World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! Idõközönként ez nekem is elõszokott fordúlni, megoldódik magától. Addig is, a híreket keresd a worldoftanks.eu-n.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

sziasztok!!!!
Olyan kérdésem lenne hogy vki találkozott-e már olyan hibával. Mikor indítja a játékot és bejön az a oldal ahol a híreket, aktuális fissitést arany vétel, shop stb meg jobb alsó sarokba a játék elindítása és itt nem tok megnézni semmilyen aktuális hírt meg semmi egyebet mert hiába kattintok rá nem csinál semmit. Csak magát a játékot tudom elindítani.
Valaki esetleg tudja mi lehet a hiba?
Esetleges választ elõre is köszönöm.
😊 Ez így már más, az elsõ kedves hozzázólás😊. Kössz Toweliee😊. Nem nekem ér sokat amúgy, hanem a régi gazdájának, csak rám volt bízva.

Figyi, bántó szándék nélkül mondom: egy szó, mint száz, ez az acc egy fabatkát sem ér. De tényleg. Lehet ezt ragozni, de totál felesleges. Ha neked érzelmileg sokat jelent akkor ne add el, de pénzt remélni érte badarság.
😊 Akkor azt hiszem rossz ajtón kopogtattam. Azért azt elmondanám, hogy élnek emberek a földön akik tanulnak, dolgoznak, társasági életet élnek, barátnõjük van, és emellett szeretik a wotot😊. Én másfél év alatt tettem az enyémbe 6500-at, de azt is túl sok idõnek érzem, bármennyire is szeretek játszani😊

Gottfried
Elmehet a WG a retkes kurva anyjába az ilyen csatákkal!!!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hahaha jóvicc :-D
4600 csata alatt csak ennyire telik akkor annak 2 hónap valóban nem elég de valakinek elég 1 is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

asszem olyan 4-5-ezer goldomba került átugrani azt a szart

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

ejszakai izgalmak:
t110e5 kolobanov, balfasz maussal (akit erdekel szedje)

masik:
batchattel, a vegere 1v1-ben maradtunk az ellenfel objectjevel:

1 percig neztuk igy egymast, majd belelött a roncsba... 😄 aztan kivegeztem.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Grat haver <#eljen> A mai napunk nem alakult valami fenyesen a gyozelmek szampontjabol. 14 win/21 lose. Nem tudom mennyit mentunk ebbol egyutt. de szoptunk mint a torkosborz. Annak ellenere, hogy 1.77 kill/ csata lett az atlagom es a tied is hasonlo lehetett vagy meg jobb is.
Az IS-3-mat nem tudtuk felduplazni. Egyszer full hp-val letamadtam egy 109 hp-s Tigert. 5 meterrol pattant az oldalarol es ekkor felvillant egy arty. Ketszer lottem le a lancat szembol(persze nem szandekosan)mire a harmadikra beadott a BL-10-nek egy 296-os damage-t es megmaradt 4 hp-ja. Mondanom sem kell, hogy mindketto eletben maradt engem meg lelottek mint egy kutyat. Solten kinyirt 4-et azon az oldalon, de a masikon ledaraltak a mieinket es buktuk. Van mikor egyszeruen nem engedi a jatek, hogy nyerj.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Solten
Utolso csatajaban kitett magaert a vas (Researched:
Vehicle AMX 50 100 researched. Undistributed experience spent: 81000. Free Experience spent: 0). Ja es uj xp rekord 😊

Victory!
Battle: El Halluf 27 October 2012 00:52:13
Vehicle: AMX M4(1945)
Experience received: 4,442 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51,723
Battle Achievements: Top Gun, Sniper

Papir letere nagyon szerettem, agilis, kivalo az agyuja.

Saor Alba

Vagy 200-at tuti. <#vigyor2>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Alien69
Hehe, van 48 tankom a garázsban. Ebbõl pár prémes, igaz, csak a Type ér valamit. Tier 8 a maximum, de szinte minden vonal meg van kezdve (kivéve francia arty). <#hehe>
Akkor EZ mennyit érhetne? <#guluszem1><#vigyor1>
Mondjuk, nem eladó. <#vigyor>

Írj utánna egy nullát és szorozd meg néggyel, aztán tárgyalunk😊. 4600 csata, sok idõ van benne. Ha prémmel játszol, akkor se csinálod ezt meg 2 hónapnál gyorsabban, ha van életed.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

bujcsik555
155Ft?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Korábban meg volt véve rajta a Panther2, a Tiger, és a Jagpanther is. Mind végig van fejlesztve, csak el lettek adva. Nem az én accom volt, ne kérdezzétek miért.

Ennyi erõvel eladhatnám a legkisebb accomat én is,van rajta kódból asszem 1000 arany meg vagy 4 prém tank.Játszottam vele vagy 20 kört.

Nem fikázás: attól, hogy valami pici klán beviszi, mert nincs elég t8 arty a klánban még ne mondjuk rá, hogy CW képes. Láttam már CW landingen IS-3-at is, fõleg Afrikában gyakori, ott homokoznak a kisebb klánok, de ettõl még nem mondjuk, hogy CW képes az IS-3. A Typ-E jóval potensebb arty a GW Tigernél, hiába ugyanannyit sebez, de gyorsabban szûkül, nagyobb a löveg kitéríthetõsége, nagyobb a tûzgyorsasága és akkor még csak nem is beszéltünk a csíter páncélról és a dupla lõszer kapacitásról.

CW képes?Ez csak T7,egyetlen cw képes tank sincs rajta.
Vk28? <#wilting>
Marder? no comment.
T28? <#confused>
Tiger és panther 2 kifejlesztve.Vagyis nincs az accon pénz sem.
Nem tudom te mennyi pénzt remélsz érte,de inkább kezdenék új accot prémiummal mint ezért pénzt adni.

Halljunk valami ajánlatot is, aztán elválik, kinek mennyit ér a befektetett idõ😊.

😊 Láttam már nem egyet cw-n. Ugyanaz a löveg mint a GwType-E-n, igen, igaz, nem T8, de ha kell, megteszi.

Halkan mondom, hogy a GWTiger már rég nem CW-s arty csak az utolsó lépcsõfok.

Nem fikázást kértem, akinek nincs kedve egy CW-képes artyért x-százezer tp-t összegürizni, annak megérhet vatikáni valutánál többet is. A többi már csak plusz.

Ez lófing.Mégis mennyit kérnél érte?Ezért én max vatikáni valutát adnák.

Megoldódott.. (restart)

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hali!

Nem tudok tankot eladni, mert azt írja, h tele a barakk.

Megnéztem 0/16..

Mit csinálok rosszul? eddig nem volt ilyen gond..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Üdv!
Eladó account!
Benne van egy VK2801, egy Marder, egy GwPanther, és egy GwTiger (kimaxolva mind, GwTiger nagy löveggel). Ezen túl tartalmaz 3 álcahálót, 1 nagykaliberû töltésgyorsítót, 1 periszkópot és egy lövegstabilizálót. Van benne 275 arany. Med ágon Panther II kifejleszteve minden tartozékával. Tiger I kifejlesztve. Orosz ágon t28-ig húzva. Ja igen. VK2801-en venti, és a GwTigeren töltésgyorsító van a felsoroltakon kívül.
Az accountot kérvényezném áttenni másik email-címre.
Ha érdekel, akkor a többit privátban!

Az mindig van 😊

Rgizda, nekem T25 van. Eladtam elõször aztán mikor féláras volt visszavettem. Már nem megyek vele. Gyors, lassan fordul. Lövege nem pontatlan, de az átütés és sebzés megfelelõ és gyorsan tölt. Pénzkeresésre nem ajánlom, max kikapcsolódásra.
Matilda lassú, a T25 értõ kezekbe elmegy, de semmi több. Churchill-lel jobban járnál.
Na ilyet még a 12.000 csatám alatt nem láttam!
Egyedül maradtam 4 ellenséggel szemben, 5 killel, a gyõzelem legkisebb esélye nélkül. Gondoltam topgun még meglehet, rámentem a leggyengébbre. Lesebeztem egylövésesre, erre az egyik csapattársa szándékosan kilõtte, hogy ne legyen meg a topgunom... Be***rás, milyen emberek vannak.

Matilda vagy T25 valaki mondana tapasztalatot róluk ??

Sok lúd disznót gyõz, de ha sok ökör van melletted? <#violent>
Az elõzõ foxbatnak ment.

toma77, ebbe az is belejátszhat, hogy T8-ban más a világ, mint T5-ben. Ha oda beviszed az eddigi tapasztalatod komolyan lehet aratni. Sok lúd disznót gyõz, nem leszel Chuck Norris, de vérfürdõt rendezhetsz.
Várjál várjál, 11 lövésbõl. Nem tudom mit szed.
I.C.ram
Pattonom már van, szóval amellé jönne.

Britekben meg csalódtam eléggé testszerón. Lomhák, vékony páncéllal.
A másik francia med ágról lehet tudni valamit? Mikor lesz,ha lesz egyáltalán, mit fog tartalmazni? Úgy hallottam azok már nem tárasak lesznek. Meg jó lenne tudni, hogy ha át lehet majd menni arra az ágra akkor melyikrõl, hogy visszavegyem, ha akciós.
Én mondjuk már megbántam a batchetet, a "scoutmed" nem életbiztosítás, meg mint ma már írtam a 75 sec reload time sem nyerõ, ha kergetnek az ellenséges gyors tankok. Fordulása sem a legjobb, bár nincs clutch rajta, de túl gyorsan megy elõre aztán nem tudsz bevágni 2 ház közé, ha nem kanyarodsz elég nagy ívben..sajnos. m48 többet ér meg majd az új angol med, a forgás meg a ágyúkitéríthetõség nekem hiányzik batrõl, kimondottan flanker ,vízszintes terepet szereti, csak az sajnos nem minden mapon adott. Mondjuk ettõl még jó tank, csak ha újrakezdhetném inkább M48 vagy E50M kéne.
ELCben a scoutolás a legjobb, én kimondottan vártam a tier9es köröket vele, saját tierjében nem olyan hasznos, túl lassan lõ a többiekhez képest, 11 sec reload time bia+venti rammerrel 100as legénységgel. 400 hp és t50-2 full hpról elviszi úgy hogy nekimegy 60al (megtörtént velem) 😄
Viszont tier9ben 30 méterrõl nem láttak vele úgy hogy bokorban álltam, 1100+os köröket mentem csak spottolással. És ha meglesz a top ágyú azzal tier7-8at is átlövöd szembõl, ha esetleg be kell fejezni valakit, az a dmg meg bõven elég egy körben.
...rendkívül szórakoztató scout különben.
Ez maximálisan így van, én is sûrûn belefutok. Az ember idegeit rendesen meg tudja tépni egy-egy hullámvölgy.

A Type-ommal például mostanában folyamatosan szopok, 48% a winrátám, pedig megyek rendesen. Churcill-lel, Stug-gal meg vérfürdõket rendezek, itt már képes vagyok befolyásolni a gyõzelmi esélyeket, de azért itt is vannak hullámvölgyek, amikor az MM helyretesz.
A saját tempómban gondolkoztam. 😊
I.C.ram
T5-ig free XP-vel mennék, szerintem. ELC AMX-tõl félek, hogy állandóan scout lenne.
Eagle16
Na ebbõl szedjen ki valaki 😄 (SPG-vel nem ér 😛)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

I.C.ram
Amcsi medek nem tudom, mikor jönnek, de legkorábban 8.2-ben, ami még 2 hónap kb...
Eagle16
Na tudod te akkor 😄 Le is írtad, a heavy ág nem nyújt semmi pluszt, sõt.

A közepes ág elejét valahogy ki kell bírni...a BatChat-nek ez az ára 😊

Tier 5-tõl amúgy élvezetesek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Medet húzd szerintem, 50B a buffal sem lett jobb, túl nagy és túl papír tank heavynek. Jó játékos nehezebben tud vele jól játszani, mint a battel. A frontja jól pattog, de még így is bárki átlövi, aki tudja hol kell. Akkor már inkább a bat, habár nem fordul valami jól, de egyenesen jól gyorsul, jól sebez és lapos, szal camoval mire észrevesznek (mozgás közben is akár) már bespottoltad a fél csapatukat. A kis tier meg ne zavarjon eszméletlen jól kapják az xpt a francia lightok, teszel rájuk camot, beállsz egy bokorba és várod, hogy mások lövöldözzenek, amikor meg valahol át lehet törni mész az artykért. 1000 xps köröket mehetsz, ha ügyes vagy úgy, hogy lõnöd sem kell, max befejezni amit mások elkezdtek. Hamar túl lehet lenni rajtuk.
Ja és ami benne van, az mind ki van teljesen húzva természetesen. Szóval a GWTiger a toplöveggel van.

Ezert irtam, hogy nem mindegyik csataba mert egyedul senki nem tud nyerni. Viszont sokszor van olyan szitu amit egy ilyen kaliberu jatekosnak a maga es a csapata elonyere kellene forditania. Ezzel most nem a sracok minositenem le csak furcsa ennyire magas effi mellett 52%-ot latni. Ettol meg biztosan igen jo jatekos.

A WG manipulalja a jatekot

Ez biztos igy van, de nem hiszem, hogy szemelyenkent kiszurna maganak valakit es azt jobban szopatna mint a tobbieket. Nekem is meg mindenkinek vannak hullamvolgyek amik sokszor a sirba tesznek. En inkabb a tankok manipulalasat vettem eszre. Van olyan, hogy a Tiger II-vel szinte csak nyerek, de a KV-4-gyel meg szopok mint az allat(ugyan azon az esten).
Vagy az IS-7-tel volt olyan szeriam, hogy 20 csatabol 1 azaz egyszer nyertem es 3 killem lett. Pedig elotte tobb mint 300 csatam volt 57% winrate-el meg kicsit tobb mint 2000 damage/csata meg 1.2 kill/csata. Akkor meg orultem ha tudtam 2-3mat sebeznicsatankent, de volt nullasom is. El is ment a kedvem az IS-7-tol. Es nem hiszem, hogy en felejtettem volna el jatszanivele 300 csata utan.

Nem is számítottam sokkal többre. Igazság szerint jövõhéten akciósak a t8 prémiumok, szóval egy SuperPershing-ért szívesen elpasszolnám😊.