World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De eddig 60 volt.
1 magot használó optimalizálatlan sz*r a játék.
Érdekes amit írsz…és mond szerinted az nem unalmas hogy a csatától a fórumig nooboztók, és fikázzátok azokat akik nem olyan „magas szinten” mûvelik ezt a játékot mint Ti. Az nem unalmas, hogy reggeltõl estig tudjátok tolni az élménybeszámolókat arról hogy ilyen + olyan noob volt a csapatomban, és az miatt vesztünk. Az is érdekes hogy ha valaki szembe megy a csordaszellemmel, akkor meg troll, meg unalmas, meg f….sz. Hát ezen kellene elgondolkodni egyeseknek, már ha van mivel.
Egyébként ahhoz hogy Ti ilyen magas szinten legyetek, ahhoz azért kellenek azok a noobok is, aki ha mázlitok van nem a Ti csapatotokat „gyengítik” hanem a Ti malmotokra hajtják a XP-et, amivel egy jó csata után frenkiztek.
15 fps-em van bõven az elbírt grafika alatt. Oka mi lehet?
1. Te magyarázd meg nekem, hogy én miért látok olyan csapatokat is gyõzni, ahol van akciós tank...

2. Amikor te játszol akciós tankkal, akkor furamód MINDEN akciós tank a ti oldalatokon vagy és egybõl vesztesz?

Megmondom én miért megy le 5 perc alatt egy meccs az akciós tankokban: mert az Tier5ös csata, és ott nem jellemzõ a szöszölés. Tele van kezdõvel, akik nyomják a W-t és autoaimmal lõnek. Én is tolom most T5-ös TDvel, sosem jár le az idõ 😊

Prokhroijhojivka: T-82, rajta a 105-ös, 7 lövés = 7 találat = 7 kill, mind 300m+ -ról.
Következõ csata: 9 lövés 0 találat, ~100-200 méter között .. Khmmm .. Gyanús na .. 😊

Az hogy "balanceolják" a tankokat, teljesen nyilvánvaló, a patchek is tele vannak mindenféle +1 fok ide, +2 mm oda változtatásokkal. Az is nyilvánvaló hogy általában az újonnan kihozott tankok vhogy mindíg jobbra sikerülnek, aztán szépen "kiegyensúlyozzák" õket - nem ritkán a játékosok "ez OP, nerf nerf" kiabálása miatt is (mert a többség nem tud adaptálódni, ha valami új ésszokatlan azt le kell rángatni a középszerûségbe)

Az viszont ami folyton folyvást visszatérõ téma, hogy az embereket SZEMÉLYRE szabottan üldözi a WG, és csak neki, tekergeti a kapcsolókat - na errõl van jelen esetben szó, és ez sztem gyógyszerekkel kezelhetõ 😊

Esetleg akkor magyarázd már meg, hogy az akciós tankokat választva miért dõl el a csata gyakorlatilag az elsõ 5 percben úgy, hogy a közepes és jó játékosok érthetetlen módon nem tudnak sebezni semmivel sehonnan. Olyan játékosok is, akiket korábban láttam már játszani és nem a retard kategória. A red stat gyíkok meg hirtelen tökéletes sharp-shooterek lettek és tökéletes pontossággal pontkövik a gyenge pontokat 200-300 méterrõl.
Tõled is kérdezem akkor: szerinted nem szoktak érdekes módon addig egyfajta stabilitást jelenõ tényezõk a játékban jelzés nélkül(azaz honlapon elõre bejelentett módon) megváltozni?

Alien69
Megvettem a Type-t még anno, asszem az elsõ akcióban, miután kivették, és vissza hozták pár napra. Faszán is ment relative vele, legalábbis, win ratió relative, de jónak volt mondható. Aztán az utolsó akció óta szopató ág. Az elsõ 3 találatot lehet, egybõl csapat társba kellene küldenem, úgy se sebez nullát se... <#ravasz1>

Bingo, egy rugóra jár az agyunk 😊

Ez teljesen irreális: azzal hogy a játékban rosszul érzed magad, szted azt érnék el hogy pénzt költsél rá?

patchaou
Van type-om úgyhogy igencsak megérzem a csavargatásokat. A Te elméleted meg sem fordult a fejemben mert Én másképp mûködök. Nem adok ki azért pénzt mert valami szar. Belõlem úgy tudnak pénzt kiszedni, ha szépet, jót, élvezetes dolgokat villantanak amik meghozzák a kedvem. Elkeseredésemben max alkoholra költök.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát, nekem nincs akciós medem, és nem nyerek mindíg 😄

Az én elméletem: vegyed meg az akciós tankot, ami stock állapotban kegyetlen szar (T-43),de lagalább még a csata kimenetelébe is belepiszkítanak.
Elkeseredésedet némi free XP konverzióval kompenzáld!
Amikor látod, hogy az 1200+ eff rating csapattársak semit sem tudnak eltalálni vagy csak dingelnek vagy minimumot sebeznek, majd a retard kategória végez velük a másik oldalról, akkor vegyél prem idõszakot!
Most komolyan, Te még nem érezted, hogy a háttérben csavarásszák a beállításokat?

Öntudatos MAGYAR embör nem jár TESCO-ba csak kuruc-turul-hangyaszövetkezet kisboltba. Oda is csak Turán harckocsival!
Ja és nem Elvis volt, hanem Széki gróf Teleki Mihály!
<#ejnye1>
Komolyan, bármivel bármilyen csapattattal lehet ma nyerni csak az akciós medekkel nem.

Marhaság, mi játszunk, õk nem 😊

Érted, egy T4-es szutyokban ugyanúgy lehet jó köröket menni mint egy TierX heavyben. Most akkor ki a hülye: az aki low tierben is jókat játszik, vagy az aki értelmetlenül grindel és meghal, hogy elérje az áhított Masut, majd félredobja mert az artik kifilézik.

patchaou
Ha szándékos lenne, akkor pont fordítva kellene törtéénnie a dolgoknak. Magyarul a a plusz%-ot kapó tankkal kéne fasza csatákba kerülnöd, hogy kedvet kapj a prémtank vásárláshoz.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gondolom Elvist is láttad az elõbb a sarki Tescoban 😊

sztem ez a hét ..

jovohet? a franc! a goldenjoystic bonusz igy eluszott mire megkapjuk a patchet.. fasza..
Én nyomom mindig. Ez látszik is az eredményeimen. Vagy megdöglök nagyon hamar, vagy áttörök, mint traktor a karám falán. Egyszerûen nem bírok campelni. 😊

Ha türelmetlen vagyok, akkor viszont túlzottan nyomom és elhalálozok az elején. Mostanában szerencsére már észreveszem, ha nem kellene játszanom. 😊

Alien69
Az benne van a pakliban. Bizti voltál már topnak berakva. Nem kell hozzá tier 10 ehhez. Ha jól lehozod többnyire, akkor nincs gond. Biztos lesz olyan, hogy bele rohansz valami hülyeségbe, és hamar megdeglesz. Van ez így. De, mivel végig járod a szamár létrát, nagyobb az esély arra, hogy relative, de a win ratiód 52% feletti lesz. Kivéve, ha ....<#idiota>

Én most az IS-7-re vagyok ráfeszülve, szintén legénység képzési okokból 😊
De sajnos magamon is észreveszem, hogy korántsem tudom azt a koncentráltsági szintet tartani, mintha csak pár kört kéne vele mennem.
Átlag sebzésem kicsit csökkent is vele, mert próbálnék minél elõbb eljutni a kitûzött célig, ami türelmetlenné tesz. A türelmetlenség pedig általában nem kifizetõdõ... Kivéve amikor pont bemákolja az ember, mert jött ma már össze acélfal, topgun és megszálló is az erõltetett grindelésemnek hála 😊

Eagle16
Az amcsiknak állítólag pénteken jön, hozzánk meg leghamarabb szerdán, mert még nincs kint róla hír. 99% hogy szerdán vagy csütörtökön megkapjuk.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A háromszoros crew xp miatt elég sokat mentem a T-62-vel a hétvégén, mert jó lenne már tudni, mikor látnak. Az esti meccsek már konkrétan fájtak. Gondolom a csapat többi tagjának is. 😊

Ráadásul még ki kellene találnom, hogy hogyan is kellene pontosan azzal a tankkal, mert nem T-54, nagyon nem.

pointer4
Nu, jön holnap patch az amcsiknak ? Vagy mi hamarabb kapjuk ?
Na szerintem pontosan ez lenne a normális hozzáállás! A magas tierû tank használata igenis felelõsséggel jár, mert kihatása van a csapat sorsára. Ha fáradt vagyok, akkor nem megyek top tankokkal, amik magasabb koncentrációt igényelnek, mert nem akarok sem magammal, sem másokkal tudatosan kiszúrni.

De a többségbõl sajnos hiányzik ez a fajta belátási képesség és önkritikus hajlam, és továbbra is büszkén igénylik a top tank státuszt a 40% gyõzelmi arányuk mellett is.

Sunsetjoy
Na gondoltam a hsz-ek számából, hogy megint valami visszatérõ téma van😊

Izé, keresett már valaki/keresték már meg a játékstílusával kapcsolatban privát üzenetben a játékban? Nem anyázásra gondolok, hanem értelmes kommunikációra. Engem egyszer egy finn fazon (vmelyik jobb klánból) keresett fel még TigerII-es assault után, mert kicsit béna módon játszottam (bár nyertünk nehezen). Tanácsot adott, és nem leoltott. Beszéltünk néhány mondatot ezen kívül, és ennyi.

Tudom, hogy ennyi emberrel elbeszélgetni lehetetlenség, meg értelmetlen, ha pl. nem egy magyar, vagy simán klántárs, szakasztárs. Csak példa szintjén kérdezem.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csak ezt így minek? Eljut a 10-es tankig, azzal majd játszani kezd?

Én speciel be vagyok fosva a 10-es tankjaimtól, mert azzal tuti top vas leszek és mi van, ha épp nem megy? Kinyíratom magam és elbaszom 14 másik ember meccsét.

Rájöttem mi a baj: a ma még +50%-os credithozamú med-ekkel tolom. Amint váltok valami nem akciósra egybõl nem hal ki a csapatom fele 3 perc alatt egy 50/50 százalékos csatában!
Rohadt görény ruszki stílusú megoldás megint!

Pedig sokan csinálják ezt. Nem is hülyeség, számolj utána, inkább mi vagyunk a hülyék. Stat õket úgysem érdekli igazán.

Amíg a hp-ja kitart, lead jó esetben 3-4 sebzõ lövést + a spotból bejövõ sebzés. Ezért kap prém nélkül 4-500 xpt gyõzelemnél 150-250 xp-t vereségnél. Megy 4 csatát 15 perc alatt, abból 2 vereség, 2 gyõzelem.

Ha csak a minimummal számolunk, akkor is 1100 xp-t kéne összeszedned az az 1 csata alatt, ami azért prém nélkül nem egy hú de mindennapos szar kör.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Mert az egója nem bírná ki, hogy a fõ accountján valaki más meglássa a kis SPG-t.

http://tinyurl.com/casual-scrub

Alien69
De ehhez minek másik acc? Shimán megoldható egy acc-l is. <#ravasz1>

Én már meg sem lepõdöm: 45% win esélyû, 2:15 végû csata.
Csapatársaim akik nálam kevesebb pontot értek el:
IS-3 150
KV-5 124
TigerII 120
IS-3 98
és még van ennél lejjebb is.
A type mesterünk nem tudta úgy kicsinálni az ellen type-ot úgy, hogy én folyamatosan bontottam az oldalát a top 85mm ágyúval. Elõbb halt meg mint az ellen (mindketten 100%-ról indultak).

Én már leszarom xmv törölve... mert már az is idegesít😊))) ezért csináltam egy másik accot nyugtatónak.... csak ez lesz rajta persze majd fejlödik szép lassan semmi más😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezt akarták megkapják😄DD

milyen ocsmány egy jószág lesz ez!
ki fog ilyet megvenni? 😄

Ja, és persze a hummel nem pattant a frontomról 😄

Tegnap T-54 top ágyúval, elõször egy hummel oldaláról pattantam, majd egy másik meccsen egy GWTiger seggérõl.... sztem teljesen normális, de legalábbis nem vagy egyedül 😄

na megvan a 29.tankom, egyben a 3. artym és 5. Francia gépem 😛
AMX105AM megmarad funnak 😄 jól lehet vele ökörködni!
én simán lebaszom a balfaszokat .. ha nem megy neki, mi a fasznak erõlteti?! "csak játszani akar" .. játszon a pöcsével bazdmeg, ne a másik 14 ember játékát rontsa el egy ilyen gyökér, amikor bemegy top tanknak! ez egy csapatjáték, ha valaki(k) bénák, baszhatja a csapat, én nem szórakozom, amikor 10 perc jól sikerült játék "kárbavész" 1-1 ilyen miatt, amikor képtelen tenni a dolgát, és speciel képtelen kilõni az E-100ával egy IS-3 foglalót. én sem állok be jégkorongozni, mert nem tudok.

az ilyen fogyatékosoknak találták ki a sims-et, meg a tetrist. picsábamá'

tényleg kéne vmilyen eff szerinti MM, aztán szórakoztassák egymást ezek a nyomik.
ha majd egyszer felnõnek, és a képességeik elérik egy csimpánz szintjét, akkor MM majd egyre jobb játékosokkal sorsolja össze. ha meg autista, akkor marad a pistikék között ..

problem solved.

Srácok, igaz kihagytam egy hónapot de ez a jelenség mióta van?

T54-re meglett 1 db. ágyúra az xp, kifejlesztettem a patchben berakottra (200 pen). Csata mines-on, beállok a hegyre, spottolok 4 artyt majd elkezdek lõni. M41 "didnt penetrate" egyszer majd SU8 "didnt penetrate" kétszer.
Nem szeretek trágárkodni és nem éri meg beidegesedni de nagyon csúnya szavak törtek elõ belõlem. Olvastam hogy az armort kicsit buffolták de ez komoly? Az érthetetlen 1230 credit/shell dolgon már meg sem lepõdök

"még gyengébb képességû playerek is szedhetnek T7-8-ban 8-900 xp-t prém nélkül."

Jó az 4-500nak, prém nélkül a 900 az sztem már egy igen jól sikerült kör. Legalábbis nekem annak számít 😊

"miért bántjátok a gyenge képességûeket"

Ez csak közvetlenül azután jön elõ hogy pár pró elkezd ismeretlen embereket mutogatni itt a topikban...

Kétlem, egy dolog a hülyeség, és egy másik ilyen szinten önsorsrontó módon játszani. A játékélmény hiányáért senkit nem kárpótol az, hogy csak fél órát kell játszania x xp összeszedéséért és nem háromnegyedet. Mellesleg afelõl is erõs kétségeim vannak, hogy így gyorsabban gyûlne a szajré. Ha az ember odateszi magát, és még gyõztes is a csata, még gyengébb képességû playerek is szedhetnek T7-8-ban 8-900 xp-t prém nélkül. Ellenben ha leöletik magukat az elsõ két percben jön mondjuk 150 xp, és 6 másik tankkal kell mennie, hogy az elsõ eset xp-jét összeszedje. Nem éri meg.
Ezzel csak az a bajom, hogy artyk imádnak JT-re puffogtatni. Ha nem vagyok fedezékben, akkor kb 2-3 perc a túlélési rátám. :\
Ezek az állandóan elõjövõ trolltémák, mint a "miért bántjátok a gyenge képességûeket, nincs is gond az artyval, a wg tökéletes munkát csinál" stb. is pont ugyan olyan unalmas, de mind1.😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ez nálam megegyezik a botozással.

Ja csak ezzel nincs meg a lebukás veszélye. Gyorsan kinyíratják magukat, majd ugranak be a következõ tankba stb. 15 perc alatt meg akár összesen több xp-t összeszednek több tankkal, mint az aki becsületesen végigjátszik egy csatát 1 tankkal.

Sokan játszanak így.

Látom a tolerancia ritka madár errefelé.
Próbáljátok meg a másikat tisztelni és akkor joggal várhatod el ugyanezt a másiktól.
Sajnos ezt csak az értelmesebbje fogja föl .....
Mostanában sok a TK már az elsõ pár mp-ban van valami medál amit lehet kapni érte, vagy csak divat?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hát, én csak annyit tudok a JTrõl, hogy amikor ellene harcolok, szembõl csak az ágyú alatt tudom átütni, de ott szinte bármivel. Szóval ha van egy olyan JT, aki egy kis domb mögött szépen elrejti a hasát, szembõl azt nem nagyon szoktam ostromolni. Én általában errõl ismerem meg a skilles JTst.

Oldalról viszont szeretem, mert jó nagy kocka 😄