World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig a VGA driver lesz a ludas, szerintem.

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

505thZajcev[PT]
Nemtudom mi van ma a t43-al, mindenki szidta hogy milyen szar, de tok jol megy ma vele(tegnap vettem). 30-50 ezer kozott hoz koronkent premiummal. Pikk-pakk meglesz igy a t44.

Mennek más játékok is, azokkal nincsenek gondok. A driver-t a hiba után frissítettem. A videókártya egy ATI HD 5470 DDR3.
Master91
Tényleg nem unjàtok hètfõ este??
Nem tudom játszol-e mással is, de ha nem akkor nézzed meg más játéknál is ilyen lesz-e a kép. Illetve tegyed vissza szerintem a régebbi drivert amivel szépen ment, vagy mégrégebbi drivert. Milyen kártya van a laptopba?

Alakul, de nem az igazi...
"most a WG úgy csinálta hogy pénzgyûjtõ tankokkal nem lehet nyerni, csak akkor mûködhet ha a pénzgyûjtõ tankok mindig egy oldalon vannak."
Szóval az én általam felvetett paranormális jelenség szerint az akciós tankokat használó lámák (olyanok, mint én) nem tudnak kibontakozni, mert abban a csapatban, ahol az akciós tank leledzik, a gyanús egyedek gyorsan kipusztulnak (nem sebeznek, de õket mindenki minden szarral, tehét hamar kimurdelnek).
A credit jön, de ha nem azt játszod, amit normális csapatmûködés esetén játszhatnád, akkor benne marad a játékban sok credit.
A Ytar nevû moszatot honnan sodorta melléd a sors?

..nyomod a frocsogest es meg te jossza korlatolt dumaval?? ehhe.. hat ez tenyleg egy komedia..
Szombaton. Vasárnap már ilyen volt<#rinya>
Juj de rusnya.. Mikor volt az az elsõ alkalom?

http://kepkezelo.com/images/vkvmvpys4tva97l6xy0u.jpg
Üdv! Itt mi lehet a probléma? Az elsõ alkalommal tökéletesen mûködött. Driver frissítés és újratelepítés is megtörtént. /laptopról van szó/
Elõre is köszönöm!
Na ez legalább stílusos, nem úgy mint ez a korlátolt lentebb.

Na lássuk lassabban mert úgy tûnik nem veszed észre, hogy rúgod az öngólokat!
Akció: Counter fire.
Akciós tank: + 50% credithozamú tankok. Nálam: T-43, T20.
Problémafelvetés: mintha az akció kezdete óta az olyan csatákban ahol a fenti tankok elõfordulnak - vigyázat idegen szó következik csekély értelmû barátom- a balansz a korábbiakhoz képest megváltozott volna.
Lammaer más véleményen volt, én nem voltam elégedett a válaszával. (Sõt elismerem, sajnos személyeskedtem is, már megbántam.)
Te belebüfögtél az egyéniségeddel teljesen harmóniában módon egy parasztságot. (Elnézést a fölmûvelõktõl, magasan feletted állnak.)
Menjél vissza a munkahelyedre élvezni a hatalmadat, amíg lehet!

Takarítót kérnék! Köszönöm!

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Kedvenc😊

Na, végre megértettem hogy mi van 😊

Tehát ebben az esetben valóban nemtom, hogy a T7es meccsek miért bukódnak el a kollégánál olyan gyorsan.

A többi része továbbra is fennál, ahogy azt a fõnök írta lentebb: az elmélet mely szerint most a WG úgy csinálta hogy pénzgyûjtõ tankokkal nem lehet nyerni, csak akkor mûködhet ha a pénzgyûjtõ tankok mindig egy oldalon vannak. Ellenkezõ esetben ugye mindig lesz olyan pénzgyûjtõ, aki nyer.

Ennyi.

Master91
Aha, meg valami sprite-ot is !
505thZajcev[PT]

Kérsz popcornt?

" Kubukli
| ma 19:56 | privát | válasz | #179632
Esetleg akkor magyarázd már meg, hogy az akciós tankokat választva miért dõl el a csata gyakorlatilag az elsõ 5 percben úgy, hogy a közepes és jó játékosok érthetetlen módon nem tudnak sebezni semmivel sehonnan. Olyan játékosok is, akiket korábban láttam már játszani és nem a retard kategória."

te a faszom mondtad ezt .. mégis, ezt hogyan kéne értelmezni?

mégegyszer: "a közepes és jó játékosok érthetetlen módon nem tudnak sebezni semmivel sehonnan"

na menjél vissza legózni.

Master91
Ezek az SG fightok mindig izgalmasak
Ez legyen a legnagyobb örömöd. Szánalmas.
Hol a picsában lehetsz fõnök? Valami kormányhivatalban vagy állami gittegyletnél, igaz?

Ember! Legalább próbáld meg értelmezni a leírtakat vagy maradj csendben.
Ki a faszom mondta, hogy az akciós tankkal nem lehet sebezni? Csapat tevékenységrõl volt szó.
80 IQ alatt ne akarjál már másoknak "segíteni"!
"a munkahelyen az ÉN seggemet nyalják" GRATULÁLOK, igaz a másik oldalon de ott is a legalja vagy.

nem is mínuszoltam te seggfej!
de majd most! 😊

Világos, de a félreértést egész világosan megpróbáltam eloszlatni. Aztán jött vele még egyszer.
Legyen vége, nincs értelme ezen rugózni.
Az igényesen beleugató miatt innom kellett egy sört, gondolom addig is veri a farkát a minusz gombra,

tévedsz, a munkahelyen az ÉN seggemet nyalják .. lehet hogy te is egy vagy az alkalmazottaim közül ..
lammaer-rel akasztottam már össze a bajszom, de most te vagy a hülye. gondold már végig azt amit leírtál.
akciós tank = nem lehet vele sebezni = bukta. ha mindkét csapatban van akciós tank = akkor 15 percig nézitek egymást, és senki nem sebez senkit?! vagy hogy?

És köszi az alattomos, sunyi minuszolgatást.
Jellemtelen egy ember lehetsz!

A félreértés lényege, hogy Lammaer akciós alatt a féláron megvehetõ T5 tankokat értette, te pedig az extra kredithozamú T7 medeket.
De most a te köröd:

"Mit értesz akciós tank alatt, mostmár áruld el. "

Te a normál életben (iskola, munkahely, stb.) is ekkora seggnyaló vagy?

Szerintem nem válaszoltál. Le is írtam, miért nem: nem tier V-rõl panaszkodtam.
A "szánalmas" valóban erõs volt: elnézést kérek.

Igazából tényleg kiváncsi vagyok mostmár. A kérdéseimmel megpróbáltam rávezetni hogy miért nem mûködhet az elmélete, de úgy látszik nem ment be. Sértegetés ellen most jól fel vagyok vértezve 😄

hagyd, retardált. rajta kívül mindenki érti.

Izé, kérdés (mivel épp a t54et tolom bõszen): a T62 frontja az ugye van olyan jó mint az 54-é? Ugyeugyeugye?

Köszi, és neked ennek ellenére melyik jön be jobban ?
Szerintem válaszoltam, és nem vagyok bunkó veled mint te velem.

"Esetleg akkor magyarázd már meg, hogy az akciós tankokat választva miért dõl el a csata gyakorlatilag az elsõ 5 percben úgy, hogy a közepes és jó játékosok érthetetlen módon nem tudnak sebezni semmivel sehonnan."

tessék, kiemelem:
"Megmondom én miért megy le 5 perc alatt egy meccs az akciós tankokban: mert az Tier5ös csata, és ott nem jellemzõ a szöszölés. Tele van kezdõvel, akik nyomják a W-t és autoaimmal lõnek. Én is tolom most T5-ös TDvel, sosem jár le az idõ 😊"

Mit értesz akciós tank alatt, mostmár áruld el.

felvállalni sry

Nem. Javaslom akadj le a témáról mert szánalmas vagy.
Vagy esetleg válaszolj arra amit kérdeztem. Nehéz véleményt felvállalni, igaz?

Nem. Javaslom akadj le a témáról mert szánalmas vagy.
Vagy esetleg válaszolj arra amit kérdeztem. Nehéz véleményt felválallni, igaz?

A t-62 egy bazinagy mozgékony ágyú. Kevés a páncélja, viszont marha gyorsan tüzel. Az ágyú sem éppen hajlik lefele, ezért sok helyen elõ kell mászni, nem csak a fejed kidugni. A testet viszont átlövik. A végsebessége 10-zel kissebb, mint a T-54-nek, de ez nem érzõdik, mert egyenetlen terepen a T-54 amúgy sem éri el a hatvanat. A T-62 viszont nagyon sokszor 50 közelében tanyázik. Marha gyorsan fordul, jó az ágyú, csakhát az a fránya páncél. Nem lehet úgy kiállni vele, mint a T-54-gyel, viszont az ágyu miatt kell.

Nekem úgy jött le végig arról panaszkodsz, hogy az akciós credites tankokkal nem tudsz keresni, mert azokkal mindíg vesztesz. Eddig ezt írkáltad nem?

8.1rõl vmi hír????
505thZajcev[PT]
Ha ilyet tapasztalok, akkor szinte rogton nyomom a resetet. kb masfel perc mire ujra a jatekban vagyok 😊

Restart segített tényleg, hihetetlen.
505thZajcev[PT]
Nah nekem is gtx460, es neha biza 10-15 fps-t tol. Ez abbol adodik, hogy neha elfelejti a driver visszatenni az orajeleket 50 mhz-rol 3d-be valtaskor, es ezen csak ennyit bir a kartya. Tehat a driver a ludas, semmi se javitja meg mint az ujrainditas nalam. Legujabb driver ha kijon, tolni kell fel, es remneykedni hogy idovel kijavul.

szia,bocs,hogy beleszólok,nekem is van ilyen problem,de nekem radeonom van...esetleg valami ötlet?köszi
Igen, GTX460, de eddig semmi gond nem volt. Viszont a laptopomon- Y570 64bit-essel- kiváló, vigye kánya.
"Ráadásul még ki kellene találnom, hogy hogyan is kellene pontosan azzal a tankkal, mert nem T-54, nagyon nem."
Ezt hogy érted ?
Fejtsd már nekem ki hogy mibe különbözik a 2 tankkal való játékstílus ? Pro és kontra is érdekkel.
505thZajcev[PT]
Nvidia kartyad van?

Ja és a kérdésemre sem tudtál egyenesen válaszolni, de ezzel most már tényleg befejeztem.
peace

Na most elég nagyot csalódtam benned.
Marhára szarul terelsz és csúsztatsz.
1. Senki sem állította hogy MINDEN csatában ahol van akciós med. Csak a többségben. 😊
2. Ki mondta, hogy a tier V játékról és tier V játékosokról beszélek? T-43-mal menve a sárga és zöld tier VII/VIII sõt IX az ami gyanús most nekem.
Hagyjuk a fenébe legalább a credit jön.