418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hmm, lehet precum... Akarom mondani, előtölteni. Akkor jövőhéten jön a peccs, ugye?
Még ki kell farmolnom 2m-t az O.430-ra. addig, azért kérdezem. :-o
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.31. 20:39:41 -
astra14 #399798 NEkem van pár tank amivel a legrosszabb napomon is elég eredményesen tudok játszani,igaz kihagytam kb 3 évet,mostanában nézegettem vissza,nem megy már ugy a játék mint régen..a spotterekkel kezdek megint ráérezni,mert régen nagyon nagy spotteres voltam,viszont azt vettem észre h nagyon csekély lett a ráhatása egy spotternek a játékmenetre..viszont a skorpion g-vel tudok csatát megfordítani,szokott is sikerülni vele nagy számban :) de Revo pl semmi,bármit csinálok,E100 ugyanez,nulla..Grille 15 nagyon adja,Leopard 1 nagyon adja,T62A és Obj 140 ugyszintén adja,viszont a 10es német light..az katasztrófa,nem a játékom miatt,hanem minta azzal csak a rosszabbik csapatokat kapnám,pedig nagyon élvezem azt a tankot is..csak ugye ha kiteszed szived lelked és nem ér semmit akkor azt ott Ba...ta meg a isten mert nincs meg a sikerélmény sem :D -
asolyom #399797 Én egyébként többnyire TD módban használom a Revot, és hátulról csipegetek fedezék mögül, mivel hosszú a töltés, és a lőszer meg elég gyors a távlövészethez. Volt, hogy ezért lenooboztak, de különösebben nem érdkel, mert csak így tudok valami eredményt felmutatni vele. Én nem vagyok elég ügyes, hogy ezzel a tankkal közelharcoljak, úgy hogy az ellenség pofájában ki-be ugráljak egy domb mögül, és trédeljek. -
asolyom #399796 A WR nekem is tragikus a Revoval, de belenyugodtam, hogy az olyan átlagos játékos, mint én az sokkal jobban függ attól, hogy milyen csapatba kerül, mint mondjuk egy unikum. Nem vagyok egy "Mozart" vele, de szeretem, mert olcsó a lőszer, és nagyot sebez. -
Pares #399795 Napi összefoglaló: 35 csata, 11 győzelem. A 24 vereségből talán 2 vagy 3 volt olyan, ami 5 percnél tovább tartott, és szoros volt a vége, az összes többi [0,1,2,3,4,5]-15-ös vereség, mészárlás, steamroll, és nem felváltva, hanem 5-6-os csomagokban egymás után, csak hogy élvezzem. Két egymás utáni csatában is szándékosan kilőtt a saját "csapattársam", magyarázatot egyszer se kaptam, csak annyit "die fucking hungarian nigger jew". Ha ez még nem elég, az RNG úgy szopatott, hogy olyat még nem láttam eddig soha, pedig lenyomtam majdnem 1500 csatát a T49 RNG ágyújával. A vége felé már csak nevetni tudtam, hogy ugyan az ismétlődik meg körbe-körbe, ugyan azok 5-15-ös vagy még rosszabb vereségek, hihetetlen. Bónusz, hogy az utolsó néhány csatára az ótvar szar netem is elkezdett lagolni, csak hogy teljes legyen az öröm. A tegnap kifejlesztett Sheridannak jó kis statot sikerült összehozni, ma két csatát leszámítva csak azzal játszottam. Ma még megcsináltam ezt a kötvényes küldit, csak mert utálok valamit félbehagyni, de az kibaszott hétszentség, hogy megint egy jó darabig nem nézek rá erre a szarra. -
astra14 #399794 Nekem pont a Revo. az a tank amit soha nem szabadott volna megvenni,iszonyatos mennyire nem tudok vele játszani és 10/1 nyeréseim vannak vele :D ellenben pl a skorpion g vagy a T34-3 az nagyon megy :) -
asolyom #399793 Tudom, igazából tréfának szántam ezt a mondatot, és éppen ezért szoktam le a prém fiókról. Feleslegesen nem pumpálom oda nekik a pénzt rendszeresen, és így sokkal kevésbé idegeskedem is. A korábban vásárolt prém tankokkal farmolok, és ebben pl. a Revo kiváló a maga 580 kredit / 390 alfa arányával, és így ésszel használva alap fiókkal is szépen hozza a kreditet, pedig tök átlagos játékos vagyok ezzel a francia meddel. Persze tudom, hogy prém fiókkal még több kredit és xp jönne, és gyorsabban fejleszteném a tankokat, és a legénységet, de kb. marhára nem érdekel. Nem rohanok sehová, amúgy is ritkán van alkalmam játszani. Jól elvagyok így is. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.01.31. 20:17:58 -
astra14 #399792 Ha van rá kereted, kezd el vásárolgatni a prém tankokat agyba főbe,az dob rajta egy keveset :D ideig - óráig :) de ez sem megoldás :D Ennél a játéknál a legjobb megoldás a delet game és keresni valami teljesen mást :D
Utoljára szerkesztette: astra14, 2018.01.31. 19:52:54 -
El kell keseritselek,a prém fioktól nem nö a wr:-(
Én kizàrolag azzal tolom amióta jàtszok.
Nézz meg a noobmeter-en,olyan a wr diagrammom,mint egy infarktus-os Ekg:-DDD -
astra14 #399790 Az a baj h hiába van Prém. Acc-od...ugyanugy szopat :D tapasztalat :) :/ -
asolyom #399789 Ott áll a garázsban a Maus, de valahogy ilyen frenetikus siker ráta után valahogy nincs ingerenciám kipróbálni. 
Nem vagyok konteo hívő, de lassan kezdem úgy gondolni, hogy prémium account-ot kell(ene) vásárolni, ha győzni is szeretnék néha.
Viszont, ha az élet napos oldalát akarom nézni, akkor legalább kreditet farmoltam, a WR meg le van sz@rva. -
Én is ezzel+E25-el tolom vetésforgóban:-DDD
-
asolyom #399787 Detto nálam is, ugyanúgy háromból háromból cumi, de már csak röhögök rajta.
Pl. Revoval T10-ben 3. vagyok sebzésben, és xp-ben is, miközben T9-10-es HT-ok és medek összesen nem sebeznek annyit, mint én.
Mióta újrakezdtem 9 meccsből 2 (sic!!!) győzelem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.01.31. 19:25:01 -
ha tudom előre hogy nem duplázóval kéne szenvedni hanem a patkány tankokat előkapni a bondért,nem görcsölök tegnap feleslegesen 
ezzel a kis döggel még nekem ismegyeget,bár a toasterre nem maradt hp :( -
Pares #399785 Ugyan az körbe-körbe, ennyi 3-15-ös vereséget egymás után még nem játszottam... 25% wr vagy mennyi, vicc
-
Pares #399784 Aztaqrva, ilyet még nem láttam, 10174 sebzés 113-ban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vicces, hogy a mi csapatunkban 3-at kivéve mindenki 1500 felett sebzett, náluk meg 7-en ezret se, mégis vesztettünk... Definition of carry...
-
Pares #399783 OP? Egyfolytában 5-15 kategóriájú vereségek, 4-5 percnél nem hosszabb mészárlások, 2-3 perc után a fél csapat halott. Semmit sem változott ez a játék. -
Wtf? Ma ilyen Opé nap van?Vagy ez csak a beetetéses idöszak 

-
Lehoztam annak a 2 nyomorultnak 
nagy segítségek voltak
Mondjuk érdekelne merre bolyongtak,sajnos nem értem rá figyelni,mert az E25+az Fv artit kergettem a végén.
-
Pares #399780 Természetesen a 152mm-essel 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lokker #399779 Az enyém csöngeni szokott vagy le van némítva.
-
Plata #399778 Nem.Este tán lesz nyugtom.
Bár telefon akkor is ugathat. -
asolyom #399777 Akkor ma sem ment jobban, mint tegnap.
-
Plata #399776 Mára tele lett a hócipőm 5 csata 4 vereség,egy csatát tudtam nyugodtan lejátszani az Vk168-al pont,majdnem 5 sebzés meg spot,többiben valaki mindig kicseszett velem,vagy telefon vagy valaki jött. -
A forgó tornyos német td ág életképesebb, a jagdtiger menthetetlenül elavult lett már évek óta, az e100 tier alfa azért még manapság is odaver bár arról is keringenek hírek egy ideje hogy lövegcsere lesz nála előbb-utóbb... -
Plata #399774 Nekem akkor ment el tőle a kedvem amikor még t49-el trollkodtam,ha egy T49-el olyan könnyű kicsinálni szemből akkor inkább úgy gondoltam én sem tökölök vele. -
Kivéve, ha hulldownban mész vele, akkor max golddal. -
Plata #399772 Nem járt hozzá skilles legénység.
Karácsonyi küldiből raktam bele két lányt.Többi ment a ferdiből.
Azt hiszem ferdiből raktam.
A német td dolgot úgyis feladtam.Vettem ferdit és ki is húztam belőle jagdtigert asszem,de kedvem már nem volt megvenni,úgyis belövi bármi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.31. 12:35:10 -
pett3rson #399771 De Te most ezt vetted. Mármint a tankot. akkor alapból ad hozzá skilles legénységet, nem? most ezt nem értem. -
https://www.youtube.com/watch?v=PAimX_ZafIQ
konkrétan itt 2.33 nál van szó arról hogy a KV5 el kezdik és a type 59 fejezik be, annyit tévedtem hogy a type az utolsók között lesz, jó szórakozást... -
Hah! Akkor nem csak engem tett szopóágra. Valszeg az volt a baj, hogy tegnap(előtt most már) 1,5 óra alatt meglett az összes triplázó, a maradék fél órában meg csak a 13k alapXP-hez szükségeseket húztam T49-el, 1390-el.
Ma meg... 2 óra után még volt 4 db 9es lightom duplázni. :-D 3 óra után meglett ma is a 13k alapXP.
Előny, hogy ilyenkor legalább 7-10k XP-t farmolok valamelyik tankra, pl. AMX 65t fosra...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.31. 04:11:11 -
Felőlem vinnyoghatsz napestig, fosom le. -
Still_I_Rise #399767 Meg lett említve... bocs de ezen vinnyogva kell röhögni.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.30. 23:08:45 -
Type59 elvileg az elsők között lesz buffolva ha jól emlékszem, az is meg lett említve a KV5 után -
Still_I_Rise #399765 Megvan a 100 bond ma is. 18% Win.
Aki teheti kerülje a tier10-et, az valami fenomenális.
Az O-Ho-val top 3 akkor is ha kettőt lövök. Csak 10-ben megy ofcoz.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.30. 22:57:27 -
Still_I_Rise #399764 OMG repes a szívem! -
Tegnap eszembe jutottál,tettem is be videót,Jacek Kazmer fölszereplésével
-
Still_I_Rise #399762 Kérek tippelést a 12k csatás Polák arty WN8-ra és Win%-ra GayWagon Tiger-rel.
Segítség: nem negatív.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.30. 22:03:25 -
Still_I_Rise #399761 Szláv népi hagyomány. -
Friss infók a kis Elc-röl Cif facebookján