World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most az egy dolog hogy sok hülyegyerek full prlmium loaddal élvezkedik randomban, de hosszabb távon már attól borul a játékmechanika, ha csak adott helyzetben, adott ellenfelek ellen váltanak spéc lõszerre, ami a szituáció addig a hevinek kedvezett. Vagyis taktikázás, tervezés, manõverezés helyett egyszerû erõpolitika jön.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mondhatjuk azt, hogy a patch után az eddigi heavy-k helyett a goldos mediumok lesznek a harctér urai.
Baj ez?
Max annak aki nem szeret velük játszani. 😄
A pénzt meg lehet kompenzálni: 3-4 Type-os vagy T34-es kör után 5-6 goldos kör. Ki lehet bírni. 😛
Realizálódik? Nem hiszem. Nem kell sírni, ki kell bírni ezt az 1-2 hetet és helyre áll minden.
azért annyira nem drámai a helyzet. Mentem egy kört e-100al gold amoval és -37k prémmel, igaz vesztettünk, de úgy gondolom ezt hosszútávon nem lehet bírni.
Pontosan. Minden ágnak van valami sajátossága, valami elõnye. A heavyknek ez volt, most a patch után nem marad semmi, csak hátrányok...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

flashpointer
legalább mindenki kisebb és mozgékonyabb harckocsival lesz, aztán hátha az artisok megunják a szarjukat

Emancipate yourself from mental slavement!

Errõl van szó. Ugye ebben a játékban mindegyik tank vagy mozgékonyságból, vagy tûzerõbõl, vagy páncélzatból él (TD-ket, SPG-ket ne vegyük most). A franciákat leszámítva minden nemzetnek van legalább egy olyan ága, ami a páncélzatot helyezi elõtérbe. Innentõl a vastag bõrükbõl profitáló heavyk elvesztik az egyetlen ütõkártyájukat, mert aki szembe jön velük simán fogja magát, betölti az elõre bespájzolt 5-6 arany lõszerét, és hiába 1-2 tierrel kisebb adott esetben, cafattá lövi õket.
nem fognak sokáig arannyal lõni, de kb nagyon sokan megmondták már hogy a páncél nem sokat ér a játékban, jóval fontosabb a mozgéoknyság és a tûzerõ
mijki
Hát ba*meg. Nem azért fejlesztettem ki az E-75-öt, hogy mindenféle jött ment kis T8-as tankocskák röhögve lõjék keresztül beforgatott T9-es heavym. Akkor mégis milyen elõnyöm van nekem a többi T9-es heavyvel szemben, ha mindenki arannyal ott lõ át ahol akar, olyan szögbõl amilyennel akar?
Nézzük:
- tûzerõ: kiváló, de nem kiemelkedõ
- mozgékonyság: WTF?
- páncél: most már nem sok hasznát veszem

Akkor?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Vereség
Csata: Serene Coast 2012. október 31. 22:47:59
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 344
Szerzett kredit: 117 258
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Elõbb mentem egy goldos kört,30k pluszba zártam.
BerserkGuts
Most ettõl vajon könnyebb lett a játék vagy nehezebb<#miaz> Idáig az volt hû vaze nem bírom átlõni üres sebbõl de aki meg olyan tannkal volt élvezte a casual armor védelmet most meg nagyjából mindenki taktikázhat ki mennyit fog bírni és nem rombol elõre észnélkül.

Replay? 😊

Egy tier 5-el rommá lõsz egy másik tier 5-öt, tényleg vége a világnak. :-D Majd akkor szólj, ha egy KT-t lõsz vele rommá, aki nem 500 effis. :-)

Solten
Nos ez a gold ammo kreditert dolog szvsz tonkrevagja a jatekot, a Churchillel romma lottem a KV-1-et... <#alien>

Saor Alba

Nem tudjátok véletlen, hogy a T29 a második tornyával gyorsabban tölt-e?
A damage panelon nincs. Még mindig csak tankot mutat ha arty-val ha TD-vel megyek.
Keresnem kéne egy másikat vagy megnézni a gyárit.

popey8
Kösz és örök hála. Érdekes, nálam miért nincs arty lövegszög mutató? Pedig a Jimbo féle célkeresztet használom én is.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lassan összerakom, felrakom, még a skinn eltávolítást meg kéne csinálnom a brit ágra.
Amiket én használok és eddig megosztottam azok mennek csak a damage panel bugzik még mindig nem mutatja artynál a löveg szöget.

na nem kell 😊 megoldottam végre felfogtam nagy nehezen mit kell csinálni xD
Hogy ne csak a szar jatekosokat linkeljuk mindig:
Ma volt egy nagyoj fasza csatam a T-54-gyel ahol egy Azaka nevu srac melle csapodtam aki T-62-vel tolta. A lemmingek elindultak egy iranyba csak mi ketten maradtunk a jobb oldalon. Ez a gyerek ledaralta az egesz jobb oldalt. 7 killje lett(nekem meg 1 sem, de sebeztem 3500-at)es meg hatba is tudtuk tamadni a masik oldalt. Egy elmeny volt segiteni neki. Ja es vesztettunk vagy 500 hp-t fejenkent.
Itt a statja: <#worship>

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

balfasz vagyok b++!
tölsd fel lécci datá-ra!!!!!! 😊))
DATA.HU
akkor gondold el a vk28-t😄
holnaptól lesz ez a golden joystick akció?
Még most is olyan lassú? Nekem kb 7 perc volt a peccs, telepítéssel együtt.

mijki
Aki azt mondja hogy nincs baj a gold ammo-val az kapja be. Megyek E-75-tel látok egy másik E-75-öt a KT hosszú 105mm-s ágyújával. Mondom, beforgatom és esélye se lesz átlõni. A nagy lófaszt. Elõször rám lõtt párat, látta hogy lepattan ezért cserélt, majd ott lõtt át ahol a legvastagabb vagyok. A nagyon beforgatott E-75 felsõ front páncélját és a tornyom homlok páncélját át vitte mint kés a vajat. Most mi a faszt ér a páncél, ha minden kis buzi gyerek ott lõ át ahol csak akar. Szopjanak le...<#falbav>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

popey8
Szokásos modpackkal mi a helyzet? Sikerült letesztelni a modokat? Azt olvastam vhol, h több moddal is vannak (megint) inkompatibilitási problémák.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nagyon buli a DB a 10,5-el gold ammo-val, mindenkinek kötelezõ kipróbálni! Ellõttem 13 gold ammot és plusszos volt a köröm prémmel. 😊
Eagle16
Nekem megy.

res_mods/0.8.1/spaces

Itt van egy hangar_Halloween mappa

És ebbe van bemásolva a \res\packages\Hangar_premium_Halloween.pkg\spaces\hangar_premium_Halloween tartalma.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hát... sajna nem biztos. Mondom megnézem mit tud a su-101 goldal. a 100mm-esnek így 350 a penje. Pattan... és nem egyet lõttem rá már csak direkt is.
itt az ideje, hogy leporoljam az e-100at és megtöltsem goldammoval 😊
de neked mûködik? mert nekem nem!!!!!!! :S
Eagle16
A garázsajtó felé kéne lennie az elejének, de nekem most arra mutat a hátulja...mindegy végülis.

724 xp-vel mastery badge 3? Érdekes egy tank. 😊

És? Elkopott a rükverc fogaskerék? 😄
Egyébként merre kéne állnia a tanknak mert soha nem figyeltem.

patchaou
Nekem is nagyon lassan szedi, fel is adtam félúton. Most torrentel kapom le csak a frissítést, hátha tudok még ma játszani. Éjjel filmezés közben meg majd lejön a teljes cucc..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na nekem nem mûködik ez a garázs átnevezõsdi.....
hiába másolom be a res_modsba és nevezem át nem mûködik.....
eredetit is átnevezem és semmmmmi 😄
Sunsetjoy
Imádni való hogy minden egyes csatában beírja valaki...

A sok pudingzabálás után elmentem wurstot enni Tiger II-vel. Egész jól is ment, hogy E-100-at 1v1-ben 1x fáklyára, 2x meg álló célponttá tettem az 1000 hpsebzés mellett. Jó ez a perk a parancsnoknál, na😊 Persze megevett volna mustárral, ha nem segítenek ki xD

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ok köszi!
Egyenlõ esélyek:

Sunsetjoy
2-tól lesz az, "2nd November, 7:00 h CEST (6:00am GMT) until November 5th, 6.30 h (5:30am GMT):"

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nekem is ugyan ez van és nem tudok vele mit csinálni. Sõt elõször valami 8 gigát akart leszedni 😄

Én vagyok az egyetlen, akinek még tölti a játékot a luncher? 😄 75%on van úgy hogy 2kor indítottam el a 4 giga letöltését, miután letöröltem az egészet valami patchelési hiba miatt. Normális ez, hogy itthagytam másfél órára a gépet és csak 15%ot ment alatta úgy, hogy semmi sem fut rajta kívül? Nem mintha már hozzá mernék nyúlni ennyi idõ után, ha reggelre végez akkor is így marad.. 😄
Holnaptól 50%-al olcsóbban lehet átvariálni a legénység skilljeit?
Pedig mûködik, nálam elsõre simán sikerült.
Köszönöm
Eagle16
Én már kétszer próbáltam és még mindig nem küldtek semmit...

Az egyenes úton lévõ, nem a valentines a nagyobb ami alapján a T-28at csinálták.

Egyébként a valentinbõl majd tuti át lehet menni késõbb a Bishop artyra szóval nem teljesen különc az az ág 😊

WoT: Nishizumi77

Sunsetjoy
1. Belépés a WOT oldalán
2. Belépés a nevednél az Account managament oldalra
3. Az oldal alján "Add a Phone Number to Your Account" résznél kattintasz a gombra
4. A megjelenõ ablakban megadott a jelszavadat, lentebb a mobilszámodat pl. 304581456 --> itt is tovább lépsz
5. A megadott mobilszámra jön egy kód, amelyet a közben megnyíló ablakban beírsz, majd leokézod
6. A rendszer visszaigazolja, hogy sikeres a kód. Ezután megjelenik az accounton a 100 arany.

Ezert irtam, hogy nem mindenki fogja tudni jol kihasznalni ezt a lehetoseget. Aki csak golddal durrogtat az persze, hogy minuszos lesz akarmilyen faszagyerek. Szerintem az okos megoldas ha tanktol fuggoen 5-10 gold lesz csak a tarban es csak akkor hasznalja ha tenyleg muszaj. Mondjuk T-54-gyel Maus vagy mas betonfal ellen amit gold nelkul szinte keptelenseg atloni. Plusz nem is biztos, hogy egyaltalan hasznalja minden csataban. Igy ha eleg jo valaki ki lehet termelni. De ez csak egy elmelet. Majd elvalik jol gondoltam vagy sem.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Gold ammo-s témához csak egy kép. SP-average dmg alakulása a mai napon. Kb 20csata ennyit dobott rajta, pedig volt pár durván elcseszett 1000dmg alatti kör is. Csak prémium lõszert használtam, ezzel együtt talán 2-3kör volt veszteséges. A három minuszos kör összesen volt kb -10-15k, többi esetben 10k-30k közötti netto profit volt az eredmény.[/url][/img]
SP-t eddig is szerettem, de az update után durva buffotkapott a pen. (és így szép nerfet a kredit hozam)