World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik, mert van kettõ is.

Heavy ágon lévõ angol tier IIIas tank tök jó 😊

WoT: Nishizumi77

ÜDv! Miként lehet 100 aranyat szerezni? Tudna valaki adni egy linket?
Illetve megosztaná valaki a tapasztalatait a D.maxról? MEnnyit hoz egy löwehez képest milyen tierekbe rakja, milyen a rejtõzködése?
Nem azért, de nincs az az istenkirály, aki prém és prémtank nélkül ki tudja termelni a pénzt goldammora.
Ebben van valami könyörtelen logika. 😊

Par gondolat a creditert gold ammot temahoz:
Szerintem ezzel a huzassal pont a jobb kepessegu jatekosoknak kedveznek. Akinek volt loveja az eddig is megvette ha meg akarta aki meg csoro volt az ettol nem lesz gazdagabb igy biztosan nem fog tobb penzt kolteni mint eddig. A jobb jatekosok mint pl. Szakesz aki nem akart penzt kolteni goldra ezutan "ingyen" jut hozza mert ki tudja termelni a jatekaval. A Matyashun kaliberu jatekosok meg max heti 1-2 alkalommal tudnak igy goldot venni mert egyszeruen nem lesz mibol valtani mivel szinte minden kore minuszos vagy csak nagyon kis haszonnal zarul. Plusz nincs esze, hogy okosan hasznalja es ne mindenre azzal durrogtasson igy hamar oda a nehezen osszekapart gold ammo. Az elso hetet kell atveszelni amig elfogy a credit a Matyas feleknek aztan visszaall a regi rend.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Ahh, tényleg. Köszi. 😊

szerintem utóbbi, régi belerakva ment, de win chance nem megy
Toby0501
Ketté lett szedve a projekt, az XVM csak a markereket cseréli, az xvm-stat pedig írja mellé a statisztikát.

Eagle16
Csak így meg fordítva áll a tankom a garázsban 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha már xvm. Az új packban nincs exe. Az már nem kell, vagy csak kifelejtették?

Nálam meg pont ellentétes hatása volt. Megszûnt az értetlenkedés és idegeskedés. Különbözõek vagyunk 😊

A 100 aranyos balhé most mûködik, azonnal megérkezett.
Zömében a németek fogják ezt megszívni igen, mert õk lassúak a többi jól páncélozott jól is mozog, de ugyanakkor javul is a teljesítményük, inkább lõjék át könnyebben a mausom meg E-100am de akkor legalább én is át tudom üti az ellenfelemet és mivel több a HPm jobban járok.
Angoloknak meg annyira nem olyan jó a páncéljuk, mondjuk nagyon keveset mentem teszten velük de pl a T10 heavy frontját (nem a lower hullt) trainingben 200 méterrõl Löwével 5 lövésbõl kb 2x átütöttem. Lower hullt meg röhögve vitte.

Stoppos:
Egyébként ezek nagy igazságok, sikerült már engem is nem várt "örömökben" részesíteni ilyenekbõl kifolyólag 😄

Toweliee:
Pedig én ebbõl a hírbõl leginkább erre tudok következtetni. Ha nem is feltétlenül a statjuk érdekelte õket, de az tuti nem esett jól nekik sem, ha valaki helyre tette õket az eddigi eredményeikre hivatkozva... Ráadásul az igazság tud a leginkább fájni.
XVM-et pedig korábban használtam, huzamosabb ideig is. A saját érdekemben mondtam le róla, mert hajlamos voltam túlzottan is könnyelmû dolgokba belemenni, ha elég nagy volt a különbség az ellenfélé és a saját statom között.
Nálam jobban mûködik, ha automatikusan úgy játszom, mintha nálunk mindenki piros, az ellenfélnél pedig mindenki zöld lenne 😊

kosz!
Elsõsorban nekünk jobb hogy biztonságosabb lesz az accunk, így akarják rávenni a playereket hogy csinálják meg ezt a beállítást. Még régen mikor volt valami sok acc feltörés az oroszoknál akkor ott is lehetett kapni 100 goldot ha jelszót cseréltél.

Rendben, akkor vegyünk a tobbtucatnyi másik ilyen típusú tankot. Pl. Maus, a brit heavy ág 90%-a, német TD-k, Ferdi pl, illetve mostantól a JT-s csóka is kitörölheti a popsiját azzal, hogy elrejtei a frontja alsó részét.
Natúr, kötõjelek nélkül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

miylen formatumban adtatok meg a szamot?
Asszem a T43-at ezután csakis a 122es löveggel (és arannyal) fogom használni.
Igaz így pénzt nem hoz, de legalább jön a IKSZPÉ!

Két Tigris 2est szopattam be szembõl.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

+100 arany

tényleg mûködik már
Dilettánsokkal nem is vitázom.

KV-5el sose volt problémám 175 pennel lazán át lehet vinni a géppuskás tornyot fejemhez is vágták már egyszer-kétszer, hogy gold ammo noob pedig én csak kényelmesen lövöldöztem õket sima mezei APval.

Eddig se érdekelte a gyengébb képességû játékost, ha más látja a statját. Semmilyen elrettentõ erõ nem volt. Viszont az, hogy az ellen legjobbját lövöm alappá vált. Kétélû az xvm, nekem bevált amióta használom és hiányozna ha nem lenne. Pedig én a kétkedõk pártján álltam amíg ki nem próbáltam.
beszélj, ha van kinek .. léptem.

Prémium accal simán behozza.

Persze hogy nem fognak CSAK azzal menni, de így pont azoknak a tankoknak veszik el minden elõnye, amiket eddig a páncélzatuk vitt el a hátán. T8 csatában jön egy KV5 Himmelsen, eddig simán feltartotta a fél ellenséges csapatot egyedül, mivel egyszerûen nem találtak rajta fogást rajta, ha a tulajdonosa jól használta. Ennek vége, puff, gold ammo betölt, és fél perc alatt ronggyá van tépve az egész hóbelebanc.
A mostani MM miatt ha a lista alján lévõ (kivéve ha scout) nem tudja, hogy a legnagyobb döggel mit kezdjen akkor az játszon Barbieval.
ja, és még javításra sem költöttem ..

hát persze .. az elõbb linkeltem, DB-vel T7-ben egy Top Gun-os fasza kört, amiben valami 3500 duplázott xp-vel 400, azaz NÉGYSZÁZ kredites plusszra sikerült kihozni prémiummal, pedig asszem csak 1 lepattanó volt a 105össel .. errõl ennyit. megnézem én hogy hozza be T8-9 csatákban a kiadást a plussz sebzés ..

Az a poén, hogy a jó játékosoktól kevésbé félek, mint a növényektõl. Mindig a növénnyel kell kezdeni, különben húz egy olyat, hogy maga is meglepõdik. 😊

Anno vívtam, ott mondta az edzõ, hogy a kezdõtõl kell félni, nem a profitól. Igaza is volt, nem egyszer haltam meg úgy, hogy valami növény olyan helyen kezdett el bóklászni a pályán, ahol nem kellene tanknak lennie. Így észrevettek és elhaláloztam. Ha jó játékossal találkozok, max megküdünk egymással és meghalok. De a növény, a növény az kurva veszélyes lehet. 😊

Egy átlagos prémium accos erõfeszítés nélkül elhasználhat akár féltucatot is csatánként. Ha kicsit is tudja, mikor mi ellen hova, akkor ez színtiszta p2w, befektetés a gyõzelemért.

Megnézném hogy scoutolsz majd Black Princeel T9es csatában 20km/hval 😄

Még mindig drága a gold ammo, a legtöbb player nem fog CSAK azzal menni, 1-2 lesz nála de nem zömében az. Különben is a legtöbb tankot zömében sima APval is át lehet ütni akkor meg nem mind1? Ok kevesebb a lepattanó de nem ezen fog múlni.

Eddig is lehetett prémium lõszert venni, most csak kicsit olcsóbb lett. Szerintem sem lesz nagyon gyakori. Most pár napig igen, utána szerintem csak mutatóba, vagy abba a pár tankba, ami anélkül xar.

Csoszi:

XVM-et jelenleg nem használok, szóval közvetlenül nem érintene hátrányosan, ha nem látom azonnal más statját. De hosszú távú következményként szerintem sokan még a jelenleginél is agyatlanabbul fognak játszani, mert minimális szinten sem kell vállalniuk a "felelõsséget" a tetteikért. Eddig azért valami féle visszatartó erõként funkcionálhatott a nyilvános statisztika, mert azért az ember nem feltétlenül adja szívesen a (nick)nevét egy bárki által hozzáférhetõ, szánalmas teljesítményhez...
Tudom én, hogy profitorientáltság van, meg hasonlók, de szerintem azért úgy sem lennének épp veszteségesek, ha egy kicsit etikusabb módon csinálnák. Mert ennek sajnos megint a játszhatóság fogja meginni a levét.

Stoppos:

Én sem személyes tapasztalatból ismerem ezt a jelenséget 😊 De nálam sokkal képzettebb játékosoktól is halottam már, és hivatalos fórumon is felmerült jó néhányszor a téma, hogy sokan XVM alapján választanak artyval, vagy akár tankkal is célpontot maguknak, ha többen is lõhetõek egy adott pillanatban.

Kamu, ami+ sebzést hoz, azzal behozod a veszteséged és megnyered a csatát.

Tévedés, a játék az alap lõszerre van bebalanszolva, ez mindig is így volt. A gold borítja az egészet, a lista alján lévõ tankoknak is megvolt eddig a saját szerepük, scoutolás, medek esetében zaklatás, flankelés, de innentõl ez megy a levesbe, akik megteheti fel-alá rohangálhat a pályán 7-es medben, és idõnként röhögcsélve átlövi az arra járó 8-9-es heavyk orrát.
T8 felett 10-bõl 1-szer ha fogsz plusszos kört menni prémium nélkül, ha gold ammoval pukkantgatsz .. 4-5 lövés, és oda a nyereség. még prémiummal is necces, jó kör kell hozzá, nem lemmingsereg. most még újdonság, de 1-2 héten belül elül a gold ammo láz.
na megyek partyzni, további jó siránkozást.

A német APCR technológia az pár évvel korábbi, mint a szövetséges. 1943 után felhagytak vele, mert ami kevés nyersanyag volt, az ipari gépekhez kellett.

Szerintem is túlzásba van véve a panaszkodás, wot fórumon az a sírás ami megy az már nevetséges, úgy bõgnek mintha ingyen gold ammot osztanának mindenkinek. Ez egy remek ötlet, így színesebb lesz a csata, meg legalább a lista legalján lévõ tank is tud valamit kezdeni a top ellen azon kívül hogy beletörõdik esélye sincs átütni.

Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2012. október 31. 18:28:33
Aranyat kaptál: 100

hehehe, mûködik a telós dolog! Dehogy mire jó ez nekik????
http://www.wwiivehicles.com/germany/guns/88-mm.asp

237 mm, 100 méterrõl, 30 fok gold lõszer

APCBC lõszerrel, ugyanez 203.

Innen vették, úgy látszik

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem a faszt nem. Prémium nélkül pluszos köröket lehet simán menni, ha csak a nagyobb ellenfelek ellen használsz párat.

Ezek után hogy lehet elvárni pl. a nehéztankoktól hogy támadást vezessenek? Reálisan sehogy.

Az biztos.. nem idegeskedtem volna annyit a csaták miatt..

mert a többin aztán van értelme igaz? 40 ezerért.. 2 dbot vettem.
.. nezegetem a premium kepessegeit az agyuknak, azert most erosen meglepodtem a hosszu 88ason. alap loszerrel 203mm, a premiummal 237! nem vagyok egy nemetbuzi, de ez megis micsoda mar??
nem tudom miért nyígtok miatta ..

nem lesz elterjedve, mert viszi a zsét rendesen, ha azzal megy az ember .. csak CW-n kell azzal tervezni, hogy mindenkinél az van betöltve. nem elõny az az ellennek, mert neked is az lesz benne.

sztem arra jó, hogy 1-2 hulladék tankon hamarabb túl lehessen esni. szar / stock (fõleg nagy kaliberû ágyút) ágyút teletömöd vele, aztán majd mész plusszban 1-2 kört a Type-al ..

nekem most olyan 20 tank áll a garázsban, ebbõl csak a DB meg a Panther kap prémiumot a 105ösbe. ennyi. esetleg 2-2 darab lesz majd a többiben is T8 felett, addig meg elég a HE is ha olyan jön, akivel az AP nem bír .. szerintem.

Lehet már az elejétõl ezt kellett volna és most boldog tudatlanságban puffogtatnánk. 😊

Mivel nekem 1100, eztet nem tudhatom. 😊 Azt már észrevettem, hogy tanktól függ, hogy engem lõnek-e. A T-20-ban nem lõnek, a T-62-ben viszont marhára. Akkor is, ha van nagyobb célpont. 😊

..ez mondjuk, a jatek kezdte ota jellemzo rajuk..