World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs álcája, nem tud mozogni, csak frontpáncélja van, azt meg beverik golddal. Egyetlen esélye: szakasz. Valaki aki megvédi. Vagy olyan hely , ahol nem lehet a közelébe menni.
Kedvencem amikor belelőttem a kis könnyűbe 0 sebzést. Legalább 1 éve elő sem vettem.
Jagdtiger sokkal jobb volt.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Kifejlesztve:O-I jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 26950. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Megvásárolva: 'O-I' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 950 000.
Ennek örömére mentem egy kört T49-el.
Strv 103-0 és AMX AC 48 szemből oneshot,JpzE100 két lövés hátulról.<#hehe>#hehe>
Én kihagyom.
Mines
Type 62
Szerzett tapasztalat:4 976 Szerzett kredit 94 304
Csatában elért kitüntetések Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Így halad a Tigris.....Fel is írta mind az 5000-et.
Kharkov
O-I Experimental
Szerzett tapasztalat:1 822 Szerzett kredit 25 404
Csatában elért kitüntetések Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Ez haláli volt,végén a dombon mentem mikor lelőtt Amx alulról,beszopta meghaltam és a tank lecsúszott a dombról pont rá.<#hehe>#hehe>
Kiírta hogy amx összeroncsolódott.<#hehe>#hehe>
Widepark
O-I Experimental
Szerzett tapasztalat:948 Szerzett kredit 13 427
Megvolt az első olyan killem amikor mellé lőttem és mégis talált,med állt a vasúti töltésen olyan 400 méterre,rálőttem erre vissza gurult,a lövésem meg tovább ment az ellenség bázisára és telibe nyomott egy artyt.<#idiota>#idiota>
Több lövésem sem volt,mert gyorsan vége lett.
1. könnyű , jutalom: 0
2. nem nehéz, jutalom: 00
3. idővel meg lehet, jutalom: 000
4. nem nekem való, jutalom: igen itt már jön az adu
A 4.-hez: ha volna időm, és belefeccölnék napi 10-12 órát meglehetne.(érték kb 100-200eFt)
Én dolgozom, ami annyit jelent, van napi 2-3 órám, a hétvégén sem sokkal több, mert nem csak játékból áll az életem (család, kert, házi teendők). Egy szuperunikumnak ennyi idő is simán elég, de én nem vagyok.
Konkluzió: 1 és 2 meglesz, 3. talán, a 4. csak ha isten is úgy akarja, és a goldspam (ami vastagon várható) is messze elkerül.
A t34 túl könnyű volt, most kompenzálnak. Ha itt kevés nyeremény lesz, a következőn (mert biztos lesz) könnyítenek. Ha még mindig soknak találják, nehezítenek. Én nem hajtok rá, de gratula azoknak akiknek meg lesz!

Mondtam is anno századtársnak, mindjárt elérem és megveszem a kedvenc tankodat. NEEE!!! Mondta. :)
De t5 megy t7 ellen , de t7 nem megy t5 ellen. Ezt nem értem én sem, de igaz. 10 t5 meccsből 4 t7 , 3 t6 3 t5, abból min 1 csupa t5.
t7-nél dettó. Elvétve látok t7-el t5-t. Igaz t7 light. Ott lehet másként számol.
(tudom tudom, SerB téged figyel :), és természetesen ha te T7et választasz akkor T9 ellen fogsz játszani)

Nem hiszem hogy net szakadása lett volna,kikerülte a kis bukkanót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.02. 11:22:49
De az is lehet, net szakadása volt, vagy telefonja.
T1 heavyvel berobogott közénk,voltunk öten,nem élt semeddig,nem tudom hogy gondolta hogy T1-el be robog t5-t6 tankok közé és bármit is el fog érni.Bár a neve alapján biztos valami kamikaze komandós,hunswat volt a neve.<#taps>#taps>

Srácok ez a pudel akkora nulla mint a huzat.
T6 svéd és cseh prémmel meg T5 oi-val harcoltam vele,t6 svédről lepattant a lövése vagy lófingot sebzett,én meg bele táraztam és ki is gyulladt,skodának sem svédnek nem ellenfél,oi meg akkorát csap bele mint a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.02. 10:46:26

Irtó szar az OI-ban hogy egy igazi acél tehén.
Már volt vele tk-m,úgy hogy hülye luchs csapattárs belém rohant.

De néha jön 1-2 jó kör,de a legénységem még csak 78%-os.

A t34/85m fordítva. Azzal tegnap mentem ócskát.
Van ez a a japó tigris akció, megnéztem mit kell csinálni hozzá, röhögtem egyet, és felejtem is.
50k xp topként. Ezért minimum t8 járna, abból is a legjobbak közül. De jó ez így, nem töltök annyi időt a gép előtt.

T7 csatában láttam olyan játékost,akinek több ezer csatája volt bishop-al.Bishop-on évfordulós matrica volt ezért néztem meg a játékost.
Hogy tud azzal a szarral annyit játszani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.02. 00:55:26

angelus1991ster.blogspot.hu
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nincsenek benne igazi tankok.
Ami miatt a WoT-al is játszom még.
De vay 30K+ WOT csatával a hátam mögött (béta is volt ugye), asszem elbírog a grinddel. Itt pörgősebbek a meccsek, max 3 perc egy menet... nade nem offolok.
Nincs is rendesen felszerelve mert nem volt rá pénzem.

Shop-ban 4700 Ft.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.08.01. 15:34:51
Egy 6os prémtank akár fun is lehet...