World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az egyik nagyon vicces volt, mert lerohant, majd észrevette, hogy nem vagyok egyedül és mellettem kicsit hátrébb egy egérke virít, úgyhogy inkább abba engedte a maradék lövéseit, miután rólam lepattant háromszor.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csaby
Saor Alba
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Oddball : CWre a jelenlegi állás szerint a 3ból csak az IS7-et fogják vinni. Gondolom én 😊
Igaz, prémmel, elsõ kör 3x-os, de "Szerzett tapasztalat: 6 183", és egy rakat pleccsni.
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
29 lövésbõl 26 betalált. Pantheremet meg már nem is veszem elõ, annyira szarul megy vele. Mivel hiába találom el legtöbbször az enemyt, ha olyan kicsit sebez, hogy igaziból nem nagyon segíti a csapatot. Legalábbis, ha panther-l állok szembe, nem izgulok, mert pár lövéssel haza vágom, és tudom, hogy alig-alig sebez. <#eplus2>#eplus2>
csodálom h nem tiltották le a hozzászólást
THANKS!!!! <#worship>#worship>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
E-50M meg nem jó médium szerepkörre.
Szóval IS-7...
Köszönöm ,majd ki próbálom!
Link
- Szép a kamód.
- Tudom. Anyukám Warta.
ezaz!
wot nick: PsychoTrooper
a fasz kivan már, hogy mindig az én csapatomban vannak a retardált faszkalapok.
kibaszott cseh meg szlovák nyomik, a siemkákról nem is beszélve.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Sub masol()
mit = "x"
i = 1
While mit <> ""
mit = Cells(i, 1).Value
mettol = InStrRev(mit, "_")
meddig = InStrRev(mit, ".")
If mettol <> 0 Then
Cells(i, 2).Value = Mid(mit, mettol + 1, meddig - mettol - 1)
End If
i = i + 1
Wend
End Sub
Aztán insert pivot table és summázhatod az egyeseket.
Magyar klánlogók v1.3
Annyira nem akarom ki vesézni a replayeket, csak a pályák érdekelnek.
Köszönöm szépen a segítségedet!
Én kimondottan élveztem a D10el még anno, már a T34-85tel is azzal mentem és prém nélkül mentem 1300as köröket, 1 napos prémmel meg összejött a 2300 is, a T-43mon meg még jobb volt. Gyorsabban töltött és alapból több hp, tovább éltem vele. Mindent átlõtt és én a pontosságra sem panaszkodtam, nem lövöldöztem vele 500 méterrõl, de ha mégis az sem ment mellé folyamatosan. 1-2 hónapja volt t-34-85 dupla kredit event, akkor visszavettem, már az új 85ös ágyú volt rajta, de az még a D10nél is élvezetesebb volt. Platoonban egyszer tier9es csatában nekem volt a legtöbb xpm a csapatban, átlõttem a 9eseket is vele oldalról, saját tiert meg szembõl is, 6 sec töltésidõ ~ 200 dmg lövésenként. És ez csak a T-34-85. Bár a T-43mat nem vettem vissza, de láttam randomban hogy mennek. Mindenben jobb, mint a kistestvér. Jó az ágyú kitéríthetõsége, a tornya pattog, a lánc sok lövést benyel, nem sérül jobban mint a többi tier7 med. Szerintem nem nevezhetõ a legrosszabbnak. Pantherem is volt, annak kb csak az ágyúja "jobb" a pen miatt, hogy szembõl is lõheted a weakspotokat, amúgy ugyanúgy átlõhetõ minden irányból, a hpja több, de lassabban gurul. Van egy bizonyos szintû balance. Szóval szerintem a T-43 nem nevezhetõ rossznak, maximum a többihez képest nem kiemelkedõ semmiben, hanem mindenre jó. Aki meg leáll a legnagyobb heavyt lõni aztán szídja az ágyút meg a tankot, az elõbb kérdezzen meg másokat, hogy jól használja-e. Mindig van valami, amit át tud lõni, max rossz helyen keresi. A legnagyobb heavyt is ki lehet lõni, ha egyedül van, ezért gyorsak a medek, ha meg van mellette más akkor lehet lõni azt is. (Ha meg azt sem tudod átlõni rossz helyen vagy, pech 😄)
Na utánanéztem a wotwikin.
Pl. a töltés az rövidül a fejlettebb fószerral. (degressive)
Példával le is írják:
Stock Marder II, garázsban ír 26,25 lövés/percet (ami 2,286 mp reload time)
A töltõ/tüzér effektív szintje az elsõdleges képesség, ami most 75%
Plusz van a parancsnok bónusza is, szintén 75%-on, így:
75%+75% * 0,1 = így lesz 82,5% a kiszámított érték.
A töltés degresszív, így pedig:
2,286 s * 0,875 / (0.00375 * 82.5 + 0.5) = kerekítve 2,47 s lett a 75%-os legényekkel (a feltüntetett 2,286 s helyett).
Az ROF progresszív, vagyis:
26.25 / 0.875 * (0.00375 * 82.5 + 0.5) = 24,28 lövés/perc
**
Bocs, akit nem érdekelt .)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
dos ablakban, vagy total commanderben bemégy a replay mappába és
dir *.wotreplay > lista.txt
Akkor megvan textben és lehet tovább másolni excelbe, vagy amibe éppen tetszik.
Konkrétan akkora csalódás volt a t6 után, hogy az elsõ szavam vele kapcsolatban, hogy: mi ez a szar!? Azt hittem elfelejtettem felszerelni és stocként indultam vele a csatába! Mondom azért adok neki még egy esélyt, de megint csak az jutott eszembe róla: mi ez a szar?!
Aztán itt valaki nagyon dícsérte, hogy milyen jó. Mondom kap egy utolsó esélyt, de végleg elkönyveltem szarnak.😄😄😄 A cromwell classzisokkal jobb tank, t6 létére.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Valahogy a replayeket egy excelbe rakta be, az ugyek a nevükbõl leszûrhetõ hogy melyik pályán hányszor voltál.
Még is hogy kéne? 😄 Rühelltem az excellt egész életembe..
Na vajon melyik camo-t érdemes (?) megvenni?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A 9-es, 10-es med terén egyetértek. 10-essel klasszikus med taktika nem igazán játszható, de randomban szerintem nagy hóhér lesz az. A 9-es meg egy az egyben megtestesíti nálam az OP kategóriát, ezért ki is akarom majd élvezni a 10-es ágyúját, mielõtt elvennék tõle (max 2 patch).
Amiért jó és használják: mindössze két pontba kerül egy darab, tehát sokat be tudsz vinni és t8 heavy szintû sebzést produkál, 13 másodperc körül tölt, tehát DPM-ben sem igazán marad el annyira és neki van csíter mûhold nézete és egy t8 heavy árán be tudsz vinni négyet, többet nem is érdemes sztem, az így is 1200 átlag dmg, ha beadja és nem szopat meg a random.
Páncélja ugyanaz, mozgékonysága rosszabb, ágyúja lényegében ugyanaz, csak +3 mm pen és +5 sebzés, csak ez már mehet 9-esek ellen is.