World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flashpointer
mennyi jelvény hullott egy körben :]

Emancipate yourself from mental slavement!

mijki
Köszönöm a választ. Hát pedig a legjobban a németekkel állok(PII), utána francia(AMX13/75), szovjet meg(T-43). Akkor ha választanom kell, a szovjet vonal lesz az(mert szép és néha még pattog is), a batchat meg sehogy se tetszik.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Valakit érdekel vagy tud valakit akinek kell írjon privit...

Fura Alak
CW-n nem mindegy mely pályán milyen stratégiával megy az ember, de legtöbben a batchat -ot tolják felderítésre, T110 / IS-4 / IS-7 támadásra, Maus / E-100 / T110E3 /T110E4 védekezésre. (Nem mintha oly sokat CW -ztem volna 😄)

Ha CW akkor francia->szovjet->USA->német sorrend. A random meg megint más, szvsz mindegyik jól használható, de szerintem erõsen stílus függõ a dolog, szóval mindenki más fog javasolni. Egyedül a CW az amiben kb mindenki egyet ért.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mijki
A kérdésem az lenne, hogy melyik nemzet medjei(T7-T10) a leghasználhatóbbak randomban és esetleg majd CW-n ha egyszer eljutok oda?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mondja már meg nekem valaki ki mi a faszom értelme van hogy sandriveren fölmennek a hegyekbe?????????????????????? 8-an????????
Ki volt az a retardált paraszt aki ezt kitalálta? és még van pofája a retardált karalábénak beszolni 0:8-nál hogy bravo TD???? WTF???? komolyan mondom ez hihetetlen mekkora idióták vannak ebben a játékban... lassan inkább vissza térek az offline játékokhoz mert ez szánalom...

Nem volt növény, 1103 az effje.

Itt a replay:

Konkrétan annyiba fog kerülni egy 9es tank mint az elõtte lévõ. Példa: Egy t-54 ára annyi lesz mint most egy t-44. E-75 mint a KT. stb.
Fura Alak
Szerintem az lehetett izgi, hogy vajon n00b-e a VK2801, vagy sem... xD

Ha ott vagyok, valószínûleg nem fékezek és meglátjuk. Takokat kikerülni, artykat ágyúcsõre húzni. Vagy beledögleni valahol félúton a próbálkozásba és menni inkább type-pal. 😊

Szerintem ez is izgalmas lehetett: eljutsz-e élve az ellen táboráig?

Axon
Így már értem. Köszönöm!

kb. 1 millával olcsóbbak lesznek

Az egy szinttel korábbi tankok áráért tudod megvenni ezeket.
Azt, hogy a felsorolt tankok mindegyike a tech treeben elõtte lévõ áráért lesz megvehetõ.

Az E-50 egy panther2 áráért lesz.

Axon
Ez mit jelent mert a google fordító hülyeségeket írkál?:

These tanks will be discounted to the price of their predecessors in the Tech Tree.
The tanks being reduced are as follows:

* Tier IX Medium Tanks
* Tier IX Tank Destroyers
* Tier IX Heavy Tanks
* Tier VII Self-Propelled Guns

A három kecske az semmi? Az csak TD ellen ad jó randomot? 😊

<#eplus2>

Jawohl.

Ez nem a T110E5 páncéljának erõsségét mutatja, ami egyébként nem is olyan erõs, hanem azt, hogy nem áldoztál fel elég szúzlányt a randomisteneknek...

hát én biztos azt csináltam volna.... egyrészt utálom a mapot, másrészt ez a map 10fps-en fut, harmadrészt ennyi nagy dög ellen ki sem tudsz jönni egálban.... szóval go búvárkodni 😊
Sippie
irány az öböl 😄
jóóó 😄 kár lenne kihagynod... én anno nem akartam rámenni, gondolván hogy mi a francnak.... de aztán valahogy rávitt a sors 😊))
465 caatát toltam le vele már 😄 762 kill

úgy van ahogy elõttem írták! van mikor egy isten az a TD, de van mikor egy istenverése 😊

de amúgy simán fenntartható prém nélkül is a nagy lõszerár ellenére...
sebzel vele rendesen, nem lõdözöl össze-vissza akkor nem viszi a zsét.... igaz farmolni sem fogsz vele, de jó kis láthatatlan TD 😊))))
Hát akkor önhibámból és önhibámon kívül is egyszerre nem lett meg a T-62-vel a lámpácska.

Már nincs, reggel véget ért az event.

Jó is az!Az benne az izgalmas,hogy vagy találsz,vagy nem.Ha talál,akkor ott fû nem nõ többet,ha nem talál,akkor menekülj!Átlagban nálam olyan enyhén minuszos.Ki kell ismerni,és meg fogod szeretni.
patchaou
Kicsit Én is félek a megvételétõl, bár egy ideje ki van fejlesztve az ISU. Láttam tõle szakaszban furcsa dolgokat. Ha olyanja van akkor szakít rendesen, de láttam amikor 150 méterre levõ tigrist oldalról egymás után kétszer leláncolt sebzés nélkül 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Brutál td.Én nagyon szerettem.Töltés és célzásgyorsítót,tegyél rá.A Bl-10 az egyik legszeszélyesebb ágyú a játékban,van amikor 400-500m-en mindent visz,van amikor 100m-en nem talál el semmit sem,plusz lepattan a t-50-rõl.Ezekhez hozzá fogsz szokni pár csata után.Simán lehet plusszos köröket futni vele,persze ehhez sebezni kell.Ha teheted platoonban nyomasd,hogy valamelyik társad tudja védeni a hátsódat,mert nagyon lassan fordul.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ma este már nincs háromszoros xp az emberkéknek, ugye?

Az ISU-ról mi a vélemény BL-10-el? Hosszú távon prémium nélkül tartható pénzügyileg? Kicsit tartok tõle, hogy az 1600-as lõszerárakat még a nagy sebzés sem tudja rendesen kompenzálni.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A T28-at nagyon kedveltem de volt pár csata mikor az õrületbe kergetett. Vannak olyan pályák hogy azonnal a legközelebbi bokor felé kell indulni mert máshova nem érsz oda mire kispotolnak és az arty kilõ. A legjobban az idegesített mikor jó volt a csapatunk és a T28-al nem tudtam követni a frontot. A gyors támadásokat nem tudja követni és lövés nélküli gyõzelmeket produkál. A T95-öt tuti hogy nem veszem meg a hatalmas sebesség miatt.
Hát ezt nem hiszem el ami ma megy. 13 meccs, 13 vereség sorozatban, 1 tankot se tudtam leduplázni. Tök mindegy mivel megyek, 5 perc után jó ha 5-en maradunk a csapatból, ilyen 15-0-ás meccseken kapunk ki. MI VAN ITT??

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Gondoltam, hogy a randomisten. Nem volt teljesen egyedül, egy T-54 besegített neki, de arra már lõszert sem tudtam pazarolni. 😊

Zászlóvédésre tökéletes.

Azért ez nem mindennapi.
Ha 2 med jön ellenem ráadásul egyik batchat már nyomkodom is a HELP-et 😄D
1v2-ben azért kevés. És ezt tapasztalom 😄 Bár tényleg 10% hp alatt pattogósabb. Ez nekem is feltûnt. De nem mindig.

A T110E5 nem kicsit kemény. Marha puhánynak látszik, de olyan mágikus páncélja van, hogy csak lestem. Egy batchattal közösen kezdünk neki a kivégzésének, én a T-62-vel, de amikor lelöttük 100 hp-ra, onnantól kb 8 lövést nyelt be. Oldala, alja, mindenhol. Aztán elhaláloztunk, õ meg ott állt 100 hp-ban a rohadék.

bááááááá. 2 percig röhögtem ezen 😄DDD

Háááttt. Proto-t néhány klántárs húzta, utálta. T30-ot én utáltam, pedig mindig próbáltam rejteni a papír testet. Lehet csak nem feküdt nekem. T110E4- pedig nos igen... Gyakorlatilag én már nem húznám ki egyiket se.
Inkább francia TD. Bár az meg nagyon fos ahogy szûkül. Tehát TD vonal szerintem felejtõs. De ez csak egy average player véleménye.

Sunsetjoy
A protós oldal jobb?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

a t28 egy gyorsvonat a 95höz képest, azt szerettem (de lehet perverz vagyok😄). De vége és halottról vagy jót vagy semmit.
Viszont a T110e3 csalódás páncélban... Lehet meg se veszem. CW-re ritkán kell és különben is. A másik T110E4 is raklap szar lett a peccs óta...
winrét-em nem is mondom, arról nem beszélve, hogy amx ELC oldalába lepattant... Hagyom is a francba, pedig alig vártam, hogy meglegyen.
Marad a T62 kihúzás és T110E5-özés meg maus-vonulás, de attól félek, pedig szeretem 😄

Sztem nincs olyan ember aki a T95-öt élvezni tudta. Én a T28-nál már feladtam, az kb ugyanaz, de az hogy gyakorlatilag nem tudsz reagálni a harchelyzetre az játszhatatlanná teszi az ilyesmit.
Százszor inkább mozgékonyság mint böhöm páncélzat 0 sebességgel 😊

Fõleg malinovka assault.... Azon mindig azt csináltam, hogy r betû 2x és elmentem elszívni egy cigit 😄 esetleg betoltam egy jó krémest 😄

Annak a VKnak nagyon jó lehetett... én miért nem kerülök ilyen meccsbe sose? 😞

csakis tamadokent!!!!
..az en kedvencem benne, az assault meccsek, hegynek dombnak felfele 😊
Gondolom van egy-két pálya ahol esetleg jól muzsikálhat, de én is tuti agylobot kapnék attól a sebességtõl. Pláne most, hogy állandóan arty-party van T9-T10-ben. Kanyargós futás közben sütötték bele az avarba tegnap a T-62-t, pedig az minden, csak nem lassú.

ezt én pontosan tudom 😊 nagyon szerettem, hogy bárhova indultam, mindig tökutolsó voltam, mire odaértem vége volt a csatának, artyk állandóan lebarmoltak, vagy egyszerûen rossz oldalt védtem és nem értem vissza a kritikus helyre. T95 olyan volt, hogy ha valahova odamentél akkor oda vagy menve és kész 😄DD Fúúú de unalmas volt 😄

T-95 mellett maradni, az kb egyenlõ a campeléssel. 😊

Nekem ezt t95-el játszották rendszeresen.
Én mentem elõl mögöttem batchat, 1390... És mikor megkérdeztem wtf, azt a választ kaptam, hogy védenek a medektõl....
Aham. Szarrálõtt az arty, mert valaki felspottolt... 😄DD
De jó hogy már nem kell menni vele 😄