World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem... de szerintem akkor sem lesz akkora hatása, mint várjátok... de majd meglátjuk, aztán reméljük a legjobbakat. 😊
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.29. 21:26:11
ROMOTO
Mert ez + 1 játékmód amiben csak 10 esek mehetnek, ha az mm full tier 10 et dobna be akkor helyette benyomja az új csatamódot, meg gondolom egyébként is válogat hozzá tier 10 et, adott időben ugyanannyi tier 10 ből így a korábbihoz képest sokkal kevesebb marad a sima randomra.
Egyébként már miért csökkenne a 10-esek száma a randomban mikor ez csak egy bepipálható mód lesz, mint az encounter... aztán vagy betesz vagy nem... attól a queu még ugyanaz... ezen csak most töprengtem... szerintetek?
Sherman0070
Q: Will the T-55A be rebalanced to be in line with the planned buffs for the T-54?
A: It all depends on the data collected and the player feedback.

Hát mivel T55A-ja nincs az összes agyhalott orosznak, ezért nem igazán kell neki buff...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

pár hétig... míg mindenki rá nem un a gold/camp fesztre, vagy nem vett 1 olyan bondos felszerelést kb...
ranked bétában is úgy szivárogtak el az emberek, hogy csak na... bár ezt okosba megcsinálhatják, ha bőkezűen szórják a bondot, hogy fenntartsa a motivációt, hogy játsszon vele az ember... ha ez nincs meg le fog lohadni a lelkesedés... szerintem...van ebben ráció...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.29. 20:03:08
ROMOTO
Ahogy bejön az új játékmód elszívja a tier 10 eket és a balansz automatikusan lefelé fog korrigálni, tehát kevesebb tier 10 lesz 8-9-10 tierben és több kilenc-nyolc kerül fel a tizesekhez, ez a vákuum kihat az alatta lévő tierekre, elvileg minddenhol elszívja a túl sok high tiert, csak annyi kell hogy a játékosok kipipálják a csatamódot, minél többen választják annál jobb az MM-et kap mindenki.
Sherman0070
Nekem a régi jobban tetszett, amikor legfelül volt a legtöbb tank. Ez, hogy legkisebből ennyi van, valahogy, olyan mintha tényleg nem lenne csapatod. Azt kellett volna csak kijavítani, hogy a tanktípusok legyenek jól elosztva csapatonként, arty nerf már megvolt, szóval nem tud molesztálni az arta már semmit sem... régi mm jobb lenne szerintem. Full tier8 sem jó szerintem. Az olyan fura és játszhatatlan is legtöbbször...

Ja meg az volt még írva, hogy amelyik tierrel sokan játszanak az nagy valószínűséggel 15-15ös leosztást fog mindig kapni kb.
Erre tier8 megy 3-5-7es lesztásba állandóan. Így még az OP prém tankok sem jók.
pl. én a Krájzler géef-et egy szarnak tartom, ahogy lehet lecserélem valami másra.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Azt írták anno, hogy pl. 3/5/7-es csata után más leosztás is jön, meg azt is, hogy legelőször egy tieres csatát próbálja majd a rendszer összeállítani és ha ez nem megy akkor van a 5/10 és 3/5/7-es leosztás adott várakozás után. (egyszer 2/2/11-es leosztásom is volt 😄)
Kicsit még javítani kell rajta, meg betartani amit ígértek. De még mindig jobb ez az MM, mint az fajta szopatás, amikor 28-29 db t6-es mellett volt 1-2 db t4-es.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Nagyon király tank. <#idiota> Ennyit bírtam vele pár éve.

Sherman0070
Én is eléggé kötekedő voltam, amikor az új mm-et bárki is leszólta.
DE ez tényleg trash, ahogy van... bezzeg, amikor leírták a WG-sek mi várható... nem ez volt...

joe662
Lel.
Mi már kezdünk barátok lenni,de még nem az igazi<#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként sokan tolhatják vele,ha még egy medálra se futja<#wilting>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.29. 16:50:45

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

HTS s3rg1nh00
kellett nekem megnézni XD
(remélem a 12 kb-os kép maradhat)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Akkor így lett belőle Ciff. XD Már mindent értek.

reggel tök jól megy erre 12kor átmegy +2 tier-es paradicsomcsapatos rémálom vereség cunamiba a játékom <#falbav>
barret
Scheff is bevallottan mélyrepülésbe kezdett! Ha már neki sem megy,akkor van benne valami...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hát igen, én sem gondoltam, hogy visszasírom a régi MM-et, de ez a mostani talán még fosabb.
Az lehet, hogy kiegyenlítettebbek a csapatok, viszont a szar besorolás miatt tier 5-6 csak nagyokat lát, a tier 7 nekem kb fele-fele top és bottom tier, a tier 8 csak tier 10 ellen megy.
A tier 9 az, amivel szinte csak top tier vagyok, 10-el ritkán megyek arról nincs tapasztalatom, úgyhogy nem csak neked szar, mindenki ezt kapja.
e-sport szint 😄
joe662
Nekem a 9es el van már vagy 100wn8-am<#szomoru1>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Csak 1? Akkor mázlista vagy.
Húznám T5 japánt,de szinte csak T7 csatát látok vele.

Kérdés?Többnyire 5-6-7 tankokkal játszottam az elmúlt 1-2 hétben.De valami miatt már saját tierű csatákba sem rak be velük nemhogy kisebb tiert is lássak,csak +1 és +2.
Nem beszélve észrevehető az is hogy totál 0 a csapat amiben benne vagyok.Azt is észrevettem hogy tier 6-os csaták után tier 7-esbe ugyan azt a majmot aki a 0 sebzéses állományt gyarapította rakta be mellém.Screenshotok vannak mindenről.Ez csak nállam van vagy más is szenved ezekben a tierekben.A játékosállomány az egy nagy rakás szar,volt olyan is hogy 9 csapattársam sem érte el a 300 wn8-at.Mondjuk az életben is vonzom a hülyéket lehet itt is?
Igazándiból az nem zavar annyira hogy nem vagyok top tier de az már igen mikor a 3 top tier tankból a csata első percében megfullad 1.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.07.29. 03:48:28

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

HTS s3rg1nh00
ez a sau40 egy igazán jellemformáló tank...

Az mi?

Túl sok Sickratman-t hallgattál...<#idiota>

Na összefutottam megint egy idióta magyarral.
Felváltva káromkodott magyarul meg angolul.
Ha játszani nem is anyázni azt tud.<#hehe>

Sherman0070
van 26 nap prémem most

HTS s3rg1nh00
van prémed?mert akad a shopban 7000 gold+30 nap prém ugyanannyiért,esetleg 1300 HUFért hozzá lehet csapni még egy ezrest.

ROMOTO
Én Crossoutozni szoktam néha, így jobb a wot is, azt is csak ritkán veszem elő. Nem nagyon van időm rá mostanság.
joe662
Egy ipari hulladék volt mindegyik,emlékeim szerint.Holnap megveszem én is a 9est,még hiányzik 400k pénz,azt este kifarmolom. Egyébként kíváncsi leszek meddig fog tartani nekem,mert nem szeretek direktbe tankot húzni,de itt ugye időre megy a dolog. Úgy is van 525db szem tartalék,legalább lesz valami hasznuk<#hehe>

Sherman0070
Hétvégén 1/35-ös free exp átváltás. Szerintetek megvegyem az 5500+2500 goldos csomagot?
BC25t ágra használnám el.

...hát egy jó ideje nem találok "értelmes" multit (ez a játék is kezd eléggé deviáns lenni 😄)... ebben meg már benne van a belefeccölt idő... nem kell előröl kezdenem semmit...gyakorlatilag azt csinálok benne, amit akarok... 😄

egyébként meg ha nagyon ráunok, akkor ott a Civ6, vagy az F1 2016... néha a WoWs... meg még a Total War Arena closed alpha... amit szintén a WG csesz szét, és alakítja grind fest-té...
borzalmas a 8as is. Nekem most kell megvenni a 9-est. Megpróbálom kihúzni a 10-est, de sztem egy szar 😄
De azért bőszen tolod bele a játékidőt. 😄
ROMOTO
Akkor rosszul emlékeztem, a híreket csak átfutottam és nem sok maradt meg, ha buffolják nyilván jobb lesz mint volt és simán megéri...
A régit is buffolják.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ROMOTO
Megéri annak aki karnyújtásnyira van tőle, egyébként ha jól értem annyira el volt baltázva hogy inkább beraktak egy újat helyette, tehát a reward a régi marad ami egy kalap szar, cserébe ha beülteted akkor minden francia td legénységel bele lehet kóstolni milyen is az...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.28. 15:41:53
te nem vagy észnél, kérlek másold már be mikor írtam azt, hogy a WG-t az időjárás, és a benzin miatt szidom? lol...
Azért szidom, amit megérdemel... mint ez lent...a szar döntéseik miatt... a hülye hazudozásaik miatt...
szerintetek megéri ez a reward tank foch 155 majd? 😊 nekem egy teljes ágat kéne kihúznom, szal kicsit irigylem azokat, akiknek megvan már a foch... de ez van... ahogy észrevettem szerintem az az ág is a 8-asnál kezd el használható lenni... az meg 0-ról elkezdve nagyon messze van. 😄
most nézem... az OBJ 268 kifejlesztés ára 239k lesz a 301k helyett... nos 7k exp és akkor megvan a 10-es... csak meg kell várni a patchet... még jó, hogy észrevettem... különben tolhattam volna még egy csomót vele... 😊
ROMOTO
Annyira kamu mint a játékban lévő tankok elég jó része, eddig jól megfértek a valós tankok mellett azok is, egyébként teljesen hihető darabok, nincs elszállva a design, simán passzol a többihez és kevésbé feltünőek mint annó a waffentróger volt, a népszerűségét úgy is a használhatósága adja, az meg olyan lesz mint az oroszoké, jó kajla lövegek nagy alfával szarabb gunhandlinggal, semmi extra.
Engem speciel zavar, hogy nulla valóságalapjuk van. Tudom, eddig is voltak fake-ek, blabla. Azoknak sem örülök. Legalább tervrajzon létezzen az a fránya tank.
ROMOTO
Nem tudom miért zavarnak azok a TD-k, lesz egy normális kínai ág, a heavy-med-light ág mellé simán elfér a másik kettő, semmit nem befolyásol amíg nem jönnek a többi extrém prém szarokkal ide.
Ezen nem tudom miért kell meglepődni, logikus, hogy a legnagyobb játékosszámmal rendelkező szerveren tartsák a közvélemény-kutatásokat, márpedig az oroszoknál majdnem kétszer annyian játszanak, mint nálunk.

Egyébként elrepült a fejed mellett a mondanivalóm, pont azt mondtam, hogy EU-n is ugyanúgy megszavazták volna, ez baromira nem szerver-specifikus. Az a pár tucat ember, akit te itt, meg a WoTInfón, Status Reporton, TAP-on stb.-n látsz hevesen tiltakozni a fake tankok ellen, csepp a tengerben a siemkák tömegeivel szemben. Lehet a WG-t fikázni az időjárásért meg a benzin drágulásáért (ahogy te teszed is ezt előszeretettel), de ezt akarta a nép. És akkor is ezt akarta volna, ha az EU-n csinálják a kérdőívet, ami egyébként tök logikátlan lett volna tőlük, és az oroszok joggal lettek volna felháborodva miatta.
jajj ne sírj már annyit, persze, hogy az EU-t nem kérdezik meg... mi csak a fejős tehén vagyunk, akit fejni kell... egyébként meg a ruszkik számítanak csak, nem jöttél már rá? 😄 <#banplz>
És tényleg megszavazták az oroszok a kínai TD vonalat... Ezért szoktam mondani, hogy tök mindegy, mit lát az ember itt a fórumon, vagy akár a hivatalos fórumon, azok az értelmesebb játékosok, akik mondjuk azzal kezdődik, hogy tudják, hogy van fórum. A döntéseket végül úgyis annak a 99%-nak a véleménye alapján fogják meghozni, akiknek fogalma nincs róla, hogy van olyan, hogy WoT fórum, és akiknek a túlnyomó többsége vér paradicsom, és csak az érdekli, hogy minél több szép nagy tank guruljon fel-alá a játékban, amiket aztán ő majd kihúz, és rövid idiótáskodás után elhal vele a csata harmadik percében.
... ööö nekem bőven elég lesz, hogy a t10-es viszi a pízt...arany dolgok nem játszanak majd... de egy 5k-s bond erejéig tuti játszani fogok vele...
ROMOTO
30 perc helyett 15 perces csaták lesznek mint a többiben, a pálya méret mellett az is probléma volt hogy túl sokáig tartott. Mondjuk aki győzi kredittel a non-stop tier 10-et goldammo-fogyóeszköz-javítással annak jó móka lesz...az IM eket legalább sokkal egyszerűbb összehozni, valszeg az új októbernél hamarabb nem lesz.
Mondjuk az IM TD 8k lehet könnyebb lesz így, hogy ilyen sok tank van, ha el tudsz bújni valami jó kis helyre az strv-vel
Na akkor nagy grindelés lesz t10-ben 😄 Már csak a 121 megvételén gondolkodok, hammá 3 év alatt csak sikerült kifejleszteni.
Mert kell a sok bón a két magyar tank fejlesztett felszereléseihez. 😊

ROMOTO
Jah és aug elején 9.20 1. teszt, közepén jön a 2. teszt és a végén jön a 9.20, októberben a 9.21
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.28. 13:07:28
ROMOTO
A sandboxban valszeg kiderült hogy önállóan nem fog tartósan népszerű lenni, túl nagy pálya-túl sokáig tart, stb. mint ahogy a bónos full tier 10 játékmód is hamar besült, a sok goldammos, (vérpista-kocka izlés szerint) görcsölés hamar a végletekig eszkalálta a szebb jövőre érdemes játékmódot, szerintem ennek a kettőnek a tanulságaiból a legjobb megoldást választották azzal hogy véletlenszerűen rak be ebbe a játékmódba az MM, nincs akkora lóbaszó méretű pálya, sok a lelőhető hp és a random bekerülés miatt nem lesz unalmas, meg nem alakul ki nagyon hamar fix halálbrigád a szó jó és rossz értelmében, ja és 4 arty lehet oldalanként, szal a köcsögöknek továbbra is szabad bejárásuk lesz...<#banplz>
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.28. 13:02:25