World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb az volt mikor rájött egy E100,de nem tudtam meglőni a hasát mert nem hajlott le a cső,pedig még volt vagy 20m köztünk,egyenes úton<#wilting>#wilting>
Amugy kezdek megbarátkozni vele,nem olyan szar mint annak elötte gondoltam,Elég sokszor rak top nak,akkor lehet nyomni előre,szemböl elég jo a páncélja sztem.Tegnap belémtárazott egy 57ht,0 sebzéssel,persze a következő tár már gold volt<#idiota>#idiota>,de én is így szoktam,úgyhogy ez nem is érdekelt.
Álcafestésen gondolkozok,hogy megéri e tenni rá,ilyen 1 hónapost,nem tudom menyit dobna rajta.
Edig 2 nap alatt beletekertem 80k xp-t,de rengeteg a vesztes csata,még szerencse,hogy van rengeteg boosterem.Igaz csak napi 2x2 orát tolom,de már így is néha idegölő,nem vagyok hozzászokva a grindhez. De most tolni kell,mert utána meg kell majd a credit is.
Pár tegnapi csata,
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.08.01. 00:20:11
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyébként kellemes tank, én nagyon kedvelem, konkrétan a kedvenc prémiumom tier 6ban.
Mondjuk pont húzom a Type4-et,de annàl a tanknàl nem érzem szükségét,hogy prémiumban képezzem a legénységet.Szórakoztató az még fos legénységgel is:-DD
úgysem japán heavyzek...
Sokszor napi 1 csata elég volt.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/xp-challenge-august2017/
Legvége ez:
Earn 50,000 XP over any amount of battles.
Only battles in which you are number one in your team by base XP count towards the mission's progress.
Restrictions:
Only Random battles
Once per account
Tier VII or higher
"Experience Challenge – Elite" must have been completed first.
T-34-85M 10x-er könnyebb volt 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.31. 16:28:29
angelus1991ster.blogspot.hu
Szerintem csak idő kérdése,és berakjàk.
Gondolom az új jàtékmódokhoz nem fognak extra kreditbónuszt adni,nehogymà a p@raszt sima tankokkal farmoljon.
A 25. győzelem után még kell menni egy kört, hogy elszámolja.
A hétvégi küldetéssel kapcsolatban kérdezném. Úgy is ki lehet venni a jackpot xp-t, hogy mondjuk a 7-es m10 pantherba a ru legénységét ültetem?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Changed the gun depression angle of the 100 mm SA47 gun from -6 degrees to -9 degrees
Hoppá. Ez jól fog esni neki.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.31. 00:03:49
Lehetne itt is 10-es prém <#idiota>#idiota>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
HD waffentróger
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.30. 20:05:44
Heavy tankoknál meg jó, ha 3-400-akat sebez, nagyon ritkán többet, ha pont a gyenge motorfedelet találja el.
Szerintem most pont jó az arty szerepköre.
Régebben emlékszem, hogy nagyon sok meccsben kaptam az artytól kritikusan veszélyes találatot de most jön 200dmg splash-ből és megyek tovább.
Conwayből engem egy lövéssel kilő obj vagy britt vagy amcsi arty.
Mostanában sokszor fordul elő.
Múltkor is platoonoztunk,bokorban ülök majd visít majrélámpa oszt kampec.Arty odalőtt a conway meg egylövés volt.
Most is meg lehet vele találni az élvezetes játékmenetet. Nagyobb lett a szórási sebzése, és ezt ki lehet használni.
Jó kis támogató szerepkör, a brutál one shotok helyett.
Régi állapotában azért lehetett vele befolyásolni néhány ellenséges megmozdulást de most már semmi megállító szerepe nincs.
Akár szikla, akár nem rombolható épület, lehet vele idegesíteni a bujkálót.
Remélem ez megmarad.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Vajon mi alapján osztódik ilyenkor ?
Köcsög Conway-t szinte oneshotolja akármelyik.<#rinya>#rinya>
Az meg hogy arty nem sebez nagyot nem igaz.Ugyanúgy tud még sebezni sajnos.
Szóval megint a tier 9 lesz a random ura.
Agyhalottakon meg ne csodálkozzatok. Nyáriszünet van.
Ez elég meredek kijelentés.Persze sebzése kevesebb de papírtankokba ugyanúgy nagyokat vernek pontosabban.
Sőt visszatértek ez miatt a jobb játékosok is mert kiszámíthatóbb és ha valaki jó legénységgel hajtja még mindig veszélyes.
A stun miatt meg más módon lehet szívni,akkor nagy szopás mikor épp facehuggozol vagy közelharcot csinálsz és kapsz egy stunt és még nem töltődött újra a gyógyító.Törnek rád azonnal mint a talajvíz mert látják a szopásod.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun