418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Meglett a fejlesztett töltésgyorsító. Obj.907-re tettem és így még jobb lett.
  • joe662
    Jól tetted.:-)
  • Plata
    Én a hac tagokat bírom,azok valahol leragadtak a c.gányozásnál meg a z.idózásnál.
    Meg van azok a dühös idióták,elfelejtettem a nevüket,valami dühös vagy angry van a klán nevükben,jézus azok micsoda szánalmas bohócok.
  • MrSnail
    HHR-s volt ő is meg anno én is, de semmi extra. Egyszer a facebook csoportban kifejtették, hogy így kell viselkedni másokkal, főleg az "ellenséges" clan-ok játékosaival. ekkor léptem ki.
  • joe662
    Hát az régen volt,igaz se volt.Kb
  • Sherman0070
    Nagyképű reroll fasz. Érdekes, hogy első profilján egyik sem villog kb.
  • joe662
    Miért akkor mi volt?
    Ott is ilyen kedves emberek voltak?
  • MrSnail
    Régi HHR-es idők, oh, be szép volt.
  • Angelus1991ster
    Mordori nyelv...
  • joe662
    Találkoztam egy Trigg-es el.az előző csatában kiszedett az E25-böl,mert azt hittem tölt,én meg rá yoloztam.
    Kővetkező csatában meg én szedtem ki öt utolsóként.
    Az éves fizumat rá mertem volna tenni hogy rám ír..
  • astra14
    Persze azt tanulni kell h jól tudj bokorból spotolni :D nem mondta senki h könnyű :) nehéz dolog és nagyon sok tényezőből áll össze :D legfőképp csinálhatsz te bármit ha nem lövik a szpotodat :D első pár percben ugyis kiderül h milyen a csapat IQ-ja ezen a téren..ha látják h azért vagyok ott h a győzelmet segítsem elő nekik akkor csinálom tovább a szpotot és állt. nyerünk is :D Ha pedig a hulladék szájkaratésok vannak akkor én is megyek rambózni mint amit te csinálsz,csinálok egy nagy felderítőt aztán elhullok és ennyi :D
  • pett3rson
    Biztos jó, csak nekem az az érzésem vele, hogy akárhogy dugom el a testét, a tornyát akkor is belövik. mármint felül a kupolát. de valami elképesztő, hogy milyen helyekről, irányokból. Jó persze pattint is, de kegyetlen miket megeszik. Igen, gyenge pont, tudom, de ez korábban nem volt ennyire gáz, vmelyik patch-be elbaszták ezt a tankot vagy a többit ennyire felhozták.
    Annyira nem érdekes, mert tudok menni mással amivel jön a pénz, csak azért vettem, hogy ezzel jöjjön...egy darabig jött is, csak most már nem :)
  • Maala
    Pedig T34-el milyen jó is reverse sidescrapelni. :-D
  • pett3rson
    Nekem se megy a T34, se az M6A2E1...nem is tudom mikor próbáltam velük utoljára a farmolást. egyszerűen nem tudok játszani egyikkel sem, csinálok vagy 10-20e pluszt..50-60e helyett. ennyit csinálok bármelyik ligh-tal.
  • pett3rson
    Mondjuk ez is igaz :) kósza ötlet volt este 10 után már ilyen is jut eszembe :)

haladok tovább az E75-el, meg a light-okkal, azokkal sokkal jobban megy a játék és még élvezem is :) most raktam megint legényeket a T37-be, az nagyon bejött a Chaffee után.
  • Plata
    Nem tudom mennyi volt neki,nincs xvm-em,de közvetlen közelről el sem talált,volt vagy 30 méterre oszt kb annyira is lőtt mellém.
    Két lövés után meg megfordult és menekült,ki az a hülye aki hátat fordít egy Vk-nak?
  • asolyom
    Nem a sztori miatt kell a tank, hanem farmon, meg Maus legénységet húzni. :)

Sajnos az új MM-ben a Löwét képtelen vagyok eredményesen használni.
  • joe662
    Azért csak ovatosan.Ezekre a történetekre alapozva ne vegyél tankot.Mert többször is kiderült,hogy ezen szereplök ilyen 300wn8 as mesterek,akik a tank elejét sem ismerik.
    Szerintem egy normàlisabb jàtékos 1lövésezte volna:-DDD
  • joe662
    Ahogy Maala is irta le kell tojni.Ha megnézed sok unikumnak is vannak olyan tankjaik.
    Én is eljàtszottam egyszer a gondolattal,hogy räjavitok pàr tankra,de viszavenni+ legénység+ felszerelés,nem é annyit az egész.Ezek nélkül neg csatäba menni totàl feleslegges,szerintem.
    Mert jön egy 10k csatäs Loltraktor harcos 12 skilles legénységgel,azt Mittengardon màr a visszaszámlálás alatt felspotol:-DD
    Majd széjjellö,mielött leérnél a dombrol:-)
  • asolyom
    Ez kell nekem!
  • Plata
    Srácok 1v1-ben le győztem egy FV4005-öt,nem volt velem senki,egyedül mentem arra az oldalra.Type4-re számítottam így He lőszer volt betöltve,erre Fv jött szembe 669-et lőttem a tornyába és visítva menekültem a sziklafalhoz hogy a hasam elrejtsem,de ő csak jött rám,betöltött az ágyúm megint telibe toltam,erre megfordult és elkezdett futni.
    Le ment a vízpartra én felmásztam a partra és tarkón lőttem.
    Nem tudom hogy mennyire volt jó játékos,de el sem talált.
  • Maala
    Biztos 2 kör fogja lehúzni 10000 csatánál lehúzni a statodat. :-D
  • pett3rson
    aztakurva....nem semmi stat :)

nézegettem ezt a wotinfo-t. tele vagyok fekete számokkal, de főképp azért, mert mentem vagy két kört egy adott tankkal (főleg Tier 1) és persze nulla sebzés. gondolom ez lehúzza az átlagom. Azon gondolkoztam, hogy megyek velük pár kört, hogy szépítsek magamon :)
  • Plata
    Azt ugye tudod hogy a Vk168 max sebessége 24?
    Szakadékba zuhanva teszteltem.
    Nem törtem össze,csak legurultam vele,ez még zuhanni sem tud.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.01. 10:11:49
  • joe662
    Igen,mer a fijjug tanulmànyi kiràndulàson vannak,ahol a hamarosan érkező kísérleti tàvcsö kezelését sajàtitjàk el:-DDD
  • asolyom
    Na, a VK168-cal nem kap el gépszíj. :)
  • Plata
    Nálam az a baj hogy ha egy kicsit gyorsabb tankba ülök akkor elkap a hülyeség és kész.
    Én spot tankkal hiába van nekem spot küldi,egyszerűen képtelen vagyok a seggemen maradni és spotolni,nekem tuti hogy bekapcsol a troll mód és rohaaaam.
    Gyors tankok megbolondítanak,Is7-et azért utálom mert abban is elkap a gépszíj.Szép nagy nyílt pálya vagy rallys pálya van akkor Is7-el nekem csók,bekapcsol a takarodjatok tahók mert robogok üzemmód.
    Van kb 8k ligth tank csatám a fő accomon,abból 90% csata arról szólt hogy troll pofával be a tömegbe és kapjatok el barmok.
    T54-el is el a bajom,megvan a t54 ltw,tettem rá kukkert is,de ha beállok bokorba elkezd bizseregni az ujjam és nem sokáig birok ott megülni,mert padlógáz be és szlalom.
  • Maala
    Most is meg lehet szerezni, ha nem játszol artyval, csak más a rendszer.
  • asolyom
    Most nézem, hogy átdolgozták a személyes küldetéseket, és most a jármű különböző komponenseit kell összegyűjteni. Ez azt jelenti, hogy most már a tüzérekkel is végig kell csinálni mind a 15 küldetést, hogy pl. megszerezzem a rádiót, és teljes legyen a jármű? Régebben ugye akkor is meg lehetett szerezni egy járművet, ha pl. arty-val egyáltalán nem is játszottam.
  • asolyom
    Vélhetően ez azért igaz a többi behemótra is (E100, Type 5), de pl. itt valaki írta, hogy CW-ban elég gyakori jelenségek ezek a vánszorgó szörnyetegek.
  • Lokker
    T67 kimaradt.
  • asolyom
    Na kb. én ilyen vagyok, nem érdekel, hogy ki milyen okosságot írogat. Régebben nagyon heves voltam, és még magam nagy hanggal írogattam a csapatnak, hogy idióták, meg hasonló, de szerencsére leszoktam róla. Elfogadom, hogy a random csaták ilyenek, és nem teszem tönkre az idegeimet egy játék miatt. Ha három négy csata ilyen siralmas, akkor irány az exit gomb, és csinálok vmi mást. Nem fogom az időm meg az energiám abba beleölni, hogy túljárjak a játék eszén, és végre nyerjek.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.01. 06:48:37
  • joe662
    Ma pedo tank napot tartottamMajdnem előbb lett meg a 13k xp mint a 15top+82%wr besz@rok
  • MuldR
    Mert a Revo valójában egy TD, csak még kamója sincs.
    Úgy kell vele hátul állni, hogy csak a radió spot range érje el az ellenséget. A mozgást, hull downt meg médium tank dolgokat, el kell felejteni. A Revo nyugis embereknek való, akiket nem érdekel, hogy folyamatosan pittyegtetik és campernoobretardozzák. :)
  • HTS s3rg1nh00
    ugyanezt csinálom a csaták első felében a lorr40-el,minden 3.csatában nooboznak érte...ma két magyar paraszt azért oltott le,mert fingjuk sincs a passzív spot fogalmáról,nekik a light arra jó hogy suicide spottoljon.persze én voltam a bot meg a red noob,ennek ellenére ők az utolsó előtti kockából lövöldözve nem szedtek össze annyi xpt mint én (előrébb mentem 1 bokorral mielőtt belém lőnek,rögtön állt 2 táras light szembe+támogatásnak egy rhm-skorpió páros.nem tudtam kilőni a teljes 13-75 tárat :D
  • MEdievil
    Igen az kicsit régebben volt :) Azóta volt pár patch, egy DPM nerf meg pár powercreep és a maus most balanced ami egy lassú nagydarab tanknál nem elég.
  • Sherman0070
    4800 bondnál járok. Még a holnapi nap és meglesz a fejlesztett töltés gyorsító.
  • astra14
    Én konkrétan azért hagytam abba anno mert sikerült átnyulni a monitoron :D már nem izgat..felmegyek elsö 3 kör rossz akkor lépek ki és csinálok valami építő jellegűt inkább :) van egy régi játszótársam aki majdhogynem unikum,vele szoktam szakaszozni,olyankor van h a lehozhatatlan meccseket is lehozzuk,és olyankor nyerünk mint állat,egyedül joformán már nem is játszok,csak vele ha fent van
  • Maala
    Én pont a napokban gondolkodtam el rajta, hogy mióta veszem magamnak a prém fiókot, és nem kell a gép előtt görcsölni napi X órát a prémemért, azóta sokkal nyugisabb a játék, és nem húznak fel olyasmik, amikért itt verik pl. a tamtamdobot egyesek. :-o

Persze néha, amikor fullra szűkülve 3-4 lövés is mellémegy, akkor én is kijövök a Buddha állapotból, és 5-10 percig ingerült leszek, hogy aztán elpárologjon az egész, de ennél régen sokkal durvább volt. :-o A kényszer hiánya, ugye...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.31. 20:44:22
  • asolyom
    Hát meglátom, hogy pl. a Maus-szal mire megyek. A 9-es "kistesóval" 67%-os WR-et hoztam. Többen mondták, hogy a buff után a Maus az egyik legjobb T10 HT, de ennek ellenére alig-alig látok Maus-t a csatákban.