World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
köszi.
<#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

patchaou
Megy még, most voltam fönt.
Asszem ez az épp aktuális, de a launcher úgyis update-eli.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

OFF: nyitottam egy új topikot a filmesben.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
És aki mikor sexelni akarsz még õ ver össze 😄
nem rossz
És a pénzt nem fogkrémre meg szájvízre költi hanem új ruhákat vesz ( új contentek, kevés bugjavítás ) 😄

WoT: Nishizumi77

Pár hete olvastam, hogy valaki csinált szinkront filmekbõl kivágott hangokkal. sajna sehol nem találom ha valaki tudna adni linket megköszönném.
Így nyertünk egy csatát😄D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Olvastam erre egy nagyon találó metafórát, a WoT álmaid nõje, rossz lehelettel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

darki81
megy még a 8.1 teszt?
ti honnan szedtétek le?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Jó ez de nem tökéletes. Ha rossz lenne nem játszottam volna vele 2 évet.

flashpointer
azt*

Emancipate yourself from mental slavement!

flashpointer
én mondom, hogy a szükségesnél kétszer nagyobb a pohár .)
EGyébként meglestem ezeknek a játékoknak a viedóit, hááát konkurenciának nem hívnám õket.
Mintha a német gazdaságnak konkurenciája lenne az ugandai, kb annyira.

Játszhatunk persze a szavakkal (tudod, fél pohár vízre te azt mondhatod félig üres, én meg azt mondom félig teli), de a lényeg ugyanaz marad.

És õk vannak többen, ergó belõlük lehet megélni 😊

Én pl tankjaim felét ingyen odaadnám modulostúl mindenestûl, ha a sok 0% sebzést kivennék a játékból, szóval ami nem pattan az sebez és punktum.

flashpointer
"A WOTnak azért megy jól, mert hiába vannak konkurens tankos MMOk, jelenleg az övék a legjobb (grafikailag, játékmenetben, komplexitásban egyaránt),"

vagy inkább a legkevésbé szar, a jótól azért messze van.

A játékosok 99,9%-át az a cél vezérli, hogy minél több tank legyen a garázsban, aminek az elérése érdekében megveszik az aranyat, a prémium számlát és a prémium tankokat. Nem azért fognak fizetni, mert hatalmas feature az, amit a WG berak a játékban, hanem azért, mert egy újabb tank az, egy újabb elérhetõ cél. Egyszerû ez, mint az egyszeregy. A sima mezei játékosnak nem kell több.

Asszony régebben bankban dolgozott, õ mesélt olyan emberekrõl, hogy el nem tudtam képzelni, hogy ekkora hülyék létezhetnek. Én is szoktam idiótákkal találkozni, de messze nem olyanokkal és annyival. Csak azt akarom mondani, hogy attól is függõ a dolog, hogy mit dolgozol, hogy fogsz-e találkozni barátok közt rajongóval. 😊

<#eljen> Sztem teljesen jól látod, végre vki akinek a látását nem homályosítja el a gyûlölet és az irígység 😊

Ez az ingyen prémium amit ajándékba kaptunk kb olyasmi, mint amikor a dealer az elsõ adagot ingyen adja. Te repülsz tõle, õ meg reménykedik hogyrákatansz és vásárló leszel.

És ez mûködik, ugyanis én pár hónap távollét után tegnap megint ráugrottam kicsit a lövöldére.

Amúgy még egy dolog: sokan hangoztatják hogy csak azért megy a WOT jól, mert nincs konkurencia (tankos MMO). Ez tévedés, van illetve volt.

http://hu.bigpoint.com/reignofsteel/
http://mmohuts.com/review/tank-ace
http://twowar.com/games/blitz_index.asp

A WOTnak azért megy jól, mert hiába vannak konkurens tankos MMOk, jelenleg az övék a legjobb (grafikailag, játékmenetben, komplexitásban egyaránt), plusz õk nem sajnálják a zsét marketingre sem. El merem képzelni hogy effektive többet költenek reklámra mint a játék fejlesztésére 😄

Szóval, a WOTnak majd akkor áldozik le, ha lesz JOBB tankos MMO. Most nincs, és vhol ez is az õ érdemük, mert jól csinálták meg.

(szergej sztem mindjárt küldi a pénzt a tömjénezésért).

Érdemes volt szépen megfogalmazni, hogy aztán ne küldje el 😄
Szal még1x egyszerûsítve. Ha megadnának mindent a játékosoknak elõbb ráunnának a játékra. Ha minden féláron lenne, a játékosok fele megvenné az összes számára szimpatikus tankot egybõl és miután új tankok csak következõ patchekben jönnek lehet hogy addig félretenné a játékot. Így meg végülis folyamatos játékra ösztönöznek, amibõl õk a legtöbb hasznot húzzák. Az emberek többsége úgy nem venne prémet, ha tudná hogy megadott idõre nem fog játszani, mert már nincs nagyon mivel. (persze vannak kivételek pl aki cwzik az valószínû játszani fog ígyis úgyis). De a többségnek kell valami "motiváció", hogy minden nap leüljön a gép elé és wotozzon. És így, hogy nem adnak mindent "ingyen" csak a játékot, végül is ez teljesül. Õk is jól járnak, viszonylag mi is, mert mindig van valami, amit lehet csinálni és nem kell új játékok után kutatni, ha újat akarsz. Nem õk az elsõk akik meg akarnak gazdagodni valahogyan, és aki egyszer gazdag az még többet akar mindig vagy legalább annyit, hogy fenntarthassa a luxust. 😊
A játék ettõl függetlenül megy, viszonylag fejlõdik, az apróbb "hibák" amiket egyesek 0 dmg hiteknek élnek meg a másik fél lehet annak köszönheti az életét. Szóval ezen felesleges vitatkozni, inkább játszatok. 😊
Arty célpont akarsz lenni?

Inkább egy fasza TierX-es medet 😊

Amúgy még hozzátenném, én speciel nem szavaztam rájuk, mivel alapvetõen egyetértek azzal amit itt a többség mond (nem fordítanak elég figyelmet a játékosokra, nem jó irányba viszik a játékot).

DE: a tények azt mutatják, hogy sokan játszanak vele, meg is vannak elégedve a játékkal, el is mentek szavazni, ergó képzelhetjük azt hogy mi milyen okosak vagyunk, a valóságban a WG csinája jól.

Ez olyan mint a sorozatok, én pl még egyetlen elõ emberrel sem találkoztam aki azt mondta volna hogy õ szereti a Barátok köztöt. Akkor hogy az istenben van még mindíg mûsoron? 😊

Master91
Maust a fám alá!!!44
Abba is gondoljatok bele, hogy elképzelhetõ, hogy a goldenjoystickosok nem nézték volna jó szemmmel a játékosok teljes lekenyerezését. Lehet, hogy van valami határ, ameddig el lehet menni.

Különbenis, közeleg a karácsony. 😊

Áh, értem 😊 Akkor csak más kontextusban használjuk a méltányosság szót 😄

A vendégnek egyébként itt is igaza van, hiszen a vendég megkapta azt amiért fizetett, és még kapott egy kis extrát.

Vendég témában kb ez olyan, hogy fizettél egy vacsorát amiit jóízûen elfogyasztottál, és a végén még megajándékoznak egy somlóival. Na most erre te elkezdesz reklamálni hogy ez az étterem biztos havonta több milliót termel, mi az hogy csak egy somlóit kapok ajándékba?
Tényleg ez történne IRL? 😊

Te sokkal ésszerûbben látod ezt az egész témát, mint én. Én valahogy úgy gondolkodok, hogy "a vendégnek mindig igaza van", és a szolgáltató azért van, hogy szolgáltasson. Nem tudom, hogy mit jelent a PC világban ez a díj (milyen anyagi és eszmei értéke van), így értettem, hogy méltányos-e.
Figyu: mindenki megkapott MINDENT amit kifizetett. Mindenki megkapta a prémtankját, mindenki megkapta a prémszámláját, emellett folyamatosan kapunk akciót, és most is megkapta MINDENKI ezt a kis bónuszt.

Tessék, ha nagyon számolgatni akarsz, csak az ingame gold amit mindenki megkapott 54.000.000 * 650 HUF értékû volt (már ha tényleg 54 millió játékos van amit én sokallok). Ez nem nagyvonalú? 😊

Értem én hogy a több mindíg jobb, persze nekem is tetszene ha ingyen hozzámvágnának 2 avi prémiumot és minden tank félárú lenne. De én nem köpködöm a WGt hogy ingyen adtak valamit, pont azt amit elõre meg is ígértek.

patchaou
És ez mindaddig így lesz amíg nincs konkurencia. Szvsz ez tenne a legjobbat a játéknak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azért ezzel vitatkoznék. Az egy dolog, hogy megszavaztuk nekik ezt a díjat, de ennél fontosabb, hogy a Wargaminget a játékosok emelték abba a helyzetbe, amiben most van. A te prémtankvásárlásod, az én prémium számlám, stb. Nem tudom hogy jól számolt e a srác a külföldi fórumon, de egymilliárd euró bevétel csak prémium tankokból az bizony nagyon szép pénz. Ez tette lehetõvé a cég terjeszkedését, a Bigworld engine megvásárlását stb. Ezért cserébe tényleg elvárható lenne néha némi nagyvonalúság a részükrõl. Tényleg nem halnának bele ha három napig féláron lenne minden a játékban. Jó, nem most, mert most elõre megígérték, mi lesz ha nyernek, de szerintem ez ilyen horderejû eseménynél helyénvaló lenne.

Az a gond, hogy a Wargaming nem respektálja eléggé a játékosait, akiknek a pénzébõl élnek.

Méltányos? De mire méltányos? Senki nem tett le az asztalra semmit a játékosok közül (megint max a szavazást lehetne említeni).

Érted, ez olyan hogy most írok egy felháborodott hangú levelet a magyar nemzeti banknak, hogy nekik van nemtom hány milliárd forint aranyban, ugyan méltányosságból passzoljanak át nekem 10kg-t, nekik az semmi. Az hogy én egy szalmaszálat nem tettem keresztbe hogy legyen nekik, az ugye nem számít 😊

De mondjuk bemehetnék a SPARba is reklamálni, hogy itt hagyok náluk hetente 20.000 forintot, hát jó lenne ha jövõ héten ingyen vásárolhatnék, mert megérdemlem 😊

Master91
Igazából ez kicsit szûkszavú, vevõ vagy e pl. néha század/szakaszra, mik a céljaid, szeretnél cw-zni, milyen ágokon/tankokon szeretnéd magad tökéletesíteni, stb stb.

KV1-el inkább csak akadémiákba kerülhetsz, onnan lehet ugrani nagy klánba cw képes tankal ( általában )
Ne keverj össze két dolgot: feltételezem a LoLban vmi verseny volt, és az ott nyertes csapatok kaptak díjat. Ez megvan a WOTban is, nemtom hallottál e pl az ural steel versenyrõl.
Az hogy a WG nyert vmi dijat.. mégis kinek adják oda az 1 milliót? 😊 Mondjuk nekem adhatnák...

Cserébe kapott mindenki vmit - és ezért a kisujjunkat se kellett megmozdítani (max ha vki nagyon akart, hát szvazott rájuk egy kattintással), és mindenki (mind az 54 millió játékos) kapott egy ezrest 😊 Ez annyira szemét dolog?

Ne rohanj elõre, inkább rejtõzz egy bokorban. Ha folyamatosan spotolsz többet érsz a csapatnak és te is jobban jársz, mint ha öngyilkos módjára kilöveted magad az elsõ fél percben.
Azon lehet vitatkozni, hogy méltányos-e vagy sem, de mivel megmondták elõre, hogy mi lesz utólag kár ilyen tökös levelet írni (google translate). Az meg, hogy ki mennyit keres valamivel nem lehet hivatkozási alap. Krisztus koporsóját sem õrizték ingyen.
Sziasztok!

Szeretnék egy klánba jelentkezni! KV1 van! Régen játszottam csak abbahagytam! Elõre is köszi!
Master91
FAQ -ban olvashatsz jó kis tippeket scoutoláshoz , pálnyánként vannak össze foglalva, melyik bokorba érdemes be gázolni, stb stb.

Igazából T-50 ami azon a szinten arra való hogy majdnem a bázisig elmész, mert jó fordul ( csak hát fizika kicsit kibaszott vele, jön egy ugrató azt majdnem meg áll a tank)

Leopardot úgy próbáltam használni, hogy be bújok egy bokorba, álca+periszkóp be, és világított a fél bázis. Sajnos nem mindig jött össze mint ahogy én azt gondoltam volna. Mikor 4-5ös Tierû tankok voltak ellefeleknél, akkor sokszor rammoltam is. Ilyen PzIII/IV-be bele fejeltem, 2 lövés, és badabummm, õ meg csak forgatta a fejét hogy mi a franc.
Értem, akkor rohanok elõre. 😊
Még nincs kifejlesztve tejesen, ezért nem vagyok olyan gyors, de rajta vagyok az ügyön.

★★★★★

Cukii
Semmiképp, elítélem a nõk ilyen téren való kihasználását 😊
Csak elgondolkodva azon, hogy a LoL most osztott ki 1 milkát dollárban a legjobb csapatban, ha jó tudom Koreaiak nyerték. Továbbá a kisebb-nagyobb ligákra összesen 5 milliót osztott ki idén. És csak a másodikak lettek😊 Wot legnagyobb díjazása néhány ezer esetleg tízezer (játék!) arany 😊
Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy ez egy F2P game, de akkor is elgondolkodtató 😊

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Érted, de az a legszánalmasabb, amikor más zsebében turkál. Mi köze van hozzá hogy mennyi pénzt kaszáltak a WGnél?

Ez egy felderítõ tank, azért vagy vele gyakran legalul. Elsõsorban spottolása és artyk kilövésére van.

Itt nem te vagy a leggyengébb, sõt marha nagy a felelõsséged. Ez a járgány felderítõ tank. Nem az a dolgod, hogy leállj harcolni, hanem az, hogy spotold az ellent, egy adott és jó pillanatban elmenj megkeresni az artyt. Esetleg a csata elején kiiktasd az ellen felderítõit.
Ez is jogos. Így utólag már felesleges reklamálni. Nem zsákbamacskát árultak, elmondták mire számíthatunk ha nyernek.
Még egy taktikai segítséget szeretnék kérni. Ha én vagyok a leggyengébb egy csatában( ami gyakran elõfordul) akkor mi a helyes taktika?

★★★★★

Na a végén mégis te adtad meg a jó megoldást! 😄
Tegnap csak az egyik zip fájlt szedtem le, a xvm-stat-1.0.1.zip kimaradt. Már mûködik minden, köszi még egyszer a segítséget.

★★★★★

Mégis mit szeretnél specialnak? Küldjenek minden játékoshoz egy luvnyát aki kielégíti õket vagy mi?

Huh 😊)

Egyetértek vele, csak van egy olyan érzésem, hogy "a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el" mentalitás lesz rá a válasz. Márha lesz rá válasz.
DonZorro
Nekem is hasonló a véleményem... <#pias>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Cukii
Egy érdekes kirohanás a hivatalos fórumon, lehet igaza van? 😊

"Well wargaming, You outdid yourself this time. And I'm not saying that in a good way. Your players(48 million of them) gave this company cca 150 000 000 euro just by buying type59. Yes, that is the number if only 5 million players bought it, and we all know that type is most popular and number is going way much higher. And there is bunch of other premium tanks in game that it is not hard to realise that this company gained over 1 000 000 000 euro just on premium vehicles. Nice earnings, but there is premium accounts, consumables, premium shells, expirience exchange, silver exchange for gold...
So now, after your players made you rich and after they made it posible for you to win golden joystick all you have to efer to them is this shity special!? "Price reduction on tier 9 tanks. These tanks will be discounted to the price of their predecessors in the Tech Tree."??? 3 days of premium??? You realy think that this is what your players deserve!? You won fuc*ing golden joystick! Most prestigious award for any game! You could gave 50% discount on all vehicles(EVEN PREMIUM!), 2 weeks of premium, etc... and all it would cost you is few more clicks... But yeah, we all got used to your greedy ways...

BTW last year "age of conan" had millions of players and now have 50 people online max... nothing is forever..."

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Ez a játék sok esetben a végletek játéka.
Tegnap volt egy több, mint kínos csatám. Szinte az összes lövésem vagy mellé ment, vagy lepattant, vagy 0-ás kritikál, vagy csak track.

Most meg minden összejött:
Victory!
Battle: Westfield 2012. október 28. 9:55:13
Vehicle: M48A1
Experience received: 3 692 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 91 375
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Pascucci's medal, Steel Wall, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

[/url][/img]
Sziasztok!

Kinek milyen tapasztalatai vannak a su100m1, su101, su 122 54 td-kel? Mennyire jó a camojuk, mennyire pattogósak stb. Ha valaki végig küzdötte magát már rajtuk írhatna egy részletes beszámolót mindrõl 😄!