World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Megvásárolva:
T110E5' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
anno E8400 + 9800GT-OC kombóval jól ment a game
"This game has shutdown and is no longer available!"
Az árnyékokkal nekem minden játékban baj volt (úgy látszik az sokat eszik), szóval a legtöbb játékban azt kikapcsoltam (kivéve pl a battlefieldet, mert ott esetleg kiszúrhatsz vkit az árnyéka alapján).
Még nem az igazi sajnos, 9600GT nem bír el a dinamikus árnyékokkal 😊 De amúgy meglepõen jól megy egy 3 éves VGA-val is. Nagyon jó vétel volt anno ez a 9600, sokáig kiszolgált. Év végén beújítok egy 650Ti-t, vagy egy HD7770-est, ha minden jól megy.
Meg még annyit nyertem új géppel, hogy nem irkálja ki folyton hogy nincs elég memória, és nem tart 10 percig mire kilép a játék...2Gb-tal ez volt a helyzet, 8Gb-tal bõven elvan, asszem 1,5Gb-ot eszik nálam a játék.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
más: kínomban megvettem a lóri 39L-AM-et mert rámegyek az AMX 105 AM-re 😄 remélem jó kis 4es arty lesz...
Panther II.-re mit raknátok?
Nyilván számít vmit, de messze nem annyit amennyire gondoltok - nálam egyértelmûen megmutatta, hogy nem a processzorterhelés volt a szûk keresztmetszet.
Az ígért optimalizációra kíváncsi leszek én is. Régi kisgépen már eléggé tud akadozni, pedig azon textúratömörítéstõl kezdve minden van, hogy simábban fusson.

Visszatérve az elõzõ témára: hetekig tartó habzsidõzsi helyet mondjuk többmagos processzortámogatásnak tudnék örülni.
Persze hogy velem van amikor élete elsõ acélfalát meg kapta.
Igazi saláta volt a srác Is6-al...
De nem mindig hasznos.
AAAjjjj de nem tudom 😄
De akkor marad a sas szem.
WoT account: cpt_Hungarian
WoT account: cpt_Hungarian
Körte is-3ra meg... az nem bozót harcos. sztem.
Ahelyett,h az ember élvezné ezt a játékot,inkább felmegy a cukra.Ez hosszútávon nem megy.Talán ezért is nem játszok már több mint 1 hónapja.
De nem is hiányzik,h megmondjam az õszintét.
Csak ha az Xfaktorban akarod indítani 😊
Parancsnokra már meg érné a mentor skill? Vagy Sas szem? Szerelést még nem tenném rá. Elit alakulat, villany körte meg van.
Elsõ lövés, besárgul, meg javítom, bumm 2. lövés megint sárga.
Ma kb. 6 csatám volt is3-ommal, 5x ammoval éltem túl/haltam meg.
Szrrágó barmok.
Db-vel szopatott így, muszáj volt rá rakni a biztonságos elhelyezést...