World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Olyan kérdésem lenne hogy vki találkozott-e már olyan hibával. Mikor indítja a játékot és bejön az a oldal ahol a híreket, aktuális fissitést arany vétel, shop stb meg jobb alsó sarokba a játék elindítása és itt nem tok megnézni semmilyen aktuális hírt meg semmi egyebet mert hiába kattintok rá nem csinál semmit. Csak magát a játékot tudom elindítani.
Valaki esetleg tudja mi lehet a hiba?
Esetleges választ elõre is köszönöm.
4600 csata alatt csak ennyire telik akkor annak 2 hónap valóban nem elég de valakinek elég 1 is.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Az IS-3-mat nem tudtuk felduplazni. Egyszer full hp-val letamadtam egy 109 hp-s Tigert. 5 meterrol pattant az oldalarol es ekkor felvillant egy arty. Ketszer lottem le a lancat szembol(persze nem szandekosan)mire a harmadikra beadott a BL-10-nek egy 296-os damage-t es megmaradt 4 hp-ja. Mondanom sem kell, hogy mindketto eletben maradt engem meg lelottek mint egy kutyat. Solten kinyirt 4-et azon az oldalon, de a masikon ledaraltak a mieinket es buktuk. Van mikor egyszeruen nem engedi a jatek, hogy nyerj.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Vehicle AMX 50 100 researched. Undistributed experience spent: 81000. Free Experience spent: 0). Ja es uj xp rekord 😊
Victory!
Battle: El Halluf 27 October 2012 00:52:13
Vehicle: AMX M4(1945)
Experience received: 4,442 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51,723
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
Papir letere nagyon szerettem, agilis, kivalo az agyuja.
Saor Alba
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Akkor EZ mennyit érhetne? <#guluszem1>#guluszem1><#vigyor1>#vigyor1>
Mondjuk, nem eladó. <#vigyor>#vigyor>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Vk28? <#wilting>#wilting>
Marder? no comment.
T28? <#confused>#confused>
Tiger és panther 2 kifejlesztve.Vagyis nincs az accon pénz sem.
Nem tudom te mennyi pénzt remélsz érte,de inkább kezdenék új accot prémiummal mint ezért pénzt adni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem tudok tankot eladni, mert azt írja, h tele a barakk.
Megnéztem 0/16..
Mit csinálok rosszul? eddig nem volt ilyen gond..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Eladó account!
Benne van egy VK2801, egy Marder, egy GwPanther, és egy GwTiger (kimaxolva mind, GwTiger nagy löveggel). Ezen túl tartalmaz 3 álcahálót, 1 nagykaliberû töltésgyorsítót, 1 periszkópot és egy lövegstabilizálót. Van benne 275 arany. Med ágon Panther II kifejleszteve minden tartozékával. Tiger I kifejlesztve. Orosz ágon t28-ig húzva. Ja igen. VK2801-en venti, és a GwTigeren töltésgyorsító van a felsoroltakon kívül.
Az accountot kérvényezném áttenni másik email-címre.
Ha érdekel, akkor a többit privátban!
Rgizda, nekem T25 van. Eladtam elõször aztán mikor féláras volt visszavettem. Már nem megyek vele. Gyors, lassan fordul. Lövege nem pontatlan, de az átütés és sebzés megfelelõ és gyorsan tölt. Pénzkeresésre nem ajánlom, max kikapcsolódásra.
Egyedül maradtam 4 ellenséggel szemben, 5 killel, a gyõzelem legkisebb esélye nélkül. Gondoltam topgun még meglehet, rámentem a leggyengébbre. Lesebeztem egylövésesre, erre az egyik csapattársa szándékosan kilõtte, hogy ne legyen meg a topgunom... Be***rás, milyen emberek vannak.
toma77, ebbe az is belejátszhat, hogy T8-ban más a világ, mint T5-ben. Ha oda beviszed az eddigi tapasztalatod komolyan lehet aratni. Sok lúd disznót gyõz, nem leszel Chuck Norris, de vérfürdõt rendezhetsz.
Britekben meg csalódtam eléggé testszerón. Lomhák, vékony páncéllal.
Viszont tier9ben 30 méterrõl nem láttak vele úgy hogy bokorban álltam, 1100+os köröket mentem csak spottolással. És ha meglesz a top ágyú azzal tier7-8at is átlövöd szembõl, ha esetleg be kell fejezni valakit, az a dmg meg bõven elég egy körben.
A Type-ommal például mostanában folyamatosan szopok, 48% a winrátám, pedig megyek rendesen. Churcill-lel, Stug-gal meg vérfürdõket rendezek, itt már képes vagyok befolyásolni a gyõzelmi esélyeket, de azért itt is vannak hullámvölgyek, amikor az MM helyretesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A közepes ág elejét valahogy ki kell bírni...a BatChat-nek ez az ára 😊
Tier 5-tõl amúgy élvezetesek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A WG manipulalja a jatekot
Ez biztos igy van, de nem hiszem, hogy szemelyenkent kiszurna maganak valakit es azt jobban szopatna mint a tobbieket. Nekem is meg mindenkinek vannak hullamvolgyek amik sokszor a sirba tesznek. En inkabb a tankok manipulalasat vettem eszre. Van olyan, hogy a Tiger II-vel szinte csak nyerek, de a KV-4-gyel meg szopok mint az allat(ugyan azon az esten).
Vagy az IS-7-tel volt olyan szeriam, hogy 20 csatabol 1 azaz egyszer nyertem es 3 killem lett. Pedig elotte tobb mint 300 csatam volt 57% winrate-el meg kicsit tobb mint 2000 damage/csata meg 1.2 kill/csata. Akkor meg orultem ha tudtam 2-3mat sebeznicsatankent, de volt nullasom is. El is ment a kedvem az IS-7-tol. Es nem hiszem, hogy en felejtettem volna el jatszanivele 300 csata utan.