)/IS7, TDbõl E4 volt amit emlegettek, hogy CW tankok. Medre meg Bat meg M48. Szerintem E50M aggresszív játékhoz nagyon jó, jól bírja a strapát a 2 papír medhez képest, jól sebez, méretéhez képest túl jól mozog és pont tegnapi történet, hogy ~ 50+ km/h-val 800at rammol lejtõn lefele álló (controlled impact 15% bonusz dmg nélkül) T110E5be, ami szerintem nem sok mednek menne. 2-3 darabbal már szinte lõni sem kell, egy tankot kapásból szétrammolnak 😄 Batchat meg kap egy ammo racket úgy hogy mondjuk elõtte javított ágyút vagy enginent, mert ugye ezeket gyakran ellövik, legalábbis az enyémen, aztán örvendhet BiA+ventivel 75 sec reload timenak. Persze egy tár beleeresztése egy tankba jó dolog nehéz helyzetben, de ha abból az 1 tárból nem hal meg utána csak kergetõzni tudnak. Remélem senkit nem zavarnak a hosszú HSZek 😄 Bár már annyi minuszt kaptam az artys beszélgetésekre, hogy úgyis mind1. 😊

Oddball : CWre a jelenlegi állás szerint a 3ból csak az IS7-et fogják vinni. Gondolom én 😊
Alien69
Én sem gondoltam anno, hogy a T43-l megyek legjobb kört (EDDIG).
Igaz, prémmel, elsõ kör 3x-os, de "Szerzett tapasztalat: 6 183", és egy rakat pleccsni.
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
29 lövésbõl 26 betalált. Pantheremet meg már nem is veszem elõ, annyira szarul megy vele. Mivel hiába találom el legtöbbször az enemyt, ha olyan kicsit sebez, hogy igaziból nem nagyon segíti a csapatot. Legalábbis, ha panther-l állok szembe, nem izgulok, mert pár lövéssel haza vágom, és tudom, hogy alig-alig sebez. <#eplus2>

nah már mennek a kommentek rendesen 😄
csodálom h nem tiltották le a hozzászólást
bahhh gecc majdnem elfelejtettem!
THANKS!!!! <#worship>
mijki
Szovjet ágyú csak papíron pontatlan.<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az nagyon tetszett egyik nap, ahogy két 268 támogatott egy IS-7 rusht Cliffen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Kb. 10 perc múlva indul a díjátadó: link

A 3 nap ingyen prémium miatt remélem nyernek 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

pointer4
Pont valamelyik nap mentem vele, komarinon középre a szigetre 😄 4kdmg, 500 sebzõdés, -48 arany 😄
IS-7 is pontatlan távolról...
Az tuti, hogy nem sniperkedésre való, tegnap bevittünk hármat védésre, közelharcban jó volt az E4 eléggé, egy jó E4 fókusz és instant -1 t10, de ha 300 méter fölött kéne valamit eltalálni, akkor inkább valami más.

Hát, eddig ami E4-et láttam CW-n, az lõtt egyet-kettõt ami betalált vagy nem, aztán gyorsan kifeküdt. Szerintem teljesen tönkretették 8.0-ban.

pointer4
TD-bõl szinte csak a t110e4 univerzálisan jó, a többi kevés térképen.
E-50M meg nem jó médium szerepkörre.
Szóval IS-7...
IS-7, egyértelmû. :-)

Master91
Db-vel dupla xp!!! 3x crew xp! úgy is legényeket kell húznom Db + is3-asra júhúúú!

Köszönöm ,majd ki próbálom!
A lengyelek annyira ráizgultak a prénmtankokra, hogy ki is emeltek egyet gyorsan a Warta folyóból.

Link

- Szép a kamód.
- Tudom. Anyukám Warta.

t-25 féláron. fúúúú.
ezaz!

wot nick: PsychoTrooper

CW-re E-50M, Object 268 vagy IS-7? Csak egyiket tudom kifejleszteni.

vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség vereseég vereség vereség

a fasz kivan már, hogy mindig az én csapatomban vannak a retardált faszkalapok.
kibaszott cseh meg szlovák nyomik, a siemkákról nem is beszélve.

Gyerekek, ez a T54 milyen király tank😊. Remélem nem fogok csalódni a t62ben sem 😊.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ha úgy másolod be excelbe, hogy az elsõ oszlopba kerüljön az egész sor, akkor csak ez a makró kell neked. Elõtt töröld ki a tetejérõl a sorokat, ami nem replay.

Sub masol()
mit = "x"
i = 1
While mit <> ""
mit = Cells(i, 1).Value
mettol = InStrRev(mit, "_")
meddig = InStrRev(mit, ".")
If mettol <> 0 Then
Cells(i, 2).Value = Mid(mit, mettol + 1, meddig - mettol - 1)
End If
i = i + 1
Wend
End Sub

Aztán insert pivot table és summázhatod az egyeseket.

akit érdekelnek a magyar klán logók, mert esetleg game közben szeretné tudni, hogy van-e magyar a csatamezõn annak itt van a legfrissebb "verziójú" csomagom 😛
Magyar klánlogók v1.3
Ez csak annyit jelent, hogy a Cromwelll szépen le lesz nerfelve.

Master91
Na excelbe sikerült be passzírozni a .txt-t, hogy abból hogy fogom ki szûrni magát csak azt hogy melyik pályán hányszor volt, nem tudom hogy fogom még 😄
Annyira nem akarom ki vesézni a replayeket, csak a pályák érdekelnek.

Köszönöm szépen a segítségedet!
Kicsit visszatérve a T-43ra, ha már a 7es medekrõl van/volt szó.
Én kimondottan élveztem a D10el még anno, már a T34-85tel is azzal mentem és prém nélkül mentem 1300as köröket, 1 napos prémmel meg összejött a 2300 is, a T-43mon meg még jobb volt. Gyorsabban töltött és alapból több hp, tovább éltem vele. Mindent átlõtt és én a pontosságra sem panaszkodtam, nem lövöldöztem vele 500 méterrõl, de ha mégis az sem ment mellé folyamatosan. 1-2 hónapja volt t-34-85 dupla kredit event, akkor visszavettem, már az új 85ös ágyú volt rajta, de az még a D10nél is élvezetesebb volt. Platoonban egyszer tier9es csatában nekem volt a legtöbb xpm a csapatban, átlõttem a 9eseket is vele oldalról, saját tiert meg szembõl is, 6 sec töltésidõ ~ 200 dmg lövésenként. És ez csak a T-34-85. Bár a T-43mat nem vettem vissza, de láttam randomban hogy mennek. Mindenben jobb, mint a kistestvér. Jó az ágyú kitéríthetõsége, a tornya pattog, a lánc sok lövést benyel, nem sérül jobban mint a többi tier7 med. Szerintem nem nevezhetõ a legrosszabbnak. Pantherem is volt, annak kb csak az ágyúja "jobb" a pen miatt, hogy szembõl is lõheted a weakspotokat, amúgy ugyanúgy átlõhetõ minden irányból, a hpja több, de lassabban gurul. Van egy bizonyos szintû balance. Szóval szerintem a T-43 nem nevezhetõ rossznak, maximum a többihez képest nem kiemelkedõ semmiben, hanem mindenre jó. Aki meg leáll a legnagyobb heavyt lõni aztán szídja az ágyút meg a tankot, az elõbb kérdezzen meg másokat, hogy jól használja-e. Mindig van valami, amit át tud lõni, max rossz helyen keresi. A legnagyobb heavyt is ki lehet lõni, ha egyedül van, ezért gyorsak a medek, ha meg van mellette más akkor lehet lõni azt is. (Ha meg azt sem tudod átlõni rossz helyen vagy, pech 😄)
Ha nagyon szofisztikált akarsz lenni, vagy lusta vagy szerkeszteni, akkor excelben visual basic és minden sorban a végérõl a . és a _ jelek közötti rész kell neked. Azt pedig az InStrRev fügvénnyel lehet kikeresni.

Sunsetjoy

Na utánanéztem a wotwikin.

Pl. a töltés az rövidül a fejlettebb fószerral. (degressive)

Példával le is írják:

Stock Marder II, garázsban ír 26,25 lövés/percet (ami 2,286 mp reload time)

A töltõ/tüzér effektív szintje az elsõdleges képesség, ami most 75%
Plusz van a parancsnok bónusza is, szintén 75%-on, így:
75%+75% * 0,1 = így lesz 82,5% a kiszámított érték.

A töltés degresszív, így pedig:

2,286 s * 0,875 / (0.00375 * 82.5 + 0.5) = kerekítve 2,47 s lett a 75%-os legényekkel (a feltüntetett 2,286 s helyett).

Az ROF progresszív, vagyis:

26.25 / 0.875 * (0.00375 * 82.5 + 0.5) = 24,28 lövés/perc

**

Bocs, akit nem érdekelt .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Openoffice volt az, nem excel. 😊

dos ablakban, vagy total commanderben bemégy a replay mappába és

dir *.wotreplay > lista.txt

Akkor megvan textben és lehet tovább másolni excelbe, vagy amibe éppen tetszik.

A comet köszönõ viszonyban sincs a cromwellel mozgékonyság terén.

Konkrétan akkora csalódás volt a t6 után, hogy az elsõ szavam vele kapcsolatban, hogy: mi ez a szar!? Azt hittem elfelejtettem felszerelni és stocként indultam vele a csatába! Mondom azért adok neki még egy esélyt, de megint csak az jutott eszembe róla: mi ez a szar?!

Aztán itt valaki nagyon dícsérte, hogy milyen jó. Mondom kap egy utolsó esélyt, de végleg elkönyveltem szarnak.😄😄😄 A cromwell classzisokkal jobb tank, t6 létére.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Master91
Valaki régebben megosztott egy képet, õ csinált statisztikát hogy melyik pályán hány %-ba volt bent X csata után.

Valahogy a replayeket egy excelbe rakta be, az ugyek a nevükbõl leszûrhetõ hogy melyik pályán hányszor voltál.

Még is hogy kéne? 😄 Rühelltem az excellt egész életembe..
Hetes tierbe valahogy nem tudnak rendes medet összehozni. Hatosban van, nyolcasban is, hetesben meg mind elég fosocska. 😊

Sunsetjoy
28 nyári, 2 téli, 3 sivatagi pálya eddig a tier-limites, zárt pályákat is beszámítva.
Na vajon melyik camo-t érdemes (?) megvenni?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A Comet páncélja azért vastagabb, még ha nem is eget verõen sokkal. Mozgékonysága ugyanaz, végsebessége tényleg rosszabb, de attól, hogy a t6-os a maga tierjében tényleg ütõsebbre sikerült miért lenne rossz tank a 7-es? Nem értem.

Szerkeszteni sajnos nem tudok, úgyhogy itt folytatva:
A 9-es, 10-es med terén egyetértek. 10-essel klasszikus med taktika nem igazán játszható, de randomban szerintem nagy hóhér lesz az. A 9-es meg egy az egyben megtestesíti nálam az OP kategóriát, ezért ki is akarom majd élvezni a 10-es ágyúját, mielõtt elvennék tõle (max 2 patch).

Bison ESL-re szigorúan és kizárólag csak aranylõszerrel, 12 arany/db. Kb. fél pályát át tudja lõni azokon a pályákon, ahova érdemes vinni, a heavy támadó ék mögött kell mozgatni fél pályáig, onnan elõre meg visszafele a bázisra is tud lõni.
Amiért jó és használják: mindössze két pontba kerül egy darab, tehát sokat be tudsz vinni és t8 heavy szintû sebzést produkál, 13 másodperc körül tölt, tehát DPM-ben sem igazán marad el annyira és neki van csíter mûhold nézete és egy t8 heavy árán be tudsz vinni négyet, többet nem is érdemes sztem, az így is 1200 átlag dmg, ha beadja és nem szopat meg a random.

Ha jól emlékszem az adataira, akkor csak annyi a baj vele, hogy konkrétan gyengébb a 6-osnál 😊
Páncélja ugyanaz, mozgékonysága rosszabb, ágyúja lényegében ugyanaz, csak +3 mm pen és +5 sebzés, csak ez már mehet 9-esek ellen is.