World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ruszki fos sz@r jatek... <#alien>#alien>
Saor Alba
Most kötekedjek? 90 x2? minimum pen 185😄DDD hagyjuk te soha nem fogod elismerni hogy ez egy manipulált cucc.. akár napi vagy heti de hogy szorzok vannak az tuti...
Remény hal meg utoljára😊 go go WarThunder(sajnos orosz az is) ha szar lesz akkor marad az MWO+Sim racing😊
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
olyan terminátorok rohangálnak, a 122 est simán bírják közvetlen közelrõl, elölrõl-hátulról-oldalról-alulról-felülrõl..
Hummel 4 telitalálat és nem sérül??
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Cukii: a type az szerintem nem, csak ami megvehetõ most is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Érdekes hogy sokan azt gondolják, hogy ha jönne egy másik ilyen játék akkor az automatikusan jobb lenne a WoT-nál...nem biztos. Lehet akkor kezdenénk el csak igazán értékelni a dolgokat amik a WoT-ban megvannak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Nem mondom, hogy szerethetõ de nem rosszabb mint a Tigris, én csak a nagymotort hagytam ki a fejlesztésnél.
Érdekes amúgy hogy itt mindenki mennyire utálja a WG-t, mégis folyamatosan játszik a játékával és fogadok hogy még aranyat is vesznek jó páran azok közül, akik naponta sírnak hogy szar a játék és milyen undorító a WG. Ezeket a nevetséges összeesküvés elméletekrõl nem is beszélve. De hát valamivel meg kell indokolni hogy miért nem megy a játék...
Hát nagyon tudom sajnálni õket 😞
Már az 1. csatámban 5k felett sebeztem vele. 3 meccs után 100% win, túlélés és találati arány... VOLT 😄
Na ezt a 4. csatára meg is elégelte a random 😄 Tudtam, hogy nyilván nem fog így maradni, de a játék biztosra ment... IS-7-ünket egy lövésbõl amo rackelte egy 10-es Foch TD, majd a maradék 2 skulójával kiszedett engem is, anélkül, hogy spotolódott volna, a csata vége meg valami 4:15 lett. Random 😄
De ismétlem, maga a tank nagyon jónak tûnik eddig, a nyújtott teljesítménye megfelel a tesztszerver alapján vártnak.
Gondolom megint a wargaming volt a fõszponzor, mint tavaly.😄😄😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Kinéz magának az ember 1-2 tankot, amit el akar érni v. már csak fejleszteni a legénységet, h még ütõképesebb legyen, s aztán csak úgy gondolnak egyet azok a nyomi ruszkik, s a "hetente" kiadott pachekben megváltoztatják a paramétereiket.
Szó, mi szó, alaposan el is vették a kedvemet a .... játéktól.
És akkor ez a legjobb MMO?!?! <#zavart2>#zavart2>
BF3: Atomiccore
Azon szoktam röhögni amikor jön a wg valami történelmi hûséggel😊 ja egysze ilyen volt egy tank egyszer meg olyan😄DDD aztán elgyengült a lemez amibõl csinálták😄
egyébként nem csak a sebzés számít.. spot, spot sebzés stb..
Az elõzetesen beígért akciók November 2 reggel 7-tõl (6:00 GMT) egészen November 5 reggel 6.30-ig (5:30 GMT) tart majd. Az akciók pedig a következõk:
Egy bónusz kód, ami 3 napos prémium fiókot ad, valamint egy adag prémium fogyócikket is tartalmaz.
Leárazás a nagyobb szintû tankokra: Minden tank a tech tree-ben felette (tõle balra) álló tank áráért lesz majd megvehetõ. Ebben az akcióban a következõ tankcsoportok vesznek részt:
Tier IX Medium Tanks
Tier IX Tank Destroyers
Tier IX Heavy Tanks
Tier VII Self-Propelled Guns
Minden T8 prémium tank 15%-al olcsóbb lesz.
5-szörös TP minden elsõ gyõztes csatára.
50% kedvezmény a felszerelésekre (equipment, vagyis rammer/venti és hasonlók)
50% kedvezmény a garázshelyekre
50% kedvezmény a legénység (újra)képzésére.
forrás
BF3: Atomiccore
Szerintem a 200 forint elég korrekt ár az accod ért.