World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tüzér a pálya másik végén van. Az ISU meg gyakran elõtted 100 méterre, de nem látod. <#eplus2>

Eagle16
Mondja az aki állandóan sír a láthatatlan OP ISU-k miatt...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az elõbb basztam bele egy szerencsétlen E-50M-be 1918-at HE-vel.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

van benne valami...pedig a tiger mellett jól mutatna...
Valakinek van már tapasztalata a VK 3601 (H) Konisch lövegével kapcsolatban?
Én anno fél éve a hightier artyk miatt adtam el. Képzeld el õket aranylõszerrel <#eplus2>
Akkor megveszem, de nem viszem csatába, majd ha lecseng ez az aranyõrület.

Az aranylõszer miatt.

Az egyetlen tartós heavy az egy hull-down T32 per se, teletankolva 90-es APCR-el.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

miért?
én is pont azon agyalok,hogy veszek...
Asszem most buktam el a Tank ászomat... Na sebaj, gyerünk tovább.

Vereség
Csata: Abbey 2012. november 1. 17:00:17
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 278
Szerzett kredit: 63 423
Csatában elért Achievement: Védõ, Mesterlövész
Megvan a pénz a holnapi "olcsó" E-75-re. De ahogy olvasom, lehet, hogy nem nagyon kellene erõltetni.

Az a baj, hogy mocskosul csóró vagyok, és még a leárazás keretében az IS-re is farmolni kéne.
Master91
Ferdim frontjába 340-et csapott a dagi leó.

Köszönöm wg!
na jo azt tudom de az a WG altal adott adat, es raadasul en 390es sebzest sem szoktam loni nagyon...inkabb 340-370, tehat arra lennek kivancsi hogy mondjuk 10 Bat jatekos 100 lovesenek mennyi volt az atlag sebzese 287 vagy 340 esetleg 390, persze utobbi kizart...
Mikor visszavettem azt a tankot elsõ volt, hogy vettem rá CO2 tartályt. Aztán azután drasztikusan csökkent a gyulladás. Úgyis lesz hétvégén leárazás felszerelésekbõl, szerintem ruházz be rá.

A scope shadow remover nem segít legalább a lagon?

Hála isten <#banplz>
rontsák csak 😄 nem árt egy kis egérút 😄
Boconadi
Mintha úgy emlékeznék, hogy a 8.1-ben ismét rontják a tüzérség képességeit. Ezt csak én tapasztaltam személyesen is? A 8.0-ban vhogy jobb volt a találati arányom..... <#shakehead>
Komolyan nevetséges, hogy a KV1S minden második bekapott lövéstõl ég. Az elmúlt 10 csatából 7-szer gyújtottak fel.
Ömm... Az ágyú adataiban megadott szám az átlagsebzés.
valahol meglehet nezni hogy melyik tanknsk mennyi az atlag sebzese az agyuival?
Tehat pl a Bat 105-os agyujanak mennyi az atlag sebzese?
Nem, én azt hittem, a "sniper nézetben lag" kérdésre válaszolsz😊
Csak beengedni nem enged be 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Opp bocs, félrenéztem 😊
Nekem ugyanúgy jelen van mint eddig.
A 8.0-val jött sok embernek, nekem is (ha jól tudom VGA-specifikus a dolog). Azt ígérték, a 8.1-ben kijavítják, de úgy tûnik nem lett belõle semmi. Voltak házi barkács próbálkozások, de én még nem találtam semmit, amitõl megszûnt volna.
Már nincs mivel kijött a 8.1 tegnap.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Van tesztszerver ? Meg tudnátok mondani ? Nem sikerült belépnem 😞

Tudnátok segíteni? Kb egy hónapja jött ki ugye 8.0 azóta 2 bug került be nekem játékba, egyik, hogy minden egyes alkalommal amikor sniper módba váltok belaggol a játék 3-4 másodpercre, a másik ez a ritkább, sniper nézetbe lépek be és fehér villogás van a képernyõn egyszer a játék látszik egyszer fehér kép csak ezt gyorsan. Hang ugyanúgy van tovább, a játék ugyanúgy tovább fut csakhogy ebbõl semmi visszajelzést nem kapok, nem reagál semmire, és ha ezután bezárom wot-ot amit csak úgy tehetek ha leállítom feladatkezelõben akkor gép restart nélkül egyetlen pályát se tölt be, ha újraindítom gépet akkor mûködik normálisan, mitõl lehet ez a két bug?

GaBenc
Nekem t5-ig tetszik ez a játék. De az angolokat csak t2-ig láttam. <#nyes>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Jah, hát aki max csak t5-ig látta õket, azoknak biztos ez jön le...

És kizárólag prém tûzoltókészülékek vásárlásával akadályozható meg a sajnál<#nevetes1>atos baleset
BerserkGuts
Ágyújuk szerintem nagyon jó de T-9 10 heavy értelmetlen mert szinte ugyan az mint az amcsi csak páncél nélkül így meg kinek kell T10 med se lett valami jó mert pont az hiányzik belõle amire szükség volna a gyorsaság na az nincs neki a sebesség limit miatt. Viszont ami tetszik és amin végig megyek egészen T9-ig az a med ág Centurion mert az úgyúkból megkapja elõbb a fejlesztettet és a védelme se rossz.

En csak azon izgulok, hogy az a sok gyertya fel ne gyujtsa a szalmakupacokat aztan mikor reggel jonnek tankozni porig lenne egve a garazs az osszes tankkal egyutt. <#nevetes1>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

"Commanders,

Halloween is a time for dressing up, enjoying pumpkin soup and telling scary stories. It looks like some cheeky ghosts have been sneaking into World of Tanks and redecorated all the garages! Tomorrow, on Halloween, you had better go and take a look to see what they have done…

In addition, there may be a few surprises in store on the community forums as well!

The Halloween event will run until November 4th."

...szóval, õk mondták, h event! Igaz, soha sem szabad hinni egy szovjetnek! <#buck>

BF3: Atomiccore

más servereken bezzeg féláron van a hellcat, panther,... +70%-os credithozam <#fejvakaras>

Nem lesz akció, ez nem event, egyszerûen csak Halloween alkalmából kidekorláták a garázst.

Azon kívül, h világó szovjet fejek vannak a garázsban lesz itt vmi halloweeni akció v. csak megint egy nagy humbukk volt az egész?

GaBenc
Totya monda,és tudod ha Totya mondja........ :-D

Ismerõs érzés😊.

Ember a DPM egy dolog, az hogy 4-et beleversz 2 másodperc alatt meg egy másik és csak 3-nek kell átütnie abban a tierben.

Sziasztok!
Bocsi az off-ért. Van egy Seafight-os accom amit elcserélnék Wot-os ra, akit érdekel az privátban írjon és megbeszéljük. Továbbá eladó Wot account is érdekelne, részleteket szintén privátban kérném leírni, hogy mennyiért adnád és milyen tankok vannak rajta + fejlesztve.
Így dolgozzon meg az ember bármiért is, ennyi erõbõl belehajthattam volna a tankomat az ellenségnek az elsõ percben legalább ugyanolyan élvezetes lett volna. És egy ilyen láma elég ahhoz hogy a jól megdolgozott körét elbukja az ember. Ezek rontják leginkább a játékélményt. Nem értem miért nem megy az ilyen játszani valami mással amiben több a sikerélménye. Ott van rahedli single palyer játék miért nem lehet azokkal elboldogulni? Egy hülye is képes már bármely manapság megjelenõ játékot kijátszani annyira le vannak butítva.

Sunsetjoy
Jól summáztad bélám, jól. 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

GaBenc
Ezek az új englis tankok tetszenek. Nincs páncél, gyenge az ágyú, cserébe viszont lassúak és világítanak a sötétben. Jól ki van ez találva.<#nyes>

Azt nem tudom már, de prémium nélkül is tuti pluszos volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bugi Misi
<#eplus2><#hehe><#nezze>

Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. november 1. 14:59:44
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 3 668 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 765
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi