World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amx 12T-rõl mentem át.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én ma KV1S-el Erlenbergen összefutottam egy ellenséges Tiger P-vel a folyó mellet. Két ház között jött ki, közvetlenül elõttem. Meglõttem a tornyát, sikerült eltrafálnom a kupolát a tetején, meg is sebezte. Megindult volna felém, de begurult mögé egy Cromwellünk, és elkezdte szadizni hátulról. Megfordította a tornyát (a frontja továbbra is felém volt), és elkezdett a brittel foglalkozni, úgyhogy mégegyszer megküldtem a tornya hátulját, de lepattant (megesik, na). Visszahúzódtam tölteni, mert ugye a D2-vel kb 20 másodpercenként ha lövök egyet. Eközben a Tiger kivégezte a Cromwellt, és elindult felém, de nagy nehezen betöltöttem, és ellõve a tornyát kivégeztem.
Na a Cromwell onnantól kezdve a csata végéig kurvaanyázott, hogy én direkt megvártam hogy kinyírja a fritz, hogy én vihessem a killt. Hamar eljutottunk odáig, hogy közölte, hogy töröljem a játékot mert fogalmam sincs a csapatmunka fogalmáról (vut?). Onnantól inkább ráhagytam <#nevetes1>
Nem semmi 155 50-ig free xp-bõl kihúztad? Az nem volt kevés...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

A 150et is duplákkal csináltam meg.
Free xp-t meg nem vagyok hajlandó artyba ölni.
Sajnos a counterezés sem szokott vele bejönni a kis splass, meg dam miatt.
Na mindegy. Talán nyárra meglesz a BC arty. <#guluszem1>
Nem mintha utánna sokat játszanék majd vele, de meglesz.<#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Engem napjában 4x 5x fenyegetnek reporttal. Én is seggbe szoktam lõni, hadd legyen oka is 😊

Eagle16
Ház ez nagyon kellett hogy minden szarért fel lehessen jelentgetni a másikat tényleg...nekikoccanok véletlenül a Jagdpanther-nek erre report report report...jézusom.

Annyit sírt hogy a csata végén kapott is egyet a hátába, hogy legyen valódi oka is feljelentgetni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gottfried
Gyõzelem csak az XP-t másfélszerezi? Hmmm....kicsit égõ hogy ezt 19K csata után kell megtudnom. 😄 Na mindegy,a winrate eddig sem érdekelt és eztán sem fog.De ez a T34 azért tudja a dolgát.😊 Pénteken vettem egy kis engedménnyel és így két nap után azt kell mondanom hogy nagyon finom kis vas.Még T10 csatákban is megállja a helyét.

Csak ajánéani tudom mindenkinek!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ha a 155 51-nél tartassz akkor Te tudsz nekem újat mondani...szerintem a francia artik elég gyengék,csak a sebességük jó de a sebzésük messze elmarad a többi nemzet tüzéreitõl ráadásul mivel viszonylag pontos a löveg így a splash szinte elenyészõ...összességében ha kell a BC akkor sok türelem(a végén már hányni fogsz tõle) vagy free xp(természetesen aranyért mert annyit összeszedni egy örökkévalóság),de szerintem nem éri meg.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Vereség nincs hatással a creditre, az kb ugyanannyi ha nyersz, ha vesztesz. Ezért nem is szoktam T34-ben nagyon foglalkozni a victoryval, csak azzal hogy leosszam a sebzést.

Gottfried
azért vereséggel ennyit keresni......ez már majdnem pofátlanság! 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

flashpointer
legjobb ágyú+arany lõszer+napi duplázás .)

Emancipate yourself from mental slavement!

Tömör, mégis helytálló összegzés <#nevetes1>
Viszont, lehet, hogy a segítséged kérném a késõbbiekben.
Csinálom a francia artykat. Gyûlölök artyzni, és nem is megy. Csak azért csinálom, hogy meglegyen a teljes francia ág.
Lorraine 151-nél járok, de nem mint írtam nem megy.
Késõbb néhány tippel, esetleg replayyel tudnál segíteni, hogy könnyebben összejöjjön a BC artyra az xp?

Eagle16
Ez a VK3002 egy életképtelen szar...

Ezután nem is foglalkoztam a játékkal.
El voltam foglalva reportolással.
Azalatt az idõ alatt meg kicsapott az ellen arty.
Az már nem is nagyon izgatott.

Ha van eszük az artystáknak elõször úgyis az ellenfél artyjait keresik mert még a scotnál is veszélyesebbek rájuk nézve...Ha artyzok elsõ dolgom az ellen artyk basztatása<#eplus2>...ha nem találom el az sem baj,elég ha mellélövök máris óvatosabban fog durrogtatni vagy õ is elkezd engem keresni így a többiek tehetik a dolgukat nyugodtan...900 alatti effijû artiknál általába elég ha a klasszikus helyekre lövök még countert se kell nézni 5-bõl 4-szer ott vannak<#taps>

...és amint látom jól kitoltak veletek mert a 2 T92-es az 8-as arty plussz a hetes gaywagon és a hummel maradt...A másik oldalon meg félsz nélkül apríthatott titeket a két 8-as és egy 7-es trió...Ez szemétség volt részükrõl!<#banplz>

De most akkor is.
Már az, hogy artyval játszanak, tönkreteszik az ellenfél játékát, de hogy még a saját csapatuk játékát is.
Habár, ha minden meccs kötelezõen így kezdõdne mindkét csapatnak 1-2 hétig... Szerintem megbocsájtanám.

Akkor csak simán elhülyülték mert ez egy jó artys pálya.Szórakoztak a gyerekek!<#boxer>

Erlenberg, vagy hogyis híjják.
WÁÁ

Melyik térképen volt az eset?

Na ki utálja az artikat?
T10es csata, eleinte azt hittem 1 SZUPER platoonnal áldottak meg bennünket. (1375 + 2 Jadgpanther1)
De nem volt szerencsém.
Volt 1 másik 3as platoonunk is. 3 db 7es arty.
Kb fél perc múlva látom, mind a 3 1x-re halt meg. Mondom az aztán counterezés volt. Megnézem az eredményeket, látom, hogy a 3 artynk mellet -1 van. Ezek a barmok kilõtték 1mást direktbe.
Csak 2-t tudtam repoltolni, mert kifogytam.

Sippie
ugye milyen jó hogy nincs multi account szûrés

Dafaq? És mindegyik 100 fõs.
Csak nem egy újdonsült goonswarm? <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

<#mf1>

Én most tálaltam meg xD <#falbav>

Nem új csak meg lett hosszabbítva az idõtartam amíg felhasználható. nov 9. helyett nov 12. a határidõ.

Új? <#idiota>
uj bonusz kód : GGWP

Na elértük, hogy 150.000 játékos legyen fent egyidejûleg az EU szerveren.

Eagle16
6,5k sebzéses csatát képesek elveszteni...de utána meg csináltam egy 6,1k-at, velem nem tolnak ki! 😄

Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. november 4. 20:12:34
Vehicle: M103
Experience received: 11 040 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 78 013
Battle Achievements: Steel Wall, Confederate

Én E-75 re ezt használom . Szép tiszta vonalak , eredeti megjelenés , és részletkidolgozott .
Letölthetõ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Végre a noobok a túloldalon vannak <#duhos2><#mf1>

ilyesmi

ilyesmi lenne. Csak más színösszeállítás. Még azt is tudom, hogy vki vágott ide e egy képet, asszsem anno sand riveren készült, hogy az E-75 tornya tetejének az élét hogy felszakította egy lövedék. Azon az E-75-ön volt ilyen festés, ha jól tudom. Nem tudom hogy lehetne itt fórumon rákeresni. Ráadásul azt sem tudom pontosan mikor volt.
Nem, nem az, de azért köszi. Barna alapon szürke tehén foltok. Vagy fordítva, szürke alapon barna? Már nem is tudom, de vmi ilyesmi. És úgy rémlik, hogy a torony oldalán egy szám is volt.
Mindjárt mutatok példát.
Még a ridli scott medél is meglett volna ha nem lopják be 2 killem. 9 és egy 110 hp-st :S
Jók ezek az angolok 😊

Sziasztok. Vmikor tavasszal vki linkelt egy barna festésû E-75-öt. Ne mtudjátok melyik volt az? Sehol sem találom
Hmm, azért reménykedtem ,hogy bevezettek vmi extra tank szerzési lehetõséget.

Gondolom legtöbben láttátok már ,hogy raktak ki .eu-ra bonus kódod.Azért kiírom, mert lehet van aki még nem tud róla.

Sunsetjoy
Pontosan ezt jelenti, csak gondolom az angol eredeti szöveget ilyetén fordították le.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Gondolom a szerezd meg csatában az egyenlõ azzal, hogy gyûjtsed össze rá a pénzt. A vedd meg aranyért meg az arany credtire való konvertálása lehet. Aztán ez csak az én agyszüleményem.

Köszi szépen.Szerintem maradok a med ágnál, Cromwell nagyon érdekel.

Látom visszarakták a régi tech ágat, örülök neki ,mert sokkal átláthatobb így.

Mi ez az új "szerezd meg a csatában" dolog?Ki van fejlesztve a Patton, de még nincs elég kreditem.Ráviszem a kurzort és az adatainál legalul ezt írja:"Szerezd meg csatában vagy vásárold meg aranyért"
Errõl mondanátok valamit?Rendesen lemaradtam a dolgokról.

Ha rendes honlap lenne nem faszbúk még érdekelne is.

Matilda szerintem nagyon fun.Én Matilda ágon mentem,nemvolt vészes,matilda arty ágyúval szórakozásnak nagyon jó.Churchillel én nagyon rossz MM-et kapok folyton.

Nem a like gyûjtés a cél. Hanem ha valakit érdekelnek ezek a témák könnyen hozzáférjenek. Nem találtam hírdetéséhez kapcsolódó fórumot ezért toltam be ide! Még1x bocs
Nem ide való és nem is érdekel,nem így kéne ehhez a szarhoz like-ot gyûjtögetned.

Remek.. Köszi az összefoglalót!
Sziasztok! Tudom nem ide való de megosztanám veletek hogy facebookon indult a Game Cube (Hungary) játékokkal, hírekkel, hardverrel, konzolokkal foglalkozó oldal. TOP gamer oldalak összesítése. Ha sokat lógsz fácén és érdekelnek a játék világ friss hírei, nem kell bejárnod több gamer oldalt mert 1 helyen értesülhetsz! Tehát Facebookon megtaláljátok Game Cube (Hungary) néven. Annyit megér hogy 1x ránézzetek! Like ha feliratkoznál. Köszi
Kicsit elkedvetlenítettél. 😊