World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked valami SP fétised van?
..szerintem egyszeruen azert nem kapta meg erre, mert mar korabban megkapta 😊
Aztán jött a kreditért gold ammot korszak. <#smile>

Azóta a Tier9-es medek prém lõszerrel 270 körül ütnek át, viszont a T-54 350mm-ert (lol!), T9 heavyk meg mind közel 400mm-ert ütnek át. 300 fölötti átütéssel pedig gond nélkül át lehet ütni a Superpershing spaced armorját.
(Valamelyik nap szakaszban csapattárs T-54el a szemem láttára lõtt agyon néhány lövésbõl prém lõszerrel szembõl egy SP-t, közepes távolságról, a spaced armoron keresztül)

Gyakorlatilag elvették az egyetlen elõnyét annak a tanknak. Én nem adnák rá ki pénzt a jelenlegi helyzetben.

Végre befejeztem az E-75.Talán még meg is kedveltem,mert az elején nagyon gyûlöltem,amíg rá nem jöttem,hogy hogyan is kellene vele játszani.
310 csata
59% WR (csak randomban vittem,század,cw soha)
1762eff

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Dettó. A T-54-et megtartottam, mert marha jó kis tank. A T-62-n viszont már alig vártam, hogy meglegyen az elsõ skill az embereken, (fõleg a parancsnokon a sixth sense) mert sebezhetõbb, mint a T-54 és nagyon hiányzott már.

Egyáltalán van valami hír, hogy melyik ág lesz a következõ?

Cukii
Van arról info, hogy az új amcsi med ág T20-ból vagy easy8-ból fog e indulni? Vagy esetleg másból?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Való igaz, de az eddigi tapasztalataim azt mutatták, hogy ami 2-essel kezdõdik, és 4 jegyû, annak tank ász lett a vége 😊

Persze, ez nem egy kötelezõ érvényû szabály, csak épp ez az elsõ ellenpélda rá, amivel találkoztam. Fõleg annak függvényében furcsállom, hogy bizonyos tankokkal már 1800 körüli xp-ért vagy még kevesebbért is meg lehet kapni, ez a tank meg nem tûnt nekem olyan hû de jó vasnak, amirõl azt feltételeztem volna, hogy az emberek tucatjával futják a jobbnál jobb köröket vele 😊

Persze ez meg betudható annak, hogy ennyi idõ alatt valószínûleg még csak a jobb játékosok jutottak el idáig, és nem a "tömeg", de mindenesetre meglepett.

Mivel ez prém nélkül "csak" 1336 Xp, ezért nem elképzelhetetlen, hogy az nem elég.
Ilyet se láttam még, hogy valaki 2k xp-re ne kapja meg a tank ászt... 😄

Lesznek még akik játszani fognak ezzel a játékkal 2014-ben?😄

Ráadásul a nagy része a terv terve 😊 Ami hivatalosan "biztos":

The next update for World of Tanks will be version 8.2 which is estimated to be released in December 2012.

Ez nem hangzik túl jól:
- EU tank tree will not appear until 2014
itt van

WoT: Nishizumi77

Solten
Mindenki anyazott hogy miert a mi csapatunkban van ez a kancso 😄D

Persze kiallt majdnem a palya kozepere hogy lojetek szet azonnal, szerencsere egy szikla moge vonult. Repultek ra mint legyek a kakara meg jo hogy TD-vel voltam, pulykaloveszet lett a vege. Aztan raszoltam hogy lojjon is mar, ne csak mutogassa magat (bar ketsegtelen hogy gyonyoruen mutogatta nekunk a celpontokat 😄), a vegere ki is nyirt kettot... 😄

(bocs a gagyi minosegu kepert laptoprol nyomom eppen)

Saor Alba

popey8

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Power of the gold ammo 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egyedül amit nem láttam a felsorolásban az a szovjet másik medium ág illetve az amerikai tech fán látható Christie tankok. (persze néhol van 1-2 plusz tank is, de most csak a nagyobb kupacokat vettem alapul)

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Ez az összes lehetõség felsorolása amirõl eddig valamilyen infó kiderült, akár képek, akár csak infómorzsák tekintetében.
A minap én is összeszámoltam, hogy kb. 7-8 patch-nyi anyag van úgy, hogy ki sem adnak új nemzetet.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Mivel utoljára épp az új jenki tankokról jött ki kép, tuti azok lesznek csak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez így egyben kapásból vagy 8 patch tartalma, de lehet, hogy több, az új treeket sem adják oda egybõl. 8.2-ben sztem csak amcsi cuccok fognak jönni.

Holnap leirom en miket hasznalok a T-54-en mert ezeket fogom tovabbvinni a T62-be is. Remelem nem banom meg mert a T-54 nagyon a szivemhez nott. <#law> Azt a tankot soha nem fogom eladni. A legjobb.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Egy 216 hp-s artyba a 13-90-nel tudtam loni 3 kritikalt mire negyedikre kilottem es egyik sem volt lanc! <#falbav>

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Állítólag a fórumon szivárgott (8.2) Nekem kicsit soknak tûnik egyszerre (8.2+ nélkül is )

Forrás: egy
kettõ

1. American Autoloader Line
http://forum.worldof…52-82-us-tanks/
2. The New German MT line
VK3002DB (T7) -> «Black Leopard» (T8) -> «Leopard 1 Ausf. (😎» (T9) -> «Leopard 1″ (T10)
3. The New German TD line
4. New French MT and HT lines
These two new lines are tanks without autoloader
MT line : AMX 30 (T10)
HT line : AMX M4 (1949) (T10)
5. New premium
T1E6(US T2 LT)、TOG II(UK T6 HT)、AT-15A(UK T7 TD)、FCM 50T(France T8 HT)。

Bonus :
<0.8.2 +>
1.British Two TD line
Turreted td: FV215B (T10)
normal td : «conventry»(T10)
2.Remove t-50-2 and replace with another fast tank
3.No plan on Tier 9 SPG
4. WG start developing Japanese Tech tree and finish the MT line( T10 will be STB-1 aka T74)
The Hev Line is a problem because Japan do not have enough HT during second world war.
5. European tech tree:
Low tier : Poland and Romania
Med tier: Italy and Hungary
High tier: Austria and Sweden
6. Difficulty in Chinese tech tree
During ww2, China did not researched much tanks.
Apart from the premium, only T-34-1(T7 MT)、M3G-FT(T2-3 TD)are made.

Pales27
819 hp-s ram 😄

Nem tesz semmit. Remélem bejön a dolog.
Animefox
Akkor a Ferdit választom és vele is fejezem be az egész német ágat 😊 köszi skacok!

Tier 8-ban már minden valamirevaló ágyúhoz 1000 kredit felett van a lõszer, a Ferdié is valahol ekörül mozog tudtommal.
Szerintem a fullos ferdi élvezeti faktora sokkal de sokkal nagyobb mint bármelyik tanké a Maus ágról (talán a Tiger P kivétel).

Animefox
VK olcsóbb mint a ferdi nem?

Animefox
Emiatt gondoltam hogy a Ferdinand legyen utolsó tank... ja tényleg a lövedéke drágább is nem?

Elvileg persze. Gyakorlatilag vért fogsz izzadni.
Mindent 10es tankot el lehet érni prémium nélkül.
Animefox
Prémium tagság nélkül el lehet a mausig jutni?

NA épp itt errõl egy video:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wq5S8CrsUig

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Tanács: Maus jó tank jó kezekben, de nehezebb vele játszani mint az összes többi heavyvel. JPe100 szintén ugyanez TDben. Ha nem vagy jó játékos valószínûleg csak te, vagy te sem fogod élvezni ezeket a tankokat. Bár a tudás idõvel fejlõdhet. 10es medek/artyk sõt a heavyk nagy része megeszi mindkettõt reggelire nyitott pályákon. Ha szórakozni akarsz inkább kezdj valami gyors tankot, azokban ritkábban lehet csalódni. A páncél már nem sokat jelent.
Persze ellenérv, hogy mindig jó egy Maus/jpe100 a csapatban mert tudod, hogy õket fogják elõször lõni, szóval sokan örülnek majd neked. 😄
Akkor inkább húzd ki a Ferdit.
Animefox
Az van most kimaxolva, nem sok van hátra a VK-ig...

A Tiger P-ben nem fogsz csalódni, a T7 heavyk közül a legjobbnak szokás mondani.
Aki tudja hol kell lõni a Tiger P-t is elintézi, plusz ugye mostanában mindenkinél van egy kis dugi arany lõszer, direkt az ilyen masszívabb falatokra tartogatva. De azért nagyon jó tank, a VK-ról inkább nem nyilatkozok ilyen szilárdan, olyanom nem volt soha.
Animefox
Egy szar tankkal nem lesz lelki erõm játszani és összeszedni 150.000 XP-t, elõbb lövöm fejbe magam... ezért kérdezõsködök

Animefox
Ettõl fosok... Ezért megyek inkább a ferdinandra...

Animefox
Tetszik az hogy erõs a Tiger P páncélzata és a falra mászok a gondolattól hogy a VK az vékonyabb... ágyúja se lesz sokkal jobb így olyan érzésem van mint ha vissza esnék a Tiger P elõdjére csak most nagyok között leszek csakid... EZ A BAJOM 😞

VK csak tier9tõl lesz használható, ott kap normális armort meg ágyút. A tier8as VK a legrosszabb tier8as tank szerintem, KT sokkal jobb, viszont az E100 picit gyengébb, mint a Maus, legalábbis szerintem. Maus lassabb, de jobb a páncélja.
Más a kettõ, általában a Tigert jobban szokás szeretni, mivel egyszerûbb vele érvényesülni. A VK nem igazi nehéztank, inkább egy átmenet a közepes és a nehéz közt. A heavyknél gyorsabb, a medeknél lassabb, a heavyknél gyengébben páncélozott, a medeknél jobban, satöbbi. Nem tudom neked mi jön be, úgyhogy megmondani se tudom hogy merre indulj. Ízlések és pofonok ugye.
Animefox
Azon is gondolkodtam hogy lemegyek a sima Tigerre hogy meglegyen a Tiger II

Animefox
Merjek nekimenni a VK-nak akkor? A Tiger II az jobb mint ez a VK ?

Na, akkor ez volt itt a félreértés😊
patchaou
A sebessége miatt Én inább használnám úgy mint egy gyorsabb heavyt. Klasszikus med szerepkör betöltésére szerintem alkalmatlan. Amúgy type is szokott szopóágon lenni, vannak napok amikor egy nem prém 8-as is jobban hoz.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A ferdi 150k TigerPrõl. Azért drága, mert átmész másik ágba, heavyrõl tdre. Mintha medrõl/heavyrõl mennél át artyra, sokkal többe kerül, mintha elõzõ szintû artyból fejlesztenéd ki.
A VK 90 000 xp, a Ferdi 77 500. Úgyhogy még mindig nem értem😊