World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyébként részben érthetõ a dolog, ezeken a szinteken senki nem veszi annyira a szívére, hogy kilövik, arról nem is beszélve, hogy korábban egyszerû AP lõszerrel nem sok kárt tudott tenni, például egy KV1-ben.
Nem tudom elítélni, én is le szoktam menni tier 4-be SU-85B-vel csak az élvezet miatt, ha már magas szinten nem tudom eldönteni a csatát egyedül, itt van rá esélyem, szerintem mindenkinek van ilyen tankja, amivel biztos a sikerélmény...Az, hogy történetesen egy arty, szerintem kis szinten gyakorlatilag mindegy😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Közelharcban voltam egy e50 és egy e50mel. A legközelebbi csapattársam félpályával odébb volt. Mind a két tank 600 feletti dmget kapott az artytól,
a meccs végén pedig 200-200 volt a sebzés felderítés által.
Ezt meg kell néznetek, ha akartok egyet röhögni, csata 5 percében történt az ominózus esemény 😄
Mûkedvelõ harcos vagyok csak, elõre is elnézést.
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Más: angol vonalról mi a tapasztalat? Érdemes? Az egyes szint nem fogott meg igazán, de legalább egy csata eredményébõl mindent ki lehetett rajta fejleszteni😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
boos: T-150 -> is4 jól pattog, jó páncél,mozgékony, jó ágyú,de jó esélyel átlõhetõ közelrõl; kv1s -> is7 jó frontpáncél, viszonylag minden oldalról jól pattog, gyors, kevésbé jó ágyú (nagyobbat sebez, lassabban, kisebb pen, pontatlanabb, de közelharcra jobb mint az is4)
vinki1:ventillátor + toolbox,ha van repair skill a legénységen, ha nincs akkor stabilizator (esetleg spall liner artyk ellen)
A derpinátor. 😊
Attiska: sejtettem én, hogy taccsra teszik szegény jószágot, pedig nemrég még talán a legjobb T9 heavy volt, a gyengus átütésével együtt is.
Bevallom, hogy rányomtam a kv2 vételére, de elég fostalicskának érzem. A toronyforgás sebességét, meg meglehetõsen viccesnek😊
De szerintem hamarosan meglesz a kv1s-re is a tp és aztán go.
Arty-Marty nem jött be, mentem pár meccset valami alsótagozatossal, de nem az én világom. 😊 Meg ugye a népszerûsége miatt sem akarom, hogy engem köpködjön mindenki. Elég, ha magamért utálnak.<#mf1>#mf1>
Érvek, ellenérvek?
Elõre is hála és köszönet.
Egy olyan ember, aki T34-gyel 77 csata alatt 4 tankot képes kilõni, simán tartani tudja vele a 2 egész körüli kill átlagot. Tier5 csatában 4 killt csinált, meg 300-akat sebzett az 5-ös heavykbe. Kb vért kellett izzadni, hogy lehozzuk a meccset.
Stoppos:
Lehet már 6-7 skillje is az arty legénységének, és ehhez még hozzá jön a gold ammo. Mehet kb max tier5-ig, ahol azért még a játékosok többsége elég képzetlen, õ meg nyugodt szívvel mészárolja õket a foskazal artyjával.
Ha megtalálom a másikat akkor felrakom azt is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ráadásul egész csata alatt gold ammózott, aztán erre élvezkedik!
Lend lease east
From 3rd November 06:30 CET (5:30 GMT) until 6th November 06:00 CET (5:00 GMT) players can enjoy the following bonuses:
30% discount on Premium Consumables.
50% discount on the following Premium Tanks:
Soviet Tier V Heavy Churchill
Soviet Tier V Medium Matilda
50% increased credit earnings for the following tanks:
Soviet Tier V Medium T-34
Soviet Tier IV Medium T-28
Heavy Tier V Heavy KV-1
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius