World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ritkán játszom T8-al, de arra határozottan emlékszem, hogy az IS-3-al simán plusszos voltam, sõt, jól is kerestem vele. Átlag júzer vagyok, nem pro.
Igen? Akkor teszek vele még egy próbát, köszi.
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az ilyen nyomorék tetves hülye faszokat utálom a legjobban, egy rohadt tetves adatot meg nem nézne, nem...csak ki jelenti hogy úgy van. Nyomorék barmok

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tessék

Igazság mi? Ez tán nem igaz? Tán ez nem így van? Cáfolja már meg valamelyik, ja az nem megy ki?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Milyen igazság? Mi? Cáfolj már egy szábja kúrt adattal? ja az nem megy? Igazság mi? Én konkrét adatokat írtam le! Mi nem igaz abban te fasz? Hülye köcsög

Senki semmivel megcáfolni amit mondtam nem tudja, csak beszólogat és én vagyok a hülye. Baszátok meg a kurva anyátokat akkor. Hülye faszok

Fáj az igazság, mi kis liliomszál?

jo jo ..kicsit erõsen fogalmaztam...persze ki lehet hozni "O"-ra a T8-at...persze nem T8-al kell farmolni,,de egy kis plusz kredit,a fejlõdés ill gyarapodás érdekében...nem igen lehet..egy win egy loose..és ott vagy ahol sehol..ha pedig belefutsz egy csodás sorozatba ..pl 10/8 pukk..márpedig bármekkora ásszal megtörténik..mondjatok amit akartok!!!..akkor már ..és legyen top felszereltség....nem tuti prém nélkül igaz ??? nem csak a win..party a lényeg uraim...ahhoz meg kell apritani rendesen hogy jut is marad is legyen !!!!
Fogyatékos hülye fasz

Ezer hála részemrõl is, már nagyon vártam hogy kijöjjön a legfrissebb. Esetleg 8.1-hez való Gnomefather's Engine Sound modról nem tud valaki valamit? Amit a 8.0-val használtam, arra azt írják hogy 8.1-hez is jó, de nekem nem szerette a játék, fagyott tõle, illetve kiütötte a hangokat.
Hagyd a francba, hülye szegény. Ha valaki mást mond, mint amit elképzelt a kicsi agyában, akkor elkattan nála valami és ilyen lesz.

Batchat 25t, gold ammo, csak egy tárat használtam, mert bõven elég volt az AP is a többire, de a gold ammos tárral kigyújtottam egy E-100-at és egy IS-7-et, E-100 csutkára leégett, IS-7-be két lövés ment, 1700 hp-ról leégett 200-ra aztán tárazni kellett, így is sztem nagyon brutál és a végén 26 ezres pluszban jöttem ki úgy hogy megmurdáltam és full repair volt. :-D

res_modsba másoltam mindent. Meg az audio foldert a resbõl átlöktem a res_modsba és mûködik minden simán. Nem kell felülírni semmit.

Semmi köze az angolokhoz. Minden ágyúhoz.

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM "virkir-nek és "Forz4k3n-nek, nagyon sokat segítettek privát üzenetben hogy ujra mûködjön a WOT! Jó tudni hogy vannak még önzetlenül segítõ emberek!!!<#eljen>
Epic. 😊 Költségeket + bevételt megkérdezhetem?

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

...bár az alap cuccokkal fenntarthatatlan

Némi zavart érzek itt.
A "fenntarthatatlan" szó azt jelenti, hogy ráfizetéses a mûködtetése. A Tiger II pont az alap felszerelésekkel jól fenntartható, mivelhogy a 88-ashoz csak 250 kredit egy lõszer. Fentarthatatlan, azaz ráfizetéses a 105mm-es ágyúkkal lesz, mert azokba már 1000 kredit egy lõszer. De ott is csak a gynege játékosoknál, akik keveset sebeznek. Átlagos játékos már sebez annyit a 105mm-es ágyúkkal, hogy nullaszaldós lesz a tank. Tehát még úgy sem lesz fenntarthatatlan. Alap cuccokkal pedig senkinek sem fenntarthatatlan, mert bõven több lesz a bevétel mint a kiadás.

Persze vannak kiveteles esetek mint az altalad emlitett revolver tar, de legtoben eleg kis szazalakban jatszunk francia tankokkal. Azok ugyis a mozgekonysagukrol hiresek igy idealis esetben nem szembol lovod az ellenfelet hanem oldalrol vagy korozol korulotte oda meg nem kell gold. Persze a 13-90-be jol jonne mikor egy E-100-as korul keringek es nem tudom meg a segget sem atloni minden esetben.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

gold ammo...nem mindnere azzal kell ? revolver tár ?egyet lösz...utána (alapeset)nyomsz egy C-t ..megcsinálod 2x és vége a játéknak...meg kihajtod a gázolajat a gépbõõl!! vicc csak...de ez a takarékos gold piff puff nem a franciákééé 😄 😄
Nem kell az elitizmus, én az average Joe-val kalkulálok.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az elozo Oddball29-nek lett volna valasz.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Tier 8-nak nullszaldóra ki kell jönnie prém nélkül is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

megmondom öszintén van egy GW pant..nem játszom ,,el akarom adni....vissza veszem a Tigris II...bár az alap cuccokkal fenntarthatatlan..meg AMX50 100 am van...de ha hozok prémmel 30k kört de mondjuk leronygyolnak meg elfüstölök egy kazal löszert a top csõvel ...ott sem marad semmi .....na és ha one prém ?? akkk leszálló rendesen nem ?
Szerintem a kettõ egy és ugyanaz.

I.C.ram
Britekrõl mi a vélemény eddig? Érdemes elkezdeni valamelyik águkat? Ha igen, melyiket?
Ez csak demo, milyen tûzerõbeli különbséget jelent, ha egy csapatnak több a prémium játékosa. Már nem azért megy az ima, hogy balfasz ellenségek legyenek, hanem hogy csórók.

Tier 8-ban prémium nélkül még simán pluszban. Igazság szerint még a tier 10 is csak nullszaladós.

érdemes fenntartani két T8 tankot ??? ha nincs más ??? gondolom prém nélkül nem igen lehet mi ?
Azért a gold ammo sem fenékig tejfel. Nekem pattonnal lazán benyelt 4 -et a masu pedig az alsó lemezre céloztam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Grat. Nem neztem meg a replayt, de ha igy is van ahogy irtad az nagyon kis szazalakban fordul elo csak. Ahhoz, hogy valaki egyedul megforditsa a csatat 10-3-rol nem eleg a gold ammo. Kell hozza egy atlagon feluli jatekos, par balfasz ellenseg meg egy nagyadag szerencse. Ha ezek valamelyike is hianyzik nem lesz ott megforditva semmi akarmivel lovoldozol. Ha nem igy lenne akkor bele sem merek gondolni micsoda pusztitast vegezne akinek 4 vagy akar 5 goldja van. <#nevetes1>

Micsoda vitát vált k ia brit ág 😄 T-2 T-3 ..na neee
Azért azzal a T3-as csodaágyúval se olyan nagy élmény a játék. A majd 15 mp-s töltési idõ alapból padlóra vág, mert az alatt a többiek lazán lõnek 3-4-et is. Pontatlan mint a fene, 100 méterrõl is alig lehet eltalálni valamit, és ráadásul bármirõl le tud pattanni. Ez így 240 hp-val párosítva nem túl nagy fun. 1v1-ben esélytelen vagy bárkivel szemben, fõleg ha ellövi a töltõdet, akkor aztán kör végéig se tölt újra, mondjuk minek is, úgy se élsz addig.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

50% os legénységgel igen pontatlan de most ha még bemodulozod azt a tankot 100 -ra húzva a legénységet kapsz egy mozgékony jó tankot tier 2-ben a pom pom-al amivel lényegben bármelyik tier 3-as-t tudod offolni cirka 2 másodperc leforgása alatt. Nem egyszer csináltam én sem A13-al.

Miért nincs semmi keresnivalója prémium lõszernek random játékban? 10-3-ról csatát fordítok kemény 3 HEAT felhasználásával.

letölt

Köszi!
Ja, és a mondatokat nagy betûvel kezdjük. Nyomd le azt a kibaszott tetves szájbakúrt shift gombot!

Sunsetjoy
A letöltött anyagból ha resmods-ba másoltam, akkor volt csak ágyúhang. Ha azokat beírtam a sima resbe, a script mappát meg a resmods-ba, akkor lett jó. Szóval használjatok modinstallert, vagy biztonsági másolatokat.

Tényleg jók a hangok, pl. betöltésnél, ahogy lehet hallani a lövedék gördülését vagy mit.😊
Na ezt kombináltam én is az UT-hangokkal, hehe.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

stoppos de ez angoloknak ? csak ?
mijki
És azt vonatkozik az összes Bofors-ra.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A10

mijki
Nem akarok belekeveredni a vitába, de valaki említette hogy ó de OP a PomPom. Aha, csak azt felejtitek el, hogy pontatlan mint az atom. Kettõ, a második lövésnél kell kompenzálni a csõemelkedését, ami azzal jár hogy a célkereszt egy minimálisat de tágul, ezért a második lövés még pontatlanabb. Az meg a 3. dolog, hogyha kilõtted a tárat 6mp-ig sebezhetõ vagy, nem tudsz visszalõni. Ezt is vegyétek figyelembe.

Jó. Tessék. Panzer III. A 24x70-es sebzés: 1680

MKIII brit tank: 1260-1280 körül.

Ennyi. És sértegess még egy kicsit. Biztos igazad lesz.

Nem beleszólva a vitába, de melyik T3-ról beszéltek? A13, A10, Mk.III?
Amire válaszoltam, ott a link. Csak ne felejtsd el az összes file-t átmásolni a res_modsba. Elsõre elkúrtam és csak ágyúhangok voltak. 😊

..azt azert feltennem csupan koltoien, ha a pz3a bekapja a 370 derp sebzest, akkor megis mennyit fog visszaloni egy perc alatt? mert szerintem siman elfustol..
mindjart addok egy barackot az okos kis buksidra te kis szamolmuvesz 😄D persze h neked van igazad, meg a vegen este nem tudnal aldni, es bepisilnel. azt vihetnenk agydokihoz 😊

menjel szepen jatszal massal 😊
stoppos !! milyen hangokat ????
Kipróbáltam a hangokat, nagyon állat. Olyanokat szól minden lövés körülöttem, mint állat. 😊