World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1><#nevetes1>

patchaou
Nem forgatom ki a szavaid. Te álltál belém akkor is azzal, hogy milyen jogon kritizállak. Holott semmi ilyen nem történt csak annyit mondtam hogy szerintem furcsa az az eredmény. Ennyi. És ts-en azért nem mondtam semmit, mivel bármit mond neked az ember az falra hányt borsó, emelt hangon magas lóról osztottad az észt és bármit mondtam elengedted a füled mellett.... Semmi problémám nem volt veled és most sincs. Ja, és kurvára leszarom a statjaid, meg a meccs végi eredményeid.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

örülök hogy segíthettem. Ha teheted próbáld ki egyszer hogy ha van batchat a közeledben és kitáraz akkor kergesd meg. 5.54 mp es reload magárt beszél 😊

Szerintem állítottak a vetésforgón😊))

Mekkora poén lenne, ha valaki pont megfutotta volna a Master tankeres kört, vagy az elsõ Bruda medálját, aztán Bye-bye 😄

Köszi!

A camot meg pont a sniperkedés miatt tenném be. Eddig úgy tûnt, hogy egész jó az alap camoja t62nek (t54nek is jó de azzal többet mozog az ember szerintem😊), és mivel a skill wot wiki szerint mindig mûködik, gondoltam vígan elvagyok a bokorban amíg van kit lõni😄.

"The Camouflage skill is always active and the overall effect depends on the tank's inherent camouflage rating" (wotwiki)
Szerintetek ez a szerver leállás összefügghet azzal, hogy nálunk elõtte áramszünet volt?
Valamint, hogy tegnap este T29-el 2300-1700-1800 as köreim voltak sorban? <#nevetes1>
A biztonság kedvéért magamnál tartom az áldozati csirkét.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nekem 2 csatám eltûnt....

Hmm volt egy kis reroll is....

már megy is .. és döntetlen lett, pedig ki is írta a csata végén hogy "vereség" .. 😊

Már megy a szerver!

patchaou
Nemsokára biztosan beröffentik. Mostanában elég sûrûn jönnek váratlanul a tervezett karbantartások.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Forgasd ki a mások szavait. Ez a te szakértelmed. Jól láttam mikor szólni nem bírtál TS en hogy nem igazán jutott el a kicsi agyadig amit mondtam.
Mindegy is nem rendezek vitát mert megint jönnek és társulnak a kisbarátaid. Élvezkedjetek nyugodtan.

nekem is bent ragadt 7 killes vesztes csatában a tankom, na mondom majd egy szerver-relog megoldja .. 😊

wildstorm
Az mit jelent? Egyáltalán nem lesz elérhetõ a játék? Ez hol volt posztolva hivatalosan?

Majd 2 órája aktiváltam a 3 napos prémet, mert most van 3 szabad napom 2 hét alatt. Ne húzzanak fel. <#banplz>

patchaou
Arról hogy egyszer egy csata végi eredményre azt mertem mondani hogy "furcsa". Azóta nagyképû vagyok, elvagyok szállva magamtól és nem voltam még jól pofánbaszva... 😄

Mindegyik embernek javítás, parancsnoknak a hatodik érzék és BIA. A többi skill nem igazán befolyásolja az egyébként is gyúlékony és sérülékeny tankot. Sniper tank, kicsit más mint a T54.

Medium járgányra szerintem ne tegyél álcázás skillt.
Lehet nem ide való téma de arról hogy van a játékban egy magyar csatorna ahol sokan vannak és számtalanszor voltam áldozata annak hogy belinkeltem egy jobb kört. Pl 103 000 es type 59 es kört vagy épp a mostani ahol kiosztottam 6211 as sebzést és azt kell folyamatosan elviselni hogy én tuti kamuzok mert lehetetlen. Nem ez az elsõ alkalom, mondhatni unalmas.Más helyeken ezt megdicsérik meg gratulálnak. De lehet én vagyok a személyileg sérült mert így gondolom! 😄

Nem megy a szerver.
Jöhetnek a troll accok fórumra. :-)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ja csatába nem enged, és gyõztes csatából nem engedi vissza a t62a-mat... pedig még csak az 5ik köröm volt vele😄.

Na és még mindig érdekel a t62-t használók véleménye, hogy milyen skilleket tennének rá?
Most direkt skillek nélkül kezdtem játszani vele, hogy lássam mit érdemes rátenni.
Ahogy nézem fullos camo nagyon fasza lehet rajta, fullos repair is kell mivel med. A BIA-ban már nem vagyok annyira biztos, ugyanis rammerrel meg ventivel is 5,56 a töltési idõ, marha gyorsan céloz és pontos is.

Perkekbõl sixth sense tuti lesz rajta, deadeyeon gondolkodok, de csak akkor ha valaki megerõsíti, hogy megdobja a (sebzõ😄) kritikálokat😄.

Egyéb ötletek?
Elõre is köszi!
patchaou
Nemsokára jön majd a "tervezett karbantartás".

Hasonló pozitív élményem van a mai napról.Csak bukó,nulla sebzés,és ami hab a tortán hogy betölti a célkeresztet a tank és valahogy a lövedék leesik elötte mindha valami erõtér védené😊
wildstorm
Nálam is ezt írja. Ekkora fa**okat. Nem azt írja, hogy gond van a szerverrel. Nem, a hiba az én készülékemben van. Ekkora egoistákat.

Nincsenek manipulálva a meccsek, kicsit sem, csak véletlenül a vesztes csapatunkban senkinek nem úgy mûködik a lövege, ahogy kellene.
Nekem a legtöbb lövésem a célkereszt széleire megy, teljesen beszûkülve, az artynk panaszkodik, hogy 3 találat és mégsem tudta megölni az ellenfél Hummelt és 2 tiszta találat az Elc-n, aki rejtélyes módon mégis életben marad...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

na a ruszki szerverek beadták az unalmast XD
te most mirõl beszélsz? 😊
ja most találják ki hogy basszák el mégjobban
Engem is ledobott.

nálam se enged bejelentkezni a szerverhez szerinte "szar" a tûzfalam...
Vége minden szépnek
patchaou
Engem csak nem enged be csatákba.

wildstorm
Nálatok is megfagyott az játék? Mintha behalt volna a szerver. Kiléptem egy újraindítást megpróbálva de azóta bejelentkezni sem tudok.

Egyszerûen kiakadok hogy aki jobb statot linkel mint más akkor egybõl kamuzik meg hamisítgatja a statjait. Nem is csodálkozok hogy minden normális emberke kihullott onnan. Rendes oklevél kéne bekeretezve postán feladva hogy elhigyjee a sok életunt kocka. xD

Hogy nem lehet 6k damage-t tolni? ja dehogynem😊

A sebzést. Mert egy belinkelt stat amit én linkelek az szinte tuti kamu. Elég primitív az a színvonal ami ott megy. És fõleg 30 meg 35 körüli emberkék csinálják a fesztivált állandóan nem is gyerekek.

Itt mit kell nézni?

A kétkedõknek magyar csatornán, akiknek ez lehetetlen!

Én elgondolni sem tudom hogy lehet prem nélkül ezzel játszani😊 komolyan én sírva fakadok a credit/xp-n premmel.. azért van több prem tankom de az sem megoldás mert a tankjaimmal szeretnék játszani nem pénzt farmolni valami szar premmel.. mert a Type is annyira szar már hogy nem szórakoztató...

patchaou
Most Én is leragadtam az A13 MKII-nél. B@szott jó kis fun tank. 29 csata alatt 3 topgun, 73 kill 😊 De nem hiszem hogy több ezer karikát ezzel fogok legurulni, csak épp nincs prémem és szinte csak kilencesekkel van tele a garázs...

Ez mindent elmond errõl a játékról😛

Ezzel húzzák a statot😊

patchaou
Egy csapatban 2 ilyen elég ritka. Pedotank level 100:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mozesapo
Nem fogják eltörölni, mert így több prém tank kel el, mert kell a pénz ammo-ra.

Német TD-re van értelme álcázást tenni? Vagy olyan mint halottnak a csók?

És mi van ha lenyeli?😊

benne van a pakliban, de szerintem éppen ezért érdemes most kipróbálni, free xp-t ne ölj bele, de ha van felesleges pénzed rá, én megvenném a helyedben, és futnél vele jó néhány gold ammos kört, ha meg eltörlik a credites gold ammot, akkor még mindig el tudod adni...
Solten
Marmint az ezustert arany loszert opciot.

Saor Alba

Solten
Gyanitom hogy azt eltorlik a kov. peccsel, csak egy kis beetetes volt a nepnek... 😊

Saor Alba

2-300 hp-ról,ha nincs hülyére lõve arty által akkor max két lövés neki a dagileó.Ha szórakozni kell dagileó akkor sztem egész jó,de t9-10 csatákban ne sokat várj el tõle.Mármint harc terén,arty ellen elmegy de többi ellen sok esélye nincs,bár francia papírszarokat lehet vele aprítani.De prém nélkül nem igazán nyereséges,gold ammóval meg pláne nem.

HE nerf? lol --> GOLD AMMO