World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Emancipate yourself from mental slavement!
T20-at fingattam meg erõsen, de hát ennyi Hp-val elég volt rám köpni auti aimmal.
Úgyhogy nem 0 dmg-el haltam meg.
.. de az megnyugtato, h a db-vel nem csak en kerulok ilyen kepen lathato csodas csatakba..
1 Hit a tier5ös francia bagett köpködõ szutykos franciától.
Achieve at least 85% hits out of a minimum of ten shots fired with the potential damage of 1,000 HP and more.
Aztan utana aki tobbet sebzett az kapja. De nem 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Indítsd el rendszergazda módban.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Koszi.
Ötlet?
Briteket még kipörgetem gyorsan, ha már vagy fél éve gyûjtöm rájuk a free xp-t, de utána valószínûleg jön egy kis pihenõ a tankozásban.
Emancipate yourself from mental slavement!
Hasonló problémája volt már valakinek, esetleg megoldás van rá 😊? Elõre is köszönöm.
Battle: Serene Coast 2012. október 28. 16:59:15
Vehicle: PzKpfw B2 740 (f)
Experience received: 2 346 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 25 581
Battle Achievements: Pascucci's medal, Top Gun
tier 8 alatt csak az elvezet miatt erdemes menni premium tankkal?
Victory!
Battle: Malinovka 2012. október 28. 16:45:27
Vehicle: T-127
Experience received: 2 528 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 18 578
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Top Gun, Defender
Én már régebb óta játszom a játékkal,de úgy tudom hogy egy igazi háboruban Pl:WW2 az a legjobb ha a torony és a az allata lévõ testre célzól tehát a torony alá.
Tehát a kettõ közé.
Ez igaz?
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Használtam valami gnomfathers modot, de sniper nézetben, akad a hang. Amúgy tetszett volna.😞
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
WoT: Nishizumi77
Én VGAm hûtésével nagyon meg vagyok elégedve, alapból 6%on megy folyton a venti és 45 fok az átlag játék közben, nyáron volt 50 is de akkor feltoltam 60%ra a fújását.
Ellenben haveromnak gtxyz 260 vagy mi van ( nvidia imád nehezen megjegyezhetõ neveket kitalálni, atiban legalább nincs semmi csicsa betûkombó ) annak a tervezõje is egy idióta mert az egész kártya egy zárt fekete kazettában van és 1 venti hûti, hát igen a dizájn az fontos az más kérdés hogy windowsban alapjáraton 60 fokos.
Ha meglesz,tesztelem és nyilatkozok! :-)
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
de amúgy kib***tt jó game! legalábbis nekem nagyon bejött.. bethesda csinálta! csinált már szart a bethesda? nem 😄 ennyi!
152fokos volt a mag, vga már olvadt egy kicsit, a szobában büdös lett és meleg.... simán jó volt radiátornak a gép... de semmi baja nem lett
Hogy tetszett a Dishonored? Elég jó kritikákat olvastam róla, és ha egy tankos kollégának is tetszik, akkor már valószínûleg érdemes lenne kipróbálnom 😊