World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Najó, de engem pölö nem érdekelnek a marha nagy robotok, meg az orkok sem annyira. 😊 Mehetek vissza a balettbe ugrálni? 😊

GaBenc
Nem értem a problémátokat. Ez egy online játék, és lassan eléri az online betegség. Jönnek a csoda játékosok. Ezzel együtt kell élni, vagy nem kell játszani. Nem ez lesz az elsõ online játék amit befejezek. Még nem érte el a kritikus tömeget, de nagyon hajaz rá. Ez van. Keresünk másikat.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Solten
<#eljen> Kedvencem volt hogy a 7-es ruszki artira leadtam 2 lovest, maradt 30 HP-ja (AMX 13-90) az utolso 3 a tarbol LEPATTANT. 😄DDD

Ruszki fos sz@r jatek... <#alien>

Saor Alba

F1-et nézek nincs idõm flamelni😄DDD mert így jobban látszik a törpénet.. egyébként nem volt idõ szarozni mert 6-an lõttek és szakítani kellett... olvasd el te is.. pont ott a kép hogy 60fokos szögben dupla a páncél..

Most kötekedjek? 90 x2? minimum pen 185😄DDD hagyjuk te soha nem fogod elismerni hogy ez egy manipulált cucc.. akár napi vagy heti de hogy szorzok vannak az tuti...

Remény hal meg utoljára😊 go go WarThunder(sajnos orosz az is) ha szar lesz akkor marad az MWO+Sim racing😊

GaBenc
Huuuuuuuu, de jó hogy írtál. Már azt hittem én vagyok helikopter. Keresgéltem a hibát de megnyugtattál, nem csak én vagyok béna. <#worship>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

csak én érzem úgy hétvégén, hogy elfelejtettem játszani..? ^^

olyan terminátorok rohangálnak, a 122 est simán bírják közvetlen közelrõl, elölrõl-hátulról-oldalról-alulról-felülrõl..

Hummel 4 telitalálat és nem sérül??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Eagle16
És akkor mi az istenért nem úgy vetted fel a videót? Mert akkor talán látszódna hogy valami idióta helyen lõtted meg a T-150-et és azért pattant le? Itt van egy kis olvasgatnivaló: link

Cukii: a type az szerintem nem, csak ami megvehetõ most is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A T34-es csere is megjött a következõ hónapra. <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Eagle16
Majd egyszer talán lesz egy másik tankos játék is, de a WoT-ot azért már több éve fejlesztik, van egy fix játékosbázisa, havonta jön ki új "patch" (inkább tartalom...), szóval nem hiszem hogy ha holnap kijönne egy új játék akkor kétségbe kéne esniük. Ha jönne egy új tankos akkor az nekünk nagyon jó lenne, még akkor is ha nem lenne jobb mint a WoT, mert lenne egy kis verseny legalább.

Érdekes hogy sokan azt gondolják, hogy ha jönne egy másik ilyen játék akkor az automatikusan jobb lenne a WoT-nál...nem biztos. Lehet akkor kezdenénk el csak igazán értékelni a dolgokat amik a WoT-ban megvannak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De most lesz nem is egy😊

+ ennyire jó cuccokat építettek a ruszik😊 246 vs 90mm bárhol lepattanhat😄DD

A WarThunder lesz ugyanilyen röpcsis, hajós, tankos, meglátjuk.
Még. De amúgy sem sok ûrszim MMO van. Csak egyszer kell valakinek egy jót csinálnia. WG is a tankossal monopolheyzetben van az itteni kategóriában. Majd megnézzük WoWP hogy teljesít.

Azt hiszem itt be is fejezhetjük .. nem hittem volna hogy ennyire együgyû vagy😄DDD halottál már arról hogy replayban olyan kamerából veszek fel amibõl akaroki?😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cukii
Azt lehet tudni, hogy a "minden tier8 premium 15%-os akcióba" a Type is beletartozik-e? Mert ahogy elnéztem most nem elérhetõ a giftshopban.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Én speciel a társaság miatt meg a gépem nem visz mást. HAWKEN szaggat MWO 3 fps. Az új gépnek meg csak a fele van még meg.

Eagle16
Most megint elkezdheted a szokásos ámokfutásodat ezekkel kapcsolatban, de a videóból szar se látszott, még az se hogy a T-150 segge vagy a frontja volt az amire rálõttél...de ha te így játszol hogy sniper nézet nélkül csak úgy odadurrantasz mindenre, akkor ne is csodálkozz hogy ilyenek történnek. T-150 kismillió hely van ahonnan lepattanhat bármi, ahogy bármilyen más tankon is.

Sok befektetett idõ+pénz ez egy dolog, de tankbuzi?😊 nincs másik ilyen cucc😊 szerencsére lesz ennek akkor sanyi van...

Na az szerintem sosem jön el.Egyetlen konkurens játék sem annyira jó és összetett.A f2p játékok sehol sincsenek hozzá képest.

Eagle16
Azokat nem értem, mert ha szar a játék akkor egyáltalán miért játszik vele? Mazochista?

T-150 90mm max armore vs 12.8-as 246pen minimum pen 185!!! ez is egy nevetséges összeesküvés elmélet😊)))

Azért az ARL44 után az M4 kimondottan felüdülés volt.
Nem mondom, hogy szerethetõ de nem rosszabb mint a Tigris, én csak a nagymotort hagytam ki a fejlesztésnél.

És mi van azokkal akik egy fia aranyat nem vettek jó játékosok és mégis azt mondják szar a játék?

Az lehetne már F2p. Egyszer jön egy konkurencia f2p modellel lehúzhatja a CCP a rolót.

Amíg a sok "random" dolog "working as intended" addig egy szavazatot nem fog tõlem kapni ez a hulladék. Jövõre meg azért nem kap mert MWO-ra szavazok 😄

Eagle16
Én meg erre szavaztam, mert ezzel játszok csak...

Érdekes amúgy hogy itt mindenki mennyire utálja a WG-t, mégis folyamatosan játszik a játékával és fogadok hogy még aranyat is vesznek jó páran azok közül, akik naponta sírnak hogy szar a játék és milyen undorító a WG. Ezeket a nevetséges összeesküvés elméletekrõl nem is beszélve. De hát valamivel meg kell indokolni hogy miért nem megy a játék...

EVE Online-ra.

Jah lüke tizenévesek nyertek 1 milla dollárt pár hete :/
Hát nagyon tudom sajnálni õket 😞

Vicces lenne, ha meg tudnák nézni, ki mire szavazott... Aki szabotált, az nem kapna bónuszt sem 😄

Áh, az egy lüke kis gyerekjáték, tizenéveseknek való.

Én LoL-ra nyomtam a szavazatot <#vigyor3>

Végre megvettem az E4-et! Megérte a sok szenvedést, igazán jó tank még a jelenlegi nerfelt formájában is, és határozott elõrelépés a T30-hoz képest.

Már az 1. csatámban 5k felett sebeztem vele. 3 meccs után 100% win, túlélés és találati arány... VOLT 😄
Na ezt a 4. csatára meg is elégelte a random 😄 Tudtam, hogy nyilván nem fog így maradni, de a játék biztosra ment... IS-7-ünket egy lövésbõl amo rackelte egy 10-es Foch TD, majd a maradék 2 skulójával kiszedett engem is, anélkül, hogy spotolódott volna, a csata vége meg valami 4:15 lett. Random 😄

De ismétlem, maga a tank nagyon jónak tûnik eddig, a nyújtott teljesítménye megfelel a tesztszerver alapján vártnak.

Ja... (én másra szavaztam😄 )

Gondolom megint a wargaming volt a fõszponzor, mint tavaly.😄😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Abból én is, ideje megvenni az M40/43-at és 0 skillel okozni a 2k+os sérüléseket miközben erre hokizom <#idiota>

A sok beképzelt WG bérenc wannabe kisruszki akiknek ki lett nyalva a seggük megszavazták nekik.

Best MMO???..ez? na ne röhögtessük egymást😄DD

Király,bevásárlok artyból.

Talán ez a legundorítóbb dolog a wg-s bagázsban!
Kinéz magának az ember 1-2 tankot, amit el akar érni v. már csak fejleszteni a legénységet, h még ütõképesebb legyen, s aztán csak úgy gondolnak egyet azok a nyomi ruszkik, s a "hetente" kiadott pachekben megváltoztatják a paramétereiket.
Szó, mi szó, alaposan el is vették a kedvemet a .... játéktól.
És akkor ez a legjobb MMO?!?! <#zavart2>

BF3: Atomiccore

Meg azért hogy milyen mélységekbe lehet legyalázni egy jármûvet ebben a szarhalomban...
Azon szoktam röhögni amikor jön a wg valami történelmi hûséggel😊 ja egysze ilyen volt egy tank egyszer meg olyan😄DDD aztán elgyengült a lemez amibõl csinálták😄

Én ezt tudom, ezeket azért szoktam berakni hogy lássam hogy a wg bérencek miket irkálnak rá😄DDDD

egyébként nem csak a sebzés számít.. spot, spot sebzés stb..

Gondolom minden tank egyéni a szorzója. Legutóbb e75 a legtöbb xp kaptam a csatában, vmi 3500 sebzéssel. Egy amx foch 155 vagy mi 300 xp-vel kapott kevesebbet kb 6000 hp sebzésre. Hogy is van ez akkor?

Igen igen, bocs a dezinformációért!!
Még hogy nem nerfelték az xp-t😄DDDDDDD meg hogy sebzésre kapod😄DDDDDDD persze😄 természetesen ami pattant az egy IS3 volt 2x egymás útán ami hihetõ😄DDD mekkora szar ez a rendszer ahogy van😄

Eagle16
Nem jól tudod. A sebzés független a távolságtól, csak az átütés csökken.

Ha jól tudom AP lövedékénél a sebzés nagysága függ az ellen távolságától is.
Tudom, már jelezték páran, hogy a WOT nyerte a golden joystick-ot. Azért a közelgõ akcióra felhívnám az õszi szünetre készülõ fiatalok figyelmét:

Az elõzetesen beígért akciók November 2 reggel 7-tõl (6:00 GMT) egészen November 5 reggel 6.30-ig (5:30 GMT) tart majd. Az akciók pedig a következõk:

Egy bónusz kód, ami 3 napos prémium fiókot ad, valamint egy adag prémium fogyócikket is tartalmaz.

Leárazás a nagyobb szintû tankokra: Minden tank a tech tree-ben felette (tõle balra) álló tank áráért lesz majd megvehetõ. Ebben az akcióban a következõ tankcsoportok vesznek részt:

Tier IX Medium Tanks
Tier IX Tank Destroyers
Tier IX Heavy Tanks
Tier VII Self-Propelled Guns

Minden T8 prémium tank 15%-al olcsóbb lesz.

5-szörös TP minden elsõ gyõztes csatára.

50% kedvezmény a felszerelésekre (equipment, vagyis rammer/venti és hasonlók)

50% kedvezmény a garázshelyekre

50% kedvezmény a legénység (újra)képzésére.

forrás

BF3: Atomiccore

Érdekes, E75 128-as lövegével a legutóbbi -amúgy gyõztes- csatában kétszer sebeztem egymás után 368-at. Utána számoltam, és ugye ez a minimum. A max 612 körül van. Amióta játszok vele nem emlékszem, hogy 600 fölött sebeztem volna vele. Az 500-600 között már sûrûbb egy kicsit, 400-500 között elég sok, és 400 alatt is van bõven. Sok a 390 valamennyi sebzésem. Néha már én is kezdem azt hinni, hogy ez a random manipulálva van.

Lol,nekem 8000 csatánál már minden nemzetnél ki volt fejlesztve szinte minden ág legalább t5-ig.Volt amelyik T10-ig.Arról nem is beszélve hogy mindkét amerikai td ág megvan T9-ig.
Szerintem a 200 forint elég korrekt ár az accod ért.

köszi próbálkozok