World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont most amikor jönnek a britek, meg az új amcsi medek? Ráadásul az revolvertár iránti esetleges igényedet kielégítheted az amerikaiakkal.
jóindulattal pár 1000FT-ot
Eagle16
Töltsd fel ide: link

És a kép beszúrásánál a http://-tõl kezdõdjön a link, és a kiterjesztés legyen a vége.

Tehát ezt szúrd be pl.:

http://www.kephost.com/thumb/2012/10/12/a1_2012_10_12_znlwj6xvu7_tn.jpg

Csak töltsd fel amoda, amit linkeltem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ha valóban 54 éves akkor elképzelhetõ hogy a való életben normális vagy akár egy jó szakember....
"apám" is 55 éves vagy mennyi 😄 és nem igazán tudja kezelni az egeret... mert nem ezen nõtt fel...
csávó lehet csak szereti a tankokat meg a gamet, de nem fekszik neki az egér 😊
I.C.ram
Segítsetek!

Még mindig nem tudom, hogy francia heavy vagy medium ágat toljam. Scoutolni nagyon nincs kedvem (medium ág t5-ig), viszont a heavyk szinte semmit nem nyújtanak a mediumokkal szemben, sõt, 0 páncél, de lassabbak is kicsit, stb.

😞
http://kepkezelo.com/images/iddzsdnlx3tpcla90b.jpg
http://kepkezelo.com/images/2fy09mtnu8eftlrtsq9b.jpg
http://kepkezelo.com/images/rf91e3wk44xrampds6p.jpg
Nah, szóval, ez az account mennyit érhet kb?

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

azt mondja hogy 54 éves.... aztán hogy igaz-e
Foxbat:

Mindenesetre nem örülnék, ha egy hasonló képességekkel megáldott egyén szerelné be a kocsimba a légzsákot például 😊

Greenscape:

Talán azt tudnám elképzelni, hogy meg sem próbál alkalmazkodni a csapat elhelyezkedéséhez, hanem egyszerûen csak az épp játszott tankjának legmegfelelõbb körülmények között harcol. Tudja, minek hogy lehet kiaknázni az elõnyeit, és valószínûleg nem hajlandó elõnytelen helyzetbe hozni magát a csapat érdekeire tekintettel, és egy kicsit sem törõdik a csata végkimenetelével, csak a lehetõ legjobb egyéni eredménnyel

tyûha... az elég durva tõle.... látva azt hogy csatánként alig 200+ az átlaga 😊
Most kiosztott 1914 sebzést.
Affene, nem jó.

ja és persze a WG manipulálja az MM-et 😊 szóval ennyi

Szerintetek mennyit érhet ez az account? És köszönet Eagle16-nak 😊.

Ez az elmélet, de gyakorlatban baszhatod

Nálam a A T7-es T29-el nagyjából ugyanazt produkálom mint a T8-as KT-vel, és mégis 16% különbség van a két gyõzelmi arány között a Kt javára. Legénység nagyjából hasonló.

wot nick: PsychoTrooper

tévedsz... hiába van nekem is 1630 effim vagy hiába van szakesznak nemtom hány millió! ha betesz melléd 14 hülyét, ellened meg 10 átlagos 5 jó gamert akkor esélytelen vagy befolyásolni a végkimenetelt...
2 dolgot tehetsz 😄
1.go vízbe
2.megpróbálsz annyi damaget bevinni h ne legyen minuszos a kör vagy ne bukj sokat

Ezt tudom en is, de ha valakinek annyira magas az effije mar van beleszolasa a csata kimenetelebe. Perszen nem mindegyikbe, de neki mar tobb mint 11k csataja van es a kiemelkedoen sok sebzessel nem csak 2%-ot tud hozzatenni az 50/50-eseselyekhez(a nagy szamok torvenye alapjan es nem egy-egy csatara vetitve)

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Most van velem egy csapatban.
nekimentek 😊
vagy nagyon sík a gyerek, vagy van valami fogyatékossága....
ezért sem szóltam be neki, egyszer egy Tiger-nek szóltam be mert végigkempelte a csatát top tierként a kezdõ bokorban majd ráment 2 db tier4 és leverte, majd néztem a statját és vmi kegyetlen rossz volt, majd kiderült róla hogy szerencsétlen valamilyen szellemi sérült, és õ csak élvezni szeretné az "életét"... még nekem égett a pofámról a bõr...
szóval ennyire gyenge statnál már el kell gondolkodni hogy vagy sík hülye vagy fogyatékkal élõ emberrõl van-e szó!
Az a 99-es sebzés hogy jöhetett össze, nekiment valaminek?

Habár most futottam össze egy T-54-el ami he lõszerrel lõdözött rám (KT-ben voltam).

wot nick: PsychoTrooper

Eagle16
Kép beszúrása...itt van alul, a 4. Beírod a linket és kész.

És az ilyenek köztünk járnak a való életben is, csak ott nincs a homlokukra írva, hogy "Vigyázat, agyhalott!"

Belegondolni is rossz, hogy az ilyeneknek is van/volt/lesz munkahelye, jogosítványa, szavazati joga, stb. Márpedig aki ennyire sík, arról nehezen elképzelhetõ, hogy bármi másban, ami koncentrációt, helyzetfelismerõ képességet, vagy bármiféle tájékozottságot, tudást igényelne, abban olyan nagyon brillírozna.

Tier 2-ben 10 killel is buktam csatat. Meg a kepet is belinkeltem anno mert Vandaal-nak is aznap volt egy hasonlo buktaja.
Nem is az volt a durva, hogy top-gunnal kikap az ember hanem 11-5-re vezettunk es ugy lett majdnem buko. A kis SU-26-os arty szerencsere ertette a dolgat es neki koszonhetoen nyertek. A tankok csak bamultak mint Bambi a vagohidon es ugy is vegeztek.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Boccs. Tudtok segíteni kicsit? SZeretnék feltenni ide képet, de nem tudom hogy hogy kell.

az effi és a win rate független egymástól....
persze ez nem teljesen így van de egy példa.... ha kiosztasz kurva sok damaget meccsenként de mégis sok a lose-od akkor lesz jó effid de szar win rated....
ha nem osztasz kis sok sebzést, de sok a wined akkor lesz szar effid de jó win rated 😊
Találtak egy Valentine-t 😊
Cikk

Egy kerdes. Az ellenfelnel volt 1810 effivel a zingato nevu gyerek es csak 52% a winrate-je. Ez, hogy lehet? Nekem 55% pedig 300-al kevesebb az effim es szinte mindig egyedul megyek randomban.

Metalmilitiakid
6 killel majdnem csatát buktál ? Én már 8 al buktam csatát XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hogy lehet ide képet betenni? Boccs a bénázásért, de még sosem próbáltam 😄.

ööö Nem ment fel a kép, boccs.

Szerintetek mennyit érhet ez a account?

Azert meg kell hagyni, hogy nem sok szerencseje volt a sracnak az 1 penetration/ 99 damage komboval ugy, hogy nem lott ki senkit es nem RRo-val lott. Ennel azert tobbre kepes az E-100 meg a stock agyuval is.

megvolt a mai gyöngyszem is!: DDDDDDD

de illedelmes voltam... nem szóltam be neki 😊
Pite! T20-al 3142! /csak viccelek, grat!/ 😊

Hol a download buttony?

Tegnap tier 5-os mezonyben a SU-85-tel kiosztottam 2830 damage-t, 6 kill es meg igy is majdnem elbuktak a csatat. Malinovkan(normal csata) szo szerint egyedul vedtem a hegyet mert a marhak elindultak a puszta kozepen kinyirni az ellenseget es halomra lottek oket. Aztan a tobbi beallt campelni a hazak moge. Villoghattam ezeknek meg nyomhattan a SOS-t, de semmi. Komolyan azt hittem lefagytam mert senki meg csak meg sem mozdult. Aztan megvartak mig a hegyropl jovo 8 tankbol az a ketto amit hagytam legyilkoljon. Kis szerencsevel azok is meglehettek volna, de volt par lepattano amitol elszallt az eselyem. Valami Matyastank nevu magyar gyerek benazott a vegen egy PzIII/IV-gyel es ha nincs az artynk vesztettunk volna.

[/url][/img]

A kiegészítõk is féláron lesznek, az akció elõtti nap eladod a Tiger II-t felszereléssel együtt, nov 2-án meg megveszed az E-75-öt meg hozzá a felszerelést, így gold sem kell hozzá és ugyanottt vagy.
Egyébként ilyenkor szoktam a depóba is venni pár dolgot, azokhoz amik soron lesznek késõbb.

Jó hír...E-75 1 millával kevesebbért, kár, hogy prém acc helyett nem goldot adnak, jó volna áttenni a kiegészítõket tigris2-rõl.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

nyert a wot...t54 még nov.2 viszont...megvárom😊
Utálom, mikor egy francia gyorslövõ tanknál hátrányként azt hozza fel, hogy 50sec míg újratölt. Bazzeg más tanknál is ennyi kb. csak lövésenként elosztva, õ is mire kifogy ellövi az össz lõszerét tehát meg volt a lehetõsége.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Visszavettem a StugIII-t.
Vereség
Csata: Ruinberg 2012. október 26. 17:56:51
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 750
Szerzett kredit: 25 362
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"

Ha a végén nem sz---t ás a Churchill tornyát 2bõl 1x engedi ütni megvan a védõ kitüntetés is.
9kill és 2700dmg.
Anno Su85-el volt 11killes top csatám,még a nagyágyúval(167pen/300dmg).

Emlékeztem, hogy sok a sebzés, de a leírást azt noob módon nem olvastam el.

Eagle16
7300, a videó leírásban benne van.

Képet nem csináltam a végérõl, de 1500 xp-t adott prémium nélkül és 66k kreditet. Mivel csak egy lövés sebzett, ezért 30k profitot csináltam. Szerencsés kör volt.

A reggeli E-50 videóban mennyi volt az össz sebzés?

A med ág az elejérõl fog menni (csak gyorsabb lesz a közös modulok miatt ugye), szóval meg van oldva a dolog 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Jahh, majd aztán 2 hónap múlva kuncsoroghatsz, hogy hozzon valaki tier1-3 angolt összeszámolni, mert kéne a master tankerhez 😄
Eagle16
Elviszem az angol közepes ágat Tier 5-ig kb., aztán folytatom az ingyen prémiummal 😊 Szerintem a Tier 7-esig el is juthatok így.

A bónusz kódot egyébként november 2-án adják oda.

Igazából az elõtte lévõ gépek se jönnek be annyira, szóval tök mindegy. Legalább az 5X XP miatt gyorsan végezni fogok vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"