World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez bevált, köszönöm!

Én is ezen gondolkozok, akkor szar a fordítás. Ott valami olyasmit ír hogy tier 6os tank kifejlesztésétõl. Én ebbõl arra gondoltam hogy akkor kapcsolhatom ki ha ki van már fejlesztve legalább 1 t6os tank, de ezek szerint T6 alattiakat berakhatja assaultra.

WoT: Nishizumi77

Tier 6 alatt betehet, nem?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amúgy mi a francért is tesz be engem assault játékmódba mikor ki van kapcsolva ez nekem?

Na aki szeretne egy jót röhögni az nézze meg ezt 😄

A kör végére én és egy su-26 maradt és egyikõnknek se volt lõszere, sajnos dög lassú voltam és nem tudtam elég lendületet venni hogy hatásosan nekimenjek, ráadásul a végén a kis mocsok elkezdett menekülni 😄

Üdv!

Olyan módot keresek a játékhoz amivel én tudom rendezni a tankjaim sorrendjét a garázsban. Kerestem már pár helyen, de eredménytelenül. Remélem van valami hasonló.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Én az ágyút már T29-en is gyengének érzem, hogy lehet olyan rohadt jó akkor a T32?
köszi... csak mert ez volt CW-n.... szarrá lõttek minket Is-7eseket az enemy arty meg TD tûz mert egy bat bespotolt minket.... és utánna még én vagyok a hülye mert azt mondtam hogy ez a taktikta elcseszett szar XD
popey8
Köszi.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A stat.exe-t hsználd.

Szerintem nem jó, mert a faluból keresztbe lövik õket. Annak a mapnak az egyik kulcsa a falu, azt kell megnyomni IS7-ekkel, aztán az általad is jelölt úton valami masszív tankokat kell küldeni, mert azok állják az arty tüzet szembõl, és a kereszttüzet is. (masu, e100).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Most, h az xvm-et különválasztották melyikkel kell indítani, h normálisan mûködjön? Az xvm proxy exe-vel (régi) vagy a stat exe-vel (új)?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

T32 után M103 nagyon szar.T32 imádnivaló kis dög.

egy kérdés a CW szakikhoz!
mennyire jó ötlet a piros ábrával jelölt úton Is-7eseket (4-5db-ot) az alábbi mapon CW szituációban elõreküldeni????
Megint lemaradtam...Mikor variálták át a tech tree kinézetét? <#guluszem1>

Milyen jó lesz, a t5 tankon is ezekkel a szutykokkal lövöldözni, amikor t4 ellen is inkább vicc kategória. Ráadásul a crusader jobb lövege is bõven alulmúlja a többi nemzet ágyúját, ha jól láttam.
Örülnék, ha valaki írna pár szót, milyenek a high tier brit medek, mert nem vagyok benne biztos, hogy megéri a fáradságot.
Dettó, van hogy 30-at sebez van hogy 190-et. <#nemtudom>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Még 14K Xp...

patchaou
A T32 ma büntet, sajnálnám eladni. Lehet hogy inkább nem hajtom majd a su101-et hanem összefarmolom a kreditet M103-ra, hogy megtarthassam.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nyugi, én se tudtam vele sokat csinálni, át is ugrottam freebõl.

Akkor lehet én vagyok a nyomorult hozzá, bár mindig is szerettem a gyors tankokat. Vagy lehet, csak a csapatok miatt nem tudok vele semmit se tenni.
Vagy lövöd vele a nullást és utána pislogsz 15 secig, míg újratölt.

Mire kaptam tudja valaki?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

miért használhatatlan 😛
én alig várom a Sturer emil-t.... lehet hogy papír lesz, de ha azzal vkit megb**ok akkor az meglesz b**va!!!!!
pointer4
Ráadásul ez egy tankos játék, nem TD-s 😄 Pont annyira kell még TD, mint arty ebbe a játékba 😄
Nekem úgy tûnik a játékosok legnagyobb részének tökéletesen megfelelnek. Szerintem is jobbak mint egy használhatatlan TD ág.

alpha sebzés az egy lövéssel leadott sebzés nagysága, talán ez a jó kifejezés..... tehét IS 122mm-ese jó alpha sebzés,de mondjuk m4 sherman 76mm-ese kicsi a 110es sebzésével

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Az pont az. 😊

nekem nagyon tetszik tier4 a13 majdnem hogy dupla kill/csata van vele 😄
Mi az az alpha sebzés és ha van ilyen, akkor még milyen másféle van (eddig az ágyúk leírásnál lévõ értékben gondolkodtam)?
Köszi. Ezek szerint vak is vagyok, nemcsak hülye.

még tegnap

http://worldoftanks.eu/news/4447-free-bonus-code-everybody/
De, tegnap.
A bonus kódot még nem rakták ki ugye?

ÉS megint. Hihetetlen, miért én kapom ezeket a nyomorult csapatokat? Amióta premium fiókom van jó ha 10bõl 1 meccset nyerek. Általában 5sec alatt eldõl a meccs és 1-2 perc múlva már 10 tankunk lángol. Az ellenfélnél meg sebzett tank sincs, és most nem túlzok. Igazán kíváncsi lennék a csapatsorsoló algoritmusra.
Hehe, üdv a klubban! 😊 Én is azt nyösztetem.

Szuper, ezzel a szar A13-mal szenvedek, és rendre egyedül kell egy oldalt védenem t5-t6 tankok ellen. Minden meccsem során egy rakás nyomorult férget kapok. ÉS az a nevetséges, hogy hamarabb lehal a 14 leming, mint én 6 tank ellen. Nem jutok ötrõl a hatra, killem szinte semmi, jó ha három körönként kilövök egy tankot, mert annyira szar az összes lövege, hogy hiába lepek meg bármilyen tankot, 50 sebzésekkel egy t3 ellen is szarban vagyok.
Neked lehet, hogy jók. 😄

Sziasztok!
Sajnos most kevés az idõm, so csak egy kérdésem lenne (bemutatkozást majd holnap írok 😊)
Ki van fejlesztve az E75, kredit is lenne rá. Viszont a ferdivel egyre javul a statom és vágyok a JT-re. Ez viszont még nincs kifejlesztve, rá kéne áldoznom 90k free-t. Megéri az az 1M kredit leárazás a 90k free elköltését?
Az elején volt egy nagy luk, aztán begyorsultak az események. Én akkor azt hittem, hogy átrakták a gyakorlottabb fejlesztõket a repülõsre, de valószínûleg a fizikát kezdték el akkor és egy halom kezdõt vettek fel a contentre. Persze csak találgatok.

pointer4
Csak szeretnéd cicafiú, csak szeretnéd 😄
Meséltem már milyen fasza a t92 arany lõszerrel ? 😄 13m splash, nyammi 😄
Igazából a content update-ek miatt egy szavunk se lehet, mostanság már szinte havonta jönnek az új ágak. Szerintem mindenki megtalálhatja ezekben a neki tetszõ dolgot.

Egyedül a német med ág érdekel. Azon tanulta meg úgy-ahogy játszani és szép emlékeim vannak róluk. 😊

Ehh, én nem is izgatom magam jön majd minden amikor jön, elfoglalom én magam addig a prém nélkül grindelgetéssel😊
Dánkesõn. 😊

Én már csak a fejemet kapkodom, de fogalmam sincs mikor mi fog jönni. Második német med ág, második td ág, japán ág, összeurópai ág.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, amikrõl szó volt.

Az elõbb említett könyv: A II. világháború német páncélosai

Szegény. 😊