World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zsimbo: ahogy tanult kollegáim kifejezték, a camo háló/skill a tank alap rejtõzködési értékét dobja meg %-osan. Mivel a heavy tankok eleve szarul rejtõznek (nemzettõl függetlenül), az õ esetükben +25% gyakorlatilag minimális elõnyt jelent. Ráadásul azt tudnod kell, ha lõsz, a camo és a bokor hatása (ha abban bújsz) ideiglenesen elmúlik, a tank gyakorlatilag felvillan (nagyon megnõ a láthatósága, bár esetenként ettõl még nem válik láthatóvá).
A fentiekbõl következik, hogy a camo olyan tankokra jó, amik már eleve jól rejtõznek. Ezek tipikusan a könnyû felderítõk (T50-2, VK28, AMX sorozat valamint az orosz medium tank ág, valamint a tankvadászok azaz TD-k) illetve a tüzérek is. Felderítés közben azonban a lövés továbbra is kockázatos - az elõretolt leselkedõnek illik levenni az úját a ravaszról.
Egy fullos camós felderitõ - ha nem lõ - gyakorlatilag láthatatlan egy bokorban mindaddíg amíg az ellenfél 50m-nél kevesebbre megközelíti.
Itt van pár kép demonstrálásra (1 négyzetrács 100m a minimapon):
scout1
scout2
scout3
(ez utóbbi nem 36m volt, talán kicsit több, a lõszerszámlálóval összekevertem a nagy izgalomban a távlságjelzõt)
A lopakodós scoutolásról további részletek a FAQ-ban.
"Note: All purchases active on the day of the maintenance and having an expiration date (including temporary camouflages available for credits and premium accounts) will be extended by 1 day (24 hours) as compensation for the downtime."
---> Szóval, ha most kiváltok egy napos prémet, akkor holnapig lesz egy fél nap prémem és holnap a patch miatt kapok még 1 napot pluszba? Vagy csak bennem merült fel ez a dolog, hogy hogyan lehetne spórolni az ingyen golddal? 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De a taktikám így kibövülne.Nem?Lopozni elöre sunyiba.Vagy ha úgy van akkor persze kihasználva a front armor elönyét és úgy csatázni.
Halloween event
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mit tudtok errõl a tankról.Heavy Tank PzKpfw VI Tiger (P)
Bár már nekem meg van de snipolásra akkarom kihegyezni.Tehát a legénységet húzni camora valamint álcaháló+venti+célcásgyorsító.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem rossz. Mondjuk 13m-es splash-el nem lesz nehéz nem eltalálni valamit.
Már ha lehet hinni a wotdb-nek. 230 sebzésért az elképesztõen olcsó.
Tier 8-as farmtank prémium nélkül? 😄
Yeee, csak arany lõszer lesz benne 😄 Meg azért pár AP.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nemvagyok ám náci barát csak szeretem felrúgni a port a szálybertérben.
A valóságban jó kisfiú vagyok<#lookaround>#lookaround>
Na jó leszek SajtosSzendvics
Veszek a 88-asba pár APCR-t aztán annyi, mondjuk egy 5-10db-ot.
Csak böngészgettem a fórumon és a német topikban valaki kirakta hogy már tölthetõ, a linket viszont már kimoderálták, szóval visszakerestem a 0.8.0 linkjét, átírtam 0.8.1-re és voilá 😊
Ectar is írta hogy nem kell pánikolni, a mai nap még nem ért véget, szóval valószínûleg hamarosan kint lesz hivatalosan is ez a link.
Szerintem holnap lesz a patch nap.
Mondjuk SzeretemAPuncit vagy PisiKaKiSzeksz vagy PopsiSimiKakiNyali?
Esetleg cseréljem le az a, i és s betûket 4,1 és 5 re?
Ne értsetek félre csak a humorom a beteg.
És a nevemrõl mindig két dolgot kell, hogy levágjanak: Magyar vagyok És Nem nagyon veszem komolyan a virtuális valóságot. Ráadásul ha reakció kényszerítõ ereje van a dolognak akkor megspórolok egy "Van magyar?"
kérdést is.
Mellesleg olvasom, hogy itt klánéletrõl meg ts-rõl írogatnak az emberek.
Kaphatnék esetleg egy linket vagy valami lehetõséget, hogy csatlakozhassak én is ehhez a gyönyörû társadalomhoz és egyéniségemmel gazdagíthassam azt?
LINK: link
Este lehet megint áldozni fogok. 😊