World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
Tiger P után jövõ igen, de az XP-ben a Ferdi 2X annyi... jó bocsi nekem az is árnak számít 😊

Most melyik VK-ról beszélünk? Azt hittem eddig, hogy a VK4502(A). Kb százezerrel olcsóbb a Ferdinél.
Animefox
De a Ferdi miért olyan drága? a VK majdnem fele annyi...

Errõl van szó. Ha a Ferdi a feladatának megfelelõen játszik, esélytelen ellene a VK. Ha kisebb helyen (városi pályán pl) futnak össze, az viszont megfingathatja a Ferdit.
Animefox
Huhh... nehéz döntés... ugyanis nagyon keveset játszok, több mint 1 éve játszok és csak most jutottam el idáig... más ágon nem tartok itt... van egy Grille, az a max eddig... meg egy prémium T14-esem... de azt meg lefokozták az elmúlt idõszakban tök béna tank lett...

Félrenéztem, ha már a VK-ról van szó, annál nem nagyobb a Ferdi, a Tiger P akkor úgy tûnik kiesett.
Helyzet és játékosfüggõ. Ha letrackeli a ferdit és be tud állni mellé akkor a vk. Ha jó helyen véd a ferdi akkor õ.
A Ferdi egy szinttel nagyobb, és a TD-k ágyúja mindig erõsebb, mint a szintjük heavyjeié, cserébe nincs forgatható tornyuk (egy amcsi ágnak kivéve).
Animefox
Szóval a lényeg hogy a Ferdinand és a VK 4502 találkozik egymással szemben akkor melyik nyer? átlagban! kb?

Animefox
De a ferdi ágyúja erõsebb nem? Mégis csak többet ér... Félek a VK 4502 nem ér semmit csak egy szakasz a Maus fele és ezért félek tõle. A ferdinand eléggé jónak tûnik önmagában is...

Köszönöm válaszod! Eddig én is ezt tapasztaltam, csak sajnos szopóágra kerültem valahogy vele. Na majd változik a helyzet😊.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Én is a TDre mennék, lényegében mindkettõ ugyanúgy artycsemege lesz, ha végigmész 10esig. Maus/jpe100 mindkettõ lassú, jól páncélozott és, ha egy alacsony, gyors tank melléáll akkor nagy valószínûséggel halott is (egyedül). De akkor már legyen meg az a feeling, hogy 2 lövésbõl elteszed láb alól a legtöbb tankot, sõt 8asokat van, hogy egybõl is. Meg ugye ammo rack is gyakrabban robban, ha nagyobb ágyúval lövöd (akkor robban, ha a durabilityjénél nagyobbat sebzel bele). JPe100 is elég masszív, normálisan beforgatva, és elrejtett lower hullal nem lövik át egykönnyen. És persze az elrettentõ ereje is elég nagy, ha védeni kell valamit. Én jobban félek tõle, mint Maustól, és viccesebbnek is tûnik, persze nekem nincs sajnos, lehet akinek van másképp látja.
Na gyerekek jelen pillanatban melyik a legjobb prémium farm tank??? Aki meg tudja mondani az legyen szíves írjon már egy átlagot mennyit lehet vele keresgélni? Köszi szépen!!!
T26E4 : Én alapból ráteszek minden tankra ventilátort . Erre is . Töltés gyorsító , és célzás gyorsítót raktam rá . Mivel nem egy nagy az átütése , legalább gyorsan lõjön , és pontosan , ha lehetõség nincs rá , hogy kilõjem az ellent , így láncolni tudom folyamatosan . Ne feledd kifejezetten front tank . Skil . Mivel úgy fogom fel , hogy a benne lévõ legénységet eleve más tankra húzom így annak megfelelõen skillezek . 1x100% all skil elit alakulat az biztos . Hozzáteszem agyalok rajta , hogy vagy a töltés gyorsító , vagy a célzás gyorsítót felváltom szerszámos ládával , mert a javítás idõ meg eléggé ratyi .
😄DDDD

Victory!
Battle: Redshire 2012. november 5. 21:36:25
Vehicle: T95
Experience received: 1 918 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 36 705
Battle Achievements: Brothers in Arms, Crucial Contribution, Steel Wall, Hunter
A Ferdi TD, tehát nem elsõ frontból harcol, hátulról támogat, jó nagy pofonokat oszt, de valami fürge tank hamar elintézi ha a közelébe kerül. A Tiger (P) töri az utat, a tierjében szinte átlõhetetlen frontjával az elsõ vonalban nyomul, de a pontos ágyúval messzirõl is sniperkedhet ha úgy hozza a dolog. Én személy szerint a Ferdire mennék rá, de csak mert heavybõl már sokat láttam, magasabb szintû TD meg nem sok volt még a kezem között.
csaba90
lehet már tudni mi lesz a 8.2-õbe?

Csaby

Tudtok olyan xvm modot ajánlani (linkkel és telepítési útmutatóval), ami minden sallangtól mentes? Se klánikon, se színes tankikonok, se semmi mást, csak eff meg max esélylatolgatás?
Nekem bejött a deadeye, a papíron 3% játékban másképp néz ki. 20% fire chance helyett 23% lesz (5bõl 1 hit helyett 4bõl 1 esélyhez közelít). És elég gyorsan lõ ahhoz, hogy sok kárt tegyen más tankokban. Engem is érdekelne amúgy, hogy a profik mit javasolnak t62re. Elég pontos snapshot/smoothride nélkül? Kell-e rá tûzmegelõzés? Offroad kell-e rá, vagy anélkül is szinte siklik a talaj felett. Sixth sense vagy eagle eye, repair vagy camo, stb stb. Vagy ha ilyen sorrendben minden, ahogy felsoroltam, miket érdemes elõször, pl 3 skilles legénységre, mint ahogyan az elsõ HSZ-ban Amarth is kérdezte.
Solten
Arra jo hogy a szokasosnal gyakrabban felgyujtsd az ellent.

Saor Alba

Ha ott vagy a Tiger(P)-nél , akkor húzd ki mindkettõt . Ferdinand , és VK4502
És majd megveszed amelyik szimpatikus ( én is így tettem ) Késõbbiekben meg majd eljutsz teszem a Maus-ig , és vakarod a fejed , hogy vissza kell vásárolnom a Tiger(P)-t , hogy kifejlesszem a Ferdit , mert hú de tetszik a JgPzE-100 Több tanknál is így voltam , hogy késõbbiekben vissza kellett vásárolnom egy régebbit , mert úgy döntöttem kell a másik ág is . De te tudod , ez csak egy tanács .

U.T.: Ez nem azt jelenti , hogy fejlesz minden tankot elitre . Én szemmély szerint a KV-4 re nem raktam nagy tornyot , mert minek ? Minek nyomassak bele XP-T ? Haladjon a sor . IS-8 ra sem . , nem kompatibilis mással .... és van még pár ilyen .
Animefox
hogy hogy másra? te melyiket választanád és miért?

Egyik se jobb, mind a kettõ tök másra való.
Ez olyan, mintha azt kérdeznék emberek, hogy olaszt tanuljak, vagy franciát.
Animefox
Nem tudom, a lényeg hogy melyik a jobb? Mert ha a Ferdinand erõsebb fõleg a Tier X ágyúval akkor azt választom... de ha csak szopás a fix löveggel akkor lehet hagyom, csak félek a másik meg gyengébb tank mint a Tiger P

Hát heavy tankkal akarsz tovább nyomulni vagy td-vel?
Animefox
Szerintetek a Tiger P után hova menjek? A Ferdinandra vagy a VK 4502 Ausf A-ra?

En kiprobaltam a deadeye-t a PzIV-gyel es tavolrol rengetegszer lottem le a lancukat nulla damage-el szoval inkabb lecsereltem.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

patchaou
Erre is marha egyszerû a megoldás. Ne mutasd az oldalát. Ez érvényes az összes tankra a játékban. Komolyan, egy 9-es tankkal biztosabban sebzem bármelyik 10-es dögöt szembõl mint az SP-t. Lehet hogy bennem van a hiba, de nem értem a problémád.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nyugtassatok meg, hogy a Tank of the month eventek alanyai egy-két hétig mindig félárasok. Kéne az olcsó IS, de egyelõre nem beszélnek sokat róla.
Szembõl. Oldalról viszont más a helyzet. Tovább elég lassú, inkább heavy tank játékstílusra.
patchaou
Csak teszten próbáltam, mivel filózgatok a megvételén. Egyetlen trükkje volt: Mentem minden csatában kiosztottam legalább 3000 sebzést úgy, hogy alig tudtak sebezni, és dõlt vele a kredit. Gyakorlatilag semmit nem kell csinálni vele, csak lõni és röhögni ahogy az ellen lõ de csak ritkán sebez.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

..valaki tudna linkelni az egyes tankok lathatosagi tablazatat? Koszonom!
Igen, ne vedd meg.
<#hamm>
Ja és még valami a deadeye perk kinek vált be, mennyire érezhetõ a a hatása?
Hali!

T62höz kérnék skill elosztást(3 skillesek a fickók benne), illetve modul tippeket. Teszten alap legénységgel és stabilizátor nélkül is elég pontosnak találtam, szóval ha van jobb ötlet nála szívesen fogadnám.

Köszi!
Üdv! SuperPershinghez tud adni valaki valami jó tippet?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

ugye jól láttam hogy ez nem volt benne a hírekben?
November Calendar
Azt hittem a hétvégén véget ért az agyagkacsalövészet...de úgy tûnik még sem.

Az más kérdés, hogy tegnap halálra szopatott Stug-gal a kedves Wargaming.
<#eljen>

Bugi Misi
😛

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

patchaou
Szép karikák Misi. Gratula!

patchaou
Hmm, nekem nem ígértek semmit amikor hívtak a HUNS-ba...

Összefutottam vele és a haverjaival, nem tartott sokáig! 😄

Na még1 próba 😄

Nem tud valaki egy hangpackot, amiben régebbi verziós hangok találhatók?
(Mondjuk,amik ebben a videóban: http://www.youtube.com/watch?v=XIsizL6MKDk)
Hiányzik a Chaffee + a T-50-2 jó kis löveghangja, meg a csilingelés, critical hit, stb..

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Bugi Misi
na megérkezett végre a 11 killes videóm😊

akit érdekel itt van a 6000 dmg köröm T29-l
T29 Dragon

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Yoyo
Sikerült is😊

Yoyo
Köszi😊

pl.: https://sites.google.com/site/sirmaxwiki/xvm-editor (nagyon nem tudom nézegetni ezeket, mert céges proxy nem engedi a játékos oldalakat, de giyf😊
Ott van az "open" gomb és azzal betöltöd a saját config fájlodat, beállítod ami kell (jelen esetben ez a statistic form fülon lesz), majd lemented/felülírod a xvm fájlokhoz a gui/flash mappába.

Yoyo
Config megvan, az online editort nem értem😊