World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vettem meg a Tier4-est.
Pom-Pom ágyút kerüld el, 50%os legénységgel csak hátrány.
Viszont a többi ágyú baromi jó, fõleg hogy akár magad alá is betudsz lõni, úgy le lehet vinni az ágyú negatív szögbe. Ezt az elõnyt sok pályán ki lehet használni.
Ne szidjatok sok kis sebzéssel jött össze nem volt "durr és már vége is" effekt.
A végén nekem kellett a maradék arty-t megkeresni. <#falbav>#falbav>Az M7 megpróbált megrammolni de gyorsabb voltam.
3 kill az elsõ 4 percben a bázis melletti hegyeknél. És könyörgésre sem mentek fel oda amikor már mindent eltakarítottam onnan akkor sem.
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. november 1. 21:01:01
Jármû: AMX 105AM
Szerzett tapasztalat: 589
Szerzett kredit: 11 835
Csatában elért Achievement: Top Gun
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Szokszor volt nekem is hogy ház mellõl pár centivel nem lehet ki lõni mert a levegõbe felrobban a töltény.
eddig az összes XVM verziónál ment elsõre.
Working as intendeed vagy mi a f*sz az by WG:
ebben csak az a szar hogy simán kitudsz látni a sziklán keresztül ami valójában ott van de nem látod.... és még az enemyt is jelzi a célkereszt hogy ott van, aztán lõsz egyet a lövedék meg felrobban a levegõben te meg nézel mint a picsa 😄
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A patch óta minden második játékban ammorackel ki valaki, néha tõlem kisebb tankokból. Én ezt mondjuk a megszaporodott goldammo használatnak tudom be. Legalábbis nagyon remélem, hogy az az ok, nem megint belebuzeráltak a kis kínai hiper OP csodába.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csata: Dragon Ridge 2012. november 1. 19:06:41
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 858
Szerzett kredit: 38 662
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész
prém nélkül 😊
szuper.
ScopeShadow- a sniper nézetbõl kiszedi a fekete keretet
UserInfo- ebbõl a részletes stat és az a verzió ami az xp alapján rendezi sorba a csata utáni statot és nettó profitot számol

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Crosshair: Jimbo õsöreg + egy arty
DamagePanel
HARD Ikon
Invisible_Camouflage
Vertical Tech Tree
ScopeShadow
Serverside_Crosshairs
Zoom_mod_arcade_strategy
UserInfo
XVM egyéni configgal
Állandó prémium garázs skin (benne a mostani tökös is)
Master:
Az nincs mert nem használom
Mármint meg van nekem, csak ugye bejött +20 tank 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha mást nem raktok fel ez így nem fagy nem dob ki, beenged a csatába.
Leírás fájllista benne.
Ha valakinek jó taktikai tanácsai vannak hozzá, csak bátran!
Igaz ettõl még azt a csapatot kapom, amit kapok.
T4-t5-ben gyorsan pörögnek az események, minden 2. összecsapás arról szól hogy fiaink bedarálják az ellent vagy épp minket, még szóhoz sem jutok.
stoppos: errõl még nem halottam igazából nem találtam lag-ra problémát, de minden segítséget szívesen várok
Winrátám már csak 47%, és ezért én fizettem.
<#falbav>#falbav>
Aszongya:
Löwe check (camo rajta check)
KV5 check
T34 check
T14 check
az akárhogy is nézem több mint 25k, hát ideális játékos <#idiota>#idiota>
DE EBBEN MI ÖRÖME VAN MÉGIS?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.