World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hoppá, valóban! Akkor tényleg én voltam balfasz, köszöntem! 😊
csak azt nem ertem hogy szednek ki szagoldo Batbol mikozben cikazok is...
van nagy tieru artyim is hasznalom is ...csak nem akarom hogy minuszolva legyek mert artyzgatok is...pedig a napokban Confederet is lettem vele ...
van nagy tieru artyim is hasznalom is ...csak nem akarom hogy minuszolva legyek mert artyzgatok is...pedig a napokban Confederet is lettem vele ...
Nem féláras, csak 50%-kal több kreditet kap.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nagy tierben egyik arty sem céloz be 3mp alatt. Szóval hidd el, elég hasznos dolog az.
Hali!
Nálatok most mennyibe fáj az amx13 75? Elvileg event miatt ugye féláras, de nálam továbbra is 1,3milka. Vagy alapból ilyen ki.badrága, és ez a fele? Vagy mit néztem el?
Nálatok most mennyibe fáj az amx13 75? Elvileg event miatt ugye féláras, de nálam továbbra is 1,3milka. Vagy alapból ilyen ki.badrága, és ez a fele? Vagy mit néztem el?
Arty kill 550 méterrõl, menetbõl 50km/h-val száguldva. :-D

Ahogy néztem a képeket amúgy elég változatosak a legénység skilljei meg használt equipmentek, de ettõl még mindenkinek jól megy a tank.
Szóval lesz ami lesz, lehet elõször a türelmemen kéne változtatni nem a legjobb tank setupot keresni. Arról nem is beszélve, amig minimum grafikán is szaggat a játék nem kéne csodákat várni. 😊
Szóval lesz ami lesz, lehet elõször a türelmemen kéne változtatni nem a legjobb tank setupot keresni. Arról nem is beszélve, amig minimum grafikán is szaggat a játék nem kéne csodákat várni. 😊
nem nem szo sem lehet rola mint irtam nekem nem teteszi az a Peark, tobbre tartom a mentort, meg kell par skill peark.
200 goldból cseréld le a mentort sixth sensere, bár lehet jövõ héten az is csak 100 gold, hacsak nem úgy lesz mint múltkor, hogy a másik tankra áttrainelés van féláron. Neked már úgysem nagyon kell, ilyen legénységgel már az alap xp is elég 😄
egyebkent a sixth sense skillre nagyon haragszom szerintem sokk embert becsap...
Ugyan is 3 masodperc mulva jelez csakm miutan meglatott az ellen, so beallsz egy helyre scoutnak de mar eszre is vesz valaki es azt hiszed hogy biztonsagban, a lampad 3 sec mulva jelez de adigra mire megindulsz lehet hogy az arty mar eppen lol teged...
Persze nem azt mondom hogy teljesen felesleges de nekem nincsen is fenn...majd egyszer talan habar asszem az is Perk so csak 100%nal muxik.
Ugyan is 3 masodperc mulva jelez csakm miutan meglatott az ellen, so beallsz egy helyre scoutnak de mar eszre is vesz valaki es azt hiszed hogy biztonsagban, a lampad 3 sec mulva jelez de adigra mire megindulsz lehet hogy az arty mar eppen lol teged...
Persze nem azt mondom hogy teljesen felesleges de nekem nincsen is fenn...majd egyszer talan habar asszem az is Perk so csak 100%nal muxik.
igen van

Magyi neked van Deadeye a gunneren, vagy csak veled volt a random isten, amikor egy körben 3 embert gyújtottál fel? Jó körök voltak amúgy. 😊
Leginkább azért tettem rá recont, hogy meglegyen a 445ös állítólagos "max" látótáv. Gondolom sima opticcal 440 is elég lett volna, de sosem lehet tudni mennyit számít a plusz pár méter, kiszámíthatatlan a játék visibility. 😄 Jó dolognak hittem, ha a szembe jövõket elõbb látom meg, mint õk engem, már amennyiben nem bokorban állnak. Ha csak pár seccel elõbb is, már tudom, hogy ideje visszafordulni mert õk lehet hogy nem látnak még az átlag 400 alatti view rangeel. Erre lenne jó talán a sixth sense, hogy ezt biztosra tudjam. Persze volt már hogy úgy lõttek ki másik tankból, hogy még fel sem villant a lámpa. 😊
Még1x köszi a válaszokat
Még1x köszi a válaszokat
persze ez az Orosz WIKIs dolog sem szentiras.
http://www.myreplays.ru/rt/731f5e6a-ac48-d1ec-58f1-5070e9e202fc
http://www.myreplays.ru/rt/731f5e6a-ac48-d1ec-58f1-5070e9e202fc
esl-re kell 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
hat igen azt nem is irtam, hogy kimondottan scout tanknak hasznalni pocsekolas tobbet er annal mint hogy beszaladj az ellen koze es felderits 7-9 tankot vagy artyt, te pedig meghalsz anelkul hogy hasznalnad igazandibol a fegyvered,nagyon haragszom azokra a jatekosokra akkik a csata elejen berohank az ellen taboraba artyt felfedezni es meghalnak es raadasul a mi artyaink mivel nincsenek meg betoltve nem tudnak kiloni senkit.
Persze azert en is hasznalom felderitonek de csak esszel inkabb vagyok tamogato sniper tank vele.
1415 mecs es 2273 kilot tank 157 sniper erem... szerintem nem hasznalom rosszul.
itt pedig egy link az Orosz WIKI-rol ahogy a nagyok szerint kell hasznalni a skilleket.
http://wiki.worldoftanks.ru/Bat_Chatillon_25_t
Persze azert en is hasznalom felderitonek de csak esszel inkabb vagyok tamogato sniper tank vele.
1415 mecs es 2273 kilot tank 157 sniper erem... szerintem nem hasznalom rosszul.
itt pedig egy link az Orosz WIKI-rol ahogy a nagyok szerint kell hasznalni a skilleket.
http://wiki.worldoftanks.ru/Bat_Chatillon_25_t
T1 Cunningham? really? 😄
Na már csak Szakesz véleménye hiányzik 😄
Eagle: nem írtam, hogy betámadok az ellenfél bázisra, ahhoz kicsit drága a repair. Elindulok a kulcsfontosságú pontok felé, viszonylag közel azokhoz a pontokhoz ahol felvillanthatom az ellenfeleket, lehet + view range nélkül is megoldható lenne, de eddig bejött így. Sixth sense még elférne rajta, de nem halok bele ha nincs, úgyis mindig engem akarnak megölni szóval nem sokat állok, max ha lövök.
A kérdést egész jól kitárgyaltuk úgyérzem, jó lesz a camo. Csak azért érdekelt a repair mert mostanában sokat kergettek úgy ,hogy track javítás után ammot kaptam, és 75 secig üldöztek a medek/lightok, volt hogy pont 5 seccel a betöltés elõtt lõttek ki. 😊
Eagle: nem írtam, hogy betámadok az ellenfél bázisra, ahhoz kicsit drága a repair. Elindulok a kulcsfontosságú pontok felé, viszonylag közel azokhoz a pontokhoz ahol felvillanthatom az ellenfeleket, lehet + view range nélkül is megoldható lenne, de eddig bejött így. Sixth sense még elférne rajta, de nem halok bele ha nincs, úgyis mindig engem akarnak megölni szóval nem sokat állok, max ha lövök.
A kérdést egész jól kitárgyaltuk úgyérzem, jó lesz a camo. Csak azért érdekelt a repair mert mostanában sokat kergettek úgy ,hogy track javítás után ammot kaptam, és 75 secig üldöztek a medek/lightok, volt hogy pont 5 seccel a betöltés elõtt lõttek ki. 😊
Elkezdtem a T-43 kalandot.
A default ventilátor mellé mit tegyek fel? Gyulladásgátlás?
A default ventilátor mellé mit tegyek fel? Gyulladásgátlás?
itt az en setupom vele. szereles szvsz. nem olyan fontos, 1x lelancolnak visszateszem repair kittel, ha megegyszer lelalncolnak akkor mar regen baj van. 100-as camoval meg eleg brutalul rejtozkodik, szamtalanszor sirtak mar azt ellenfelek amiatt, hogy ugy lottem oket ki h ok kozben nem lattak engem. jatekbeli nevem ugyanez, checkolhatod a statom (lasd tudom mirol beszelek)
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nekem 100%-os javítás van rajta. 3 mp alatt javítja, nincs toolbox.
Igazából sejtelmem sincs hogy miért akarna valaki BatChat-tel felderítõst játszani, arra ott vannak a Tier 5-ösök. Persze meg lehet vele csinálni, de akkor meg ki fogja elfoglalni a kulcsfontosságú pontokat a pályán idõben? Én mindig is közepes tankként használtam, nem csücsülök vele a bokorban 5 percig és ne mis rohanok be az SPG-kért a csata közepén.
Igazából sejtelmem sincs hogy miért akarna valaki BatChat-tel felderítõst játszani, arra ott vannak a Tier 5-ösök. Persze meg lehet vele csinálni, de akkor meg ki fogja elfoglalni a kulcsfontosságú pontokat a pályán idõben? Én mindig is közepes tankként használtam, nem csücsülök vele a bokorban 5 percig és ne mis rohanok be az SPG-kért a csata közepén.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Köszi megint, de azért még érdekelne mit mondanak azok, akiknek fullos repair van rajta (toolbox nélkül), scoutmedként mint írtam sokat dobna pl, ha 1-2 sec alatt javítaná a tracket és tudnék tovább mozogni és nem kéne elpazarolni a repairkitet, ami mehetne engine/gun/ammo rack!-re. Ne úgy képzeld el, hogy bokorban ülve spottolgatok. Megyek körbe a mapon és leginkább mozgásból villantom fel az ellenfeleket. (recon+optics)
Lehet úgy kéne feltennem a kérdést akkor, hogy mennyi idõ alatt javítja a Bat a tracket toolbox nélkül, mert ha 3nál több akkor nincs értelme, és jöhet a camo. 😊
Lehet úgy kéne feltennem a kérdést akkor, hogy mennyi idõ alatt javítja a Bat a tracket toolbox nélkül, mert ha 3nál több akkor nincs értelme, és jöhet a camo. 😊
itt van 2 gameplay BatChattel
http://www.myreplays.ru/rt/9c807e04-0631-62ca-5c15-50667f2d68a9
http://www.myreplays.ru/index.php?module=wot_Replays&action=DetailView&record=731f5e6a-ac48-d1ec-58f1-5070e9e202fc
http://www.myreplays.ru/rt/9c807e04-0631-62ca-5c15-50667f2d68a9
http://www.myreplays.ru/index.php?module=wot_Replays&action=DetailView&record=731f5e6a-ac48-d1ec-58f1-5070e9e202fc
mivel scoutmedol beszelsz igy hasznalj camot, es igen is ere valamit, ha scout kent akarod hasznalni akkor igen is kell Camo es minden fele latasjavito cucc, mostanaban engem nem annyira trekelnek mint inkabb csak meglnek ...amin viszont nincsen mit javitani.
Más véleménye is érdekelne, akinek esetleg van camo/repair is fullon rajta, és tudja mennyire használható velük és nélkülük, melyik éri meg jobban.
Köszi a választ, de 3. skillnek lesz és a 2 választási lehetõség egyike érdekelne,hogy melyik a fontosabb? Ha most újra választhatnál mi lenne jobb, repair vagy camo? Camo egyáltalán mennyit dob rajta? Meg repairnek van-e értelme 100%on, ha egyszer elérem talán,vagy úgy sem javítanak elég gyorsan toolbox nélkül, és ha letrackeltek halott vagyok pár sec alatt. Vannak ugye speciális tankok, amiken gyorsabb a repair nemtudni miért. Bat-en mi lenne jobb ezek alapján?
És tényleg! Köszi! <#worship>#worship>
BatChatre nekem egy eleg jol kepzet szemelyezetem van mar a negyedik skillnel jarok veluk.
Nekem a Brothers in Arms perk van fenn elsonek, hisz csak 100% muxik illetve ad a szemelyzet minden tagjanak a kepesegukhoz 5% ha jol tudom.
masodik skillnek hasznalj Camouflaget, ja mellesleg nekem egyaltalan nicsen repair skillem a tankon jo lenne de anelkul is jol hasznalom, talan majd 5. skillnek feldobom azert.
Nekem a Brothers in Arms perk van fenn elsonek, hisz csak 100% muxik illetve ad a szemelyzet minden tagjanak a kepesegukhoz 5% ha jol tudom.
masodik skillnek hasznalj Camouflaget, ja mellesleg nekem egyaltalan nicsen repair skillem a tankon jo lenne de anelkul is jol hasznalom, talan majd 5. skillnek feldobom azert.
köszi
Mit érdemesebb tenni batra, repair vagy camo? Nem tudom eldönteni mi lenne jobb scoutmedre, szeretek elõre menni spottolgatni, de nem tudom mi a jobb, ha késõbb látnak meg (camo) vagy, ha nem kell elpazarolni repairt trackre. Ötletek+indoklás?
Ha régebben már megkaptad, ott lesz a medáljaid között, de szürke lesz, mert ugye jöttek azóta új tankok. Ha ráviszed az egeret a szürke érmedre, kiírja hogy melyek azoka amiket ki kell lõnöd még az új tankok közül hogy újra megkapd a medált.
meg tudnátok mondani hogy ezt hogy tudom megnézni hogy mi hiányzik? Régebben már néztem de én hülye elfelejtettem.
És akkor mi történik ha nem lesz meg a medál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De igenis problémás újra és újra összeszedni. Pl: most nekem 2 orosz td hiányzik, hogy meglegyen. A legújabbak közül a 8-as és 9-es. A 8-as-ból mióta kijött a peccs 2 db-t láttam, mind2 az én csapatomba került, 9-esbõl pedig egyet sem. 10-esbõl 1 db volt, pont ellenfél volt és pont ki tudtam lõni.
Ebben az a durva, hogy egy ideje már megy a 8.0 és mégis alig lehet látni egyes tanktípusokat. Most gondolj bele mi lesz majd ebbõl, ha eltelik még fél év, vagy akár egy év. Gyakoraltilag ha nem tudod az elsõ pár hétben begyûjteni az összes skalpot akkor késõbb már esélytelen lesz megszerezni a medált.
Ebben az a durva, hogy egy ideje már megy a 8.0 és mégis alig lehet látni egyes tanktípusokat. Most gondolj bele mi lesz majd ebbõl, ha eltelik még fél év, vagy akár egy év. Gyakoraltilag ha nem tudod az elsõ pár hétben begyûjteni az összes skalpot akkor késõbb már esélytelen lesz megszerezni a medált.
Akkor mégsem jól csináltad. A sima res mappából az audio mapát másold át a res_mods/0.8.0 mappába, majd ebbe másold be és írd felül a motorhangokat.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ja, par napja szokasosan Greenscape kollegaval platoonban vagyunk, en a Batchattel o IS-7-el. Ugy kezdodott hogy ez a nyomorek jatek az ellenfelnek kettovel tobb tier X-et pakolt meg egyel tobb artyt (lol)??
Kinunkat enyhitendoen az un. oldalunkon harcolo T-62A-ban ulo evolucios zsakutca TK-zta ket csapattarsunkat engem meg az E-50 belokott a vizbe (voltam olyan hulye hogy a folyoparton haladjak). Hogy melyik lyukbol maszott elo ennyi agyhalott, az rejtely 😊
Kinunkat enyhitendoen az un. oldalunkon harcolo T-62A-ban ulo evolucios zsakutca TK-zta ket csapattarsunkat engem meg az E-50 belokott a vizbe (voltam olyan hulye hogy a folyoparton haladjak). Hogy melyik lyukbol maszott elo ennyi agyhalott, az rejtely 😊
Saor Alba
de kerdesedre valaszolva, konkretan nem. de nincs is az ismeretsegi koromben olyan akinek az a hobbija, h szorakozasbol kitologtja a csapattarsakat a fedezekbol.
en ezt egy lehetseges opcionak mondtam a jatekban. ha nem jo, kuld el a replayt a supportnak.
azert a teamkilles bannolas szokott mukodni, innentol, szerintem feltetelezheto, h a tobbi is. gondolom nem veletlenul emeltek meg napi 5re a reportok szamat is.
azert a teamkilles bannolas szokott mukodni, innentol, szerintem feltetelezheto, h a tobbi is. gondolom nem veletlenul emeltek meg napi 5re a reportok szamat is.
Talán konkrétan hallottál olyanról, hogy vkit reportoltak, mert ilyen köcsög volt, s a wg hatalmas vörös ökle lecsapott rá?
BF3: Atomiccore
Így csináltam, de csak motorhangom van, semmi más 😊
a feljelentesnel, szerintem van ilyen opcio.
semmi extra, ez is egy plecsni az eredmenyjelzodon. orszagonkent is bontva van, h melyikbol mennyi hianyzik meg hozza.
Én is pont így jártam az elõbb Province-on. A kedvenc bokromban lapulok a kis Panzerjäger I-el, és egy barom kitolt egy Stuart-al, le is csúsztam a szikláról. De annyira nincs okom a panaszra, 4 killel fejeztem be a csatát, nyertünk is.
Ez sem rossz megoldás, de miért nem toltad le, hogy kiszedje az ellen azt a nyomorékot? Túl nagy dög volt hozzád képest?
Az a baj, h a wg-sek nem büntetik az ilyen <#kocsog>#kocsog>-ket!
Az a baj, h a wg-sek nem büntetik az ilyen <#kocsog>#kocsog>-ket!
BF3: Atomiccore
azert annyira nem veszes. a prem tankokat nem szamolja. nekem konkretan negy tank hianyzik h meglegyen. egy francia, egy us, es ket orosz. es nem jatszom sokat mostanaban.
A res_mods-ba másold a teljes audio mappát, és azon belül írd felül a file-okat.