World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sőt, a booster is játszik.
Olyan mint sajtreszelővel rejszolni. Kicsit szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
Az a baj ezzel a Fochal, hogy olyan érzés vele játszani, mintha a WC-n ülnék és szorulásom lenne, és erőlködni kellene
LAssan meg van az 50 000 a top 3-ban. Az jó, hogy nem alap xp-t számol.
Szerintem Conway szarabb,sebzése szar,lassan céloz,nulla páncélja,camo ritka rossz,az ágyú full beszűkülve képes két kilóméterrel mellé lőni.

joe662
Hányszor megsz..tott,hogy mikor ráfordultam az ellenségre,és gondoltam most mát ennyi elég,azt mégse<#falbav>kalimpálok vele jobbra balra néha<#hehe>
A legjobb az volt mikor rájött egy E100,de nem tudtam meglőni a hasát mert nem hajlott le a cső,pedig még volt vagy 20m köztünk,egyenes úton<#wilting>
Amugy kezdek megbarátkozni vele,nem olyan szar mint annak elötte gondoltam,Elég sokszor rak top nak,akkor lehet nyomni előre,szemböl elég jo a páncélja sztem.Tegnap belémtárazott egy 57ht,0 sebzéssel,persze a következő tár már gold volt<#idiota>,de én is így szoktam,úgyhogy ez nem is érdekelt.
Álcafestésen gondolkozok,hogy megéri e tenni rá,ilyen 1 hónapost,nem tudom menyit dobna rajta.
Edig 2 nap alatt beletekertem 80k xp-t,de rengeteg a vesztes csata,még szerencse,hogy van rengeteg boosterem.Igaz csak napi 2x2 orát tolom,de már így is néha idegölő,nem vagyok hozzászokva a grindhez. De most tolni kell,mert utána meg kell majd a credit is.
Pár tegnapi csata,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

borzalmas szerintem is. Még maga a tank nem is lenne olyan szar, de ez az ágyú. Ilyen szar szűkülés egy 9-es TD-re 400-as alfa mellett teljesen indokolatlan.
joe662
Ez a Fosch,valami borzalmasan nagy retard mágnes<#banplz> még szerencse,hogy vannak ezek a boosterek,igy 400xp helyett kapok 800at<#hehe>.Így mindjárt jobban lehet haladni<#wilting>

Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.08.01. 00:20:11

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ma hogy beléptem az oldalra 2 ilyen üzenet fogadott: Congratulations! Your recruit TeliHUN has achieved great results. You can send one more invitation. Miközben nem is értek el semmiféle mérföldkövet illetve gyanus nekem hogy hozzám vágott 1-1 milkát a játék ezért mert hirtelenjében 7 millám lett wot-on.
De legalább nem kell hogy win legyen 😛
"If you complete the mission "Experience Challenge – Best of the Best", even though you already own the Heavy Tank No. VI, you'll be compensated with 1,500,000 and a garage slot."
Akinek esetleg megvan, az gondolom kredót kap helyette. 😊
Egyébként kellemes tank, én nagyon kedvelem, konkrétan a kedvenc prémiumom tier 6ban.
joe662
Kihagyom én is.Nekem nem éri meg idegrohamot kapni egy 4e forintos tank miatt.Ha becsúszik örülünk,ha nem,nem.
Mondjuk pont húzom a Type4-et,de annàl a tanknàl nem érzem szükségét,hogy prémiumban képezzem a legénységet.Szórakoztató az még fos legénységgel is:-DD

lol az 1. kettő az semmi... na de az utolsó 2... 50k exp top 3-ban csapatban... 50k exp top 1-ként... asszem ez így kimarad... 😄
úgysem japán heavyzek...
kösz, mikor néztem még nem volt kint ez a hír... 😄
T34 röhej könnyű volt.
Sokszor napi 1 csata elég volt.

joe662
Ezt a kis sz@rost még mindig szeressük<#hehe>

Heavy Tank No. VI -t lehet majd szerezni egy többlépcsős misszió keretében.
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/xp-challenge-august2017/
Legvége ez:
Earn 50,000 XP over any amount of battles.
Only battles in which you are number one in your team by base XP count towards the mission's progress.

Restrictions:
Only Random battles
Once per account
Tier VII or higher
"Experience Challenge – Elite" must have been completed first.

T-34-85M 10x-er könnyebb volt 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.07.31. 16:28:29

angelus1991ster.blogspot.hu

Holnaptól kezdődik valami exp-es mókaság valami prém tankért de többet nem tudtam kideríteni... 😄
joe662
Én simàn megvenném:-)
Szerintem csak idő kérdése,és berakjàk.
Gondolom az új jàtékmódokhoz nem fognak extra kreditbónuszt adni,nehogymà a p@raszt sima tankokkal farmoljon.

Arra a legénységre és tankra kapod, amelyikkel a 25. meccset teljesíted. ( Már ha be van kapcsolva a legénység gyorsított képzése, mert egyébként XP formában lesz meg, aztán konvertálhatod egy vagyonért. )
A 25. győzelem után még kell menni egy kört, hogy elszámolja.

Hali hó.

A hétvégi küldetéssel kapcsolatban kérdezném. Úgy is ki lehet venni a jackpot xp-t, hogy mondjuk a 7-es m10 pantherba a ru legénységét ültetem?
A FOXCONN igazgatójának a fiának. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sherman0070
AMX 50 100

Changed the gun depression angle of the 100 mm SA47 gun from -6 degrees to -9 degrees

Hoppá. Ez jól fog esni neki.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Vállalható összeg <#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.07.31. 00:03:49

30 000 arany. Szép.

ROMOTO
Nem jön, Pankov határozottan lenyilatkozta, ami azt jelenti hogy ha úgy akarja, pár év múlva benn lesz, elvégre ő a marketing atyaúristen ...
Sherman0070
WT kíváncsi leszek, hogy jön EU-ra
Lehetne itt is 10-es prém <#idiota>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ROMOTO
Bicigglis VK168.01 (P) a public teszten

HD waffentróger
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.07.30. 20:05:44
Conway-nek papírból van a tornya. Ha átüti, akkor belül robban a lőszerekkel együtt, és valóban lehet kampeca.
Heavy tankoknál meg jó, ha 3-400-akat sebez, nagyon ritkán többet, ha pont a gyenge motorfedelet találja el.

Szerintem most pont jó az arty szerepköre.

Sherman0070
Én "rebalance" óta nem nagyon találkoztam ilyen esetekkel.
Régebben emlékszem, hogy nagyon sok meccsben kaptam az artytól kritikusan veszélyes találatot de most jön 200dmg splash-ből és megyek tovább.

Jah poén hogy épp előtte mondtam platoon cseten hogy csak arty ne legyen mert arra érzékeny a conway.

Basszus ez nagyon nem igaz.
Conwayből engem egy lövéssel kilő obj vagy britt vagy amcsi arty.
Mostanában sokszor fordul elő.
Múltkor is platoonoztunk,bokorban ülök majd visít majrélámpa oszt kampec.Arty odalőtt a conway meg egylövés volt.

joe662
Pff,Hát ez igy el fog tartani egy darabig<#szomoru1>

Korábban a nagy sebzése, a valóban megállító szerepe miatt prüszkölt ellene mindenki.
Most is meg lehet vele találni az élvezetes játékmenetet. Nagyobb lett a szórási sebzése, és ezt ki lehet használni.
Jó kis támogató szerepkör, a brutál one shotok helyett.

Szerintem sokkal jobb, mint volt. Nem vágja haza a gamedet, ha eltalál. Viszont ha játszol vele, sokkal jobb érzés. Kapod az assistot folyton, gyorsabb reload nem unod el vele magad, és nem kapsz ideggörcsöt mikor mellé lősz és nem sebez semmit. Sztem nagyon jól sült el az arty change.
Sherman0070
Az a gond, hogy az arty idegesítésen kívül nem sokra jó.
Régi állapotában azért lehetett vele befolyásolni néhány ellenséges megmozdulást de most már semmi megállító szerepe nincs.

Én rendszeresen csinálom azt, hogy ha fedezék mögött áll ugyan, de a szélénél, akkor mellé lövök, és szépen sebez a szórásból is.
Akár szikla, akár nem rombolható épület, lehet vele idegesíteni a bujkálót.

Remélem ez megmarad.

ROMOTO
Artyktól elveszik a 9.20 ban a tereptárgyon keresztül nyomott stunt, a fedezék fedezékként fog működni.
De a T49-ek élete nem csak móka és szórakozás, ott csúf gonosz artypók, szegény artypók mindig mellé fog aztán mérgesen morog
A gyorsított képzés miatt a legjobban lemaradt tag (jelen esetben a parancsnok) duplán kapta meg az 50000 xp-t, a többi pedig egyszer.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Érdekesen oszlott el ez az 50000XP, amit a nyolcas eventre adtak. A T25 Pilotra raktam. Előtte az összes legénységi tagnak a második skillje 94%-on állt. Miután megjött a csomag, a parancsnok 3. skillje 43% ra ugrott, a többi legénységi tagnak meg a második ugrott egységesen 99%-ra. Fura. Jobb lett volna ha egyenlően osztja el.
Vajon mi alapján osztódik ilyenkor ?

Ha előmerem venni Conway-t vagy E75-öt minimum 2 van.<#buck>
Köcsög Conway-t szinte oneshotolja akármelyik.<#rinya>

joe662
Hàt nekem sokszor csak akkor tünik fel,hogy van arty,ha néhanapján belémb@sz 1et.De az sem olyan vészes,pedig sokat megyek papir tankokkal.

Az arty nekem nagyon gyanús. Amikor bejött a nerf, nagyvasakkal+spallinerrel csak röhögtem rajtuk. 19-120 at sebeztek a 10-es artyk is. Arannyal is. Most meg 400-600-akat vernek belém pedig ugyanazzal a tankkal megyek. Nem mondom, hogy silent buffolták őket, de lehet kaptak egy módosítót az RNGjükre, mert senki sem játszott már velük.

Én szokta látni sűrűn 3-3 artyt.
Az meg hogy arty nem sebez nagyot nem igaz.Ugyanúgy tud még sebezni sajnos.

Azért ha egy ilyen új 30v30 csatát bedob a gép akkor az 60 db tier 10-est vesz ki a queueból. És 10essel amúgy sem eoskan randomoznak.
Szóval megint a tier 9 lesz a random ura.

Agyhalottakon meg ne csodálkozzatok. Nyáriszünet van.

Sírva röhögök...
El vagy tévedve. 1-2 artyt látok csatánként de javarészt egyet se. Még mindig ritkán lőnek, keveset sebeznek. Ru-ba eddig talán 550 körüli volt a legnagyobb amit arty vert. Egy TD találat sokkal nagyobb szopás. Az elsősegélyt meg jókor kell elnyomni, pl ha egyedül vagy, mert fél percig biztos nem lő az arty, bár akkor is rád mennek ha nem stunol. Egy fecske ugye nem csinál nyarat.
"arty nerf már megvolt, szóval nem tud molesztálni az arta már semmit sem."
Ez elég meredek kijelentés.Persze sebzése kevesebb de papírtankokba ugyanúgy nagyokat vernek pontosabban.
Sőt visszatértek ez miatt a jobb játékosok is mert kiszámíthatóbb és ha valaki jó legénységgel hajtja még mindig veszélyes.
A stun miatt meg más módon lehet szívni,akkor nagy szopás mikor épp facehuggozol vagy közelharcot csinálsz és kapsz egy stunt és még nem töltődött újra a gyógyító.Törnek rád azonnal mint a talajvíz mert látják a szopásod.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun