World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amellett hogy igen nagy artigyûlölõ vagyok, próbáltam érvelni hogy az hogy egy arty talál vagy sem, ugyanúgy a random döntése mint az hogy én a T54el eltalálok vmit vagy sem. Emiatt az arty nem noob (azért már inkább mert artit hozott, hiszen így miatta a túloldalon van egy másik arty ami meg engem lövöldöz 😉 )
Csak gondolj arra hogy mondjuk platoonban vagy, vagy neadjisten egyszer CWre mész, és akkor most hogy szólítsanak teamspeaken?
EGyáltalán nem vicces azt hallgatni hogy "baszomanyád az artival célozz oda".
Komolyan, én nem szívesn engednék be ilyen nevû embereket egy klánba se, platonozás meg végképp nem. Nyilván nem ismerlek, lehetsz tök jó fej, de a játékban a neved is minõsít, és ez számomra marhára taszító.
A gond ott kezdõdik, hogyha ezek után neked 15+ másodpercet kell várni - ugye a BL10 lassú. Ezalatt más tank lõ 2-3at is, azoknál az ember könnyebben elviseli az ilyesmit, neked meg számít az az egy lövés nagyon is, mert utána a seggedben vannak és tehetetlen vagy ha nem tudod megölni a célpontot azzal az egy skulóval.
akkor vmi köcsög magyar buzi jelenthetett fel téged is... meg engem is anno.... lehet k-val kezõdik és a a vége és közte acs van 😄

De kb ez a helyzet😄
De köszönet mindenkinek a segítõ jó szándékért.
Na tehát akkor felmegyek a support.worldoftanks.eu-ra (most reggeltem, nem tudok linkelni) és ott rákattintok a Submit a Ticket -re és azon belül Account Support?
ÉS írom a levelet.
Mondjuk lehet nem volt jó ötlet Megb4sz0m4z4ny4d néven regisztrálni de a Hungaryan Fhurer-t nem engedte.
Na mindegy sz4r poén
A HE viszont nagyon nem 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Replay nincs, CW fagyás miatt kikapcsolva.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amit észrevettem, hogy a derp igazi scout gyilkos, nem tudom megindokolni hogy miért és hogy sikerül annyira pontosan célozni vele, de az esetek 90%-ban kiszedem õket, amikor mindenki lövöldözik rá sokkal gyorsabb lövegekkel is 😄
Nemrég volt egy köröm, hogy mindkét ELC-t én lõttem ki, de a T-50-2-ket is általában az elsõ lövésbõl. Persze ehhez kell a távolság, ha közel érnének már nem tudok olyan gyorsan fordulni.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Egyébként az MM-re kellene kitalálni, hogy azt miért nem lehet és be lehetne tiltani az egész idõformátumot a játékban úgy ahogy van. HH:MM:SS
<#idiota>#idiota>
Bár, ha T28 protóval mentem volna, lehet elsírtam volna magam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A rammolásról nekem viszont nincs jó tapasztalatom - én úgy láttam kb ugyanannyit vesztünk ütközéskor, tehát nem nagyon jó deal.
You bastards banned me, because you fags think i havent got a proper username. So i would like to change my username.
Old: 88HitlerWasTheBestCommander88
New: JosephStalin666
Best Wishes
Azt honnan tudom meg hogy egy tank allap camuflag(rejtözködõ)képesége mekkora?Hol találom ezt meg?
Köszi elöre is.
viszont vegyed meg, jókat lehet vele szórakozni. több az élmény, amit a mondatod elsõ felében láttál 😉
amúgy a pénteki olcsó o.704re várok, (eladva) 😞 de aggódom hogy az már minimum csak t9ben lesz
xfire: kistekila
I would like to change my username as I was banned because of it.
Old name: <réginév>
New name: <új név>
Please change my account name and lift the ban.
Thanks in advance.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nem véletlen hogy randomban rengeteg elsõ körben meghaló batot-lórit lehet látni. Ok hogy berongyol, leadja a 6 lövését (jobb esetben meg is öli a célpontot) de kijönni már nem tud és ennyi.
Az a problémám, hogy fel lettem függesztve ugyanis a nevem csúnya szót tartalmaz.
Az angolom elég szegényes, szóval segítene valaki, hogy megváltoztassam a felhasználónevemet????
Elõre is 1000 köszönet
Azelõtt gyakorlatilag BÁRMIRE ha csak ránéztem vele és talált, akkor garantált volt a lórúgás nagyságú sebzés. Bármit meg lehetett állítani vele, nem kellett szöszölni weakspotokkal meg effélék.
Most meg ugye, simán megtörténik hogy jön a T50-2, belelõsz, aztán ding, penetration 0hp, esetleg ha szerencsésebb vagy leesik a lánctalpa, amit persze elõbb felrak minthogy betöltenél. Pedig normális esetben a napba kéne repülnie annak a papírtanknak egy ilyen találat után 😊
A BL10et az új penetration mechanika legnagyobb vesztesének tartom, a nagy reload idejû ágyúknak sokkal jobban fáj az ilyen szemét módon kezelt találat.
Bár igazság szerint az E50-nek papíron erõsebbnek kéne lennie (ugyanolyan jó az ágyújuk, ugyanolyan jó a frontpáncélzat, sebességben/gyorsulásban, mozgékonyságban sztem szintén kb egyformák, viszont az E50 ugye gyilkos rammer), nekem jobban bejön a T-54 alacsony felépítése. Lényegében bármilyen kis hukli/pukli/horpadás már elég ahhoz hogy elrejtsem a tank nagy részét, azt hadd szórakozzanak az átütéssel.
Lehet persze csak hogy pszicho dolog, de a lapossága miatt a T54 jobban bejön.
ˆ stoppos : nincs bekapcsolva, SSD-t nem akarom teletömni ilyenekkel kell minden hely
Emancipate yourself from mental slavement!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
T7, T8, T8 papír, T8, T9, T7 papír, T8, T7 papír, T8 papír....
A hetesek és a nyolcasok nekem felejthetõek voltak, legalábbis csak annyi maradt meg, hogy óvatosnak kell lenni. 😊
A 9-es 10-es medek jók mindkét oldalon randomban. Az e-50 egy ramming állatm pattogós beforgatva, a t-54 pedig lapos, nagyon pattogós fejjel és pattogós testtel rendelkezik. Személy szerint a T-54 jobban tetszik, de az e-50-be is beletoltam pár csatát. 😊
A 10-eseknél az E-50M egy javított E-50. A páncélja ugyanaz, mivel sok a 10-es a meccsekben, már nem lesz annyira pattogós, amit egy nagyobb átütésû ágyúval és jobb fordulékonysággal kompenzáltak. A T-62 egy alacsony, gyors ágyú. Az ágyúja marha gyors és pontos, a teste nem éppen pattogós és mivel lefele nem hajlik rendesen a csöve, ezért gyakran ki kell állni teljes mellszélességgel, ami abban a mezõnyben nem egy életbiztosítás.
Személy szerint a kilencesek jobban bejönnek az MM miatt.
A 10-esekkel már nem lehet a frontális rohamot bejelenteni a völgyben megbúvó kicsiny falura és a sunnyogást annyira nem szeretem.