World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, hát olyan skillem nincsen, egyelõre. Inkább camót húzok a lapostetûn, gyakrabban jön jól a lopózás a rammolás helyett 😉

Na igen, sokan figyelmen kívül hagyják hogy nem minden rajtad múlik. Ma is késhegyre menõ vitát folytattam egy platoontárssal, aki a csapatunkban lévõ artikat ócsárolta a a TSen, hogy milyen bénák mert még killjük sincs, meg nem is találták el a célt amit spottolt.

Amellett hogy igen nagy artigyûlölõ vagyok, próbáltam érvelni hogy az hogy egy arty talál vagy sem, ugyanúgy a random döntése mint az hogy én a T54el eltalálok vmit vagy sem. Emiatt az arty nem noob (azért már inkább mert artit hozott, hiszen így miatta a túloldalon van egy másik arty ami meg engem lövöldöz 😉 )

Azért szegénységi bizonyítvány/éretlenségre utaló ha valaki ilyen névvel akar szerepelni egy játékban.
Csak gondolj arra hogy mondjuk platoonban vagy, vagy neadjisten egyszer CWre mész, és akkor most hogy szólítsanak teamspeaken?
EGyáltalán nem vicces azt hallgatni hogy "baszomanyád az artival célozz oda".

Komolyan, én nem szívesn engednék be ilyen nevû embereket egy klánba se, platonozás meg végképp nem. Nyilván nem ismerlek, lehetsz tök jó fej, de a játékban a neved is minõsít, és ez számomra marhára taszító.

Amikor meg 3 pattan egymás után, addigra vége a meccsnek és nooboznak az elvtársak. 😊

Persze hogy nem, minden ágyúra jellemzõ már, bõrszíntõl, fajtól vagy nemi identitástól függõen.
A gond ott kezdõdik, hogyha ezek után neked 15+ másodpercet kell várni - ugye a BL10 lassú. Ezalatt más tank lõ 2-3at is, azoknál az ember könnyebben elviseli az ilyesmit, neked meg számít az az egy lövés nagyon is, mert utána a seggedben vannak és tehetetlen vagy ha nem tudod megölni a célpontot azzal az egy skulóval.

Persze, hogy nem engedte. A H az U után van, nem elõtte. 😊

kajak ez a neved wotban? 😄 Megb4sz0m4z4ny4d
akkor vmi köcsög magyar buzi jelenthetett fel téged is... meg engem is anno.... lehet k-val kezõdik és a a vége és közte acs van 😄
valami ehhez hasonlót! 😊)))
Köszi FosTalicskaa, biztos nagyon fog nekik tetszeni...Azért ennyire nem rossz a helyzet.
De kb ez a helyzet😄

De köszönet mindenkinek a segítõ jó szándékért.

Na tehát akkor felmegyek a support.worldoftanks.eu-ra (most reggeltem, nem tudok linkelni) és ott rákattintok a Submit a Ticket -re és azon belül Account Support?
ÉS írom a levelet.
Mondjuk lehet nem volt jó ötlet Megb4sz0m4z4ny4d néven regisztrálni de a Hungaryan Fhurer-t nem engedte.
Na mindegy sz4r poén
Nagyon úgy tûnik, hogy az AP a scoutoknak kedvez, gondolom a dinamikus mozgás miatt valamit elszámol a rendszer (miért lenne reális, ha már eltalálod...)
A HE viszont nagyon nem 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Basszus serena coast-on,asszem eza neve annak a szép tengerparti pályának,t50-el egyenest egy objectbe futottam az ellenség bázisán,egybõl lõtt és lepattant.Én meg úgy meglepõdtem hogy falnak rohantam.<#wilting>

Már majdnem kidobtam ezt az M48A1-et, amikor megrázza magát és produkál egy 6k+ sebzéses kört ENSK-en, 10 hp-val túlélve és megnyerve a csatát, úgy, hogy a túloldal tripla T10-es med szakaszt kapott. Hajmeresztõ volt.

Replay nincs, CW fagyás miatt kikapcsolva.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A legjobb, amikor szikla mellett állnak és nekicsapod õket. BÁÁÁÁÁMMMM. 😊

Azért a 0-s sebzés a scoutokon nemcsak a BL-10 jellegzetessége. Gondolom a rendszer valahogy úgy számol, hogy ilyen gyorsan mozgó célpont esetén valamiért könnyebben lepattan a lövés, sajnos ezt el kell fogadni.

Amit észrevettem, hogy a derp igazi scout gyilkos, nem tudom megindokolni hogy miért és hogy sikerül annyira pontosan célozni vele, de az esetek 90%-ban kiszedem õket, amikor mindenki lövöldözik rá sokkal gyorsabb lövegekkel is 😄
Nemrég volt egy köröm, hogy mindkét ELC-t én lõttem ki, de a T-50-2-ket is általában az elsõ lövésbõl. Persze ehhez kell a távolság, ha közel érnének már nem tudok olyan gyorsan fordulni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Fullos Irányított ütközés skillel olyanokat üt a drágaságom hogy csak na.Volt már nem egy olyan killem hogy full gázzal szembe jövõ batet egyszerûen elcsaptam és megdöglött,na persze nem full hp-ról.Leg látványosabb az volt amikor bat oldalába száguldottam és szétfröccsent,kergette szegény kis amx-et.

Gyanús, hogy õ az analpenetrator69, vagy valami hasonló néven mocorog, nem pedig a HH, 88, SS háromszögben...

Egyébként az MM-re kellene kitalálni, hogy azt miért nem lehet és be lehetne tiltani az egész idõformátumot a játékban úgy ahogy van. HH:MM:SS

<#idiota>

Batchat mennyország! Nyami-nyami.
Bár, ha T28 protóval mentem volna, lehet elsírtam volna magam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem kicsit nagyobb a tehetetlensége. 😊 Hányszor elõfordult velem eleinte, hogy túlszaladtam a fedezéken. Egy idõben pedig, amikor késõn kezdtem el fékezni, de eszembe jutott, hogy ez így nem jó, mindig nekicsapódtam a sziklának, ha az volt a fedezék. A nagy csattanásra pedig egybõl odafordultak a közelben lévõ csapattársak, hogy ki ez a barom. 😊

Csupán szórakozásból szoktam játszani Pz3-al.Robogtam vele tök gázon,erre meglõnek és kilövik a motort,de ahelyett hogy leállt volna robogott tovább mintha mi sem történt volna.Kijavítottam a motort és nem vesztettem a sebességembõl.

Solten
10/10

Saor Alba

Én se szarok be a battól T54-ben, gyakorlatilag ha helyben állva forgok miközben megpróbál megkerülni, akkor nagyjából tudom a frontomat mutatni neki, onnan pedig mindig pattan rólam 2-3 skulója, tehát nem tud megölni. Utána kergetõzés van, ha szerencsés pár HPval meglóg, ha nem akkor az enyém 😄

A rammolásról nekem viszont nincs jó tapasztalatom - én úgy láttam kb ugyanannyit vesztünk ütközéskor, tehát nem nagyon jó deal.

Dear russian communists!

You bastards banned me, because you fags think i havent got a proper username. So i would like to change my username.

Old: 88HitlerWasTheBestCommander88
New: JosephStalin666

Best Wishes

Sziasztok.
Azt honnan tudom meg hogy egy tank allap camuflag(rejtözködõ)képesége mekkora?Hol találom ezt meg?
Köszi elöre is.
T54-el kb 900 hp-val megtámadtam egy full hp-s batet,aki csapattárs T28 mögé jutott.Mikor látta hogy jövök menekülni próbált,de késõn,dombról lerongyoltam és lerammoltam,utána 1v1-ben hülyére vertem úgy hogy egyetlen lövése sem ütötte át a T54-et.Csak ütközésben sebesültem kicsit.Igaz felkentem domb oldalra és úgy lõttem hogy be volt a tankja dõlve.De t54-el bat nem nehéz ha egyedül van,brutálisan nagyot tud T54 sebezni rajta rammolással.

Lehetséges hogy igazad van, azt tudom hogy amikor versenyzünk az E50el, még lejtõn felfelé is lehagy picikét. De simán lehet hogy a nagyobb tömege miatt nagyobb a tehetetlensége is, de sztem ez nem számottevõ. Fõleg az új fizika óta, amióta sztem minden mozgékony tank olyan mintha mézben mozogna. Szóval a nagy keringõs fordulóharcoknak sztem már vége.

kisTekila
ne emlegesd! 😊 (azóta volt hogy nem ütötte át az amx12t, no meg amikor a t32öt 5x láncoltam egymás után)
viszont vegyed meg, jókat lehet vele szórakozni. több az élmény, amit a mondatod elsõ felében láttál 😉
amúgy a pénteki olcsó o.704re várok, (eladva) 😞 de aggódom hogy az már minimum csak t9ben lesz

xfire: kistekila

Dear Customer support,

I would like to change my username as I was banned because of it.

Old name: <réginév>
New name: <új név>

Please change my account name and lift the ban.

Thanks in advance.

Az E-50 nekem lomhábbnak tûnik a T-54-nél. Ez csak érzéki csalódás lenne? Jó, a csúcssebességük ugyanaz, de amikor el kell indulni az E-50 eléggé nyikorgós. meg mintha fordulásnál is több sebességet veszítene.

dehogynem, lesd meg a replayt 11:40-nél, nincs azzal baj 😄😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ha leírod magyarul mit akarsz, lefordítom neked.

Szerintem batchat randomban akkor jó, ha van mellette egy platoontárs valami keményebb frontú tankkal akihez vissza lehet vonulni / megvéd amikor kitárazott. Ez lehet bármi, akár egy T9es med (E50-T54) is.

Nem véletlen hogy randomban rengeteg elsõ körben meghaló batot-lórit lehet látni. Ok hogy berongyol, leadja a 6 lövését (jobb esetben meg is öli a célpontot) de kijönni már nem tud és ennyi.

Üdvözlet mindenkinek.
Az a problémám, hogy fel lettem függesztve ugyanis a nevem csúnya szót tartalmaz.
Az angolom elég szegényes, szóval segítene valaki, hogy megváltoztassam a felhasználónevemet????
Elõre is 1000 köszönet
A BL10 nagyon jó ágyú VOLT, amíg pár patch óta, a nagy credit nerf és armor buff keretén belül kezelhetetlenné vált a lepattanók/0%os penetrationok száma.

Azelõtt gyakorlatilag BÁRMIRE ha csak ránéztem vele és talált, akkor garantált volt a lórúgás nagyságú sebzés. Bármit meg lehetett állítani vele, nem kellett szöszölni weakspotokkal meg effélék.

Most meg ugye, simán megtörténik hogy jön a T50-2, belelõsz, aztán ding, penetration 0hp, esetleg ha szerencsésebb vagy leesik a lánctalpa, amit persze elõbb felrak minthogy betöltenél. Pedig normális esetben a napba kéne repülnie annak a papírtanknak egy ilyen találat után 😊

A BL10et az új penetration mechanika legnagyobb vesztesének tartom, a nagy reload idejû ágyúknak sokkal jobban fáj az ilyen szemét módon kezelt találat.

Kár.

Én is inkább T-54 párti vagyok az E50-el szemben (szintén megvan mindkét tank).
Bár igazság szerint az E50-nek papíron erõsebbnek kéne lennie (ugyanolyan jó az ágyújuk, ugyanolyan jó a frontpáncélzat, sebességben/gyorsulásban, mozgékonyságban sztem szintén kb egyformák, viszont az E50 ugye gyilkos rammer), nekem jobban bejön a T-54 alacsony felépítése. Lényegében bármilyen kis hukli/pukli/horpadás már elég ahhoz hogy elrejtsem a tank nagy részét, azt hadd szórakozzanak az átütéssel.

Lehet persze csak hogy pszicho dolog, de a lapossága miatt a T54 jobban bejön.

Ebben semmi német specifikus nincs.

11:40-nél 😄DDDDDDD mennyire lehetett mad az az Object platoon? 😄😄😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Yoyo
Legalább ezt üti a maus😊

flashpointer
Egyszer nekem is kedvezhet a random isten, ne csak mindig a szopóág jusson .P
ˆ stoppos : nincs bekapcsolva, SSD-t nem akarom teletömni ilyenekkel kell minden hely

Emancipate yourself from mental slavement!

flashpointer
kiütötted a hozzászólásom a maussal :'(

Emancipate yourself from mental slavement!

Na, csak hogy milyen a német ág, direkt mentem egyet Maus-al. Hétbõl kettõ darab lövésem ütött át. Tier X-es nehéz tank, hétbõl kétszer sebez. Nincs több hozzáfûzni valóm.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tényleg, van replay? 😊

patchaou
Nem kötekedni akartam, csak szerintem nem jó dolog félrevezetni az embereket.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Valóban szerencse is elengedhetetlen az ilyenhez, de önmagában kevés. Egy szobanövénynek soha nem lesz ekkora mákja, tenni is kell ilyen eredményért 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Látom kiragadtad a lényeget 😄 így könyebb volt leírni, mint "az elõtte levõ áráért".
Fura Alak
Ilyen szerencsés MM mellett... 😛
T7, T8, T8 papír, T8, T9, T7 papír, T8, T7 papír, T8 papír....

patchaou
Nem féláron. 2'390'000 kreditért amennyi most a PII

A német és az orosz vonalat végigvittem, az amcsiban a T-20-nál járok.

A hetesek és a nyolcasok nekem felejthetõek voltak, legalábbis csak annyi maradt meg, hogy óvatosnak kell lenni. 😊

A 9-es 10-es medek jók mindkét oldalon randomban. Az e-50 egy ramming állatm pattogós beforgatva, a t-54 pedig lapos, nagyon pattogós fejjel és pattogós testtel rendelkezik. Személy szerint a T-54 jobban tetszik, de az e-50-be is beletoltam pár csatát. 😊

A 10-eseknél az E-50M egy javított E-50. A páncélja ugyanaz, mivel sok a 10-es a meccsekben, már nem lesz annyira pattogós, amit egy nagyobb átütésû ágyúval és jobb fordulékonysággal kompenzáltak. A T-62 egy alacsony, gyors ágyú. Az ágyúja marha gyors és pontos, a teste nem éppen pattogós és mivel lefele nem hajlik rendesen a csöve, ezért gyakran ki kell állni teljes mellszélességgel, ami abban a mezõnyben nem egy életbiztosítás.

Személy szerint a kilencesek jobban bejönnek az MM miatt.

A 10-esekkel már nem lehet a frontális rohamot bejelenteni a völgyben megbúvó kicsiny falura és a sunnyogást annyira nem szeretem.

Szakesz mondta múltkor, hogy E50Met is szokták használni CWn, szóval, ha azzal állsz jól megéri azt kimaxolni, randomban is jól használható. Fõleg, hogyha a héten sikerül megcsinálnod meg tudod venni az e50et féláron hétvégén. az alábbi kép elég meggyõzõ, hogy jó tank. 😄 A fizika miatt majd átállnak rá, tier10be 6-800at rammolni jó dolog.