World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Képzelem, hogyan gyõzte meg a CEO arról a fejlesztõket, hogy egy kínai Tree márpedig összerakható...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát én erre nagyon kíváncsi vagyok hogy tényleg mindnekinek az fog e jönni, és nem csak a kínaiak kapják meg ( ami bunkóság lenne szerintem 😊 ). Angolok után kicsit váratlan lenne egy újabb nemzet, de végül is lehet karácsonyi "meglepetés" lesz mert decemberben jön.

Elvileg ma derül ki hivatalosan hogy mi lesz a 8.2ben.

WoT: Nishizumi77

A kinai tankok jönnek 8.2-ben!😄😄😄

Van egy kis össznépi ázsiai fight videó a német nyelvû hirben.
http://www.buffed.de/World-of-Tanks-PC-234845/News/Chinesischer-Techtree-fuer-WoT-1034510/

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Hát, hogy ha elkezdett mozogni az a TD, akkor elképzelhetõ, hogy onnantól te is láttad. Vagy ha lõtt egyet. Persze 450+-nál ez elég valószínûtlen. Meg kell nézni gyakorlóban.

Ez a "spotolásoscreditetkapokamássebzéséért" egy elég érdekesen mûködõ valami. Volt egy csatám T1 hvy-vel voltam + volt egy pz4 csapattársam (2-en éltünk), az ellenfélnél meg egy 100%-os su-152. Kb. 450+ méterre voltam a su-152-tõl, nem is láttam meg egészen addig míg a pz4 oda nem ment a TD sziklafedezéskének a másik oldalára, felvillantotta, õ nem lõtt rá csak arra figyelt, hogy a su és közte mindig ott legyen a szikla. Én meg közben folyamatosan bontottam le 90 hp-nként az oroszt, majd csata végén megnéztem a pz4-et... és mit látok? A spotolással megszerzett sebzéshez csak 252 volt volt írva, közben én persze vagy 870-t lõttem csak arra az egy tankra...
Akkor ez most hogy is mûködik, mert én nem teljesen értem ezt a részét a statnak.

Solten
Btw, tok jo hogy ezek a szamok semmit nem ernek, a ruszkik tobbsege nyilvan ruszki tankkal jatszik, ergo a nagy szamok alapjan tobb a balf@sz -> gagyibb winrate. Hulye developerek meg ezek alapjan nerfelnek...

Saor Alba

A wiki szerint jár érte némi kis xp, de pénz nem. Amennyiben nem használ el rá gyógycsomagot. Ha igen, akkor újra el kell lõni. 😊

nekem is volt IS3-mal 7 átütõbõl 200 sebzés...
Már mondom egy ideje, hogy nem ártana betenni valami bónuszt arra, ha az általad leláncolt tankot sebzik a csapattársak. Kb mint a scoutolásos rendszer. Ha lelövöd a mezõn 60-al száguldozó T50 láncát, és a csapattársak cafattá lövik miközben áll, kapj érte te is plusz xp-t. Persze nem sokat, mert vannak szituk amikor totál irreleváns hogy van-e lánc az ellenségen vagy nincs, ezt pedig a rendszer az életben nem fogja tudni megítélni.
Nem tudhatjuk, hogy a misztikus XP számításba a kritikus sebzés(mint pl. a láncolás) nem számít-e bele.
Sokkal idegesítõbb az, amikor átütsz, de 0 damage van és a csata végén azért látod, hogy az adott tankon egy darab kritikus sebzést se vittél be.
Tegnap volt egy ilyen köröm M4A3E8-al voltam és osztottam egy ISU-t messzirõl. Sokszor hallom, hogy átment, ütöttük persze sebzés nulla.
Meccs végén nézem 11 találatom volt rajta ebbõl nulla kritkus és 200 valahány hp-t sikerült ezzel ledarálni. Ez két sebzõ találatot jelent. A maradék kilenc az a fene tudja hova lett...

jobb oldalon=bal oldalon.

Hát ezeknek a kombója kellene szerintem. 😊

Kár, hogy az alap xp-t nem lehet kiszámolni, még azt hozzá lehetne venni.

Mondok egy példát tegnapról. Serene Coaston alulról indulva T-62-vel a jobb oldalon átzúgtam hozzájuk, és sikerült kicsalni 2 tankot a fedezékbõl. Egy IS-8-at és egy E-50-et. Az E-50 úgy döntött, hogy nekemjön/elzúg mellettem és akkor takarásban lesz a többi tankunktól és bohóckodhat velem egy az egyben. Nem túl jó esély neki még így sem, de jobb, mint a hegytetõ. Menet közben megláncoltam, majd lelõttem a kifordult tank másik láncát is, majd újra az elsõt, mert azt közben visszarakta. Egy darab sebzést nem vittem be, de kiesett egy kilences medük a játék elején. Az effem nem nõtt és persze ki tudja, hogy enélkül nyerünk-e vagy sem, de hozzájárult a gyõzelemhez. Az effemhez meg nem nagyon.

Nekem az szokott csak dühítõ lenni, amikor a bénák elpicsáznak. 😊 Amikor mi bénák picsázunk, annak örülni szoktam. Ezek többször elõfordulnak, mint gondoltam volna.

A winratet meg 29 másik ember teljesítménye. Mi a fenét lehet akkor csinálni, ha mondjuk TD-vel megyek, és 4 halott van, amire elérek a pozícióba?
A winrate egy csapatjátékban nyújtott egyéni teljesítmény szempontjából nem hiszem, hogy jó mérõszám lenne. Akkor már inkább az effi.
Én megtartottam a sötétvörös és még sötétebb vörös kombót szocializációs okokból. Jó látni, ahogy a vörösök szerencsétlenkednek. A tetejét is megtartottam lilának. Õk a bíborban születettek. 😊

Majd magamnak kell kitalálni valami színt, hogy megkülönböztetett figyelemben részesíthessem magam játék közben, mint az jó egoistához illik.

..en sem tudom meg h meddig lesz fent 😊
Én sem használom már egy jó ideje, hasonló okokból kifolyólag sem.

A játékélményemhez kevesebbet adott hozzá, mint amennyit elvett belõle. Lehangoló tud lenni, mikor az elsõ pillanatban látszik, hogy esély sincs a gyõzelemre. Fordított esetben pedig gyakran tettem túlzottan is meggondolatlan dolgokat, és lebecsültem az ellenfelet.
Arról nem is beszélve, milyen dühítõ, mikor én gondos célozgatás után lepattanok a weak spotokról, a pirosaknak meg látom, hogy a fordulásból eldurrantott kapáslövései is sebeznek meg hasonlók... 😊

Sunsetjoy
Pipacsok😊 Én kicseréltem a legalját bíborrózsaszínre, utána a sima vörös, sárga, banánzöld, fûzöld, világoskék xD

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tier 10-ben viszonylag ritkán látok pirosat. Szerintem elvitte a goldammo a keretet. Volt olyan meccs, hogy simán az alja voltam. Be is voltam fosva rendesen, hogy én leszeg a noob, aki csak fragnek jó. 😊

7-8-9-ben vegyes a felhozatal mostanság, 5-ben pedig teli a mezõ a pipacsokkal, még a városi pályán is.

Az a legrosszabb mivel befolyásolja a prémium és a tier.

..en eleg hosszu ideig nem hazsnaltam xvm-et, a mostani patchel raktam fel ujra. megbantam. dobbenet amikor tier7es csataban nem hogy mas zold nincs rajtam kivul, hanem meg a sargakbol is jo ha negy van osszesen..
Ezért gondolom azt, hogy a winrate-nál sokkal jobb mérõszám az átlag XP
A délutánok általában valóban katasztrofálisak, de nincs mit tenni, ha ilyenkor ér rá az ember 😊
Csak nagyon dühítõ és igazságtalan, mikor a vereség feliratot kell olvasni egy ennyire jól sikerült kör végén is, és önhibámon kívül. A duplázók meg persze mindig azok lesznek, mikor kb nem csinálok semmit sem.

Sunsetjoy
Számomra (szerintem többeknek is) aranyszabály: ha meglátod a szopórollert a garázsban állni, újonnan lemosva és irányba állítva, akkor tûnés a WoT-ból...

Mert vagy rombolni kezdesz magad körül, vagy az ideg miatt még jobban rontasz mindent, vagy ilyesmi. Szerintem pár jó játékos is néha ilyen miatt kezd el õrültségeket csinálni (pláne én, aki nem is tartozom közéjük...)

Olyankor leszarom, hogy még 2-3 tank nincs duplázva, vagy ilyesmi. Tûnés, és talán 2-3 óra múlva visszalépek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem ilyenkor tilos wot-zni.
Estefelé sokkal jobb lesz ;-)
..szokas szerint..
És még ne legyek ideges...

Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. november 7. 13:17:10
Vehicle: Black Prince
Experience received: 1 212
Credits received: 49 335
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter

Mégis mit kellett volna csinálnom? Megöltem a T25/2-t, a Jagdpanthert, a Churchill VII-et és egy KV-1S-t, de addigra már alig vagyunk páran életben a csapatból. Visszamegyek a bázishoz, mert foglalnak. Na mit látok? A 2 Tigrisüket full hp-n.
Az egész nyomorult csürhe a dombon úgy pusztult meg, hogy megsebezni se tudta õket! Oldalanként 4 tier7 tank, de nálunk a többi 3 még sebezni se tudott!

A mi Jagdpantherünknek és T20-unknak külön érdemes egy-egy pillantást vetni a statjára! És ilyenekbõl állnak a csapatok, te meg dolgozzál össze ilyen agyatlan csürhével... Aztán berak az ilyen zöldségekbõl kettõt is egy csapatba, ráadásul top tanknak. Már eleve ezzel el is dõlt a csata, mert ilyen szintû primitívséget semmivel sem lehet kompenzálni.

TEgnap pont leporoltam az E 100-át, gold ammot is vittem így sikerült 2 is7 est kilöni. Olyan volt mind régebben trollkodni a Kv -val.
De tèny hogy lepattantam 1-2x.
Szóval jó meg az is7, nem lett elrontva
Pales27
Sztem randomra nem érdemes t10 heavyt venni, talán e5 kivétel. Inkább medet vagy gyorsabb TD-t

Keverednek bennem a dolgok. Beszéltek róla itt a fórumon, de mivel túlzottan nem érintett, nem figyeltem. Az rémlik, hogy a 8.1-ben visszaállították, mert rájöttek, hogy úgy szar.

Bueno nacho
Én úgy tudtam, hogy már a 8.0-ban nerfelték titokban (a "történelmi" értékeknek megfelelõen - talán 55 fokról 50-re az LFP-t), aztán csak a 8.1-ben jelentették be hivatalosan.

Persze a dolog nem csak a páncélról szól. Az IS-4-et 9-esként imádtam, talán a legjobban eddig a játékban, de 10-esként valahogy nem az igazi. Persze, hogy a 9-esbeni OP-sága után minden rosszabbnak tûnhet, de azért kíváncsi lennék a tesójára is. Egyszer már megvolt, de egyéb okok miatt megváltam tõle, nem nagyon tudtam kitapasztalni.

Csak hát 6 misi az 6 misi, és prém nélkül KV-1-gyel kicsit már kezd unalmassá válni a farmolás 😄

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

8.0-ban átállították a frontpáncél szögét, majd vissza. Nekem valami ilyesmi rémlik. Meg hogy mostanában nem látok belõle túl sokat. Úgy általában tizesbõl sem.

pointer4
sokat nem nerfelhettek rajta, mert még mindig pattog E100 gold lõszerrel is 😊
Bueno nacho
Sziasztok!

Szerintetek még mindig megérné megvenni az IS-7-et? Hallottam, hogy az utóbbi patchekben nerfelték a páncélzatát. Más lehetõség nincs, valamint csak randomban játszom.

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

fú ez a "mód" jó lenne nekem is.... pont kiférne az összes tankom egy sorba 😊 vajon létezhet ez a mód? 😄
100-150 rész és mindent megtudunk. Talán még azt is, hogy miért motorhibás a Löwe.

Master91
Haverom kukkert tett rá, és bõven meg érte neki!
Nem látod az összefüggéseket, de segítek.
Az E50 és a T54 nem mit, hanem kit csináltak a bokorban.
Természetesen a Hummel volt a nagyon bevállalós, és most ebbõl van a kavar, hogy melyik is penetrált erõsebben.
A két bûnös meg persze elszaladt mire Maus papa odaért a helyszínre.
Szóval várhatjuk a további részeket, mert ki tudja még milyen csavar lesz itt...
<#love12>

Kellene 1 kis help 😊 isu-ra mit tegyek?töltésgyorsító venti van fenn....álcaháló vagy 25%-os kukkert tegyek rá??Amúgy ez az elsõ olyan tank amivel már vissza tudok vágni a nagyoknak méghozzá keményen 😊.Brutálisan erõs tipikus ülök 1 bokorban TD.
Köszi a táblázatot 😄, nagyon remélem, hogy így marad, mert egyelõre nagyon bejön, bár még csak ismerkedek vele😄.

Eddig egyetlen problémám, hogy legalább 2-3 értelmes csapattársat is adhatnának hozzá körönként, mert szégyen, hogy néha mit mûvelnek az idióták.

Elõbb is kb 5-6 heavynk állt be egymás mellé úgy, hogy ha egy t92 közéjük durrantott volna sebzõdik mind 😄. Szét is szedték õket könnyedén, nekem meg fullos E75, t110, Löwe kombót kellett volna megfognom, miközben valamiért az ellenfél artyjai úgy gondolták, hogy én vagyok a legveszélyesebb😄.
pointer4
Áhh, használhatatlan, jól mutat a garázs, de a játéknál nem jó semmire 😄
Forgathatja az ember a fejét, hogy milyen tank melyik csapatban él még XD, minimap, damage panel ugyan ez...
Én azt mondom szabadítsuk kis ISaurát!

De jó lenne nekem is ilyen szélesvásznon tankozni! 😄DD Szép stat!

Az mért lenne PS?😊))

A tegnapi hisztisorozat folytatását látják kedves olvasóink...

150 rész telt el, de még mindig nem tudjuk hogy a Hummel kitõl terhes, és, hogy az E50 és a T-54 mit csináltak aznap este a Santibanez birtokon az A1-es bokorban. Ettõl függetlenül maga a sorozat "furcsa" és "érdekes".

pointer4
Ha az kamu, akkor ez mi ? 😄

Ez meg tuti fotosóp 😊 :

patchaou
Ok legyen igazad, a furcsa szó kritizálást jelent. Tiéd lehet az utolsó szó is, örüljél 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem fogják mert Tier 10 be neki a legrosszabba a winrateje. Kihagytam hogy aimozd be és úgy kergesd meg! 😄DDD Nem fogsz mást ennél jobban élvezni mikor szalad elõled! 😄DD

Köszi a tippet😊! Gondolom megizzasztanám😄. Azért attól tartok egy kicsit, hogy nerfelni fogják a köv patchben😄.
Akkor minek írsz vissza, egyátalán minek foglalkozol velem? Nem ebben maradtunk hogy ne foglalkozz velem mert azzal nekem is és magadnak is jót teszel? Mennyire szánalmas hogy megint ezzel kell foglalkoznom hogy ismételgessem azt amit már egyszer elmondtam mert nem érti meg elsõre.
És nem vagy nagyképû amirõl beszéltünk mikrofonba!

"Ja, és kurvára leszarom a statjaid, meg a meccs végi eredményeid."

Jusson el az agyadig hogy a furcsa meg az érdekes szó kritizálást jelent. Lehet benned már nincsenek érzelmek azért nem akadsz fent a dolgokon. Megjegyzem ezt is elmondtam TS en és ez se jutott el hozzád.

Ez vagy te.