World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a T-62 nagyon jó. Az E-50-nel nem voltam teljesen kibékülve, és most gyûjtök az E-50M-re. Meglátjuk milyen lesz.

A panther nekem is az egyik kedvenc tankom. Nem rossz tank az. 😊

Inkább vinnéd el rendesen 6-ig, és ugornád át a Black Prince-t 😄

Ja, legalább gyorsan túl tudok majd jutni a Black Prince-on (6-ostól fogok kezdeni) 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hmm 5xel tolni az angolokat úgy hogy még új szaguk van 😄

WoT: Nishizumi77

Valamiért az volt bennem, hogy nov. 2. az kedd... bocs, hülye vagyok 😊

Eagle16
A 8.1 jön kedd/szerda körül, az akció meg pénteken, szóval szerintem nem lesz ütközés.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

pointer4
wot.com -ról:

"Congratulations Tankers!

You’ve managed to put World of Tanks on top of the stack for this year’s Golden Joystick Awards in the Best MMO category! The level of competition in our category was sky-high this year, but our incredible community came out in full force to support us.

As we have promised starting from November 2 6.00 UTC till November 5 5.30 UTC the following awaits you:

Bonus code, which will give you 3 days of Premium Account and additional premium consumables! (will be provided on November 2)
High Tier vehicles discount (they will cost the same credits as their 'predecessors' in the Tech Tree). This will include:
Tier IX Medium Tanks
Tier IX Tank Destroyers
Tier IX Heavy Tanks
Tier VII Self-Propelled Gun Artillery
The following tier VIII Premium Vehicles will receive a 15% discount:
T34
Lowe
IS-6
T26E4 Super Pershing
8.8 cm Pak 43 JagdTiger

x5 XP for 1st victory
50% Discounts on equipment
50% Discounts on garage slots
50% Discounts on crew (re)training
"
Az jó, akkor 1 hetem van kihúzni panther2/t44/S51et 212ért (vagy 2 francia artyt tier5tõl 0ról😄), szerintetek melyiket éri meg leginkább? Random endgameben melyikkel lehet jobban érvényesülni? (E50M, T62A, obj 261 vagy bat arty)
Most akkor csúszni fog a 8.1 miatta, vagy fél nap úgy fog eltelni az akcióból, hogy be sem tudunk lépni a peccselés miatt?

Eagle16
Nem féláron lesznek a tankok, hanem az elõttük levõ tank teljes árán lehet majd megvenni õket.

Az Is-8 pl. 3,5 millió, és 2,5-ért adják majd, ami az Is-3 ára.

Solten
90-hez kepest csuklos Ikarusz de ki lehet hasznalni a terep adottsagait (leejto pl).

Saor Alba

bujcsik555
Hú, ha tényleg ez lesz az király lesz, 20k xp kell a z IS-8 hoz, Obj 212-t meg 1-2 napja fejlesztettem ki. Mennyibe is kerül az a kettõ együtt féláron? 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Eagle16
November 2-tõl november 5-ig fog tartani.

Jobb lenne, ha nem tennék most hétvégére. Én nem bíztam abban, hogy nyernek, nincs tank amire kihasználhatnám az eventet, de jövõ hétre még lehet. 😄 Viszont a hétvégi 3xos crew xp alapból jobb, pl a 10es tankokra, mint az egész vegyél 9est akció.
A Second Battle of El Alamein és a Road to the golden joystick (3x szorzóval) ment egyszerre.

Jogos jogos..

Azért beb*szna ha egyszerre menne x7es szorzó napi 1. gyõztes csatára. 😄

Egész pontosan az egyik ment péntek reggeltõl szombat reggeli újraindításig, a másik event meg az újraindítástól ment szóval egyszerre nem mentek, csak váltották egymást 😛

Nehéz lett volna elõre elkészíteni a nyertes/vesztes kiírásokat honlapra, végül is csak pár hónapjuk volt rajta gondolkodni.. 😄 Bár lehet a gyõzelem mámorában már túl vannak az elsõ üveg ünnepi vodkán és nem foglalkoznak semmivel. 😄
Jobb lenne most hétvégén, jövõ héten csütörtökön és pénteken nem leszek itthon! 😄

A hispanic day meg a covering fire csúszott egybe egy napra.

Mert ez amit ígértek picit durvább mint ami múltkor volt.

MIKOR? 😄
Lehet jövõ hétre rakják be a két hétvégi event közé. Sok free xpvel és megfelelõ kocka hozzáállással meg a 3 napos ingyen prémmel még 9es brit tank is lehet sok embernek, ha bejön jövõ héten az új patch is. 😄
Jobb lenne a jövõ héten csütörtöktõl. Úgyis négy nap szünet. 😊

Ha jövõ hétvégén jön a beígért golden joystick bónusz, akkor ha összekapom magamat, már a brit tier9-eket fogom akciósan venni 😄

Miért ne? Múlt hétvégén is 2 futott egyszerre.

jah 😊
Nem hiszenm, hogy egyszerre lesz a kettõ, bevárják míg a mostaninak vége lesz szerintem.

És tényleg jobban fordul. 😊

nem tudtam hogy ígértek .. akkor örülünk! 😊

érdekes.... kettõ lesz egyszerre? 😄
From October 27th at 07:30 CEST (05:30 GMT) until October 30th at 07:00 CEST (05:00 GMT) you’ll be able to enjoy the following bonuses:

x3 crew experience

Everybody knows that the most valuable resource on the battlefield is a good crew. Train your troops more quickly with triple experience for your crew!

50% discount on the following tanks:

American Tier V Medium Tank M7
Soviet Tier V Medium Tank T-34
French Tier V Light Tank ELC AMX
German Tier V Medium Tank PzKpfw III/IV

In order to experience the gameplay of counter-attacking first-hand, you’ll first need an appropriate vehicle. Take the opportunity to get one at a discounted price!

50% increased credits earnings for the following tanks:

American Tier VII Medium Tank T20
Soviet Tier VII Medium Tank T-43
French Tier VII Light Tank AMX 13 75
German Tier VII Medium Tank VK 3002 (D😎

They say that “money makes the world go round”. Well, it’s certainly true for credits in World of Tanks. Time to cash in on your counter-attacks and earn more credits!

50% discount on the following premium tanks:

German Tier V Medium Tank T-25
Soviet Tier V Medium Tank Matilda
Ezt kell adniuk, mivel ezt ígérték:

If World of Tanks WINS the ‘Best MMO of the Year’ award at the Golden Joystick Awards ceremony on October 26th, all of our community will receive some huge bonuses, including experience multipliers and in-game discounts:

Bonus code, which will give you 3 days of Premium Account and additional premium consumables!
Price reduction on high tier tanks. These tanks will be discounted to the price of their predecessors in the Tech Tree. The tanks being reduced are as follows:
Tier IX Medium Tanks
Tier IX Tank Destroyers
Tier IX Heavy Tanks
Tier VII Self-Propelled Guns
Tier VIII Premium Vehicles will receive a 15% discount!
x5 XP for first victory
50% Discounts on equipment
50% Discounts on garage slots
50% Discounts on crew (re)training

((5x-ös hétvége 3x crew xp-vel, gyorsított képzéssel .. az egy átlagosan szar 1000 xp-s win-nél 30.000 xp lenne a leggyengébb láncszemnél .. 😊 .. reménykedjünk együtt ))

Nem forog úgy, mint a 1390, sõt még az E50M is jobban forog szerintem. Amúgy ami az egyik irányból fedezék az a másik irányból is lehet az, ha veled van az e50M és nincs nagyobb tank, beküldöd foglalni és beállhatsz mögé te is.

Reméljük ezzel, hogy nyertek betartják az ígéretet, nem csak a szavazatok miatt kellett a mézesmadzag, és aztán kapunk helyette egy ajándék patchet sok nerfel, ami amúgy is jönne. 😄
remélem nem holmi 50% discount on garage slots jutalmat kapunk, most jól esne egy 5x-ös hétvége ..

Pedig az E-50M annyira nem fordul szarul. Mondjuk egyszer körbeugrált egy nyamvadt kis 13-90, type-ban ülve partoldalban, hogy nem is tudtam rendesen utánafordulni. De a beccsi az kevésbé fürge, mint a 13-90, nem?

Solten
mazlista kancsok 😄

Saor Alba

Mondjuk én azt tippeltem hogy a LoL fog nyerni, de soha kellemesebb csalódást<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez a zene mi utána? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
Maszott felfele a hegyen en meg korbetancolva beletaraztam 😊

Saor Alba

Na, nyert a WoT 😄. Most lehet készülni az eventre 😄.

EEEEEEEEEEEEZAAAAAAAAAAZ%!!!!!!!!!!!!!!!
patchaou
Nyert a WOT!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

BUNDAAAAAAAAAAAA! 😊
És megnyerik ezek buzi ruszkik.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

LOL megnyerték 😄

Eagle16
Hehe megnyerték.

WOT nyert a Golden Joystick-on .. What a surprise .. 😊