World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Na a Cromwell onnantól kezdve a csata végéig kurvaanyázott, hogy én direkt megvártam hogy kinyírja a fritz, hogy én vihessem a killt. Hamar eljutottunk odáig, hogy közölte, hogy töröljem a játékot mert fogalmam sincs a csapatmunka fogalmáról (vut?). Onnantól inkább ráhagytam <#nevetes1>#nevetes1>
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Free xp-t meg nem vagyok hajlandó artyba ölni.
Sajnos a counterezés sem szokott vele bejönni a kis splass, meg dam miatt.
Na mindegy. Talán nyárra meglesz a BC arty. <#guluszem1>#guluszem1>
Nem mintha utánna sokat játszanék majd vele, de meglesz.<#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Annyit sírt hogy a csata végén kapott is egyet a hátába, hogy legyen valódi oka is feljelentgetni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csak ajánéani tudom mindenkinek!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Csinálom a francia artykat. Gyûlölök artyzni, és nem is megy. Csak azért csinálom, hogy meglegyen a teljes francia ág.
Lorraine 151-nél járok, de nem mint írtam nem megy.
Késõbb néhány tippel, esetleg replayyel tudnál segíteni, hogy könnyebben összejöjjön a BC artyra az xp?
El voltam foglalva reportolással.
Azalatt az idõ alatt meg kicsapott az ellen arty.
Az már nem is nagyon izgatott.
Már az, hogy artyval játszanak, tönkreteszik az ellenfél játékát, de hogy még a saját csapatuk játékát is.
Habár, ha minden meccs kötelezõen így kezdõdne mindkét csapatnak 1-2 hétig... Szerintem megbocsájtanám.
WÁÁ
T10es csata, eleinte azt hittem 1 SZUPER platoonnal áldottak meg bennünket. (1375 + 2 Jadgpanther1)
De nem volt szerencsém.
Volt 1 másik 3as platoonunk is. 3 db 7es arty.
Kb fél perc múlva látom, mind a 3 1x-re halt meg. Mondom az aztán counterezés volt. Megnézem az eredményeket, látom, hogy a 3 artynk mellet -1 van. Ezek a barmok kilõtték 1mást direktbe.
Csak 2-t tudtam repoltolni, mert kifogytam.
Dafaq? És mindegyik 100 fõs.
Csak nem egy újdonsült goonswarm? <#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. november 4. 20:12:34
Vehicle: M103
Experience received: 11 040 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 78 013
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate
Letölthetõ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ilyesmi lenne. Csak más színösszeállítás. Még azt is tudom, hogy vki vágott ide e egy képet, asszsem anno sand riveren készült, hogy az E-75 tornya tetejének az élét hogy felszakította egy lövedék. Azon az E-75-ön volt ilyen festés, ha jól tudom. Nem tudom hogy lehetne itt fórumon rákeresni. Ráadásul azt sem tudom pontosan mikor volt.
Mindjárt mutatok példát.
wot név: _bitang
Gondolom legtöbben láttátok már ,hogy raktak ki .eu-ra bonus kódod.Azért kiírom, mert lehet van aki még nem tud róla.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Látom visszarakták a régi tech ágat, örülök neki ,mert sokkal átláthatobb így.
Mi ez az új "szerezd meg a csatában" dolog?Ki van fejlesztve a Patton, de még nincs elég kreditem.Ráviszem a kurzort és az adatainál legalul ezt írja:"Szerezd meg csatában vagy vásárold meg aranyért"
Errõl mondanátok valamit?Rendesen lemaradtam a dolgokról.