World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.29. 21:26:11
A: It all depends on the data collected and the player feedback.
Hát mivel T55A-ja nincs az összes agyhalott orosznak, ezért nem igazán kell neki buff...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ranked bétában is úgy szivárogtak el az emberek, hogy csak na... bár ezt okosba megcsinálhatják, ha bőkezűen szórják a bondot, hogy fenntartsa a motivációt, hogy játsszon vele az ember... ha ez nincs meg le fog lohadni a lelkesedés... szerintem...van ebben ráció...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.07.29. 20:03:08
Ja meg az volt még írva, hogy amelyik tierrel sokan játszanak az nagy valószínűséggel 15-15ös leosztást fog mindig kapni kb.
Erre tier8 megy 3-5-7es lesztásba állandóan. Így még az OP prém tankok sem jók.
pl. én a Krájzler géef-et egy szarnak tartom, ahogy lehet lecserélem valami másra.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kicsit még javítani kell rajta, meg betartani amit ígértek. De még mindig jobb ez az MM, mint az fajta szopatás, amikor 28-29 db t6-es mellett volt 1-2 db t4-es.
angelus1991ster.blogspot.hu

DE ez tényleg trash, ahogy van... bezzeg, amikor leírták a WG-sek mi várható... nem ez volt...
Mi már kezdünk barátok lenni,de még nem az igazi<#hehe>#hehe>
Egyébként sokan tolhatják vele,ha még egy medálra se futja<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.29. 16:50:45
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Bérbe vehet? reklámfelület...
Az lehet, hogy kiegyenlítettebbek a csapatok, viszont a szar besorolás miatt tier 5-6 csak nagyokat lát, a tier 7 nekem kb fele-fele top és bottom tier, a tier 8 csak tier 10 ellen megy.
A tier 9 az, amivel szinte csak top tier vagyok, 10-el ritkán megyek arról nincs tapasztalatom, úgyhogy nem csak neked szar, mindenki ezt kapja.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Húznám T5 japánt,de szinte csak T7 csatát látok vele.
Nem beszélve észrevehető az is hogy totál 0 a csapat amiben benne vagyok.Azt is észrevettem hogy tier 6-os csaták után tier 7-esbe ugyan azt a majmot aki a 0 sebzéses állományt gyarapította rakta be mellém.Screenshotok vannak mindenről.Ez csak nállam van vagy más is szenved ezekben a tierekben.A játékosállomány az egy nagy rakás szar,volt olyan is hogy 9 csapattársam sem érte el a 300 wn8-at.Mondjuk az életben is vonzom a hülyéket lehet itt is?
Igazándiból az nem zavar annyira hogy nem vagyok top tier de az már igen mikor a 3 top tier tankból a csata első percében megfullad 1.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.07.29. 03:48:28
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Felváltva káromkodott magyarul meg angolul.
Ha játszani nem is anyázni azt tud.<#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BC25t ágra használnám el.
egyébként meg ha nagyon ráunok, akkor ott a Civ6, vagy az F1 2016... néha a WoWs... meg még a Total War Arena closed alpha... amit szintén a WG csesz szét, és alakítja grind fest-té...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.28. 15:41:53
Azért szidom, amit megérdemel... mint ez lent...a szar döntéseik miatt... a hülye hazudozásaik miatt...
Egyébként elrepült a fejed mellett a mondanivalóm, pont azt mondtam, hogy EU-n is ugyanúgy megszavazták volna, ez baromira nem szerver-specifikus. Az a pár tucat ember, akit te itt, meg a WoTInfón, Status Reporton, TAP-on stb.-n látsz hevesen tiltakozni a fake tankok ellen, csepp a tengerben a siemkák tömegeivel szemben. Lehet a WG-t fikázni az időjárásért meg a benzin drágulásáért (ahogy te teszed is ezt előszeretettel), de ezt akarta a nép. És akkor is ezt akarta volna, ha az EU-n csinálják a kérdőívet, ami egyébként tök logikátlan lett volna tőlük, és az oroszok joggal lettek volna felháborodva miatta.
Mert kell a sok bón a két magyar tank fejlesztett felszereléseihez. 😊
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.28. 13:07:28
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.28. 13:02:25