World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta a Tier9-es medek prém lõszerrel 270 körül ütnek át, viszont a T-54 350mm-ert (lol!), T9 heavyk meg mind közel 400mm-ert ütnek át. 300 fölötti átütéssel pedig gond nélkül át lehet ütni a Superpershing spaced armorját.
(Valamelyik nap szakaszban csapattárs T-54el a szemem láttára lõtt agyon néhány lövésbõl prém lõszerrel szembõl egy SP-t, közepes távolságról, a spaced armoron keresztül)
Gyakorlatilag elvették az egyetlen elõnyét annak a tanknak. Én nem adnák rá ki pénzt a jelenlegi helyzetben.
310 csata
59% WR (csak randomban vittem,század,cw soha)
1762eff
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
Persze, ez nem egy kötelezõ érvényû szabály, csak épp ez az elsõ ellenpélda rá, amivel találkoztam. Fõleg annak függvényében furcsállom, hogy bizonyos tankokkal már 1800 körüli xp-ért vagy még kevesebbért is meg lehet kapni, ez a tank meg nem tûnt nekem olyan hû de jó vasnak, amirõl azt feltételeztem volna, hogy az emberek tucatjával futják a jobbnál jobb köröket vele 😊
Persze ez meg betudható annak, hogy ennyi idõ alatt valószínûleg még csak a jobb játékosok jutottak el idáig, és nem a "tömeg", de mindenesetre meglepett.
The next update for World of Tanks will be version 8.2 which is estimated to be released in December 2012.
WoT: Nishizumi77
Persze kiallt majdnem a palya kozepere hogy lojetek szet azonnal, szerencsere egy szikla moge vonult. Repultek ra mint legyek a kakara meg jo hogy TD-vel voltam, pulykaloveszet lett a vege. Aztan raszoltam hogy lojjon is mar, ne csak mutogassa magat (bar ketsegtelen hogy gyonyoruen mutogatta nekunk a celpontokat 😄), a vegere ki is nyirt kettot... 😄
(bocs a gagyi minosegu kepert laptoprol nyomom eppen)
Saor Alba
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A minap én is összeszámoltam, hogy kb. 7-8 patch-nyi anyag van úgy, hogy ki sem adnak új nemzetet.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Forrás: egy
kettõ
1. American Autoloader Line
http://forum.worldof…52-82-us-tanks/
2. The New German MT line
VK3002DB (T7) -> «Black Leopard» (T8) -> «Leopard 1 Ausf. (😎» (T9) -> «Leopard 1″ (T10)
3. The New German TD line
4. New French MT and HT lines
These two new lines are tanks without autoloader
MT line : AMX 30 (T10)
HT line : AMX M4 (1949) (T10)
5. New premium
T1E6(US T2 LT)、TOG II(UK T6 HT)、AT-15A(UK T7 TD)、FCM 50T(France T8 HT)。
Bonus :
<0.8.2 +>0.8.2 +>
1.British Two TD line
Turreted td: FV215B (T10)
normal td : «conventry»(T10)
2.Remove t-50-2 and replace with another fast tank
3.No plan on Tier 9 SPG
4. WG start developing Japanese Tech tree and finish the MT line( T10 will be STB-1 aka T74)
The Hev Line is a problem because Japan do not have enough HT during second world war.
5. European tech tree:
Low tier : Poland and Romania
Med tier: Italy and Hungary
High tier: Austria and Sweden
6. Difficulty in Chinese tech tree
During ww2, China did not researched much tanks.
Apart from the premium, only T-34-1(T7 MT)、M3G-FT(T2-3 TD)are made.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wq5S8CrsUig
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Persze ellenérv, hogy mindig jó egy Maus/jpe100 a csapatban mert tudod, hogy õket fogják elõször lõni, szóval sokan örülnek majd neked. 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú