World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
Olyan módot keresek a játékhoz amivel én tudom rendezni a tankjaim sorrendjét a garázsban. Kerestem már pár helyen, de eredménytelenül. Remélem van valami hasonló.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
mennyire jó ötlet a piros ábrával jelölt úton Is-7eseket (4-5db-ot) az alábbi mapon CW szituációban elõreküldeni????

Örülnék, ha valaki írna pár szót, milyenek a high tier brit medek, mert nem vagyok benne biztos, hogy megéri a fáradságot.
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mire kaptam tudja valaki?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
én alig várom a Sturer emil-t.... lehet hogy papír lesz, de ha azzal vkit megb**ok akkor az meglesz b**va!!!!!
Sajnos most kevés az idõm, so csak egy kérdésem lenne (bemutatkozást majd holnap írok 😊)
Ki van fejlesztve az E75, kredit is lenne rá. Viszont a ferdivel egyre javul a statom és vágyok a JT-re. Ez viszont még nincs kifejlesztve, rá kéne áldoznom 90k free-t. Megéri az az 1M kredit leárazás a 90k free elköltését?
Meséltem már milyen fasza a t92 arany lõszerrel ? 😄 13m splash, nyammi 😄
Hirtelen ennyi jutott eszembe, amikrõl szó volt.