World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a szerencsétlen tankot az ág is húzza.
Értem én, hogy nagyobb a hipe körülötte, mint amennyire ténylegesen siekeres volt, de ez már lassan a vicc kategória.
Egy tigrisnél elvárnám, hogy megijedjek tõle, ha szembejön a mezõn, ehelyett most max a nyálamat csorgatom, hogy ingyenfrag.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
emlékszem vele életem elsõ csatájára....
betett himmelsdorf-ra top tierként, ugye csak a D25t gun volt csak rajta, bementem a házak közé, látom jön szembe a löwe, na mondom azt még a szar 122es is viszi 😊 jól megvágom szembõl! erre egy lövéssel kilõtt xD
ammo rack... :/
Erre bele lõ véletlenül a tornyomba hátulról, kérdezem mi a retek volt ez😊 erre kilõ.. na ennyit hogy ki értelmes player meg ki nem..... ja és még neki áll feljebb... nem lõttem bele no comment
ott nincs arty 😄 ha van is akkor meg csak mozognod kell és sosem talál el 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Laptopon lehet problémás, nekem is az. Ha lehetne olyat, hogy meghagyok mindent eredetiben és csak az effet írom ki a tank felé, az jó lenne. 😊
Mert így mindeféle extra gyorsítót kellett melléraknom és ha hirtelen sok tank jelenik meg, még így is megakad egy pillanatra.
Szóval, ha marad 1 normál lövedéked, s újratárazol, akkor egy komplett 5-ös arany csomagot tölt be.
Az elõérzet dolgot nemtom, szerintem túl kicsi az a 10 % esély.
Azon gondolkodott már valaki, hogy revolvertáras franciáknál érdemes-e felrakni az elõérzet skillt.
Példa: Batmobil feltöltve normál-arany lõszer fele-fele.
Lövök 4-et, és utolsó skúlónál váltok aranyra.
1 lövéssel kevesebb, cserébe van 10% esélyem arra, hogy azonnal betölti az új tárat.
Ez így lehetséges, vagy mind az 5 lõszernek a tárban kell lennie.
Mert ha igen, akkor kipróbálom.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
167 pennek ez se tett jót. És most az arany skuló. Vannak olyan csatáim amikor R2D2-ra találatot se kapok szembõl T7-8tól és úgy lõnek ki. A tornyot szembõl már bárhol lõhetik. A type úgy nyírt ki, 5/5 sebzett lövése volt és egy se ment weak spotra.
Amúgy tudja valaki, hogy a löwe miért 92,5 tonna?
Vagy vegyék meg nyócezerért akkor is, ha a Tier9-esek átlövik már prémlõszerrel a spaced armornál is? Ahogy itt már többen írták, néhány prémlõszer mindenkinál van már ilyen helyzetekre.