World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Asszem ez az épp aktuális, de a launcher úgyis update-eli.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
És a pénzt nem fogkrémre meg szájvízre költi hanem új ruhákat vesz ( új contentek, kevés bugjavítás ) 😄
WoT: Nishizumi77
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
ti honnan szedtétek le?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
EGyébként meglestem ezeknek a játékoknak a viedóit, hááát konkurenciának nem hívnám õket.
Mintha a német gazdaságnak konkurenciája lenne az ugandai, kb annyira.
Emancipate yourself from mental slavement!
Én pl tankjaim felét ingyen odaadnám modulostúl mindenestûl, ha a sok 0% sebzést kivennék a játékból, szóval ami nem pattan az sebez és punktum.
vagy inkább a legkevésbé szar, a jótól azért messze van.
Emancipate yourself from mental slavement!
Ez az ingyen prémium amit ajándékba kaptunk kb olyasmi, mint amikor a dealer az elsõ adagot ingyen adja. Te repülsz tõle, õ meg reménykedik hogyrákatansz és vásárló leszel.
És ez mûködik, ugyanis én pár hónap távollét után tegnap megint ráugrottam kicsit a lövöldére.
http://hu.bigpoint.com/reignofsteel/
http://mmohuts.com/review/tank-ace
http://twowar.com/games/blitz_index.asp
A WOTnak azért megy jól, mert hiába vannak konkurens tankos MMOk, jelenleg az övék a legjobb (grafikailag, játékmenetben, komplexitásban egyaránt), plusz õk nem sajnálják a zsét marketingre sem. El merem képzelni hogy effektive többet költenek reklámra mint a játék fejlesztésére 😄
Szóval, a WOTnak majd akkor áldozik le, ha lesz JOBB tankos MMO. Most nincs, és vhol ez is az õ érdemük, mert jól csinálták meg.
(szergej sztem mindjárt küldi a pénzt a tömjénezésért).
Szal még1x egyszerûsítve. Ha megadnának mindent a játékosoknak elõbb ráunnának a játékra. Ha minden féláron lenne, a játékosok fele megvenné az összes számára szimpatikus tankot egybõl és miután új tankok csak következõ patchekben jönnek lehet hogy addig félretenné a játékot. Így meg végülis folyamatos játékra ösztönöznek, amibõl õk a legtöbb hasznot húzzák. Az emberek többsége úgy nem venne prémet, ha tudná hogy megadott idõre nem fog játszani, mert már nincs nagyon mivel. (persze vannak kivételek pl aki cwzik az valószínû játszani fog ígyis úgyis). De a többségnek kell valami "motiváció", hogy minden nap leüljön a gép elé és wotozzon. És így, hogy nem adnak mindent "ingyen" csak a játékot, végül is ez teljesül. Õk is jól járnak, viszonylag mi is, mert mindig van valami, amit lehet csinálni és nem kell új játékok után kutatni, ha újat akarsz. Nem õk az elsõk akik meg akarnak gazdagodni valahogyan, és aki egyszer gazdag az még többet akar mindig vagy legalább annyit, hogy fenntarthassa a luxust. 😊
A játék ettõl függetlenül megy, viszonylag fejlõdik, az apróbb "hibák" amiket egyesek 0 dmg hiteknek élnek meg a másik fél lehet annak köszönheti az életét. Szóval ezen felesleges vitatkozni, inkább játszatok. 😊
Inkább egy fasza TierX-es medet 😊
DE: a tények azt mutatják, hogy sokan játszanak vele, meg is vannak elégedve a játékkal, el is mentek szavazni, ergó képzelhetjük azt hogy mi milyen okosak vagyunk, a valóságban a WG csinája jól.
Ez olyan mint a sorozatok, én pl még egyetlen elõ emberrel sem találkoztam aki azt mondta volna hogy õ szereti a Barátok köztöt. Akkor hogy az istenben van még mindíg mûsoron? 😊
Különbenis, közeleg a karácsony. 😊
A vendégnek egyébként itt is igaza van, hiszen a vendég megkapta azt amiért fizetett, és még kapott egy kis extrát.
Vendég témában kb ez olyan, hogy fizettél egy vacsorát amiit jóízûen elfogyasztottál, és a végén még megajándékoznak egy somlóival. Na most erre te elkezdesz reklamálni hogy ez az étterem biztos havonta több milliót termel, mi az hogy csak egy somlóit kapok ajándékba?
Tényleg ez történne IRL? 😊
Tessék, ha nagyon számolgatni akarsz, csak az ingame gold amit mindenki megkapott 54.000.000 * 650 HUF értékû volt (már ha tényleg 54 millió játékos van amit én sokallok). Ez nem nagyvonalú? 😊
Értem én hogy a több mindíg jobb, persze nekem is tetszene ha ingyen hozzámvágnának 2 avi prémiumot és minden tank félárú lenne. De én nem köpködöm a WGt hogy ingyen adtak valamit, pont azt amit elõre meg is ígértek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az a gond, hogy a Wargaming nem respektálja eléggé a játékosait, akiknek a pénzébõl élnek.
Érted, ez olyan hogy most írok egy felháborodott hangú levelet a magyar nemzeti banknak, hogy nekik van nemtom hány milliárd forint aranyban, ugyan méltányosságból passzoljanak át nekem 10kg-t, nekik az semmi. Az hogy én egy szalmaszálat nem tettem keresztbe hogy legyen nekik, az ugye nem számít 😊
De mondjuk bemehetnék a SPARba is reklamálni, hogy itt hagyok náluk hetente 20.000 forintot, hát jó lenne ha jövõ héten ingyen vásárolhatnék, mert megérdemlem 😊
KV1-el inkább csak akadémiákba kerülhetsz, onnan lehet ugrani nagy klánba cw képes tankal ( általában )
Az hogy a WG nyert vmi dijat.. mégis kinek adják oda az 1 milliót? 😊 Mondjuk nekem adhatnák...
Cserébe kapott mindenki vmit - és ezért a kisujjunkat se kellett megmozdítani (max ha vki nagyon akart, hát szvazott rájuk egy kattintással), és mindenki (mind az 54 millió játékos) kapott egy ezrest 😊 Ez annyira szemét dolog?
Szeretnék egy klánba jelentkezni! KV1 van! Régen játszottam csak abbahagytam! Elõre is köszi!
Igazából T-50 ami azon a szinten arra való hogy majdnem a bázisig elmész, mert jó fordul ( csak hát fizika kicsit kibaszott vele, jön egy ugrató azt majdnem meg áll a tank)
Leopardot úgy próbáltam használni, hogy be bújok egy bokorba, álca+periszkóp be, és világított a fél bázis. Sajnos nem mindig jött össze mint ahogy én azt gondoltam volna. Mikor 4-5ös Tierû tankok voltak ellefeleknél, akkor sokszor rammoltam is. Ilyen PzIII/IV-be bele fejeltem, 2 lövés, és badabummm, õ meg csak forgatta a fejét hogy mi a franc.
Még nincs kifejlesztve tejesen, ezért nem vagyok olyan gyors, de rajta vagyok az ügyön.
★★★★★
Csak elgondolkodva azon, hogy a LoL most osztott ki 1 milkát dollárban a legjobb csapatban, ha jó tudom Koreaiak nyerték. Továbbá a kisebb-nagyobb ligákra összesen 5 milliót osztott ki idén. És csak a másodikak lettek😊 Wot legnagyobb díjazása néhány ezer esetleg tízezer (játék!) arany 😊
Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy ez egy F2P game, de akkor is elgondolkodtató 😊
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
★★★★★
Tegnap csak az egyik zip fájlt szedtem le, a xvm-stat-1.0.1.zip kimaradt. Már mûködik minden, köszi még egyszer a segítséget.
★★★★★
Egyetértek vele, csak van egy olyan érzésem, hogy "a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el" mentalitás lesz rá a válasz. Márha lesz rá válasz.
"Well wargaming, You outdid yourself this time. And I'm not saying that in a good way. Your players(48 million of them) gave this company cca 150 000 000 euro just by buying type59. Yes, that is the number if only 5 million players bought it, and we all know that type is most popular and number is going way much higher. And there is bunch of other premium tanks in game that it is not hard to realise that this company gained over 1 000 000 000 euro just on premium vehicles. Nice earnings, but there is premium accounts, consumables, premium shells, expirience exchange, silver exchange for gold...
So now, after your players made you rich and after they made it posible for you to win golden joystick all you have to efer to them is this shity special!? "Price reduction on tier 9 tanks. These tanks will be discounted to the price of their predecessors in the Tech Tree."??? 3 days of premium??? You realy think that this is what your players deserve!? You won fuc*ing golden joystick! Most prestigious award for any game! You could gave 50% discount on all vehicles(EVEN PREMIUM!), 2 weeks of premium, etc... and all it would cost you is few more clicks... But yeah, we all got used to your greedy ways...
BTW last year "age of conan" had millions of players and now have 50 people online max... nothing is forever..."
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Tegnap volt egy több, mint kínos csatám. Szinte az összes lövésem vagy mellé ment, vagy lepattant, vagy 0-ás kritikál, vagy csak track.
Most meg minden összejött:
Victory!
Battle: Westfield 2012. október 28. 9:55:13
Vehicle: M48A1
Experience received: 3 692 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 91 375
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Pascucci's medal, Steel Wall, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
[/url][/img]
Kinek milyen tapasztalatai vannak a su100m1, su101, su 122 54 td-kel? Mennyire jó a camojuk, mennyire pattogósak stb. Ha valaki végig küzdötte magát már rajtuk írhatna egy részletes beszámolót mindrõl 😄!