World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem kellett volna nevet írni rá, elég lett volna címnek annyi hogy:
"Egy átlagos piros nevû béna játékos(/artysta) élete" <#nyes>#nyes>
...aztán mégsem
Wallentinus
Csaták számát, és azt, hogy hány tankot lõtt ki, meg hogy milyen medálokat kapott, az a játékbeli statja alapján írtam.
És mivel a mai napig játszik, sõt klántársam 1ik csatájában toptank volt, ezért kimondottan veszélyes.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
[/url][/img]
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Az a gond, hogy a német heavy -> szovjet heavy -> arty vonal túl sok játékosra jellemzõ ebben a játékban. Jól megfogtad a lényegét!
Nem olvas fórumot, csak játszik, ügyes játékos (tényleg), de váratlanul érte a Super Pershing páncélja, nem hallotta hogy dupla páncél lesz rajta. (tesztszerveren se volt)
Miután 2x-3x összetalálkozott ezzel a tankkal, írt a supportnak, hogy bugos a tank, mivel õ lövi, de nem sebzõdik.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
★★★★★
Szakdolit gépeltem, amikor klántársam felhívta rá a figyelmem.
Pihenésnek szántam. Még egyszer bocsánat, ha valakit megsértettem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mondák és valóban helytálló.......jo kis tank..elözõ M4 45--tõl hoztam a motort meg a VIII-as csövet....a motor felfügg..rádio..az full...csak a IX..csõ kell....de igy is nagyon jo fun tank...de ahogy leírták...csak kísérõ tanknak..semmi esetre sem szabad kitörni vele ....mert szarráá lõnek...1400 HP-vel olyan kis laza hogy hihetetlen..mindent bekap----egy egy patti azt annyi...de ha valaki mögé sukerül besurranni akkor annak annyi...tegnap egy E-100..as bontottam le 40% ról...de 2 tár kellet...vele szemben ott voltak vagy 4-en 😄 de a rohadékot alig lehetett sebezni 😄 😄
Van aki meg ezer csata alatt ki lõ 10 tankot, de nem esik le neki, hogy valami nem stimmel? Most vagy 8 éves és azért vagy teljesen hülye szerencsétlen.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Tegnap két csatám volt egymás után.
Az elsõben 8 lövés-7 találat- 7 átütés- 2800 sebzés
A másodikban 10 lövés- 8 találat- 7 átütés- 1100 sebzés
Ez most wtf? Nem low HP-ba lõdöztem.
De volt egy-két olyan mozzanat, amikor már én éreztem rosszul magamat.
pl 1200 sebzés 1 lövéstbõl egy IS-be. Bele is halt.
Szóval nagyon bosszantó kezd ez lenni...
Hogyan láthatja Õ a játékot.
Remélem néhány embernek tetszik majd.
Sziasztok!
A nevem Hermi.
Úgy gondolom, hogy majd 8000 csatával a hátam mögött, itt az ideje, hogy papírra vessem a krónikámat.
Hol is kezdjem?
2011. április 15-én regisztráltam a játékba, és rögtön megtetszett a hangulata. Szeretem a tankokat.
Mint mindenki, én is a német tankokkal kezdtem, hiszen sokat olvastam a tigris tankról, hogy legyõzhetetlen volt a háborúban. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a német tankok nem olyan jók a játékban, mint kellene. Lehet, hogy ehhez az is közre játszott, hogy kezdõként még nem tudtam, hogy kell játszani. 100 szónak is 1 a vége: nem ment velük. A Pz2-vel és a Pz3A-val sajnos nem sikerült kilõnöm senkit. A négyes szintû Pz3-al 66 csata után is csak kettõt. A Pz4-tõl sokat vártam, mert errõl már olvastam, de sajnos sem ezzel, sem a Vk36-al nem sikerült maradandót alkotnom. Kb 100-100 csata alatt csupán 5, illetve 7 tankot sikerült kilõnöm. Idõközben elkezdtem a tankvadászokkal is játszani, de hasonlóan nem ment velük a játék. Ekkor megvilágosodtam!
Rájöttem, hogy ez egy orosz játék. Nem én vagyok rossz játékos, direkt csinálták a német tankokat ennyire gyengére, hogy visszavághassanak a 2. Világháborúban kialakult technikai fölénynek. És ekkor elkezdtem én is az orosz tankokkal játszani.
A Kv1-nél be is bizonyosodott amire számítottam. Az oroszok sokkal erõsebbek, mint kellene. Ez volt az elsõ tank, amivel 1 csata alatt kettõt is sikerült ölnöm, sõt: ezzel az egy tankkal többet öltem, mint a német ötös és hatos szintûvel együtt (15öt 134 csata után). A Kv3 is nagy kedvencem lett. Ezzel a tankkal is sikerül megismételnem a 2 killt 1 kör alatt, sõt kaptam vele 6 db Acélfal medált is. Itt úgy gondoltam, hogy végre ráéreztem a játékra. Az Is-rõl is szuperlatívuszokban tudok beszélni. Egyszerûen imádtam, majd 500 csatát mentem vele. Mozgékonyabb, mint elõdje, de kicsit gyengébben páncélozott (amit az is bizonyít, hogy csupán 3 Acélfal medált szereztem vele). De ez mind nem számít, hiszen kaptam vele 1 másik medált: A Megszállót! – Kíváncsi lennék, hogy milyen fejet vágott az ellenfél, amikor észrevették, hogy teljesen egyedül el tudtam foglalni a bázisukat. – Még mindig nevetek, amikor eszembe jut.
De a menetelés még nem ért véget, hiszen volt olyan csata, ahol négy ellenséges tankot is sikerült kilõnöm. Háát húú! A mai napig beleborzongok, ha eszembe jut az a pusztítás, amit abban a meccsben csináltam. 1 Pz4, 1 Kv1, 1 T28 és 1 Hetzer volt az áldozat.
Sajnos az Is3 nem tetszett, és tudom is miért. Az ágyúja. Az átütése akkora volt, mint a sima Is-nek, de az ellenfelek páncélja vastagabb lett nagyon nehezen tudtam átlõni õket. Sajnos valószínûleg ezért nem is sikerült vele jó köröket menni. De hát nem is mehet minden simán. Ezután jött az Is4. Ez a tank egyszerûen frenetikus. Több mint 1000 csatát mentem vele, és jöttek is az eredmények: 1 Védõ, 1 Megszálló, és 15 Acélfal medál ütötte a markomat. Ez mellet sikerült kilõnöm 151 tankot vele. Volt, hogy 3at 1 csatában. Biztos voltam benne, hogy ez a tank a leg erõsebb 9es tank. Egyszer csak 10es tank lett belõle. Nem tudom a mai napig miért történt, lehet hogy az eredményeim ezzel a tankkal annyira jók voltak, hogy felkeltették a fejlesztõk figyelmét. 10es tankként nem sokat játszottam vele, mert drága a fenntartása, mint ahogy az Is7nek is, pedig az is egy betyár jószág (csak mellékesen: ezzel is sikerült 4et kilõnöm 1 csatában). Azt hiszem az a T29 a mai napig nem felejti el, amit kapott. Kettõt is belelõttem 1más után, késõbb kigyújtottam 1 T43-at. Hát nem hihetetlen? Micsoda csata volt.
Közben felfigyeltem az artykra, és elkezdem velük játszani. Rájöttem, hogy ez ami a legjobban fekszik nekem. Majdnem minden második csatában sikerült kilõnöm valakit velük, és szinte az összes csatában megsebeztem valakit, és miután rájöttem, hogy ha lenyomom a shiftet, (ekkor átlátom az egész pályát) sokkal könnyebb. Igaz, hogy a Hummel, és a Gw Panther nem volt olyan jó tank, de korábbi sikereim a Grillével, és a Wespével motiváltak, hogy kifejlesszem ezt az ágat. Fáradozásaim meg is hozták a gyümölcsét, és a Gw Tigerrel sikerült 5öt kilõnöm 1 csata alatt, és volt, hogy 6 tankot is megsebeztem, amiért kaptam 1 Szárnysegéd medált. Mondanom sem kell, ez a kedvencem. A Gw Type E-vel is sikerült megismételnem az 5 killt. Igazából nem szeretném leírni, hogyan kell velük játszani, mivel erre mindenkinek saját magának kell rájönnie, és nem szeretném felfedni a titkomat. Szerintem érthetõ, hogy nem akarom, hogy az én tanácsaimmal sikerüljön másnak is olyan jó arty-sá válnia, mint én. Ezt az elõnyt szeretném magamnak megtartani.
Sajnos hallgattam másokra, és elkezdtem a francia nehéztankokkal játszani. Sok jót nem tudok róluk mondani. Nincs nekik semmi páncéljuk, és a 8as tanktól kezdve össze-vissza töltenek. Majd fél percig nem tudok velük lõni, azután meg 5-6ot is lõnek 1-2 másodpercenként. Már írtam a Supportnak, hogy ezt a hibát javítsák ki, mivel ez miatt játszhatatlanok, de választ még nem kaptam. Már sajnálom azt a rengeteg aranyat és szabad tapasztalatot, amit ezekre a tankokra költöttem.
Jelenleg az amerikai tankokkal játszok, de itt is érzõdik az orosz elnyomás, habár a T29-el már kezdek megbarátkozni, múltkor sikerült vele 1 Mesterlövész medált szerezni. Valószínûleg új medál mivel még nem kaptam a 7000 csatám alatt.
Mit is írjak a végére?
Szeretem a játékot, de a játékosokat nem. Sokan piszkálnak még a meccs kezdete elõtt. Le noob-oznak, pedig még nem is látták hogyan játszok. Próbálok hasznos lenni a csapatnak, és helyzettõl függõen megyek elõre, harcolni az elsõ vonalban, vagy maradok leghátul védeni (artysként megismertem 1-2 bokrot, ahova már más tankokkal is szívesen beállok). De a csapatnak semmi nem jó. Azt mondják, nem csinálok semmit. Pedig ha elõre megyek mindig próbálok legalább 1-et lõni mielõtt meghalok. De ha hátul maradok, ne várják el, hogy 5-6 tankot is megöljek, miután egyedül maradtam, mivel õk mind meghaltak. Hát ilyenek a mai játékosok.
Remélem írásommal sokaknak meghoztam a kedvét a játékhoz, és sok embert rá tudok venni arra, hogy csak azért ne hagyja abba a játékot, mert rossz szériája van. Meg kell találni a hozzánk legjobban illõ tankot (úgy, mint ahogy én is megtaláltam az arty-kat), és akkor jönnek majd az eredmények.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Price reduction on high tier tanks. These tanks will be discounted to the price of their predecessors in the Tech Tree.
The tanks being reduced are as follows:
Tier IX Medium Tanks
Tier IX Tank Destroyers
Tier IX Heavy Tanks
Tier VII Self-Propelled Guns
DB amúgy csak akkor pattogós hogy fedezék mögül lehet vele játszani, amúgy nyílt terepen forgathatom akárhogy, még egy T-34/85 is szanaszét lövi.
Sebzés alapján a 2. legrosszabb Tier 7-es tankom, éppen hogy 1k sebzést tudok vele csinálni csatánként...Tier 7-es létére elég szar ágyúi vannak, az ágyú kitéríthetõsége 0, páncélzata elmegy, plusz még lassú is. Kb. egy KV-1S sebességét tudja, még egy Is-3-ast se tudtam vele megkerülni 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
- 105-ös ágyú
- nagyobb torony
- nagyobb motor?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Saor Alba
Renault FT-17
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Így hétfõ hajnalban had osszak meg veletek 1 játékost. Nem tudom esetleg volt-e már itt. Elõre szólok, a srác nagyobb bármelyik ikonnál.
Hermi
7700 csata, 36%os win, 1723 kill. Minden 6-7-ik körben sikerül neki kilõni 1 tankot. Most látom Gw Tájp-al sikerült neki 1 5 killes kör <#taps>#taps>
Van neki 280as átlagsebzése csatánként. (úgy hogy a csatái majdnem felét artyval mente) Innen is látszódik, hogy artyval is nehéz játszani.
Fõbb medálok:
Védõ: 3
Megszálló: 5
Mesterlövész: !1!
Szárnysegéd: !1!
Topgun: felejtsd el. <#unalmas>#unalmas>
WÁÁÁ: Is3-al 483 csata alatt sikerült neki kilõni !40! tankot (133as átlagsebzés).
De a legkeményebb Jagdpz4-el 208 csata alatt kivégzett 6HAT6 darab ellenfelet (22es átlagsebzés).
Ezek ellenére az AMX 50 120at 176 csata alatt átugrotta 27%os winrate-el.
Érdemes megnézni az ingame statját.