World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tier 1-2-n annyira gyorsan túljut az ember, hogy lényegtelenek. Tier 3-nál az A-10 ágat választottam mivel ennek 30 mm-es frontpáncélzata van. A többi tier 3-asnak csak 13-14 mm, azt nagy eséllyel átütik át a 37-40 mm-es HE lövedékek.
A Valentine már kicsit hosszabb ideig tart. Elég borzasztó a 24 km/h-s sebessége, de a sebességéhez képest legalább elfogadhatóan fordul. Ezt leszámítva nem olyan rossz.
A Churchill I még nem rossz. Tier 5-ben jó a 75 mm Vickers HV. Páncélzatban semmi extra és ez is lassú. De ezzel el lehet szórakozni.
A Churchill VII már kezd szívás lenni. Már eleve a top löveg OQF 77 mm Mk2 is minimálisan jobb (+3 mm átütés és +5 sebzés) mint a 75 mm Vickers HV. Aztán lassabb mint a Churchill I. Az egyetlen elõnye a 152 mm-es front és toronyfront. De ezeken is vannak gyenge pontok, úgyhogy közelrõl sokat ez se ér. Meg eleve szinte 90°-os lemezek. Nem ritka, hogy bekerül tier 8-asok közé. Ott kénytelen vagyok APDS lõszert használni a szemben álló heavyk ellen (ugye 20 km/h-s sebességgel nem valószínû hogy az oldalukba kerülök), ha akarok valami xp-t szerezni. De anyagilag nagyon nem éri meg mert egy darab 2800 creditbe kerül és sebez 140-et. Úgyhogy csak 10 darabot lövök el még épp lehet profitot szerezni. Persze premium accounttal.
Holnap meglesz a Black Prince. Na ez valami okádék lesz. Kb annyi lesz különbség a tier 6-oshoz képest, hogy elérhetõ a OQF 17 pdr MkVII löveg. Sebesség ugyanaz, páncél szinte ugyanaz mint a tier 6-osnak.
De ahogy nézegettem a Caernarvont az se igen lesz megváltás. Új motorok vannak hozzá jó drágán. A toronyhoz, löveghez kell a fejlesztett futómû vagy fél millióért erõsített felfüggesztést kell venni (ha van hozzá). Szóval vagy elköltök rá ~70k free xp-t vagy szenvedek a 150-et sebzõ 17 fontossal.
A medium ág használhatóbbnak tûnik. Azért álltam neki elõször a heavyknek, hogy ne kelljen stock medium tankokkal sokat szenvedni. Alapként azoknál se tûzerõ, se páncélzat nincs, de sokszor még a mozgékonyság se elég. A heavy ág után legalább a lövegek, rádiók meglesznek, egykét gépnél a motor is.

Mindenesetre sok szerencsét az eladáshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
The Matrix has you...
Mi a véleményetek az új Britt tankokról?Melyik ágat érdemes kipróbálni?Nekem egyik sem tûnik túl acélosnak a régiekhez képest.
ui.:találkoztatok már olyan buggal ,hogy egy kilõtt ellenfelet "élõnek" mutat?A tank sem volt kilõve, a jelzés is felette élõnek mutatta, beleersztettem vagy 10 mindegyiket pattanónak érzékelte, ezután tûnt fel ,hogy már kilõttnek mutatja a jobb oldali sávban.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
The Matrix has you...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Akkor itt mennyi idõ mondjuk ez?
Kifejleszteve:Batchat.25t,E-50M,E-100,Maus,T-110E5,IS-4,IS-7,T62A
Garázsban:VK28001,E-50M,E-100,JPII,Cromwell,Churchill VII,M26 Pershing,M103,T110E5,BT-2,Tetrach,T62A,IS-8,IS-4,IS-7SU100M1,Object 704
Nincs a garázsban:Maus,Batchat.25t,T30,ARL44,T-50/2
Prem tank:Valentine,Churchill,PzV-IV,Type 59,T34,Löwe
Rengeteg váltható free😊 +gold+prem és kap egy 170x effes accot😊 amit átnevezhet ha akar😊 kurva sok lusta ember van ám😊
... de ennyit érne IC vásárlójának is, ha eladó volna... 😊 de nem lesz sosem, valószínû egyszer majd úgy végzi, mint oly sok minden már: elfelejtem a kidobott pénzt és tenger idõt, és egyszerûen hagyom a fenébe.
Ez alapján 3 prémtank 22
6 db 10-es tank, 3 darabja 18
2 db 8-as, legyen ezer darabja 2
1db 7-es arty csak megér egy ezrest 1
1 5-ös és egy 2-es ajcsi 😊
Minden nagy tankban 2-3 skilles manusok, akkor legyen 45
Ennyit ér az accom. Minden másra ott a Mastercard... 😊))
Dongacz
szép 290 eff ratinget tud felmutatni 2182 csata után
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Type59 100-as legénységgel + skillek folyamatban
Patton (szinte stock, csak a pershing cuccok meg a lánctalp van meg) + kiegészítõk, stb
T30 szintén
és kb 4,5 millió kredit
Ár: 12k

* Chassis.model
* Chassis.primitives
* Chassis.visual
Szóval mit kell tennem ezzel a 3 fileval ?
THX mégegyszer 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. november 4. 15:51:13
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 10 425 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 78 783
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
ictory!
Battle: Erlenberg 2012. november 4. 15:42:12
Vehicle: Churchill
Experience received: 13 020 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 48 054
Battle Achievements: Top Gun, Sniper