World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekiálltam a heavy ágnak. Churchill VII-nél tartok, eddig nem volt vészes de ez a Churchill VII elég ócska. A lövegek tier 5-ig jók.

Tier 1-2-n annyira gyorsan túljut az ember, hogy lényegtelenek. Tier 3-nál az A-10 ágat választottam mivel ennek 30 mm-es frontpáncélzata van. A többi tier 3-asnak csak 13-14 mm, azt nagy eséllyel átütik át a 37-40 mm-es HE lövedékek.

A Valentine már kicsit hosszabb ideig tart. Elég borzasztó a 24 km/h-s sebessége, de a sebességéhez képest legalább elfogadhatóan fordul. Ezt leszámítva nem olyan rossz.

A Churchill I még nem rossz. Tier 5-ben jó a 75 mm Vickers HV. Páncélzatban semmi extra és ez is lassú. De ezzel el lehet szórakozni.

A Churchill VII már kezd szívás lenni. Már eleve a top löveg OQF 77 mm Mk2 is minimálisan jobb (+3 mm átütés és +5 sebzés) mint a 75 mm Vickers HV. Aztán lassabb mint a Churchill I. Az egyetlen elõnye a 152 mm-es front és toronyfront. De ezeken is vannak gyenge pontok, úgyhogy közelrõl sokat ez se ér. Meg eleve szinte 90°-os lemezek. Nem ritka, hogy bekerül tier 8-asok közé. Ott kénytelen vagyok APDS lõszert használni a szemben álló heavyk ellen (ugye 20 km/h-s sebességgel nem valószínû hogy az oldalukba kerülök), ha akarok valami xp-t szerezni. De anyagilag nagyon nem éri meg mert egy darab 2800 creditbe kerül és sebez 140-et. Úgyhogy csak 10 darabot lövök el még épp lehet profitot szerezni. Persze premium accounttal.

Holnap meglesz a Black Prince. Na ez valami okádék lesz. Kb annyi lesz különbség a tier 6-oshoz képest, hogy elérhetõ a OQF 17 pdr MkVII löveg. Sebesség ugyanaz, páncél szinte ugyanaz mint a tier 6-osnak.
De ahogy nézegettem a Caernarvont az se igen lesz megváltás. Új motorok vannak hozzá jó drágán. A toronyhoz, löveghez kell a fejlesztett futómû vagy fél millióért erõsített felfüggesztést kell venni (ha van hozzá). Szóval vagy elköltök rá ~70k free xp-t vagy szenvedek a 150-et sebzõ 17 fontossal.

A medium ág használhatóbbnak tûnik. Azért álltam neki elõször a heavyknek, hogy ne kelljen stock medium tankokkal sokat szenvedni. Alapként azoknál se tûzerõ, se páncélzat nincs, de sokszor még a mozgékonyság se elég. A heavy ág után legalább a lövegek, rádiók meglesznek, egykét gépnél a motor is.
Javasolni nem javasolok, hiszen ami nekem nem megy, az lehet, hogy Neked fekszik, és fordítva. Én azt kezdtem el, igaz, eddig kevés sikerrel. 😊

10-esben biztos sokan goldoznak majd, de lejjebb szerintem nem lesz ez annyira jellemzõ.

Mindenesetre sok szerencsét az eladáshoz.

Akkor te a hvy ágot javasolnád?

Jajj, nem látszik, hogy ez a JgTig.8.8cm...utoljára vettem goldot, de talán meg is érte.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

I.C.ram
Mindegy, hátha valakinek ér ennyit. Azért nagyon olcsón se akarom adni. Van benne kb 18k forintom, meg sok idõm. Viszont végleg abba akarom hagyni (2. accountom, illetve harmadik bétával), nekem ez a gold ammos szarság, már kicsit sok az 1100-akat sebzõ E100-akkal...
Imádom ezt a kis szörnyet 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Azért is írtam, hogy a type az egyetlen, ami ér is valamit. 😊

Egy vicces szitut tudok elképzelni. Ha marha jó játékos vagy és állandóan lõnek emiatt, vehetsz egy növény accot és nyugiban lehet lövöldözni. Szerencsére ez a veszély engem nem fenyeget. 😊

Nekem eddig nagy csalódás. De vannak vélemények, hogy a csörcsiig kell kibírni, onnan élvezhetõ.

A legénység összes tagja megmurdált benne, de a tankot nem lõtték szét. Ritka, de elõfordul.
#181364...

The Matrix has you...

I.C.ram
Type-ot nem nagyon kapni, és alapból 8-9k forint. Messze a legjobb prém tank.
Sziasztok

Mi a véleményetek az új Britt tankokról?Melyik ágat érdemes kipróbálni?Nekem egyik sem tûnik túl acélosnak a régiekhez képest.

ui.:találkoztatok már olyan buggal ,hogy egy kilõtt ellenfelet "élõnek" mutat?A tank sem volt kilõve, a jelzés is felette élõnek mutatta, beleersztettem vagy 10 mindegyiket pattanónak érzékelte, ezután tûnt fel ,hogy már kilõttnek mutatja a jobb oldali sávban.

Én olyat néztem amiért 490 dolcsit kérnek. Aztán csak olyan dolgok vannak rajta hogy itthon kapnál érte max 30-40 ezret, de azt is csak akkor ha nagyon nem zsugori a tisztelt vásárló.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem értitek, vannak országok ahol pénzt is kapnak a munkájukért az emberek, és kibaszott lusták... ahelyett hogy másfél évig grindelne megveszi fullosan az accot... ennyi

*tankoknak..elfogyott a tinta...

The Matrix has you...

jaja😊 néztem ami nekem van ott simán 1000 dodó felett van😊

Szerintem mindenki leszarja mennyi idõt toltál bele, csak az számít hogy mi van rajta, fõleg a prém cuccok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem számoltam utánna, de ezek a mostani vásárlási áraik a tanoknak? mert akkor alapból osztani kell kettõvel, ugyanaz, mint a normális megvehetõ termékeknél (mosógép, autó), amint kiléptél a küszöbön vele már csak fele annyit ér...többnyire 😊

The Matrix has you...

Vicc hogy milyen árakat kérnek (meg gondolom kapnak) egy egy accountért.

A belefeccölt idõt vásárlod ki, nem a prém tankokat, az csak a bónusz...

The Matrix has you...

Én külföldi oldalakon próbálkoznék, ott minden vacakért többet adnak, a wot accountokért is 3x annyi pénzt szoktak kifizetni a nyugat eu országokból származóak.

Rosszul gondolod, MMO gamékban is nagyon megy a powerleveling pl DioIII-ban kb annyi most egy 60-as kari mint a game ára😄 max 20 óra 60-ig!
Akkor itt mennyi idõ mondjuk ez?
Kifejleszteve:Batchat.25t,E-50M,E-100,Maus,T-110E5,IS-4,IS-7,T62A
Garázsban:VK28001,E-50M,E-100,JPII,Cromwell,Churchill VII,M26 Pershing,M103,T110E5,BT-2,Tetrach,T62A,IS-8,IS-4,IS-7SU100M1,Object 704
Nincs a garázsban:Maus,Batchat.25t,T30,ARL44,T-50/2
Prem tank:Valentine,Churchill,PzV-IV,Type 59,T34,Löwe
Rengeteg váltható free😊 +gold+prem és kap egy 170x effes accot😊 amit átnevezhet ha akar😊 kurva sok lusta ember van ám😊

Fogalmam sincs, ki vesz ilyet. Max, aki új, hallott a játékról, de arról meg nem tudom elképzelni, hogy annyira akarja a type-ot, hogy mindenképpen az kell neki. Mert egy accounton max a type ér valamennyit, az összes többit meg tudod venni a boltban. Egy account szerintem köbö a rajta lévõ prémek felét éri. De ez az én magánvéleményem. 😊

Én nem venném meg... 😊
... de ennyit érne IC vásárlójának is, ha eladó volna... 😊 de nem lesz sosem, valószínû egyszer majd úgy végzi, mint oly sok minden már: elfelejtem a kidobott pénzt és tenger idõt, és egyszerûen hagyom a fenébe.

ennyit max neked er 😄
Ebbe nem akartam belemenni, mert jöhet a válasz, hogy kb. 8 a type, 2-2 a két kilences...

Ez alapján 3 prémtank 22
6 db 10-es tank, 3 darabja 18
2 db 8-as, legyen ezer darabja 2
1db 7-es arty csak megér egy ezrest 1
1 5-ös és egy 2-es ajcsi 😊

Minden nagy tankban 2-3 skilles manusok, akkor legyen 45

Ennyit ér az accom. Minden másra ott a Mastercard... 😊))

Bugi Misi
sarokban kempelt és meg afk is volt....

Dongacz

szép 290 eff ratinget tud felmutatni 2182 csata után

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Szerintem ezt ennyiért nem fogják megvenni.

... bazz, akkor én egy vagyonnal játszom... 😊)))

I.C.ram
Még mindig eladó az accom:

Type59 100-as legénységgel + skillek folyamatban
Patton (szinte stock, csak a pershing cuccok meg a lánctalp van meg) + kiegészítõk, stb
T30 szintén

és kb 4,5 millió kredit

Ár: 12k
köszi szépen ki is pattantam sunyiba.
Felmész a WoT honlapra, jobb felsõ sarokban profilodnál lenyitod, My Clanra katt, majd jobb oldali listában "Leave Clan".
Sziasztok. Nem tudja véletlen valaki hogyan lehet elhagyni a klánt amiben éppen vagy?
Ilyen lett a végeredmény <#wow1><#mf1>
Ez nagyon nagyon durva lett . Nem kell válaszolnod , rájöttem . Ha valakit érdekel , leírom részletesen majd hogy kell . Ezer köszönet érte . Csinálok róla pár képet , milyen lett , és feltolom . Pár perc . <#mf1><#taps>
Igen a letöltött fileban , normal mod , lod0 mappában van 3db file
* Chassis.model
* Chassis.primitives
* Chassis.visual
Szóval mit kell tennem ezzel a 3 fileval ?
THX mégegyszer 😊
szinte csupa tier5

Sunsetjoy
Nem, gyakori mindenkinél. Lásd a T-43-as beírásomat 2 napja, ugyanez volt, a tank topxp-jét hoztam vele.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

jó volt a csapatkiosztás

csak nekem sikerül MINDIG szépre az utolsó csata 1-1 tank eladása elõtt?! ..

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. november 4. 15:51:13
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 10 425 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 78 783
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

..hülyének van szerencséje, hát még nekem tipikus esete 😊
ojha, nem kukoricázol xD

..upsz..

ictory!
Battle: Erlenberg 2012. november 4. 15:42:12
Vehicle: Churchill
Experience received: 13 020 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 48 054
Battle Achievements: Top Gun, Sniper
sikerül felrakni a lánctalpmintát?

Van a telepített program mappájában egy statreset.exe (vagy valami hasanló) azt futtasd. Ezután úgy indul, hogy nincs megadva a a dossier fileod. Add meg a legfrissebbet ,ajd próbáld indítani megint. Ha jó akkor ennyi volt, ha ezután is fagy akkor a c:meghajtón is van mappa amiben tárol adatokat a korábbi adatokról. Errõl csinálja biztonsági mentést majd töröld ki a fileokat. Nekem legutóbb csak ez segített.