World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaza van annak aki írta ott fórumon, hogy a következõ lesz ha ezt bevezetik:

A: személy aki full sötét a játékhoz.
B: személy aki amúgy jó játékos de rossz napot fogott ki.

A: Fúúú de láma vagy én sokkal jobban játszok!
B: Akkor mutasd a statod!
A: Nem mutatom!

Ultimate FAIL.

Lexlutor:
Az... Ilyen sosem volt problémák megoldásán törik a fejüket, míg a 0 sebzéses átütések reneszánszukat élik. Egyszerûbb a szõnyeg alá söpörni a problémát, ha már kezelni nem tudják (A játékosok teljes képzetlenségére gondolok).

Stoppos:
Tovább olvasva az okfejtést, nem feltétlenül. Szóba került, hogy jó játékosoknak is hasznos lehet a stat elrejtése, hogy kiküszöbölhessék, hogy az XVM miatt sokan direkt a jókat próbálják levadászni elõször. Bár szerintem sem épp az õ érdekükben pattant ki ez az elgondolás a fejekbõl...

Na pont ezért halmoztam fel egy csomó lõszert azokba a tankokba amikbe jó lenne ha lenne: howitzer ágyúk, E-100,Maus
Ha kivennék lesz még egy darabig raktáron.

WoT: Nishizumi77

Persze, hogy nyalják a seggüket, hiszen õk ölnek legtöbbet a játékba.
Prémium tank, hogy legyen pénz. (mert máshogy nem jön nekik)
Prémium acc, mivel még a prém tankkal se mindig sikerül +os köröket menniük.
Veszik a prém lõszert, mert máshogy nem megy.
Váltják az xp-t mert normál tankkal nem jön.
Sõt néhányan szerintem még kreditet is aranyért vesznek, mert a prém tank, és acc is alig hoz nekik.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Köszi! Nem tudom, hogy kiváltja-e még nálam a HE-t, de kipróbálom.
Az elõbb mentem Type-al egy kört a kreditesgold lõszerrel. 24 lövés, 22 átütés, 3701 sebzés. Kerestem 75 ezret, javítás+lõszer 95k. Prém elõfizu nélkül.
Szívbõl remélem, hogy ezt prémium lõszer hülyeséget kihotfixelik egy-két héten belül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

gold ammo ugyanúgy pattan és 0 sebzés ez tapasztalat.eddíg nem érzem az elõnyét...ugyan olyan
Aki rejtett, az növény. Hogy az épp 400, vagy 600 kábé mindegy lesz. 😊

Amúgy lehet, hogy úgy kellene kezdeni a tutorialt, hogy a tank hegyesebbik végét kell az ellenfél irányába fordítani.

...szanalom..
Nem tudom, ki hogy van velük, de nekem tetszenek ezek az új angol tankok.

Legalább is a Pz38-asomnak mindenképp.
<#mf1>
Prémium tank, prémium lõszerrel. Hm, fantasztikus ötlet... 😊

WoT account: cpt_Hungarian

Orosz Q&A-ból fordítva:

It will be possible to hide your own stats so noone else will be able to check them out (discussed internally, agreed upon the fact it's good, it will be done when it's done)

Forrás

Jó, hogy a seggüket ki nem nyalják már a sok fogyatékosnak!
Annyira hülye a játékos, hogy azt se tudja, melyik a tankja eleje, 10k csatával van 40% win rate-je meg 500 effije? Nem baj...
Top tankként az öngyilkos akcióival vagy az alapvonalon campelésével instant vereségre kárhoztatja a csapatát? Semmi probléma...
10+ ember szórakozását teszi tönkre körrõl körre az agyatlanságával? Ez sem gond...

De ha ezt valaki megelégeli, ránéz a statjára, és szembesíteni meri a TÉNYEKKEL, na az már komoly probléma, amire mihamarabb megoldást kell találni!
A bot szintû gyökerek csaták ezrein keresztül tehetik tönkre mások szórakozását büntetlenül, de az õ szórakozásukat aztán el ne ronthassák mások olyan galád dolgokkal, mint hogy szembesítsék a valósággal és a saját tehetségtelenségükkel!

Bizony, vettem hozzá 400db HEATet XD

WoT: Nishizumi77

Igen az, láttam egy fickótól pár replay-t amin gold ammoval ment és többet sebzett mint a top embereik

Ez melyik, a 10.5-ös?
na elõször és utoljára próbáltam a gold lõszert.. typeal typeról 2 szer pattantam a frontjáról. kellenek a fasznak az extra mínuszos körök
Ultimate troll: Vk2801, gold ammoval 50-rõl 150-re ugrik a penje és leoszt 400 sebzéseket

mijki
Papír KV4 mi? A nagy faszt...
Oldalról a lánca is elnyelt 3db 122m-st, az eleje 2db lõszert, utána még a tornya oldaláról is lepattant egy lövésem. Ezután jött a képen látható lövés. Utána valaki kivégezte. De papír....ja.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jelentem nem indítottam el a launchert, nem szakad a netem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Arról nem is beszélve, hogy gold ammo-val valamiért sûrûbben gyújtok ki tankokat, egyik csatámban Fishermans-en három tankot is kigyújtottam és alig volt eddig olyan csata ahol nem gyújtottam ki valamit golddal. Cudar nagyon.

Konkrétan.
Errõl van szó, hiába hivatkozik arra az ember, hogy "vannak nullsebzések így is - úgy is", mert abban a 95%-ban, amikor éppen nincs nullsebzéses misztérium, gazdag jóskapista másfélszer akkora pennel lövöldöz mint csóró jóskapista.
A13 Covenanter
Alap motor: 20% Chance of Fire on Impact
Fejlesztett: 40% Chance of Fire on Impact
Minek fektettem bele xp-t én hülye?

Ez a legnagyobb baromság volt, amit a WG elkövethetett. Két számmal nagyobb tank jön szembe? Le van ejtve, prémium lõszer betölt, és röhögve nézed ahogy elfogy a hp-ja.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tudnék ezzel vitatkozni: lehet, hogy az esetek 5%-ban nem ér semmit a penetration, de a maradék 95-ben igen. Amit az emberek hajlamosak elfelejteni: nagy távolságokon csökken a pen, ami közrejátszhat abban, hogy nem megy át, fõleg, ha egy IS3 vagy egyéb lapos célpontra lõsz, ami egyébként is hajlamos pattogni.
Közelrõl igen is van értelme a pen-nek és a páncélnak is, ha tudod hova célozz az esetek 99%-ban nem ér meglepetés, olyan nagyon ritkán van, hogy egy biztosan átlõhetõ célpontot közelrõl nem sikerül, elismerem elõfordul, fõleg artyk esetében rejtélyes módon.
Ami viszont felháborit, hogy az ember kifejleszt egy ágat, azért mert szimpatikus neki az a stilus, pl. az erõs páncélozottság és az most teljesen felborul. Ezentúl nem számithatok igazán a páncélra, nem csinálhatom meg azt amit már számtalanszor, hogy pl egy Typeot figyelmen kivül hagyok az oldalamnál, ameddig mással harcolok, merthogy úgysem árthat igazán...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Most 3-ára indítottam újra gépet a net miatt.
Lehet, hogy csupán véletlen egybeesés, de csak akkor szakadozik így, ha ennek a szarnak a launcherje telepít. (ma is akkor kezdte a szarakodást)
8.0-ánál is ezt csinálta. Lehet, hogy valami net beállítási hiba, vagy tényleg csupán véletlen. Fogalmam sincs.
Ha valaki tudna küldeni 1 torrent linket a full klienshez, az megköszönném.
PLS HELP!

Bocs, de ha szakadozik a net, azt nem õk cseszték el.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ebbõl büdös életben nem lesz játék.
600 megás patch telepítés végén-> hibaüzenet
utána launcher, 7500 megás check közben elkezdett szakadozni a net, 2x újraindítom, (mert már vissza se kapcsolódott)
Mondom letöltöm újra a teljes klienst.
Most szakadozik a net, hasonlóan az elõzõhöz.
Mi a francot cseszek el ennyire?

Edorn
Ez most a játékról fog szólni, vagy a valóságról?
http://overlord-wot.blogspot.com/2012/10/wot-first-try-maus-book.html
Azaz játékinfók lesznek benne, meg taktikák, meg ilyesmik, vagy magáról a tankról fog szólni, hogy milyen volt, hogy használták, stb...???
Gold ammo nélkül volt ez még, és ott lõttem ahol relatív már 1000x átlõttem máskor, ha ezután ez engem minõsít túlzottan hidegen hagy.
Csak példának akartam felhozni, hogy papír tankba is lehet 0 dmg hitet lõni, hiába a plusz pen a gold ammoval.
Eagle16
ÉS ebben a visszajátszásban megnézhetjük a legretardáltabb Tiger II-est amit valaha láttam...

link

Nem érdekelte hogy kb. lehoztam a csatát, elment nézelõdni. Hülye bot.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ha nem lövöd át a 704es frontját az csak téged minõsít 😄
gold ammoval Is-7est csõrõn szarrá lövik! bye bye CW!!!!
Nem fogják visszavonni. Az armor rendszer változás óta úgysem ér semmit, hogy mekkora a penetration, szóval a gold ammo csak jól hangzik meg önbizalmat ad, pedig csak a nagyon drasztikusan sokat változó ágyúknak tesz jót. A 0 dmg critek gold ammoval is megmaradnak, ha 295 penes E4el 3x nem tudtam átlõni egy obj 704 frontját, akkor a papíron levõ számok semmit sem érnek. Pont ezt akarták elérni, vegyél drágán prém lõszert, aztán fenntartáshoz vegyél prémium számlát/tankot, vagy menjél 2-3 kört sima farmtankkal prém nélkül, nekik mind1, csak többet játssz a játékkal a statisztika miatt. 😄
Még nem próbáltam az igaz. Az alapján sakkoztam, hogy melyik lövegbe érdemes tenni, kikkel kerülhetek össze. Amennyire látom, az átütés ami megnõ, a sebzés mértéke nem.
Nem leghátul, többnyire elöl nyomulok, azért csak 60%-os survive. :-)

Nem mindegy ám hogy random vagy platoon😊) és nem bénákkal😊

Nagyon remélem, hogy ezt egy patchen belül visszavonják...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Valaki próbálta a jó öreg 152-es derpet prémium lõszerrel? Ezt az egész rendszert egy nagy baromságnak tartom, gyakorlatilag feje tetejére állitja a játékot, de ugyebár, ha mások lövöldöznek vele, akkor rá van kényszeritve az ember...

A többi heavy 10-15 secenként lõ 320-390et, szerintem 6,5 secenként 230 bõven jó 😄 Panther 2 is így sebez és mindent lehet vele ölni. Csak ki kell tanulni, hogy hogy kell beforgatni és hova kell állni vele. Biztos vannak hozzá tanácsok. Gunslinger amúgy Szakeszékkel megy/ment platoonban, ha a hátuk mögött sniperkedik már elég valószínû, hogy nem lesz rossz köre 😄
Hát gyerekek, nem tudom ki hogy van vele, de ezután a prémlõszeres húzás után nincs az az isten, hogy még egyszer valamilyen páncélzatra építõ tankba üljek. Azt terveztem pedig, hogy elindulok a brit heavy ágon, de ezek után majd ha meszet ettem.
Ja, hogy azzal nyomod. 😄

kurva jó vele .. 😊

Valaki írta itt tegnap, hogy prém lõszer a 105-ösbe és hajrá a DB-vel. Na azt akarom én is kipróbálni. Majd farmolok a type-pal mellé. 😊

Kicsit kevés a 230 átlag sebzés a többi T8 heavyhoz képest
Azóta picit nekem is romlott vele a stat, mert most valamiért t10-be dobálja, 18 meccsbõl 16 gyõzelem, 1600-as átlag dmg, 61% survive, azért ez sztem még mindig egész jó. Picit sebez, de 6 és fél másodpercenként tölt újra. Szerintem kurvajó tank, ha nem golddal lõnek rám nagyon durván pattog.

Szar látni amikor 200 alatti sebzést ír.
óóóó, tudtam én hogy prém lõszerrel fogok túljutni a DB / Panther pároson ..

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. október 31. 16:27:00
Jármû: VK 3002 (D😎
Szerzett tapasztalat: 3 404 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 40 071
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

és prémiummal plusszos!! 😊

Hát nemrég itt Gunslinger szénné dicsérte, most akkor nem tudom kinek higgyek😊
Új prémek mienek???orosz td-vel szemezek esetleg valaki próbálta?