World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Megtartani nem érdemes mert sehova nem lehet késõbb sem használni, se század se történelmi csata és a játékélménye is felejthetõ szerintem.
Ezért pimpelheted ahogy akarod sok értelme nem lesz legfeljebb a kék neon ami mutatna valahogy rajta.
Én még sohasem vettem prémiumot csak a modullevételhez használok aranyat. T8-nál tartok így. Igazi türelmes és átlagos player vagyok.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Egyébként érdekes dolog, sok hozzászólásomnál megfigyeltem, hogy olyan alakok minuszozzák le, akik nem is vesznek részt a beszélgetésben, csak olvassák a fórumot. Sok olyan is mínuszoz, akinek nem is hallottam eddig a nicknevét, azt se tudom kicsoda.
De tudod, ez a régi magyar névtelen feljelentgetõs mentalitás, a magyar népbe belenevelt egyik legkártékonyabb tulajdonság. Tudtad például, hogy a Nemzeti Adó és Vámhivatal a megvizsgált adóbevallásokbóltízbõl kilencet névtelen bejelentésre kezd vizsgálni? Ez az amikor az egyik szomszéd feljelenti a másikat, hogy annak miért van több, mint neki. Na ez az a mentalitás, amirõl sürgõsen le kell nevelni a magyar népet, és ezt az SG.hu-s névtelen lemínuszozó rendszer nem segíti elõ.
Van egy vicc ezzel kapcsolatban:
Szent Péter lemegy a pokolba megnézni a körülményeket. Körbevezetik, odaérnek egy nagy üsthöz, ami elõtt géppisztolyos ördögök állnak õrt. Kérdezi Szent Péter, kik ezek? Válaszolnak neki: Hát ezek az Oroszok, és állandóan szökni próbálnak, ezért kell az õrség.
Mennek tovább, a következõ nagy üst mellett nem áll õrség, csak egy tábla, amire rá van írva, hogy "Az üstbõl kijönni tilos".
Hát ezek kik? Ezek a Németek, nagyon törvénytisztelõ nép, nekik elég egy tábla és nem jönnek ki, nem kell õrség.
Mennek tovább és eljutnak a harmadik üstig. Ez elõtt nem áll se õrség, se tábla, semmi.
Na és ezek kik? Hát ezek a Magyarok. Nekik nem kell se õrség se tábla. Ha valamelyik ki próbál szabadulni, a többiek visszarángatják maguk közé. <#wink>#wink>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegnapi nap fénypontjai:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
TEAMMATE: How did you get Churchill?
Én: I'm a super tester, I can try out british tanks online.
TEAMMATE: How about meds?
Én: I love them. I think Cromwell will be the best T6 med.
😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A fenyegetésed pedig rohad félelmetes volt 😊
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
eszem megáll
Mit foglalkozol vele? Szard le és kész. Ha nagyon durván lemínuszoznak akkor is hozzászólhatsz, legfeljebb nem lesz azonnal látható a hsz-ed, hanem le kell nyitni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Komolyan minek arra a szarkupacra bármit is felrakni?
Prémiummal 80 kör alatt túl voltam rajta, ez 2-3 nap játék, pedig én béna vagyok.
Ellátogatsz ide és letöltöd a xvm-stat-1.0.1.zip-et és a xvm-3.1.1.zip-et.
Kicsomagolod az elsõt a játék gyökérkönyvtárába a másodikból meg a res_mods\0.8.0\gui\flash\-be az .swf fájlokat értelemszerûen.
Ezután a xvm-3.1.1.zip\xvm-doc\samples\Full config EN-bõl a XVM.xvmconf fájlt szintén a res_mods\0.8.0\gui\flash\-be másolod.
Játék restart ha nem volt dokan telepítés akkor elõbb még azt is rakd fel.
Ezután a játékot a xvm-stat.exe-vel kell indítani.
Ha testre akarod szabni magadnak akkor itt megteheted.
Kísérletezz nyugodtan nem egy ördöngös dolog.
E-75-284 pont !!!!!!
T32-240
T34-232
IS-226
T29-223
IS-214 !!!!!
Type-205
Én úgy csináltam szánalmas 550 pontot a T29-cel, hogy a 5, percben belefutottam az ellen E-75-be és kipurcant motorral nem nagyon tudtam elõle elhúzni.
★★★★★
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
- Stuggal vagyok, Jagdpanther lepattan rólam szembõl, közelrõl, én meg kinyírom simán.
-egymás után leölök egy tigrist megy egy IS3-at szintén stuggal (mondjuk arty kiszed)
-JAgdpantherrel abbey pályán belökdösöm az ellenfél támadóit a vízbe, egymás után négyet, aztán egymagam befoglalom a bázist, bár egy T-50 dühösen lõdöz messzirõl, de vagy nem talál, vagy pattan
- még a vereségek is 15-17ezer között hoznak
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
★★★★★
(viccelõdni lehet, de csak érzéssel 😊)
★★★★★
5x event kell, szarok a crew-ra.
elpusztíthatatlan tankok, iszonyú lag, minden fedezéken keresztül eltaláló csodatankok...?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
★★★★★
★★★★★
★★★★★
Nagyon jól mûködik mivel ha spotolnak egyáltalán nem biztos, hogy feléd is vannak fordulva.
Namost ha elkezd rádfordulni a torony bõven több mint 3 másodperc mire érdemes rádlõni az irány meg a célzás sebessége miatt.
Az legfeljebb pech ha a felvillanáskor már lõnek is.