World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ahhoz hogy Ti ilyen magas szinten legyetek, ahhoz azért kellenek azok a noobok is, aki ha mázlitok van nem a Ti csapatotokat „gyengítik” hanem a Ti malmotokra hajtják a XP-et, amivel egy jó csata után frenkiztek.
2. Amikor te játszol akciós tankkal, akkor furamód MINDEN akciós tank a ti oldalatokon vagy és egybõl vesztesz?
Megmondom én miért megy le 5 perc alatt egy meccs az akciós tankokban: mert az Tier5ös csata, és ott nem jellemzõ a szöszölés. Tele van kezdõvel, akik nyomják a W-t és autoaimmal lõnek. Én is tolom most T5-ös TDvel, sosem jár le az idõ 😊
Következõ csata: 9 lövés 0 találat, ~100-200 méter között .. Khmmm .. Gyanús na .. 😊
Az viszont ami folyton folyvást visszatérõ téma, hogy az embereket SZEMÉLYRE szabottan üldözi a WG, és csak neki, tekergeti a kapcsolókat - na errõl van jelen esetben szó, és ez sztem gyógyszerekkel kezelhetõ 😊
Tõled is kérdezem akkor: szerinted nem szoktak érdekes módon addig egyfajta stabilitást jelenõ tényezõk a játékban jelzés nélkül(azaz honlapon elõre bejelentett módon) megváltozni?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Elkeseredésedet némi free XP konverzióval kompenzáld!
Amikor látod, hogy az 1200+ eff rating csapattársak semit sem tudnak eltalálni vagy csak dingelnek vagy minimumot sebeznek, majd a retard kategória végez velük a másik oldalról, akkor vegyél prem idõszakot!
Most komolyan, Te még nem érezted, hogy a háttérben csavarásszák a beállításokat?
Ja és nem Elvis volt, hanem Széki gróf Teleki Mihály!
<#ejnye1>#ejnye1>
Komolyan, bármivel bármilyen csapattattal lehet ma nyerni csak az akciós medekkel nem.
Érted, egy T4-es szutyokban ugyanúgy lehet jó köröket menni mint egy TierX heavyben. Most akkor ki a hülye: az aki low tierben is jókat játszik, vagy az aki értelmetlenül grindel és meghal, hogy elérje az áhított Masut, majd félredobja mert az artik kifilézik.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha türelmetlen vagyok, akkor viszont túlzottan nyomom és elhalálozok az elején. Mostanában szerencsére már észreveszem, ha nem kellene játszanom. 😊
De sajnos magamon is észreveszem, hogy korántsem tudom azt a koncentráltsági szintet tartani, mintha csak pár kört kéne vele mennem.
Átlag sebzésem kicsit csökkent is vele, mert próbálnék minél elõbb eljutni a kitûzött célig, ami türelmetlenné tesz. A türelmetlenség pedig általában nem kifizetõdõ... Kivéve amikor pont bemákolja az ember, mert jött ma már össze acélfal, topgun és megszálló is az erõltetett grindelésemnek hála 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ráadásul még ki kellene találnom, hogy hogyan is kellene pontosan azzal a tankkal, mert nem T-54, nagyon nem.
De a többségbõl sajnos hiányzik ez a fajta belátási képesség és önkritikus hajlam, és továbbra is büszkén igénylik a top tank státuszt a 40% gyõzelmi arányuk mellett is.
Izé, keresett már valaki/keresték már meg a játékstílusával kapcsolatban privát üzenetben a játékban? Nem anyázásra gondolok, hanem értelmes kommunikációra. Engem egyszer egy finn fazon (vmelyik jobb klánból) keresett fel még TigerII-es assault után, mert kicsit béna módon játszottam (bár nyertünk nehezen). Tanácsot adott, és nem leoltott. Beszéltünk néhány mondatot ezen kívül, és ennyi.
Tudom, hogy ennyi emberrel elbeszélgetni lehetetlenség, meg értelmetlen, ha pl. nem egy magyar, vagy simán klántárs, szakasztárs. Csak példa szintjén kérdezem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Én speciel be vagyok fosva a 10-es tankjaimtól, mert azzal tuti top vas leszek és mi van, ha épp nem megy? Kinyíratom magam és elbaszom 14 másik ember meccsét.
Rohadt görény ruszki stílusú megoldás megint!
Amíg a hp-ja kitart, lead jó esetben 3-4 sebzõ lövést + a spotból bejövõ sebzés. Ezért kap prém nélkül 4-500 xpt gyõzelemnél 150-250 xp-t vereségnél. Megy 4 csatát 15 perc alatt, abból 2 vereség, 2 gyõzelem.
Ha csak a minimummal számolunk, akkor is 1100 xp-t kéne összeszedned az az 1 csata alatt, ami azért prém nélkül nem egy hú de mindennapos szar kör.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
http://tinyurl.com/casual-scrub
Csapatársaim akik nálam kevesebb pontot értek el:
IS-3 150
KV-5 124
TigerII 120
IS-3 98
és még van ennél lejjebb is.
A type mesterünk nem tudta úgy kicsinálni az ellen type-ot úgy, hogy én folyamatosan bontottam az oldalát a top 85mm ágyúval. Elõbb halt meg mint az ellen (mindketten 100%-ról indultak).
ki fog ilyet megvenni? 😄

AMX105AM megmarad funnak 😄 jól lehet vele ökörködni!
az ilyen fogyatékosoknak találták ki a sims-et, meg a tetrist. picsábamá'
tényleg kéne vmilyen eff szerinti MM, aztán szórakoztassák egymást ezek a nyomik.
ha majd egyszer felnõnek, és a képességeik elérik egy csimpánz szintjét, akkor MM majd egyre jobb játékosokkal sorsolja össze. ha meg autista, akkor marad a pistikék között ..
problem solved.
T54-re meglett 1 db. ágyúra az xp, kifejlesztettem a patchben berakottra (200 pen). Csata mines-on, beállok a hegyre, spottolok 4 artyt majd elkezdek lõni. M41 "didnt penetrate" egyszer majd SU8 "didnt penetrate" kétszer.
Nem szeretek trágárkodni és nem éri meg beidegesedni de nagyon csúnya szavak törtek elõ belõlem. Olvastam hogy az armort kicsit buffolták de ez komoly? Az érthetetlen 1230 credit/shell dolgon már meg sem lepõdök
Jó az 4-500nak, prém nélkül a 900 az sztem már egy igen jól sikerült kör. Legalábbis nekem annak számít 😊
Ez csak közvetlenül azután jön elõ hogy pár pró elkezd ismeretlen embereket mutogatni itt a topikban...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Sokan játszanak így.
Próbáljátok meg a másikat tisztelni és akkor joggal várhatod el ugyanezt a másiktól.
Sajnos ezt csak az értelmesebbje fogja föl .....
Mostanában sok a TK már az elsõ pár mp-ban van valami medál amit lehet kapni érte, vagy csak divat?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Oldalról viszont szeretem, mert jó nagy kocka 😄