World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Mondjuk ez az egesz uzletpolitika resze, pisti vegyen goldert tankot iranyitsa a celkeresztet a masik tankra, garantalt sikerelmeny. Pisti lehet hogy vesz masik tankot aranyert. Ha mas nem lehet villogni a szamokkal hogy pistikevel egyutt mar 150 millo regisztralt jatekos van.
El fogjak torolni ezt a kreditert gold ammo dolgot mert hosszabb tavon boritana a jatekmenetet, egyelore csali a friss husoknak.

Kov. peccsig szvsz X-COM-ozok, szopogass kaktuszt WG.

Saor Alba

mijki
Nagyon jó kis csata Matildával(köszönöm honfitársamnak hogy nem ölt meg<#vigyor2>):

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nagyon jó. Ma minden eddigi meccsemen volt 1-2 afk prémiumtank. Így is meg lehet keresni a pénzt a kreditgoldra.
Dagileó parancsnokának érdemes a felderítõt taníttatni úgy, hogy van helyzetfelismerõ és 10%-os távcsõ?
Poén az hogy M4-el egyedül rommá lõttem hónapokkal ezelõtt két KT-t,gold ammó nélkül.Hogy mennyi volt az effjük nemtom,sose használtam azt a modot.

Solten
Jo majd belinkelek screenshotot, valamiert tobb kreditet is kapsz, a T14-el 40k-t kerestem egy atlagos korrel ebbol minusz 20 a loszer.

Saor Alba

Solten
Noob biztosabb lett, nem kell azzal faradnod hogy celozz a gyengebb reszekre. Type-al kilyukasztod a T-54 frontjat konnyuszerrel.

Saor Alba

Sunsetjoy
Nos, az ilyenekért szeretem a T-43-at. Slussz-passz 😊 Sajna egy-két távoli lepattanó összejött...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

tudod hol jössz te ki +20k kredtittel vele, esetleg ha 0 szaldósra, ha nyertek, ha nem akkor -30k.
Solten
Nem egeszen. Nem egy tier 5-el, a Csorccsel.. 😄 Bepakolsz 20 gold loszert es csak rairanyitod a celkeresztet 200 meterrol. Sima ammoval sok sikert hogy ilyen esetben sebezd.
Ja es plusz 20k kredittel jon ki az ember a vegen.
Majd kiderul hogy boritja fel a jatekmenetet ha pistike teletolti gold loszerrel a kisebb tieru prem tankjait, mert nem igazan van az ember minuszban.

Saor Alba

Napi elsõ csatám,elég szarra sikerült.Próbáltam védeni a bázist T8-10 heavykkel szemben,de még a csata kezdetén elcsaptam egy amx-et,ha jól emlékszem 252-t sebeztem belé és utána elcsaptam.Összesen 900 sebzés,én meg alig sérültem.

Én akkor emlegettem a kedves ruszki barátaink anyukáját amikor t30 oldalról lepattant KT-ról,T50-2 meg ugyanott átütötte és sebezte.Nem hiszem hogy normális dolog hogy t50-2 ágyúja átviszi kt tornyát is és Jagdpanther 2-t szembõl,T30 155-ös ágyúja meg nem.

Hajaj,még egy napot várni kell arra hogy bevásároljak artykból.T95-öt akkor sem venném meg ha ötöd áron adnák,T30 meg már megvan.T9 heavy garázsban lassan de biztosan elrohad.<#vigyor>Mert nincs kedvem játszani vele,T54 meg T30 az amit még szeretek T9-en.Többit semmi kedvem elõvenni.

Üdv!
Úgy látom a lényegen nem változtattak... T110E3-al 4x trackeltem amx 1375,patton e75-öt oldalba,persze ki is nyírtak...amúgy meg mind 1 lövés lett volna... egyre jobban kezd élvezhetetlen lenni...

Good morning, holnap 7 órától.
jó reggelt! a golden joystick 5x szorzója mikortól kezdõdik?
sanya01
Mé' nem alszol vén trotty?<#idiota>

bedy68
A gold lõszer és prémium nem tesz jobb játékossá. Ugyan úgy lepattansz a tankokról, ha nem jó helyen lövöd.

Gördülő kövön nem nő moha

BerserkGuts
Minenféle képpen a WG jár a legjobban mert nekik mindig a credit apasztás a céljuk több jav költség ammo költség magasabb tankokon=prémium elõfizetés hogy fentarhassad a tankodat.

Viszont ettõl az új ammótipustól csak egyenlõbbek lettek a dolgok mert aki idáig megtehette az úgyis azzal lõtt és ettõl volt hardcore ügyes gyerek, hogy megtudta venni magának és nem kelett külön szerencse hozzá ne legyen lepattanó a fontos csatákban meg ugye mostmár nincsen az, hogy olyan könnyen lecsapom a kisebb ellenfelet, mert úgyse tud átlõni hanem tisztelet teljesen meggondolja az ember kivel néz farkas szemet szóval uraim tessék fedezéket használlni és csapatban tevékenykedni.

A test2-es értékek alapján számoltam ki a 3800at. Mivel ott még buffot kapott rá.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ez igaz
Pales27
Sztem pár elfér a medekben is, ha nincs más megoldás, akkor jól jön, vagy pl ha csata múlik rajta.

Pales27
e100akról neked még nem pattant HE? Fõleg a t62 kaliberû lövegbõl. Meg sebezni is akartam ha már lövök 😄

nincs az 3800 sztem már, azóta levették 3400 nem patch2ben!!!? Amúgy ennek a gold ammos mizériának nagyobb a füstje, mint a lángja, ki fog szerintetek prémiummal is rendszeresen -20 -30k-s köröket futni?? Senki: Néha egy-egy körre be lehet rakni gold ammo e-100-t, vagy kifejlesztem talán a vk26-t, de akkor is csak medálokra fogok menni 1-1körrel. Én pl tier10 medekbe biztos nem rakok, de a többi tankba se, majd esl-re.
Változnak az idõk.
3800as dpm egy T10 hevinél mi ha nem kiemelkedõ? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mondjuk resethez HE-kell nem gold...
Nézegetem ezt az új angol ágat. nekem csalódásnak tûnik. Arra számítottam, hogy vagy lassú, vastag páncél és szar ágyú, vagy gyors, papír és szar ágyú lesz és a vége felé jönnek a jó tankok. Nagyjából ez is lett, de. A heavy ágban a 3 Churchill a frászt hozza rám a csigatempójával. a Med ág se néz ki túl biztatóan. Nincs semmi sem ami kiemelkedõ lenne, a T5 Crusader meg milyen lehet már?!. Light tank, csiga tempóval, magas MM besorolással. A többi is vérszegények néz ki T7-ig.
Hát nem tudom, azok akik ilyen 65-60% alatti hit rációval szaladgálnak eléggé neccesek még úgy is 😄. Meg a hitbox szerintem csak a modulokat mutatja, nem?

Csak hitbox skin kérdése.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
Persze vicc volt. Pl t62vel most volt is egy csatám ahol resetelni kellett h nyerjünk. E100 és jpz e100 foglalt. Goldot töltöttem is, és egyet egyet beléjük.

Csak en vagyok olyan szerencsetlen, hogy mindig lelovik a tiger 2 lanctalpat? Korabban fele ennyi se volt.
Igazából aki eddig hülye volt az ezután is az lesz 😄. Mert akinek eddig a 260 pen nem volt elég, annak 300 se lesz elég. Elvégre azzal is ismerni kell a gyenge pontokat. Inkább a jó játékosok lesznek még veszélyesebbek.

Pales27
Sztem a noobok jártak jól <#nyes>

Páncélra építõ heavyt tényleg felesleges. Gondolkoztam az E100 visszavételén, de így felesleges, mert egy kis T8as pöcs is át fogja lõni. Arról is végleg letettem hogy kihúzzam az E4-et. Igazából a medek azok akik nagyon jól jártak most. Meg persze az artyk, már "alig várom" a gold lõszeres T8 artyk ámokfutását.
Mondjuk az angol ágnak nekiálltam, mivel ott úgyis elég lutri armor van, szóval nem oszt/szoroz hogy mivel lõnek rá.

Még arra tudok gondolni, hogy ez tudatos stratégia a WG részérõl, csak másképpen, mint ahogy eddig hittük. Rászoktatják az embereket az anyagra, aztán meghúzzák egy patchel késõbb a cezúrát, hogy sajna játékegyensúlynak nem tett jó, bla-bla-bla, de tied lehet ez az élmény a régi áron.

A kreditraktárak közben kiürülnek, a felhalmozott készletek sem tartanak örökké.

Egy tuti, én nehéztankot randomba addig nem viszek, amíg ezt nem fixálják, minek?

A T6/7/8 tényleg brutálisat borult. Ezt a kört most csináltam éppen:
Victory!
Battle: Sand River 2012. november 1. 0:50:01
Vehicle: Churchill VII
Experience received: 1 614
Credits received: 36 417
Csak golddal lõttem és 8as tankokra, 2300 sebzést osztottam ki. Eléggé durva szerintem.

T5, T6, T7 és T8 egyértelmûen borul a medek és a TD-k javára, T9 is részben. Ha teszem azt egy IS-7 eldugta vmi mögé az alját, akkor az M48A1-el már manõverezned kellett, ezután az sem lesz létkérdés, mert egyszerûen átlövöd a pajzs mellett a tornyát, stb, stb.

Most amiatt hadd ne kelljen tapsikolnom, hogy egy nagyon speciális harcmodornak történetesen kedvez, attól még a játékmechanika egyértelmûen sérül egészét tekintve. Az már nem tankos játék, hanem egy p2w FPS tankos skinekkel.

Igazából jó ágat választottál, mert a 268 most szépen elõnybe kerül, az F155 és a 263 szintén.
Oddball: Én speciel eddig se éreztem magam nagyon hátrányban face to face harc esetében. A legtöbbet 50M-el és M48al tolom a medek közül, ezeknek meg a penje bõven elég arra hogy szembõl bármit átküldjön. Igazából itt a páncélra építõ tankok szívnak most nagyot, mivel nem lesznek elég mozgékonyak. Most már tényleg életképtelenek lesznek azok a tankok 30km/h alatt vánszorognak.
Pont ma hallgattam TS-en Szakeszékat, ahogy gold ammós betcset platoonban játszottak, Õ speciel nagyon odáig van érte, még a kredit minusz ellenére is.

Tudom, ezért írtam. T9-10-ben már biztos, ott egyszerû matek lesz az egész, némi randommal megspékelve a mediumok javára.
Feszültségoldónak jó lesz az, ha ez embert lezsibbasztják nagy tierben.
Most este láttam egy hetzert 105össel gold ammoval.. Rossz volt nézni ahogy kifingatta a KV-t..

Van olyan tier, ahol a medeknek nagyobb a DPM-je.

Nagyobb DPM miatt eleve esélytelen lesz szemtõl-szembe.
Én egy csata alatt besokalltam, semmi kihívás.

Hát ez az, egy hevi akkor van elõnyben egy meddel szemben, ha szemtõl szembe harcra tudja kényszeríteni. Ha ez semmissé válik, mert magára kicsit is adó med átkapcsol prémium lõszerre, onnan a hevi életképtelen.

Cirka 5 millió ment el gold ammo-ra. Német, amcsi 10.5, KV-2 troll és Churchill-re.
Feljebb a nagyokra nem veszek, itt pedig az ÉLVEZETI érték növelése miatt kell. 😄
Lehet visszaveszem a Hetzer-t, minden max 2 lövés. 😊
Akkor én rossz ágat választottam, mert soha nem számíthattam eddig igazán a front páncélra (eredeti orosz vonal), persze megszokás kérdése az egész.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Igazából a medek azok amiknek nincs nagy szüksége a goldra. Elvégre legtöbb esetben oldalról támadnak mindent, oda meg bõven elég a mostani 260 pen. Szerintem heavyknél is csak bõvíti a taktikai lehetõségeket. Inkább a TD-k lesznek bajban. Nekik a front páncél a mindenük harc közben. fõleg az E3-E4-Jgpz triónak. Még esetleg a Jgpz-ban látok fantáziát, mert az talán(?) tud annyira forgatni hogy pattintson.

Okoskodás:

Ez a kredites 'gold ammo' dolog nagyon kétélû fegyver.
Ha a sok kis egységsugarú jól fogja használni, akkor borul a játékegyensúly - meg az a WG-s teória, hogy a júzert végig ûzik a top-tier tankokig, hogy 'na, majd ott leszel csak mindig top, de addig cumi ezerrel'; most majd a tier V-nél megáll és kredites gold ammo-val ökörködik (Lehet, hogy ezt az akciót egy általános kredithozam-nerf fogja követni, hogy a legelszántabb mazohistát is rávegyék a fizetésre?) - és a WG eldöntheti, hogy a Gold Ammo-t fogja nerfelni ( 😄 ), vagy megszünteti az akciót - egy jól beharangozott, zárási ceremóniával, amivel megint keres pár Bugattira valót.

Mindenesetre, a részemrõl nem csak 1-2 hetes "ítéletidõt" jósolok, mert ahogy a tier V-ben írják néha pl.: "Én csak a T32-m javítására gyûjtök, azért vok itt!"; úgy elõfordulhatnak majd a gold ammo-ra gyûjtõk is, még többen, még kitartóbban, hiszen csak így tudja majd a játéktudásbéli és egyéb, WG-s mûhátrányokat leküzdeni.

Magam is tanakodok a GA-vételezésen, de elõbb, a hétvégi akció keretében, egy kiegészítõ/modul-bevásárlás következik. Azután, ha még tart az akció és lesz kreditem is rá, akkor majd betárazok néhány jobb fajta, 88/105/128 és 100/122 mm-sbe valót, hogy (tovább) rettegjetek Ti is. 😄 😉

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)