World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Poénkodik. :-)

Én biztos nem 😄
OMG, ki küldött el ezzel? 😊
pointer4
Még a pz4/s-el nosztalgiázok 😄 16.000 csata után, újra abban a vasban 😄
Meg akkor mit kapnék jutalmul, ha megvenném õket? 😄
Tényleg, van már Su122 44 meg Panther M10? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Még a végén kiderül, hogy Szakesz a cukros bácsi<#vigyor3>

pointer4
Hmm, na azt hagyjuk akkor, hogy engem mivel csábított XD
De a lényeg, jól csinálta 😄
Nekem azt mondták, ha egyszer szükség lesz klánbohócra, szólnak. 😊

Fura. Engem Szakesz azzal csábított be a klánba, hogy megkapom a mindenkori bevétel 10%-át. Vajon a többiek mit kapnak?<#hehe>

pointer4
A 3 terület összesen ér talán 2000 aranyat se, és a szövetség jó kis területfoglalós csatái se ott zajlanak jelenleg.
Szövetséges klán van rajta most, a HAMI. Van náluk egy pár magyar játékos, szóval félig meddig magyar kézen van 😄
Master91
Mit nem adnék minden havi prémé 😄

Köcsög ESL-en ha 1x nyernék 750-et tudnék venni már...
pointer4
Neked havi prémet ígértek? Fura, nekem minden hónapban egy tier8as prém tankot, na mind1. 😄
Egyenlõre végleges, aztán majd meglátjuk. Kis tierben nem nagyon puffogtatnak vele, de 18-tól felfelé érdemes számítani rá. A kezdeti nagy roham viszont elmúlt.
A javítás skill az alap, mert amúgy tetû lassan teszik vissza a láncot. Modulokat meg nem tettem rá, a Black Prince viszont kapott venti, rammer, stab triót.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mennyit goldot kap egy gamer? 😮
van felvétel? XD
Igyekszem megfogadni 😊
Legénységnél javítás volt az elsõ skill? Mert nálam az, de lövészre lehet snapshot kellett volna inkább. Meg a venti, célzásgyorsító, szerszámosláda kombónál is talán lenne rá optimálisabb konfiguráció...

Ez a kreditért arany lõszer ez végleges vagy valami akció része és pár napig tart ? Írnak róla valamit.

Nekem az volt vele a taktika hogy mentem vele elõre mint az állat. A páncélja szerintem elég jó, mert még sokan nem tudják hol kell átlõni. A pen se baj, mert veszel bele APCR-t és kész, annyira nem vészes az ára. A nagy rof miatt a kis sebzés se baj. Csikicsukizni annyira nem szabad vele, inkább a célpont képébe kell vele mászni, mert a tornya elég erõs (így öltem vele 1v1ben T34et meg Super Pershinget is). De a legfontosabb az, hogy a csata elején jól gondold meg hogy merre indulsz meg vele, mert ha egyszer elindulsz, akkor nincs vissza út.

Magyarország a játékban is annyira nyomi, hogy még elfoglalni sem érdemes? <#pias>

Tény hogy közel vagyunk, de személy szerint nem hiszem, mert egy másik szövi klán kezében van, de igazából nem akarok hülyeséget se mondani (majd ha erre jár Kickgunner, Õ lehet nyilatkozik). Engem személy szerint annyira nem vonz a dolog, inkább a jó kis goldot részesítem elõnyben, fõleg hogy a kredites prém ammo miatt most már a klán tagok között lesz szét osztva a gold (fizetett reklámunkat olvashatták<#nevetes1>). De szerintem a klántársaim is inkább választják egyenlõre azt hogy kapnak egy havi prémre elég goldot, mint egy presztízs értékû területet.

Egyszerûen nem értem, mi lehet a baj! Csikicsukira alkalmatlan a röhejes sebzése miatt, ha "lerohannék" valakit, oldalba vernek, csata közben átpozicionálni a sebessége miatt lehetetlen. Hulldownra alkalmatlan, arty lövéseket kerülgetni esélytelen, flankelõket lekövetni lehetetlen, nagyobbak között már a pen és a páncél sem elég...

Nálam egy igazi epic fail 😄
Áruld már el, hogy sikerült mûködésre bírni?

jaja láttam 😊 fasza!
csak azért kérdeztem mert eléggé közel vagytok hozzá!
64% vele a winrátám<#nevetes1>. Sõt! Annyira tetszett hogy egy nap alatt húztam ki belõle a fekete herceget. Mondjuk tény hogy kifullozva vágtam neki.

Ez a tier6 Churchill egy sorscsapás!
Legszívesebben abbahagynám az egész brit heavy ágat, mert a 7-es meg még ennél is szarabb lesz... Szenved még valaki ezzel a horrorral? Ha igen, igazán megoszthatná a titkát, amivel 50% fölött lehetne tartani a gyõzelmi arányt vele!

Master91
Atya úristen!
Master91
Nekem bejön, de freebõl kellet a láncot nekem is felrakni, mert a D25-T -vel szégyen lett volna elindulnom.

Pedig 23800 free expeet meg éreztem 😞 Ráadásul JT nagyobb lövegére és kéne gyûjtenem aaaa.....
Szerintem jó nekünk ott ahol most vagyunk, mert most 5500 gold a napi bevétel<#nevetes1>.

Én is azzal szívok!Ráadásul vagy fejlesztett torziós rugóg vagy a nagyobb lánc mert nem megy fel a nagylöveg simán...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Sunsetjoy
Köszönöm szépen!

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

HUNS klán! mentek magyarországért CW-n? 😊
Én azt hiszem innen szedtem le. 1 percet kell várni és szépen lecsorog.

Sunsetjoy
Skacok, a korábban megosztott szovjet harckocsik a II. vh-ban linket meg lehetne osztani olyan helyen, ahol nem kell telepíteni? Ez a 4shared cuccoshoz kell valami regisztráció, a 2sharedhez nem kellett...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

fullosan az a járgány zsíííííír 😄
nem véletlenül nem adtam el 😊
bujcsik555
Uramatyám, ez az IS-8 katasztrófa. Mire meglesz az M62.... Armor ugye kb 0, 10 csata alatt scouton kivül nem pattant le semmi, de legalább nagy és nem elég gyors mednek.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Én is átlagjózsi vagyok, csak a tapasztalataimat írkálom. 😊

köszi a választ !

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Ezt eddig én is így gondoltam, de mivel nem vagyok überpro így meghallgatom mások véleményét is. (max úgyis azt csinálom amit akarok 😄D)
Mondjuk 3 type mikor megyünk az tényleg zúzásos-kisiparos 😄

[/url][/img]

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Forolto
Nemtom 3 arty platoon nem olyan rossz ha van scout még a csapatban.

Amennyire nem ment a KV-4-el ahhoz képest nagyon megszerettem!
[/url][/img]

Ez már rég kiderült😊 de inkább az a baj hogy most sok a szabadidõm😊 beindul megint a meló szarom le😊

Vicces, mert nekem úgy tûnt, három med platoonban nagyonis hatékony tud lenni, ha jól koordináltak. Ugyanazt lövik és nem ragadnak be valahol.

patchaou
Tudok vinni heavyt is, mert az M103 még nagyon friss, E75 meg már nagyon ki van fejlesztve.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lehet csak az említett zsába beszél belõlem, de nekem abból a 27 meccsbõl eddig mindig az volt a baj, hogy a másik oldalon több volt a med. Csak ezért gondoltam, hogy akkor nem tud szopatni az MM. De a te álláspontod is megfontolandó. De akkor, hogy kellene? 1 med 2 heavy? 2 med 1 heavy? 1 med 1 td 1 heavy? 😄DD
Na majd jól kiteszteljük. Hmmm. mondjuk két 1390 és egy t54? Az nem is olyan rossz 😄 Na jó ez baromság 😄

Hello!

Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért nem én kaptam a snipert 😄?

Majd kezdesz egy újat ha ennyire nem bírsz magaddal.
Ha nincs önuralmad akkor úgy is menthetetlen vagy. 😄

Az a lehetõ legrosszabb döntés.
A 3 heavy platonon kívül soha nem szabad 3 egyformával menni, talán a type az egyetlen kivétel ha még megvan neki a tier limitje.
Figyeld meg, hogy ilyen platoon-ok majdnem mindig erõsebb ellenfeleket kapnak szembe TD-t vagy heavy-t és sok pályán még kihasználni sem lehet mindig a hármas md platoon erejét még akkor sem ha fullosak.

oohhmmmmmmmmm.
Faszért nem néztem meg? 😄DD Elpazaroltam 23k xp-t 😞 most zabos lettem....

patchaou
Most már tudom 😊 Ki tudja kik vannak még itt. Aki pedig nincs az MSZH-ban az sasolja meg ezt:

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A T-54-re pont minden felfér a lánc nélkül.
Nagytorony ágyú, rammer, venti, stab.