World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs rendben, de azon kívül, hogy nekünk beírod nem tudsz semmit tenni. Nem tudom milyen játékos vagy, de szerintem nálam jobb (nem nehéz), de ilyenek velem nem szoktak elõfordulni. A lövéseim 70-80 %-a simán átüt és sebez. 12k csata van a hátam mögött.
Az is rendben van hogy globál 54% winrate T54 51% ,E50 55% , T62A 35% 😄DDDD nem rak szopó ágra...

WG imádóknak.... ez teljesen rendben van nem? ja végül is a 260-pen az minek... kell oda a gold ammo hogy 350-el talán át lehessen ütni egy tankot 10 méterrõl... IS8/T110E5 vicc... és milyen érdekes 15:2-re kikaptunk😄DDDDDDDD ez real😊))))

Legszánalmasabb aki bizonygatja hogy márpedig nincs bele nyúlva a játékba.. igen csak minden második csatámban elfelejtek lõni.... aztán megint eszembe jut.... lol

És ezt így fogod végig szopni míg meg nem unod😊.. teljesen értelmetlen a TD jelen pillanatban a játékban, néha bemákol egy egy jobb kört az ember és kész különben egy fos...

Üdv!

Van valakinek su 101-e?
És melyik löveggel érdemesebb menni vele,mert még stock,és 34-bõl 12 win eddig..brutál szar, ált. tier x csata,semmi átütés,ha bujkálok nem sebzek,ha elõre megyek 2 lövéssel elintéznek...
mióta megvettem csak szopok vele.
gondoltam a hétvégén leötszörözöm párszor és megvan a jobb löveg...hát persze,nem sorolom inkább.
ma hatodjára nyertem vele úgy hogy 3500 lett az 5x xp...
érdemes küszködni vele?

Arról nem is beszélve hogy a 122-es elrettentõ ereje is igen csak nagyobb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát én azt az 1000 kreditet nem sajnálom, bõvel visszahozza az árát a nagy alfa miatt. Meg igazából a 100as se éppen egy pontos löveg, szóval akkor már inkább a nagy sebzés.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ebben soha nem fogok egyetérteni. A 122-esnél egy pattanó, vagy 0s átütés elég fájdalmas, addig a 100-asnál nincs idõd ezen idegeskedni, mert már lõheted is a következõt. APnál ugyebár elkerülhetetlen a jelenség...
A 122est pedig még lehet hogy sajnálod is kétes célpontra kilõnni, merthogy drága, a 100-ast pedig lõheted, ahogy csak kifér, már eltûnt célpontokra is😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A SU100-hoz a D25 az amit érdemes használni. Igaz hogy lassabb és pontatlanabb, de a saját tierjében olyan nagy az alfa sebzése, hogy a legtöbb tankot 1 lövésbõl megfelezi. Az átütése ugyan akkora mint a 100mm-es ágyúnak, szóval nem veszítesz vele pent se.
A HE lövedék az csak kevés tanknál hasznos, leginkább a nagy ûrméretû lövegek esetében érdemes használni, ezek a 150mm feletti lövegek, de azokban is csak akkor ha az AP lövedék átütése reménytelenül gyenge. Ilyen löveg például a a SU100 utáni SU152 alap ágyúja. Kicsi pen, szóval csak pattog az AP, de HE-vel már simán odaver 400-at bármilyen célpontba.
De érdemes megfontolnod az ilyen lövegek esetében a gold lõszer használatát is, mert azokkal ezek az ágyúk igazi mészárosok. Persze a hatékonyságuk igen csak nagy kredit összegeket emészt fel.

Én erre mennék T-50-2vel 😊
(remélem jól szúrta be 😄)
Köszi a segítséget😊
Legyen SU 100 D10S löveggel. 175mm es páncélon átlagos sebzése 230
Azaz ha AP-t használok,akkor kb ennyit sebez, átlag ennyivel megy le az ellen HP-ja.
De mi van ha HE-t használok?
Akkor a sebzés ugyanekkora lesz? Tapasztalatom szerint jóval kisebb.
Tehát mire és mikor jó a HE lövedék?(Azt olvastam valahol, hogy a távolsággal nem csökken a hatása, míg az AP-é igen)

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Bugi Misi
az ám meg olyanokat is Driftelek vele😄
annyira nem lett nagymérvû de 2 artyt meg 1 IS-8 eléggé megszopattam😄

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. november 5. 0:25:33
Jármû: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 6 575 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 050

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Nekem is van mind2 az IS3-on, biztos ami biztos.
Konkrétan én se tudom, hogy melyik mennyit számít, az lõszerrekesz még így is szokott néha sérülni, de nem veszélyes, csak javítani kell. Mióta megvannak, még nem robbantam be, korábban volt olyan, hogy Tiger II oneshotolt, ezt a problémát biztosan megoldja😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

2:11 alatt meg neked is véged,mint a zenének mi? 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Vegyél rá wet ammo rack-et is.

Bár nem tudom ér-e valamit, mert ma volt vele olyan csatám, amiben 2. lövésre elszállt az ammorack úgy, hogy van rajta wet ammo rack + safe stowage 100%-os... 😊

köszönöm!<#eljen>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Kozepes

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Azért függ tõle, mert a tûzgyorsaság az egyik tényezõ ami meghatározza a DPM-et. Azt éri meg kiválasztani amivel nagyobb sebzést tudsz kitolni x idõ alatt. De az lenne a jó ha egy konkrét tankot neveznél meg, akkor jobban tudnánk segíteni.

Solten
<#eljen>

Saor Alba

FAQ

Igen, nekem is ez lenne a logikus, de mégis ott van a másik kategória: a sebzés.
Alapértéken a sebzés lenne a logikus, hiszen az vesz le HP-t de az átütés az mégis olyan....férfiasabb😊

A löveg sebzés értéke AP lövedékkel van megadva?

A tûzgyorsaságtól miért függ?
MIndkettõt ugyanannyi idõ alatt tölti be.

Sziasztok! most szeretnék elõre modult venni t-44-hez mig féláras, és ugye a legjobb ágyú 100milis rajta. Töltésgyorsítót nagykaliberût vagy közepeskaliberût kell venni hozzá?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

- pen az isten, hiszen ha nem üt át nem sebez, dingért meg nem jár credit
- A HE lõszernél nem kell átütni és sebez valamit (de akkor elég keveset), APnál át kell ütni, különben nincs sebzés
- nagyon ritkán elõfordul hogy a legénység hal meg elõbb és nem a HP fogy el, de ez a 11K csatám alatt tán 1-2 alkalom hogy LÁTTAM ilyet. A tankok abba halnak meg hogy elfogy a HPjuk.

Én az átütést helyezem elõtérbe. Valamint van igen olyan, hogy a tankon még marad hp, de a legénység mind elhalálozik, velem is megtörtént 2x.

Szerintem tank függõ a dolog, meg erõsen függ a löveg tûzgyorsaságától is hogy mi éri meg jobban.

Hello,
Azt nem mondom, hogy kezdõ vagyok WoTban, ámde kerülgetek régóta egy kérdést, amivel szerinte sokan így vannak, ez pedig a lövegek tulajdonságai és hatásuk. Végigolvastam a szak oldalakat, de ezeket senki nem írja le és bárkit kérdeztem a chaten, nem tudták a választ...

Melyik a fontosabb a lövegnél: a sebzése vagy a páncél átütése?
Mert ugye ha nem üti át a páncélt, akkor nem sebez(vagy igen?), tehát fontosabb az átütés.
De akkor a sebzés mit mutat? Lehet olyan sebzés, aminél nincs átütés?
Nyilván a nagyobb átütésû lövegnél érdemesebb használni a repesz lövedéket, mert akkor nagyobbat pusztít--nem a tankban, hanem a legénységben..
Olyan van, hogy a tank szerkezete "ép" maradt, de mindenki meghalt benne egy átütõ repesz lövedéktõl?

Sziasztok!
A cyclone filter milyen +50%-t ad a motornak? Az életerõ nekem nem mond semmit.
Lóerõ vagy jobban bírja a találatot?
Bugi Misi
én a toronnyal kezdtem, láncot freeböl felraktam

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
nem tudom de ha T-50-2 megyek ezt szokta berakni😄
Link

BerserkGuts
Ha jól látom te vagy a leggenygébb láncszem hogy hogy még megtartotak<#pias>

Bocs Kick,de én Dugeszékre tippelnék 😄

Én is most vettem meg, én a motort fogom elõször, mert nem elég mozgékony stock motorral. Addig a 85-ös löveggel használom és teszek bele egy adag prémium lõszert is, ha esetleg tier X-be dobna.. 😊

Nem tud valaki egy hangpackot, amiben régebbi verziós hangok találhatók?
(Mondjuk,amik ebben a videóban: http://www.youtube.com/watch?v=XIsizL6MKDk)
Hiányzik a Chaffee + a T-50-2 jó kis löveghangja, meg a csilingelés, critical hit, stb.. 😊

Ugy kezdodott a csata, hogy Malinovkan a hegyen belembaszott az arty amivel lelancolt es mire felraktam nem maradt 200 hp-m sem. Es meg egyet sem lottem! Aztan....<#violent>

Victory! Map: Malinovka 04 November 2012 22:40:36
Vehicle: T-54
Exp: : 1,417 Credits: : 59,584
Achievements: : Confederate, Sniper

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ki nyert? 😄
bujcsik555
Aztakurvapicsába már, 17 meccs alatt még nem tudtam leduplázni a t34 85-t. rohadjanak meg.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Bugi Misi
T-44-k elõbb az LB-1 fejlesszem ki vagy a jobb motort?

Köszi , akkor nagy baj nem tud lenni <#beka2><#beka2><#beka2>. A folytogatást , és a lelököm ( ha birom ) , na azt szívesen alkalmazom . De rálõni , visszalõni nem nagyon szeretek . Nem pazarlom a drága lõszert , és a bünti vel járó creditet egy két tizenéves gyerekre . Illemtudóan elküldöm az édes K anyjába .
Általában semmi! Ahhoz hogy legyen bünti több feljelentés kell szerintem.A nagy számok törvénye alapján többet nem találkoztok ezért én nem is pazarlok energiát ilyen feljelentõsdire.Ha meg idióta és szórakozik veled akkor az új fizikával kreditveszteség nélkül elintézheted(vízbefojtás vagy szakadékbalökés ahol van rá lehetõség,ahol meg nincs marad a klasszikus durr!)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Mi van akkor , ha feljelentenek , vagy ha én feljelentek valakit ? ????? Mert éppen az tetszik neki , hogy rám lõ , vagy be áll elém , és nem enged el jobbra húzok , jobbra húz , balra , akkor õ is , ........ Ezzel , és ilyenekkel szórakozik egy-két beteg ....
Mostanság tényleg gyakori nálam is,hogy az ellennek 10-20Hp-ja marad és utánna minden pattan róla vagy elnyeli a lövéseket(ennek már megint összeesküvés elmélet szaga van,de miért lenne ez jó a wG-nek?)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Nekem is ki van fejlesztve a kis amx 12t de még nem vettem meg...Lassan rászánom magam.Lehet,hogy túl sokat várok tõle...

Pales27
HUNS-os company <#eljen>

Múltkor már nem tudom melyik mapon, összefutottam egy VK3001H-val. Én T34/85-ben, még egy lövésnyi HP volt bennem, az maxon volt. Jobb ötletem nem lévén, rámásztam, buksi a buksinak szituáció alakult ki. Vagy fél percig voltunk így, õ hármat vagy négyet lõtt bele a tornyom elejébe, de mindet elnyelte, õ ötöt kapott, egy pattant, következõ lövés végzett volna vele, amikor a csapattársa Hummel odapörkölt és elintézett (õt csodával határos módon nem nyírta ki). Szinte örültem hogy így lett, én szégyelltem volna magam, ha ebbõl még én jöttem volna ki gyõztesen.
Én még T5ösként csináltam az amx-et. Majdnem kezdõként.
Voltak benne 5xös szorzók, meg akkor még beleöltem úgy 20000 free xp-t az artyba.
Már nem emlékszem mennyire volt jó.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Az tényleg jól hozza, nekem is most lett meg napi 2x, 3x és 5x segítségével. Igaz megvenni sosem fogom.

A napi fail: 21hp-s T20-as seggét mutatja úgy 200 méterrõl. Jagdpantherrel rálövök villan, majd rálövök villan. A program nagyon ragaszkodik hozzá hogy ha már csak 1 lövés kéne akkor adjunk esélyt a gyengébbeknek.

Az sem gyenge...ilyen jól hozza az xp-t a kis csigazabáló? 176 csata és több mint 200k xp?Az meg hogy? Még prémmel se kevés!

"Nem sikerült pótolni a fogyócikkeket Vickers Medium Mk. III jármûvön. Nincs elég kredited."

Mi van ezzel a fossal? Van egy millám, erre...?