World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Modolt célkeresztet használok, szóval nem hiszem, hogy a snipershadow-tól van mert az a modoltból ki van véve.

Valaki aki használja a J1mbo féle crosshair módot meg tudná mondani, hogy hogyan lehet megváltoztatni a gunner "fekete pöttyét" más színûre?
Master91
Tier2-3 kedvenc volt eddig.
Most vettem meg a Tier4-est.

Pom-Pom ágyút kerüld el, 50%os legénységgel csak hátrány.

Viszont a többi ágyú baromi jó, fõleg hogy akár magad alá is betudsz lõni, úgy le lehet vinni az ágyú negatív szögbe. Ezt az elõnyt sok pályán ki lehet használni.
Na úgy látom a Brit med. ág nekem az A13-nál fog zátonyra futni. Eddig, bár megvolt a hátrányuk, de tudtam kompenzálni az elõnyükkel, de ebben a tankban semmi elõnyt nem látok.
Asszem' mindent elmond a tanker társakról az arty topgun.
Ne szidjatok sok kis sebzéssel jött össze nem volt "durr és már vége is" effekt.
A végén nekem kellett a maradék arty-t megkeresni. <#falbav>Az M7 megpróbált megrammolni de gyorsabb voltam.
3 kill az elsõ 4 percben a bázis melletti hegyeknél. És könyörgésre sem mentek fel oda amikor már mindent eltakarítottam onnan akkor sem.
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. november 1. 21:01:01
Jármû: AMX 105AM
Szerzett tapasztalat: 589
Szerzett kredit: 11 835
Csatában elért Achievement: Top Gun

Nagyon köszönöm,szuperul müködik:-)
fú de égõ az a weakspot skin vagy mi az 😊)))))))
Jart igy mar mas is, de itt szerintem csak nem kovette a T30 a domborzatot hanem ugy ment mintha sik terep lett volna. Veletlen elkapott ugratasrol a T30 eseteben szo sem lehet. Szerencsetlen probalta volna lovi az alatta levot, de nem tudta mert az agyu nem dontheto annyira.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

De van új. Bocs!
Még nem mûködik mert az új járgányokat nem ismeri fel. Frissítik aztán lesz. Nekem jobban tetszik, hogy nincs.
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Master91
Egyre több ez a textúra bug, haverom is tépi a haját.
Szokszor volt nekem is hogy ház mellõl pár centivel nem lehet ki lõni mert a levegõbe felrobban a töltény.
Megvan:"showChances": false, /true

Meg tudnátok mondani, hogy a 8.1-hez frissített 3.1.1 XVM kezdeti jóslását (Win %) hogyan lehetne bekapcsolni?
eddig az összes XVM verziónál ment elsõre.

hamár bucka!
Working as intendeed vagy mi a f*sz az by WG:

ebben csak az a szar hogy simán kitudsz látni a sziklán keresztül ami valójában ott van de nem látod.... és még az enemyt is jelzi a célkereszt hogy ott van, aztán lõsz egyet a lövedék meg felrobban a levegõben te meg nézel mint a picsa 😄
Ezek az uj, buckasitott palyak nem nagyon kedveznek a medeknek. Nem nagyon lehet menet kozben lovoldozni. Ha egy heavy korul keringek sokszor meg kell allni ha biztos akarok lenni a talalatban. A T-54-en pedig van stabilizator meg smooth ride skill is. Ettol fuggetlenul ez a kedvenc tankom.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

mijki
A lövészem Tyler Sándor 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ne aggódj, nem csak nálad van ez. Sokat megyek a type-al mostanság, mert kell az ezüst...
A patch óta minden második játékban ammorackel ki valaki, néha tõlem kisebb tankokból. Én ezt mondjuk a megszaporodott goldammo használatnak tudom be. Legalábbis nagyon remélem, hogy az az ok, nem megint belebuzeráltak a kis kínai hiper OP csodába.
FCM 50t a megoldás. :-) Csak a következõ peccsben jön, t8 francia prém tank.

Aszongya 2 heavy nem tudott lenyomni 1 medet 2 perc alatt?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tetszik,kérhetnék akkor jelszót?köszönöm
Vereség
Csata: Dragon Ridge 2012. november 1. 19:06:41
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 858
Szerzett kredit: 38 662
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész

prém nélkül 😊
szuper.
wildstorm
Tiszta most már. Köszi.

Invisible_Camouflage- eltünteti a gyári cammo festéseket lehet használni egyedi skineket
ScopeShadow- a sniper nézetbõl kiszedi a fekete keretet
UserInfo- ebbõl a részletes stat és az a verzió ami az xp alapján rendezi sorba a csata utáni statot és nettó profitot számol

wildstorm
Invisible_Camouflage
ScopeShadow
UserInfo

Ezek micsodák?

Keresd a hibát 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

[/url][/img]
videó
Clock_in garage
Crosshair: Jimbo õsöreg + egy arty
DamagePanel
HARD Ikon
Invisible_Camouflage
Vertical Tech Tree
ScopeShadow
Serverside_Crosshairs
Zoom_mod_arcade_strategy
UserInfo
XVM egyéni configgal
Állandó prémium garázs skin (benne a mostani tökös is)

Master:
Az nincs mert nem használom

thanks
Master91
Benne van esetleg az a cucc, ami fehérré festi a roncsokat?
Mármint meg van nekem, csak ugye bejött +20 tank 😄
megkérdezhetem,hogy ez mit foglal magába?köszi
A lényeg az hogy el kell kerülni vele a nagy tankokat és a kicsikre kell menni, ha belõlük összeszedsz legalább 1500 sebzést akkor már ömlik a pénz. Tudom hogy gáz de ez van, nem véletlenül pedo tank 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Aki már várta annak itt az aktuális modpakk. A jelszót privátban adom, mert voltak khm... plagizálások xD
Ha mást nem raktok fel ez így nem fagy nem dob ki, beenged a csatába.
Leírás fájllista benne.

Remeljuk a tovabbiakban is elmenyszamba megy az ekkora sebzes es nem valik mindennapossa.

Igaz, de hogy pont ezzel szopjak a legtöbbet?
Ha valakinek jó taktikai tanácsai vannak hozzá, csak bátran!

Igaz ettõl még azt a csapatot kapom, amit kapok.
Nem azért írtam be, hogy feszültséget gerjesszek, de valamiért most nagyon beadta. Mostanában GwTiger-el nálam nagyon ritka az ezren felülsi sebzés. Csodálkoztam is, hogy most mi is van.

Master91
Wait,what ???
Na jó, matildával hiába próbálkozok annyira lassú hogy egyszerûen nem ér csata közelébe.
T4-t5-ben gyorsan pörögnek az események, minden 2. összecsapás arról szól hogy fiaink bedarálják az ellent vagy épp minket, még szóhoz sem jutok.

Ez olyan mintha egy boxoloknak szolo forumon azzal dicsekednek, hogy tegnap leutotted az egyik Klicsko gyereket hatulrol Bézbóz Ütõ-vel. Biztos mindenki elismeroen bologatna a monitor elott. <#zavart2>

Master91
Senki nem mondta hogy vegyél tankot 😄 😄
yossarianHUN: én is nézelõdtem, de inkább nem piszkáltam mert wot könnyen összeomlik.

stoppos: errõl még nem halottam igazából nem találtam lag-ra problémát, de minden segítséget szívesen várok

Type nerfelve lett egy hangyányit, vagy csak rám vadászik a kedves Wargaming???
Winrátám már csak 47%, és ezért én fizettem.
<#falbav>
:-D <#eljen>

Jól látod a helyzetet. <#nevetes1>

Az OP KV-1-rõl ne is beszéljünk, ami maga a megtestesült tank antikrisztus.

Újabb veszélyeztetett ritka példányra akadtam amint természetes közegében tette amihez a legjobban ért. (a nagy semmihez)

Aszongya:
Löwe check (camo rajta check)
KV5 check
T34 check
T14 check
az akárhogy is nézem több mint 25k, hát ideális játékos <#idiota>
DE EBBEN MI ÖRÖME VAN MÉGIS?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ja, kint van a csatatéren a galád, máglyán kéne elégetni az összeset aki ilyennel játszik.<#banplz>

Lehet bármit tudni az új amcsi medekrõl azonkívül, hogy tárasak lesznek? A T20-on van 100.000XP, nemtom mit csináljak.
<#taps>