World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek szerint még mindig ez van.

Azt a szerencsétlen tankot az ág is húzza.

Értem én, hogy nagyobb a hipe körülötte, mint amennyire ténylegesen siekeres volt, de ez már lassan a vicc kategória.

Egy tigrisnél elvárnám, hogy megijedjek tõle, ha szembejön a mezõn, ehelyett most max a nyálamat csorgatom, hogy ingyenfrag.

biztos orultek neki 😊
A full HP-s Tiger már megvolt ma reggel nekem is 😄. De tegnap 2 is összejött.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem tudom, nekem nem tûnt fel. Ha látok fõleg scoutoknál látom, gondolom azért, mert azoknak kisebb az ammo rack durabilityjük, és ha egy nagyobb jószág tol beléjük egyet, akkor... Pukk.
880-hpról ammorackeltem egy Type-ot SP-vel, egybõl írta is hogy reportolva vagyok, mert ekkorát nem tud lõni az SP gun...
ez mar szerintem mar az elozo patch ota van igy. en akkor kezdtem full hp-s tigriseket elpukkasztgatni.
Nekem csak a tigris tûnt fel 8.0-ban, majd 8.1-ben már mintha nem robbanna.

Mondjuk a patch óta rengeteg ammo rackes robbanást látok, én is simán lövök 3-4 ilyet 1 nap. Lehet hogy babráltak volna ezzel valamit?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vicces, mennyire ismeretlen fogalom a játékosok 80%-ának az ammo rack. Rendszeresen látok ammo rackolás után értetlenkedõ, csíterezõ, reporttal fenyegetõ emberkéket.
Is-3 o.O....
emlékszem vele életem elsõ csatájára....
betett himmelsdorf-ra top tierként, ugye csak a D25t gun volt csak rajta, bementem a házak közé, látom jön szembe a löwe, na mondom azt még a szar 122es is viszi 😊 jól megvágom szembõl! erre egy lövéssel kilõtt xD
ammo rack... :/
Hehe, IS3 kinéz, majd eldurratom full hp-ról. Erre beírja hogy T34 reported 😄. Szerintem még nem ammo rackelték semmibõl se 😄.

Nekem is volt ilyen esetem. Nekemjött, majd kilõtt. Mert blokkoltam, volt a válasz. 😊

Gondoltam ha nem túl ostoba meg egy aránylag ismert klánban van csak nem ekkora eke... de hát mindig tévedhet az ember😄

Az eff rate nem iq teszteredmény. 😊

Ja az elõbb törpént😊 majdnem top tank vagyok Dragonszar pálya elmegyek alul jön velem BlackPrince (én perzsa) na mondom HARD2/1400 eff letolunk ott mindent... aham kb pár száz életem van de vezetünk 8:4-re minden gut....

Erre bele lõ véletlenül a tornyomba hátulról, kérdezem mi a retek volt ez😊 erre kilõ.. na ennyit hogy ki értelmes player meg ki nem..... ja és még neki áll feljebb... nem lõttem bele no comment

kép
És elbuktuk - nem kicsit.
A penészes pöcsüek mintha óvodások lettek volna... 😊
Látod😊 és még így sem tudok lõni😄

kisegítõ skin<#hehe>
fuuuu csíter színezõs skin-t használsz?<#hehe>

ezért kell egy tier2es tank 😊
ott nincs arty 😄 ha van is akkor meg csak mozognod kell és sosem talál el 😊
Ilyen csapatot se láttam még randomban😊

Loltraktor tájm. 😉

Az online editorral szórakoztam, beállítottam magamnak mindent, ami kell. Viszont olyat nem találtam, hogy kikapcsolni mindent és csak az effet hagyni meg a tank felett. Úgy értem, hogy kikapcsolni ki tudom, csak akkor nem az alap jön vissza, ami a játékban van, hanem nem látom egyáltalán.

Rajzanak az arty csótányok! Ma nem voltam még olyan csatában ahol 3-nál kevesebb lett volna!
Sunsetjoy
Tényleg erre van az online editor. Az enyémben is megváltoztattam a betûtípust meg a kiirandó dolgokat, az alt-ra megjelenõket, stb.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Most már ne csigázz. 😊

Laptopon lehet problémás, nekem is az. Ha lehetne olyat, hogy meghagyok mindent eredetiben és csak az effet írom ki a tank felé, az jó lenne. 😊

Mert így mindeféle extra gyorsítót kellett melléraknom és ha hirtelen sok tank jelenik meg, még így is megakad egy pillanatra.

Mûködik. Annyira hobó dolgon csúsztam el, hogy le se írom. Viszont: másnak is belassul tõle a gépe? Lecsökken az fps és megnõ a ping. Gyengébb konfig, laptop.
Itt: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=181638

Nem, azt pont nem hiányolom.
Hol? Azt én sem találom...

Jawohl. Akkor furcsa. Minden a helyén, a xvm-stat.exe-vel indítod, elméletileg mûködnie kell, kivéve, ha áll a szerverük, ami néha elõ szokott fordulni.

Ha a százalékos esélyt hiányolod a töltésnél, azt külön be kell kapcsolni.

0.8.1/gui/flash, ide írta az útmutató.
Az XVM.xvmconf file-t jó helyre tetted? Én anno azt felejtettem ki elõször és ugyanez volt. 😊

Köszi, de nem mûködik. Kiírja, hogy csata betöltésnél kiírja, hogy xvm akármi, de semmi infót nem mutat, alap betöltõképernyõ.
Meg az újat már nem a proxy exevel, hanem a stat exevel kell indítani ami az xvm-stat-1.0.1.zip-ben van azt hiszem. A korábbi verzió proxy exe-jével nem fog jól mûködni. Kell az xvm-3.1.1.zip is, de nem abból indítod már.

A gold csak az átütés mértékét növeli meg, a sebzést nem.
Tölts le egy régebbi verziót (én a 3.0.3-ast szedtem le; a search-nál állítsd át all downloads-ra a current-rõl), tedd fel elõször azt, és arra rá a 3.1.1-es verziót, mert ehhez vmiért nincs külön exe.
ahogy írtam .."alapból papír tank" ahogy olvashatod...persze egy tiger vagy egy T29 ..simán...csak nem mindegy hogy kapsz 1-2 találatot..és az 1400 HP ból marad 2 lövés után 800-900 HP,,vagy 2 gold 300 HP..és mondjuk ha ezt egy VK3006..vagy egy T34 (ruszki) kapod ..vagy egy KV 1-S bazi csövébõl ami mgyenesen alapból is brutál...akkor a T8 tankod nem sok..még kissebb tierben sem 😄 alattam szólónak..nem lehet feleselni ..a revolver akkor töltesz amikor akarsz de egy tár az teljes ...nem lehet átváltani..megnyomod a 3 gombot (alapeset) 30-40 sec töltés !
Teljes tárat tölt be.
Szóval, ha marad 1 normál lövedéked, s újratárazol, akkor egy komplett 5-ös arany csomagot tölt be.
Az elõérzet dolgot nemtom, szerintem túl kicsi az a 10 % esély.
Már nem azért, de azok eddig is átlõtték az 50-100at, nem értem mi a probléma?

Üdv!
Azon gondolkodott már valaki, hogy revolvertáras franciáknál érdemes-e felrakni az elõérzet skillt.
Példa: Batmobil feltöltve normál-arany lõszer fele-fele.
Lövök 4-et, és utolsó skúlónál váltok aranyra.
1 lövéssel kevesebb, cserébe van 10% esélyem arra, hogy azonnal betölti az új tárat.
Ez így lehetséges, vagy mind az 5 lõszernek a tárban kell lennie.
Mert ha igen, akkor kipróbálom.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Letöltöttem egy xvm modot, követtem a telepítési útmutatót. Az utolsó lépés: tegyem ki parancsikonnak az asztalra az xvm-proxy.exe filet. De nem másolta be ezt a filet a telepítõ a játék fõkönyvtárába. Megpróbáltam manuálisan bemásolni a zip-bõl de nem mûködik. Van ötletetek?
Nekem sem tett jót a goldi,,,,a kis fun AMX50 100 .-al ami egyébként is papír tank...a T6 T7--tankok 3 lövésbõl annulálnak !!!!és hogy vágnék vissza ?? vegyek goldot revolverba???? igy is elfüstölök egy talicsak lõszert mi körönkén vagy 10-12k..csak a lõszer...mondjuk ez goldba?? 50-60k lenne minimum 😄 lehet vinne mindent mint a piros ász !!de többe kerül a leves mint a hús!!!goldkreditért > amx..kis matek
Pales27
A KV-5 is megkapta a magáét. Ott kezdõdött, hogy átvariálták az mm-et. Azóta legjobb esetben is 5-6 T8al megyek szembe. Aztán jött a normalizáció csökkentés.
167 pennek ez se tett jót. És most az arany skuló. Vannak olyan csatáim amikor R2D2-ra találatot se kapok szembõl T7-8tól és úgy lõnek ki. A tornyot szembõl már bárhol lõhetik. A type úgy nyírt ki, 5/5 sebzett lövése volt és egy se ment weak spotra.

Hát mennyivel egyszerûbb nyomni a W-t és lõni, mint egy marha lassú, rosszul páncélozott tankkal bohóckodni a keresztezõdésben? 😊

Amúgy tudja valaki, hogy a löwe miért 92,5 tonna?

wtb edit button...
Van, igazából tegnap éppen írtam, egy kommentedre, de biztosan elsiklottál felette. Csak azért írtam mert zéró tapasztalatod van a tankkal, de valahogy minden prémium tankos postodban elõjön az SP ellenes megnyilvánulásod úgy hogy zéró tapasztalatod van vele. A tankot lehet szeretni-nem szeretni, vannak elõnyei-hátrányai, de amit már korábban próbáltam elmagyarázni neked, hogy prémium tanknál elsõdleges szempont a credithozam. Ezért veszed elsõsorban, tehát ez alapján érdemes megítélni, hogy megéri-e vagy sem. Legutóbb talán Eagle linkelt egy statisztikát, amiben közvetlenül a t34-után volt minimálisan lemaradva, a netto kredithozamokat tekintve, de pl a jóval drágább Löwe-t is megelõzte (ezt korábban én is írtam, hogy többet keresek vele).
Értelmes ellenvéleményed is van, vagy csak személyeskedés?

Vagy vegyék meg nyócezerért akkor is, ha a Tier9-esek átlövik már prémlõszerrel a spaced armornál is? Ahogy itt már többen írták, néhány prémlõszer mindenkinál van már ilyen helyzetekre.

Hát a jelenleg kapható prémtankok közül egyiksem ér 20 forintot se mondom úgy hogy vettem 2-3 tier 5-ös és t-34-et meg SP-t.😊 szerintem ami ér valamit azt már nem lehet kapni.