World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
d_general még mindig 😊 Tudod aki mindig idegzsábát kap, ha játszik. Ráadásul mindig üvöltök 😄 Szerintem így már meglesz az 😄
Na jó, holnap este talán. De holnap vizsgázom úgyhogy a ma este kimarad. Amúgy tényleg nemtom ki vagy 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Most nem azért, de szerinted én mi vagyok??? 😄D
Szerintem ha 3an toljuk, még ha stock is azért nagyban növeljük az esélyeket. Mert annyira nem szar az lb1, hogy ha 3an rámegyünk valaki(k)re ne legyen esélyünk. De Te tudod. Akkor cw-n találkozunk. Légy rossz 😊
Szerintem ha 3an toljuk, még ha stock is azért nagyban növeljük az esélyeket. Mert annyira nem szar az lb1, hogy ha 3an rámegyünk valaki(k)re ne legyen esélyünk. De Te tudod. Akkor cw-n találkozunk. Légy rossz 😊
Nade nem érted a lényeget😊 ha el van adva nem tudok belépni😊))
Már klántársaim is próbáltak csalogatni, de Én nem tartom jó ötletnek, hogy stock tankok, fõleg 9-esek csapatba verõdjenek. Szvsz ez megnehezíti a csapat dolgát.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
basszus otep... Akkor majd megyünk platoonban és kihúzzuk a cuccot 😄 Remélem jön müller is és akkor már 3 t54 az zúzzzóóós lesz 😄
Okés te tudod!<#smile>#smile> Nem mondanám hogy gyúlékony! Vannak rossz pillanatai de sztem 100-ból 2-3-szor gyullad! Ez nagyon jó, ellenben a T44- el szemben! Az egy robogó robbanó hordó volt!<#vigyor>#vigyor>
Én eddig még csak tornyot raktam rá, meg ventit, stabilizátort és töltésgyorsítót. Ehhez nem kellett a lánc sem. Következõ lépés majd az ágyú lesz, de majd még el kell filózni hogy melyik.
Múlt héten volt egy nap, amikor szinte minden lövéssel kigyújtottak szembõl. Akkor nagyon gyúlékonynak éreztem és azt sem tudtam hova bújjak. Statisztikailag nem tûnik nagyon gyúlékonynak ettõl eltekintve. De mivel orosz, az ammorack gyakoribb. A töltõvel az elsõ volt a safe storage.
Láncot rápakoltam már. Az mindig elsõ nálam. Mert kell töltésgyorsító, ventillátor és stabilizátor. Ezek fenn is vannak a picikén. Motorkiakasztót rakjak tûzoltó helyett? Mennyire tûzveszélyes a picike?
Ok. Akkor jól gondoltam, hogy inkább torony+ágyú kombo lesz az elsõ projekt.
Akkor már csak 77k xp és megvan. Lehet váltok kis xp-t type-ról és akkor nincs szenvedés 😄
Akkor már csak 77k xp és megvan. Lehet váltok kis xp-t type-ról és akkor nincs szenvedés 😄
Nekem mindegy, ti tudjátok! Én minden esetre úgy szoktam a medet fejleszteni hogy elõször legyen meg a motor a fürgeség miatt, jobban gyorsul úgy és nem esik vissza a tempója kis dombokon, meg lassabb is a végsebesség ha nincs alatta motor és futómû, mert futómû nélkül amúgy sem rakhatod föl a tornyot. ízlések és pofonok :-) Elõször tudjam kihasználni a tank adottságait, és utána lehet a nagyobbakra lövöldözni a top gunnal! <#smile>#smile>
Ez engem is érdekelne! Marhára kéne ahoz unatkoznom, hogy belekezdjek az angolokba. Ellenben a DB-n és a T20-on is elég XP van az új medekhez.
Anno agyaltam rajta sokat, hogy mivel kellene kezdeni és én is az ágyú mellett szavaznék. Nem lomha a jószág az alap motorral és ha megvan az ágyú, lehet végre rendesen csapkodni az ellent, ami több xp-t eredményez és így hamarabb lesz fullos. A motor azért problémás, mert nem fog annyi pluszt adni, hogy mindig tudjál vele flankelni. Az alap ágyú pedig a type-on még elmegy a tier limit miatt, de ide már kevés.
Szerintem meg elsõ a torony és az egyik ágyú.
Nem annyira lomha motor nélkül sem viszont az baromi frusztráló amikor jön szembe egy 7-8-as med és te lazán pattogsz a 175-ös pennel, vagy sikerül egy E100 hátába kerülni és 8 lövésbõl 1 viszi át.
Nem annyira lomha motor nélkül sem viszont az baromi frusztráló amikor jön szembe egy 7-8-as med és te lazán pattogsz a 175-ös pennel, vagy sikerül egy E100 hátába kerülni és 8 lövésbõl 1 viszi át.
Mindenképp elsõ körben a motor és futómû legyen rendben, egy med-nél ez fontosabb minthogy egybõl nagyot tudjál lõni a top gunnal! <#smile>#smile>
Szerintem sorrend: Motor...futómû...torony...löveg
Szerintem sorrend: Motor...futómû...torony...löveg
Ja még annyi, hogy fejlesztési sorrend? Szerintetek elõbb motor és utána torony és gun, vagy motor last? Mondjuk a gun az 64k xp és rohadjon meg, hogy annyi. Mert úgy láttam, hogy motor sokat dob rajta mikor platoonba mentünk klántárssal, de a plusz 100hp és keményebb torony engem elgondolkoztat.
Köszönöm a helpet. Az, hogy nem tudok vele játszani nem sértés, hanem tény 😄 Próbáltam én ezt a támogatom a hevi kontingenst, csak az volt a baj, hogy szembõl e100, maus párost nem igen tudtam sebezni. Ha meg elkezdtem az elkerülõ manõvert akkor meg a csapattársak szartak rám és mindenki kempelt 😄 De ilyen ez a popszakma 😄 Egyedül nem nagyon szoktam hííróózni, mert úgy tényleg esélytelen 😄 általában kinézek valami hi effes kölköt és csatlakozok hozzá. De nem tudjuk megváltani a világot, ha ez ellennél 3x annyi med van. Mondjuk match maker is mehet a búsba, de azon meg se lepõdök. Na mindegy remélem fejlõdök majd vele, mert tényleg zúzós darab 😄
Köszi mindenkinek.
Köszi mindenkinek.
Már látom is ahogy serb meghallja, hogy el akarod adni az accod.
Elõbb hamut szór a fejére majd nyilvános seppuku-t követ el a vöröstéren.
Te megnyugszol, hogy jót tettél a világgal.
Gyönnyörûûû... xD
Elõbb hamut szór a fejére majd nyilvános seppuku-t követ el a vöröstéren.
Te megnyugszol, hogy jót tettél a világgal.
Gyönnyörûûû... xD
Kicsit több infó kéne, operációs rendszer ,kb. milyen géped van, interneted sebessége.
Így elsõre driver frissítés, esetleg egy gép újra telepítést javaslok.
Így elsõre driver frissítés, esetleg egy gép újra telepítést javaslok.
Mondjuk minimál információk alapján nem tudom mit vársz. Sehol egy leírás arról, hogy milyen a vas, amin fut. A nem megy rendesen a játék az még soha sehol nem volt részletes leírás.
Isten bizony segítenék de sajnos nem értek a problémád megoldásához!<#nemtudom>#nemtudom> Elsõre valami netes problémának tûnik! pontosabban kéne leírnod a problémát, hátha valaki találkozott már ilyesmivel!
köszönöm a sok segítséget...látom ide se érdemes már feljönni...na sziasztok további jó szórakozást
..jo neked, h meg van hely az ignore listadon 😄DD
Az történt veled mint elõször velem is hasonló helyzetben <#smile>#smile> Tudtad hogy jó vas, meg vártad is, de amikor meglett kicsit többet vártál tõle! Tudod mi van? Az van hogy nem tudsz még vele játszani! Ezt ne rossz néven vedd! A T54 nagyon jó vas és ne használd felderítõ tanknak mert a heavy-k egybõl kiszednek. Hátul sem jó maradni vele mert elveszti a lényegét a T54. Szerintem az a legjobb taktika vele hogyha középen az élbolyban maradsz vele szinte állandóan mozgásban, és közel legyenek a heavy-k is mert akkor biztonságban vagy és ki tudod használni a fürgeségét és a viszonylag jó töltési sebességét! Kövesd, támogasd a nagy vasakat és közben bontogasd az ellent! Sarok mögül ki gyorsan...kiosztasz pár találatot, vissza bújsz és így tovább! Ha egyedül elindulsz vele hõsködni akkor 1-percen belül füst!<#vigyor>#vigyor>
(Az meg hogy alulmaradtál egy Type 59-el szemben a rutintalanságodat bizonyítja, és nem volt szerencséd sem!) Egy type-ot simán szét lehet vele szedni egy az egyben hidd el!<#wink>#wink>
(Az meg hogy alulmaradtál egy Type 59-el szemben a rutintalanságodat bizonyítja, és nem volt szerencséd sem!) Egy type-ot simán szét lehet vele szedni egy az egyben hidd el!<#wink>#wink>
Vicces, nekem az volt az elsõ tank, amit már stock-ként is szerettem. A feje nagyon pattogós, az eleje is eléggé. Stockként még nem egy villám, úgyhogy egyedül nem érdemes akciózni vele, hanem valaki mellé kell csapódni, de már akkor is képes elég gyorsan elérni a pályán a fontos pozíciót. Onnan pedig, ha van némi backup mögötted, már az isten sem vakarja ki.
Ezt én is megfigyeltem,hogy sok a vezetõ indíttatású egyén,aki elkezd magyarázni.Ha velem szórakozik, megunom és kilövöm.😊
Aki nagyon gyökér, és mellette még be is ugat, az nálam azonnal ignore list.
Kretének tobzódására nem vagyok kíváncsi, meg arra sincs szükségem, hogy az ilyenek megmondják, mit kéne csinálnom, hogy olyan "eredményes" lehessek, mint õk 😊
Tegnapi nap nálam is érdekes volt. Egész nap viszonylag jól ment, majd eljött az éjjel 1 óra, az új 5x körök lehetõségével. Na itt a játék úgy döntött, hogy nekem ezekre a körökre már nincs szükségem, és ezt "finoman" a tudtomra is adta egy 9 meccses bukó széria képében...
Más:
Valaki meg tudná mondani, miként lehetséges az, hogy planetwot szerint a tegnapi csatáim tier átlaga 4,88, miközben egyetlen kört sem mentem tier5-nél kisebb tankkal?
Tegnapelõttre vonatkozó számítgatásai szintén nincsenek köszönõ viszonyban sem a valósággal.
Másnál is csinál ilyen furcsaságokat? Vagy lehetséges, hogy rosszul értelmezek valamit?
Kretének tobzódására nem vagyok kíváncsi, meg arra sincs szükségem, hogy az ilyenek megmondják, mit kéne csinálnom, hogy olyan "eredményes" lehessek, mint õk 😊
Tegnapi nap nálam is érdekes volt. Egész nap viszonylag jól ment, majd eljött az éjjel 1 óra, az új 5x körök lehetõségével. Na itt a játék úgy döntött, hogy nekem ezekre a körökre már nincs szükségem, és ezt "finoman" a tudtomra is adta egy 9 meccses bukó széria képében...
Más:
Valaki meg tudná mondani, miként lehetséges az, hogy planetwot szerint a tegnapi csatáim tier átlaga 4,88, miközben egyetlen kört sem mentem tier5-nél kisebb tankkal?
Tegnapelõttre vonatkozó számítgatásai szintén nincsenek köszönõ viszonyban sem a valósággal.
Másnál is csinál ilyen furcsaságokat? Vagy lehetséges, hogy rosszul értelmezek valamit?
Valaki T54 help plíííz.
Alig vártam, hogy meglegyen. T44-et imádtam(t43... hagyjuk), jól is adta.De amit a T54-el mûvelek az egyszerûen borzalmas. Az egy dolog, hogy láncon kívül stock és az lb1 szerintem már csirke hozzá, de hogy egy type59 1v1ben agyongyaláz azt kicsit nehezen emésztettem meg. 27 meccsem van vele és még egy jó kört sem sikerült abszolválni vele. Ennyire tankot még nem nem éreztem. Ha elsõ vonalban küzdök széjjelbarmolnak a tier10 hevik, ha másodikban akkor artysták menet közben, ha próbálok oldalba támadni akkor meg valami gyorsreagálású hadtest mészárol le. Pedig nem szar tank az, csak valamit szarul csinálok. Valami stratégia, hogy mit kellene csinálni? Mert széjjelba**om a billt, még egy ilyen kör 😄DDD
Alig vártam, hogy meglegyen. T44-et imádtam(t43... hagyjuk), jól is adta.De amit a T54-el mûvelek az egyszerûen borzalmas. Az egy dolog, hogy láncon kívül stock és az lb1 szerintem már csirke hozzá, de hogy egy type59 1v1ben agyongyaláz azt kicsit nehezen emésztettem meg. 27 meccsem van vele és még egy jó kört sem sikerült abszolválni vele. Ennyire tankot még nem nem éreztem. Ha elsõ vonalban küzdök széjjelbarmolnak a tier10 hevik, ha másodikban akkor artysták menet közben, ha próbálok oldalba támadni akkor meg valami gyorsreagálású hadtest mészárol le. Pedig nem szar tank az, csak valamit szarul csinálok. Valami stratégia, hogy mit kellene csinálni? Mert széjjelba**om a billt, még egy ilyen kör 😄DDD
8.2-rol tud mar valaki valami infot?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ja és ha a csata vége elõtt kilépek nincs gond
Azt szeretem amikor még a pofájuk is nagy... megnézem 400 eff... és ugat...
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni???
Olyan gondom van hogy a játék régebben a 8.0ás elõtt simán futott...most meg olyan gondjaim vannak hogy lassabban ad ki a játék...tehát a jelentést lassan tölti be...vagy többször is megszakad a kapcsolat..
Mi lehet a gond?A gta 4pl simán fut akkor ennek is simán kellene futnia..nem?
A segítségeket elõre is köszönöm.
üdv.Jani
Olyan gondom van hogy a játék régebben a 8.0ás elõtt simán futott...most meg olyan gondjaim vannak hogy lassabban ad ki a játék...tehát a jelentést lassan tölti be...vagy többször is megszakad a kapcsolat..
Mi lehet a gond?A gta 4pl simán fut akkor ennek is simán kellene futnia..nem?
A segítségeket elõre is köszönöm.
üdv.Jani
Hétvégén az EU szerveren több mint 150.000 ember volt fent,sok barommal de ez van,mindenkit felvonzott a nagy akció.
Ott is lesz tank meg flotta is..
Már nekem is elegem lett a sok "véletlenszerû" lapleosztásból meg a sok idiótából, aki lenyomja Battle gombot aztán elmegy sz@rni. Szóval, már csak az extra akciók idején lépek be nevetgélni.
Tartok tõle, vannak még így páran. Nem tudom, miért jó ez a wg-nek, de végül is nekem8.
Remélem, már nem kell sokat várni a konkurens cég a repülõs kiadására!
Igaz, növények ott is lesznek, de mégis csak egy kis változatosság. 😊
Tartok tõle, vannak még így páran. Nem tudom, miért jó ez a wg-nek, de végül is nekem8.
Remélem, már nem kell sokat várni a konkurens cég a repülõs kiadására!
Igaz, növények ott is lesznek, de mégis csak egy kis változatosság. 😊
BF3: Atomiccore
Botok ügyesebbek😊
Hogy is kapcsolodik? tehát akkor rendben van a 35 winrate... lol
De akkor hasonlítsuk össze ezzel ezt most mentem... itt megtanultam lõni?
De akkor hasonlítsuk össze ezzel ezt most mentem... itt megtanultam lõni?
Ja, mindent megpróbáltam közben: járgányváltás, játék újraindítás, szmgép újraindítás, 2 majd 4 lábú állatáldozat. Semmi sem segített a széria megváltoztatásában. De legalább nem az arty basztatott, abból meglepõen kevés volt (T8-T9).
Tegnap délután én is belefutottam egy hasonló szériába, 17 meccsen keresztül aláztak úgy, hogy az ellen vesztesége 1-4 között mozgott. Ebbõl 2 olyan volt, amikor az xvm effmutató szerint nagyságrendekkel jobb csapattagjaim voltak, a többinél az ellen állt jobb erõkbõl. Nehéz, de ezt még be tudom nyelni, mert azért ha nem is sokkal, de valamennyivel több meccset nyertem idáig, mint vesztettem. Engem a bot meg afk nyomorékok meg a humorherold platoonok jobban idegesítenek.
Igen, vannak erdekes dolgok. Tegnap 3500as eff csak 47% winratere volt eleg. Csak azt nyertem meg, amit en hoztam le....WTF? Mintha botokkal jatszanek.
Victory ratio: 47.06%
Battles: 17
Efficiency: 3592.86
Average tier: 7.24
Victory ratio: 47.06%
Battles: 17
Efficiency: 3592.86
Average tier: 7.24
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A T-62-vel van 18 csatád, szetintem még el sem érte a legénységed a 100%-ot. Szóval mirõl van itt nagybaszó? 😊
Simán an állandóan ilyen.. általában 15:2,3,4-re ki is kapunk olyankor ez scifi... a többi max az agressziv játékom miatt van, nem pöcsölök fedezékben állandóan meg a többi mögött sem kullogok😊
Azt nem feltételezem egyik itteni játékosról sem, hogy direkt szívatná magát, csak, hogy belinkeljen ilyen képeket. Ha szopóág lenne az oké, velem is elõfordul. De amit Wlanseraf linkel, na olyant én még nem tapasztaltam. Meg ilyen rendszerességgel más se szokott panaszkodni erre.
Emiatt ne add fel. Én ha besokallok veszek egy T5-T6 járgányt és azzal szellõztetem a fejem + eladtam a 10-es vasaimat. Ezt tudom neked is javasolni.
Nézd meg , de a te accodon nem is kell lenyomni a winrate-et.. mert 50% körüli az meg tetszetõs a faszopó wargamingak..
De hidd el én vagyok a béna igaz csak😊 7k csatám van meg plusz béta vagy 12k de ettõl még nem tanultam meg lõni😊
tenni meg tudok már teszem is fel az accom egy oldalra...
De hidd el én vagyok a béna igaz csak😊 7k csatám van meg plusz béta vagy 12k de ettõl még nem tanultam meg lõni😊
tenni meg tudok már teszem is fel az accom egy oldalra...
Ezért kérték már többen, hogy tegyen már fel replay filet, hogy lássuk mi történik, hátha okosabbak leszünk, mert ezekbõl a screenshotokból sok nem derül ki.