World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A camot meg pont a sniperkedés miatt tenném be. Eddig úgy tûnt, hogy egész jó az alap camoja t62nek (t54nek is jó de azzal többet mozog az ember szerintem😊), és mivel a skill wot wiki szerint mindig mûködik, gondoltam vígan elvagyok a bokorban amíg van kit lõni😄.
"The Camouflage skill is always active and the overall effect depends on the tank's inherent camouflage rating" (wotwiki)
Valamint, hogy tegnap este T29-el 2300-1700-1800 as köreim voltak sorban? <#nevetes1>#nevetes1>
A biztonság kedvéért magamnál tartom az áldozati csirkét.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mindegy is nem rendezek vitát mert megint jönnek és társulnak a kisbarátaid. Élvezkedjetek nyugodtan.
Majd 2 órája aktiváltam a 3 napos prémet, mert most van 3 szabad napom 2 hét alatt. Ne húzzanak fel. <#banplz>#banplz>
Jöhetnek a troll accok fórumra. :-)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Na és még mindig érdekel a t62-t használók véleménye, hogy milyen skilleket tennének rá?
Most direkt skillek nélkül kezdtem játszani vele, hogy lássam mit érdemes rátenni.
Ahogy nézem fullos camo nagyon fasza lehet rajta, fullos repair is kell mivel med. A BIA-ban már nem vagyok annyira biztos, ugyanis rammerrel meg ventivel is 5,56 a töltési idõ, marha gyorsan céloz és pontos is.
Perkekbõl sixth sense tuti lesz rajta, deadeyeon gondolkodok, de csak akkor ha valaki megerõsíti, hogy megdobja a (sebzõ😄) kritikálokat😄.
Egyéb ötletek?
Elõre is köszi!
Nekem a legtöbb lövésem a célkereszt széleire megy, teljesen beszûkülve, az artynk panaszkodik, hogy 3 találat és mégsem tudta megölni az ellenfél Hummelt és 2 tiszta találat az Elc-n, aki rejtélyes módon mégis életben marad...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A kétkedõknek magyar csatornán, akiknek ez lehetetlen!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Német TD-re van értelme álcázást tenni? Vagy olyan mint halottnak a csók?
Saor Alba