World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El fogjak torolni ezt a kreditert gold ammo dolgot mert hosszabb tavon boritana a jatekmenetet, egyelore csali a friss husoknak.
Kov. peccsig szvsz X-COM-ozok, szopogass kaktuszt WG.
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Ja es plusz 20k kredittel jon ki az ember a vegen.
Majd kiderul hogy boritja fel a jatekmenetet ha pistike teletolti gold loszerrel a kisebb tieru prem tankjait, mert nem igazan van az ember minuszban.
Saor Alba
Úgy látom a lényegen nem változtattak... T110E3-al 4x trackeltem amx 1375,patton e75-öt oldalba,persze ki is nyírtak...amúgy meg mind 1 lövés lett volna... egyre jobban kezd élvezhetetlen lenni...
Gördülő kövön nem nő moha
Viszont ettõl az új ammótipustól csak egyenlõbbek lettek a dolgok mert aki idáig megtehette az úgyis azzal lõtt és ettõl volt hardcore ügyes gyerek, hogy megtudta venni magának és nem kelett külön szerencse hozzá ne legyen lepattanó a fontos csatákban meg ugye mostmár nincsen az, hogy olyan könnyen lecsapom a kisebb ellenfelet, mert úgyse tud átlõni hanem tisztelet teljesen meggondolja az ember kivel néz farkas szemet szóval uraim tessék fedezéket használlni és csapatban tevékenykedni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mondjuk az angol ágnak nekiálltam, mivel ott úgyis elég lutri armor van, szóval nem oszt/szoroz hogy mivel lõnek rá.
A kreditraktárak közben kiürülnek, a felhalmozott készletek sem tartanak örökké.
Egy tuti, én nehéztankot randomba addig nem viszek, amíg ezt nem fixálják, minek?
Victory!
Battle: Sand River 2012. november 1. 0:50:01
Vehicle: Churchill VII
Experience received: 1 614
Credits received: 36 417
Csak golddal lõttem és 8as tankokra, 2300 sebzést osztottam ki. Eléggé durva szerintem.
Most amiatt hadd ne kelljen tapsikolnom, hogy egy nagyon speciális harcmodornak történetesen kedvez, attól még a játékmechanika egyértelmûen sérül egészét tekintve. Az már nem tankos játék, hanem egy p2w FPS tankos skinekkel.
Oddball: Én speciel eddig se éreztem magam nagyon hátrányban face to face harc esetében. A legtöbbet 50M-el és M48al tolom a medek közül, ezeknek meg a penje bõven elég arra hogy szembõl bármit átküldjön. Igazából itt a páncélra építõ tankok szívnak most nagyot, mivel nem lesznek elég mozgékonyak. Most már tényleg életképtelenek lesznek azok a tankok 30km/h alatt vánszorognak.
Pont ma hallgattam TS-en Szakeszékat, ahogy gold ammós betcset platoonban játszottak, Õ speciel nagyon odáig van érte, még a kredit minusz ellenére is.
Feljebb a nagyokra nem veszek, itt pedig az ÉLVEZETI érték növelése miatt kell. 😄
Lehet visszaveszem a Hetzer-t, minden max 2 lövés. 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Okoskodás:
Ez a kredites 'gold ammo' dolog nagyon kétélû fegyver.
Ha a sok kis egységsugarú jól fogja használni, akkor borul a játékegyensúly - meg az a WG-s teória, hogy a júzert végig ûzik a top-tier tankokig, hogy 'na, majd ott leszel csak mindig top, de addig cumi ezerrel'; most majd a tier V-nél megáll és kredites gold ammo-val ökörködik (Lehet, hogy ezt az akciót egy általános kredithozam-nerf fogja követni, hogy a legelszántabb mazohistát is rávegyék a fizetésre?) - és a WG eldöntheti, hogy a Gold Ammo-t fogja nerfelni ( 😄 ), vagy megszünteti az akciót - egy jól beharangozott, zárási ceremóniával, amivel megint keres pár Bugattira valót.
Mindenesetre, a részemrõl nem csak 1-2 hetes "ítéletidõt" jósolok, mert ahogy a tier V-ben írják néha pl.: "Én csak a T32-m javítására gyûjtök, azért vok itt!"; úgy elõfordulhatnak majd a gold ammo-ra gyûjtõk is, még többen, még kitartóbban, hiszen csak így tudja majd a játéktudásbéli és egyéb, WG-s mûhátrányokat leküzdeni.
Magam is tanakodok a GA-vételezésen, de elõbb, a hétvégi akció keretében, egy kiegészítõ/modul-bevásárlás következik. Azután, ha még tart az akció és lesz kreditem is rá, akkor majd betárazok néhány jobb fajta, 88/105/128 és 100/122 mm-sbe valót, hogy (tovább) rettegjetek Ti is. 😄 😉
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)