World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a kép beszúrásánál a http://-tõl kezdõdjön a link, és a kiterjesztés legyen a vége.
Tehát ezt szúrd be pl.:
http://www.kephost.com/thumb/2012/10/12/a1_2012_10_12_znlwj6xvu7_tn.jpg
Csak töltsd fel amoda, amit linkeltem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"apám" is 55 éves vagy mennyi 😄 és nem igazán tudja kezelni az egeret... mert nem ezen nõtt fel...
csávó lehet csak szereti a tankokat meg a gamet, de nem fekszik neki az egér 😊
Még mindig nem tudom, hogy francia heavy vagy medium ágat toljam. Scoutolni nagyon nincs kedvem (medium ág t5-ig), viszont a heavyk szinte semmit nem nyújtanak a mediumokkal szemben, sõt, 0 páncél, de lassabbak is kicsit, stb.
😞
http://kepkezelo.com/images/2fy09mtnu8eftlrtsq9b.jpg
http://kepkezelo.com/images/rf91e3wk44xrampds6p.jpg
Nah, szóval, ez az account mennyit érhet kb?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Mindenesetre nem örülnék, ha egy hasonló képességekkel megáldott egyén szerelné be a kocsimba a légzsákot például 😊
Greenscape:
Talán azt tudnám elképzelni, hogy meg sem próbál alkalmazkodni a csapat elhelyezkedéséhez, hanem egyszerûen csak az épp játszott tankjának legmegfelelõbb körülmények között harcol. Tudja, minek hogy lehet kiaknázni az elõnyeit, és valószínûleg nem hajlandó elõnytelen helyzetbe hozni magát a csapat érdekeire tekintettel, és egy kicsit sem törõdik a csata végkimenetelével, csak a lehetõ legjobb egyéni eredménnyel
Nálam a A T7-es T29-el nagyjából ugyanazt produkálom mint a T8-as KT-vel, és mégis 16% különbség van a két gyõzelmi arány között a Kt javára. Legénység nagyjából hasonló.
wot nick: PsychoTrooper
2 dolgot tehetsz 😄
1.go vízbe
2.megpróbálsz annyi damaget bevinni h ne legyen minuszos a kör vagy ne bukj sokat
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
ezért sem szóltam be neki, egyszer egy Tiger-nek szóltam be mert végigkempelte a csatát top tierként a kezdõ bokorban majd ráment 2 db tier4 és leverte, majd néztem a statját és vmi kegyetlen rossz volt, majd kiderült róla hogy szerencsétlen valamilyen szellemi sérült, és õ csak élvezni szeretné az "életét"... még nekem égett a pofámról a bõr...
szóval ennyire gyenge statnál már el kell gondolkodni hogy vagy sík hülye vagy fogyatékkal élõ emberrõl van-e szó!
Habár most futottam össze egy T-54-el ami he lõszerrel lõdözött rám (KT-ben voltam).
wot nick: PsychoTrooper
Belegondolni is rossz, hogy az ilyeneknek is van/volt/lesz munkahelye, jogosítványa, szavazati joga, stb. Márpedig aki ennyire sík, arról nehezen elképzelhetõ, hogy bármi másban, ami koncentrációt, helyzetfelismerõ képességet, vagy bármiféle tájékozottságot, tudást igényelne, abban olyan nagyon brillírozna.
Nem is az volt a durva, hogy top-gunnal kikap az ember hanem 11-5-re vezettunk es ugy lett majdnem buko. A kis SU-26-os arty szerencsere ertette a dolgat es neki koszonhetoen nyertek. A tankok csak bamultak mint Bambi a vagohidon es ugy is vegeztek.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
persze ez nem teljesen így van de egy példa.... ha kiosztasz kurva sok damaget meccsenként de mégis sok a lose-od akkor lesz jó effid de szar win rated....
ha nem osztasz kis sok sebzést, de sok a wined akkor lesz szar effid de jó win rated 😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
de illedelmes voltam... nem szóltam be neki 😊

[/url][/img]
Egyébként ilyenkor szoktam a depóba is venni pár dolgot, azokhoz amik soron lesznek késõbb.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Vereség
Csata: Ruinberg 2012. október 26. 17:56:51
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 750
Szerzett kredit: 25 362
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Ha a végén nem sz---t ás a Churchill tornyát 2bõl 1x engedi ütni megvan a védõ kitüntetés is.
9kill és 2700dmg.
Anno Su85-el volt 11killes top csatám,még a nagyágyúval(167pen/300dmg).
Képet nem csináltam a végérõl, de 1500 xp-t adott prémium nélkül és 66k kreditet. Mivel csak egy lövés sebzett, ezért 30k profitot csináltam. Szerencsés kör volt.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A bónusz kódot egyébként november 2-án adják oda.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"