World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hivatalosan is megkapod a "nem vagy noob" jelzõt 😊
Arra gondoltam hogy egyszer megszerzed és ha utána jönnek új tankok és az újak közül is kilövöd az összeset akkor megkapod megint. De ezt még én sem gondoltam komolyan teljesen. 😊 Viszont ha meg elveszik akkor meg tényleg nem látom sok értelmét tekintve hogy az összes patchben adnak új tankokat...

Valami olyasmi volt, hogy nem elég a motorhangokat bemásolni a res_mods-ba, hanem az eredeti file-okat is be kell. Legalábbis, mintha ezt olvastam volna itt egyszer.

Mire jó egyébként a Master tanker? Egyáltalán jelzi valahol, jár érte jutalom?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

😄DDDDD úgy kell azt... ideje nekiállni írtani a noobokat...
Help! Ha módosított motorhangokkal eltûnik minden más hang, mi a teendõ? <#fejvakaras>Le tudom szedni valahonnan külön az audio fájlokat?

Mert nem olvasok, azért van. 😊

Axon
Valamelyik nap éppen lapulok egy dombtetõn egy szikla mögött az RRL V39-es francia td-mel és osztom a halált a nagy ágyújával. Egyszer csak azt veszem észre, hogy elkezdek kibújni a szikla mögül. Mögém jött az egyik csapat társam (talán m6 volt ha jól emlékszem) és szépen tol kifele a szikla mögül. Rögtön bekaptam 3 találatot szembõl. Mivel lejtõn voltam és lomha tög ez a td, ezért egy örökké valóságnak tûnt amíg megfordultam és az emelkedõn vissza másztam. Közben lõttek megállás nélkül. Valami csoda folytán megmenekültem. A "kedves" csapattárs ott lapult az ÉN sziklám mögött mintha mi sem történt volna. Szépen mögé mentem és a hátuljába beleeresztettem egy hatalmasat és felrobban az egész tank (mivel olyan 65%-os volt a hp-ja). Nagyon jól esett. Ezután a kis retardált még neki állt noob-ozni. Természetesen kiröhögtem 😊

Mindig elveszik. A játékban aktuálisan meglévõ tankokkal számol. Ha bõvítik a számukat, akkor addig nem kapod meg, amíg a hiányzókat ki nem lövöd. És csak egy darab van belõle. Hogyan tudnád halmozni? 😄 Kétszer kilõsz minden tankot a játékban vagy mire gondoltál? 😊

WoT account: cpt_Hungarian

csak a gyökér noobokkal csinálok akik ruined my gém 😄
..eddig minden uj agnal elveszett. valoszinuleg most is ez lesz.
Festésnél, ahogy észrevettem, mindig az látszik, amit az utolsó pályán használtál. Ha nem volt, akkor szerintem semmi sem látszik. Próbáld meg gyakorlóban.

köszi de a garázsba látszódni kéne nem? mert pl vettem magyar zászlót az látszódik egybõl.
Hello. Azt szeretném kérdezni, hogy ha mondjuk megszerzem a Master Tanker-t és utána bejön egy új ág vagy egy új nemzet akkor megmarad vagy elveszik? És ha megmarad akkor lehet halmozni vagy megszereztem egyszer azt viszlát?

Csak azon a pályán jelenik meg, amilyenre vetted. Tehát a téli festés nem fog látszódni egy sivatagi pályán...

Hát ez marha jó levonja az aranyat azt semmit nem ad érte. Hová lehet írni ilyenkor?
Fogalmam sincs. Nem találkoztam még ezzel a jelenséggel.
Animefox
Valaki segítsen már mert ma elindítottam a játékot és azt vettem észre hogy nem teljes a képernyõ, pedig a menüben full screenre van állítva... próbáltam mindent de semmi, alt + enter már megvolt. Érdekes hogy ha kis ablakra vált a játék akkor nagyobb lesz a játék kiterjesztése a képernyõre bár akkor meg a win tálca ugrik elõ alul meg felül az ablak...

Az a csata tier szintje, oda van írva fölé. Megnézed az MM táblázatot és rögtön megérted.

Köszi a gyors választ de nem látszik. Akkor mi a teendõ?
Már a garázsban látnod kell.
Üdv!!!
Olyan kérdésem lenne hogy az álca festés mikor jelenik meg?
Mert kifizettem a 150 aranyat jelzi is de ahogy kilépek abból a részbõl ahol azt lehet állítani eltûnik. Csatába sem jelenik meg.
Szóval senki sem tud semmit a Wikiben felbukkanó 11-12-es szintröl?
Jójó, de ez nem medium 😊
xD ezt a gyereknek mondjad 😛, nem bírta kihúzni a shermant azt inkább e-100 free exp-vel huzta ki,küldött 1 rarban 5 videót amiböl ez meg még 1 hasonló kaliberü, másik 2 ben normálisan ált hozzá, az utolsóban meg télleg társai voltak seggek mondjuk már nem fórumozik itt

It\'s a trap!!! :)

Ja, orosznál safe storage és megspórolok egy felszerelést. 😊

1. Six sense. A többieknek javítás. Mindig ezt rakom, de nem szoktam hátul sunnyogni a medekkel, szóval nincs is másnak értelme.

Simán csak s...fej volt az illetõ. Számára haszonnal nem járt. Eleve arra ment, hogy õ sebzõdjön, s neked minél nagyobb büntetést szerezzen.
Ritka perverzek vannak, h ilyen dolgokra mozdul meg a pici pöckük a lábuk között.

BF3: Atomiccore

Alien69
Totál hülyeség, mert az M3 LEE nem szar. Csak nem olyan, mint a többi TD, mert ennek középen van a csöve, és erre raktak rá egy bohóc sapit. Ergo, dimbes-dombos részen tuti kilövik. Azon a mapon a városba kell menni, ott jobb a helyzet. <#ravasz1>

Ja, mindeféle logika nélkül lõdöztem, aki elémkerült, mert be voltam sörözve. 😊

Ti melyik felállást preferálnátok Jagdtiger legénységnél:
1.
Parancsnok: BIA, 6. érzék, mentor
Lövész: BIA, javítás, fegyverkovács
Vezetõ: BIA, megelõzõ karb., kuplung égetõ
Rádiós: BIA, javítás, helyzetfelismerés
Töltõ: BIA, bizt. elh., javítás
Töltõ: Bia, adrenalin r., javítás

2.
Parancsnok: 6. érzék, mentor, javítás
Lövész: halálos szem, javítás, álca
Vezetõ: megelõzõ karb., kuplung égetõ, off-road vezetés
Rádiós: javítás, helyzetfelismerés, álca
Töltõ: bizt. elh., javítás, álca
Töltõ: adrenalin r., javítás, álca

Más vélemény is érdekel, ha egyes skillek/perkek helyett mást tartotok jónak. A 3-ak 77-80% körüli értékeken vannak.
Tegnap assault prohorovkán átszaladtunk hárman a szigetre. Sajnos csak én értem át, olyan tumultus volt az ellenféltõl azon az oldalon. De onnan kiosztottam 3.9K sebzést a T-62-vel, de azt hittem még így is elbukjuk.

Alien69
Igaziból TUTI azzal nem volt gond, mert ha jobbra mentem Õ is, ha ballra, Õ is. Szerintem inkább valami mágnes SKILL volt nála. Vonzom a hülyéket? <#nemtudom><#vigyor>
Lehet, én Khirály vagyok? A hülyék Khirálya? <#vigyor5>
Pedig tuti nem, én Allien vagyok, nem értem...
<#vigyor1>

Ez is meglett volna, ha nem nekem kell elindulni a hegyre protóval, mivel senki más nem ment.
Nem is mentem teljesen fel, csak pont annyira, hogy megijesszem a t43-at aki elmenekült. Utána vissza álltam védeni a hegyrõl, de elhullott mindenki és egyedül maradtam 9 tankkal szemben (abból lett a 7 kill). Nem is lõttek ki, csak befoglalt 1.
Ha 2-3 lövésnél lett volna szerncsém (ferdiben hagytam 13 hp-t, meg a foglalót nem sikerül kilõnöm 1 roncs mögül, megy 1x mellé lõttem) lehoztam volna.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sunsetjoy
Ráadásul amit tõled levont, 5000, az az õ javításának a 4x-ese. Õ meg vagy a javítása felét, vagy a te büntid negyedét kapja meg, amelyik alacsonyabb érték. Szóval nagyon nem járt jól 😄

Amúgy meg: hiába, egyedül 5-6 tank ellen már nem lehet mit csinálni, befoglalnak...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

De ennek semmi értelme, lehet hogy irányítási gondjai voltak az ELC-nek...erre nem is gondoltál <#nevetes1>
Akinek meg nem tetszik benyalhat.. nekem meg az nem tetszik.. volt ma egy meccsem... kikaptunk én meg 4-ik legtöbb xp-t kaptam... de nem csak az én csapatomban😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Én kicsit komolyabban toltam😊 múltkor volt egy nap pihi😄

Nekem 10kill/vereség a rekord😊)

Alien69
Rosszul gondolod, de nem baj, ettõl még nem vagy F.... <#ejnye1><#eplus2>

Alien69
Én nem TKztam tegnap. Jött belém egy ELC. Aztán ismét. Mondom, ez szándékos. Bevittem az enemy közé, akik lassan kiszedték. Én meg beírtam, hogy löjetek szét, nem lövök vissza. Vesztettem egyszer 5000 pénzt, amit az ELC kapott, meg a sérülést. Mondjuk, vízbe menve jobban jártam volna, de mindegy. Az ELC tuti rosszabbul járt, mert egy normális csatával is többet kap, mint amit tõlem lekoccantott.

Gratulálok neked...(és erre még büszke is vagy<#falbav>)..És ebben neked mi a jó ?!!! Aki ilyet csinál a saját csapatársával, azt én úgy gondolom egy f....<#violent>
Köszönöm, a válaszokat.A replayt akkor nem küldöd át gondolom...
ezt úgy kell csinálni hogy lõsz rá egy sebzõt, utánna meg mondjuk 1 vagy 2 lepattanót direkt... erre õ beléd lõ 2-3 sebzõt és a rendszer úgy veszi hogy õ a TK-s és õ kékül be.... elég könnyen kijátszható dolog.... fél éve voltam utoljára kék, pedig azóta 100 tankot tuti le TK-tam 😊
Nálunk szerencsére nem szól bele mire költök. Ha túl sok sört iszok, abba igen. 😊

7 kill, 5636 kiosztott sebzés, és vereség.
http://mwreplays.com/replay/G6FLTX3RHHQF/

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

"én kicsináltam és õ kékült be"--->erre gondolok.
Meg szeretném nézni,hogy te kilövöd az pz3/4-et,és ö ezután bekékül...Köszönöm szépen.
Ha meg 1500 lenne akkor azt kérdeznéd, hogy miért nem 1400 és szépen lehetne is menni lefelé. Itt húzta meg a határt és kész.

minek neked az a replay?