World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Illetve megosztaná valaki a tapasztalatait a D.maxról? MEnnyit hoz egy löwehez képest milyen tierekbe rakja, milyen a rejtõzködése?
Szerintem ezzel a huzassal pont a jobb kepessegu jatekosoknak kedveznek. Akinek volt loveja az eddig is megvette ha meg akarta aki meg csoro volt az ettol nem lesz gazdagabb igy biztosan nem fog tobb penzt kolteni mint eddig. A jobb jatekosok mint pl. Szakesz aki nem akart penzt kolteni goldra ezutan "ingyen" jut hozza mert ki tudja termelni a jatekaval. A Matyashun kaliberu jatekosok meg max heti 1-2 alkalommal tudnak igy goldot venni mert egyszeruen nem lesz mibol valtani mivel szinte minden kore minuszos vagy csak nagyon kis haszonnal zarul. Plusz nincs esze, hogy okosan hasznalja es ne mindenre azzal durrogtasson igy hamar oda a nehezen osszekapart gold ammo. Az elso hetet kell atveszelni amig elfogy a credit a Matyas feleknek aztan visszaall a regi rend.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A 100 aranyos balhé most mûködik, azonnal megérkezett.
Angoloknak meg annyira nem olyan jó a páncéljuk, mondjuk nagyon keveset mentem teszten velük de pl a T10 heavy frontját (nem a lower hullt) trainingben 200 méterrõl Löwével 5 lövésbõl kb 2x átütöttem. Lower hullt meg röhögve vitte.
Egyébként ezek nagy igazságok, sikerült már engem is nem várt "örömökben" részesíteni ilyenekbõl kifolyólag 😄
Toweliee:
Pedig én ebbõl a hírbõl leginkább erre tudok következtetni. Ha nem is feltétlenül a statjuk érdekelte õket, de az tuti nem esett jól nekik sem, ha valaki helyre tette õket az eddigi eredményeikre hivatkozva... Ráadásul az igazság tud a leginkább fájni.
XVM-et pedig korábban használtam, huzamosabb ideig is. A saját érdekemben mondtam le róla, mert hajlamos voltam túlzottan is könnyelmû dolgokba belemenni, ha elég nagy volt a különbség az ellenfélé és a saját statom között.
Nálam jobban mûködik, ha automatikusan úgy játszom, mintha nálunk mindenki piros, az ellenfélnél pedig mindenki zöld lenne 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Igaz így pénzt nem hoz, de legalább jön a IKSZPÉ!
Két Tigris 2est szopattam be szembõl.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tényleg mûködik már
Anno vívtam, ott mondta az edzõ, hogy a kezdõtõl kell félni, nem a profitól. Igaza is volt, nem egyszer haltam meg úgy, hogy valami növény olyan helyen kezdett el bóklászni a pályán, ahol nem kellene tanknak lennie. Így észrevettek és elhaláloztam. Ha jó játékossal találkozok, max megküdünk egymással és meghalok. De a növény, a növény az kurva veszélyes lehet. 😊
Még mindig drága a gold ammo, a legtöbb player nem fog CSAK azzal menni, 1-2 lesz nála de nem zömében az. Különben is a legtöbb tankot zömében sima APval is át lehet ütni akkor meg nem mind1? Ok kevesebb a lepattanó de nem ezen fog múlni.
XVM-et jelenleg nem használok, szóval közvetlenül nem érintene hátrányosan, ha nem látom azonnal más statját. De hosszú távú következményként szerintem sokan még a jelenleginél is agyatlanabbul fognak játszani, mert minimális szinten sem kell vállalniuk a "felelõsséget" a tetteikért. Eddig azért valami féle visszatartó erõként funkcionálhatott a nyilvános statisztika, mert azért az ember nem feltétlenül adja szívesen a (nick)nevét egy bárki által hozzáférhetõ, szánalmas teljesítményhez...
Tudom én, hogy profitorientáltság van, meg hasonlók, de szerintem azért úgy sem lennének épp veszteségesek, ha egy kicsit etikusabb módon csinálnák. Mert ennek sajnos megint a játszhatóság fogja meginni a levét.
Stoppos:
Én sem személyes tapasztalatból ismerem ezt a jelenséget 😊 De nálam sokkal képzettebb játékosoktól is halottam már, és hivatalos fórumon is felmerült jó néhányszor a téma, hogy sokan XVM alapján választanak artyval, vagy akár tankkal is célpontot maguknak, ha többen is lõhetõek egy adott pillanatban.
na megyek partyzni, további jó siránkozást.
Dátum: 2012. október 31. 18:28:33
Aranyat kaptál: 100
hehehe, mûködik a telós dolog! Dehogy mire jó ez nekik????
237 mm, 100 méterrõl, 30 fok gold lõszer
APCBC lõszerrel, ugyanez 203.
Innen vették, úgy látszik
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ezek után hogy lehet elvárni pl. a nehéztankoktól hogy támadást vezessenek? Reálisan sehogy.
nem lesz elterjedve, mert viszi a zsét rendesen, ha azzal megy az ember .. csak CW-n kell azzal tervezni, hogy mindenkinél az van betöltve. nem elõny az az ellennek, mert neked is az lesz benne.
sztem arra jó, hogy 1-2 hulladék tankon hamarabb túl lehessen esni. szar / stock (fõleg nagy kaliberû ágyút) ágyút teletömöd vele, aztán majd mész plusszban 1-2 kört a Type-al ..
nekem most olyan 20 tank áll a garázsban, ebbõl csak a DB meg a Panther kap prémiumot a 105ösbe. ennyi. esetleg 2-2 darab lesz majd a többiben is T8 felett, addig meg elég a HE is ha olyan jön, akivel az AP nem bír .. szerintem.