World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma láttam vk28at M103mat ölni 2-300 hpról, ha ez segít a döntésben. 😊
Solten
A rutinos rokak velemenye erdekelne elsosorban; A leopardos mokazas alatt eleg XP osszegyult a VK 2801-re. Erdemes par osz hajszalat szerezni vagy hagyjam a fenebe (HE nerf stb). <#alien>

Saor Alba

Kivancsi lennek a T-50-2-es szemelyzetenek egyenkent hany skillje van.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Egy 114 hp-s ELC-t Murovankan az erdoben rohangalas kozben 3 talalatbol lottem neki 4 kritikal damage-t(ebbol 1 volt lanc) mire megdoglott. Persze felspottolt mindenkit es buktuk is a csatat. Megint egyedul maradtam 5 ellen, de csak nem akar osszejonni egy Kolobanov. Pedig kuzdottem mint a fogatlan oroszlan...

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Meg mondjuk az a 725db scout medál se semmi xd..

Bugi Misi
ja a mások köcsögje nekem bezzeg csak 1 sikerült eddig

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Úgy gyûjti az orlikot mint más a Top Gunt.

Ez érthetõ, de ettõl még megoldhatnák valahogy. Csináljanak egy single player modeot hozzá.. 😄 Legalább az elõkészületi idõt vennék ki trainingben, szerintem teljesen felesleges. Nem azért megy oda az ember, hogy várjon. Amúgy a felsorolásból kihagytam 1-2 lényeges dolgot:
-max 2 arty csatánként
-small mapokra egyáltalán ne legyen arty, irreális
-gold consumable / crew skill reset veszteség nélküli része creditért
Bugi Misi
feltünt a 2660 effije<#zavart2>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

"Reduce the distance between the levels."
Én marha elsõre azt hittem, hogy azt írják, hogy kevesebb xp kell majd szintenként a következõ tankig.
Már majdnem kibontottam 1 üveg bort. Azután rájöttem, hogy sokkal fontosabb dologról van szó: Vonalakat rövidítenek meg a tech treeben.<#falbav>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

A szövegkörnyezetbõl kiderül, hogy az a rész a tech treere vonatkozik, csak a Google fordító nem állt a helyzet magaslatán.

Kicsirigo
Szerintem ez a techtree-re vonatkozik nem ?

Kicsirigo
Meg aki ha vesztére áll a csapata öngyilkos lesz, kaphatna valami extra mínusz pontot érte.

Master91
Még vigyük lejjebb az FPS-eket ezaz!
Igen, ez roppant fontos lesz. "The tree will get into fullHD". Kb., mint a kecskemegekés.

bujcsik555
Valaki árulja már el nekem, a Tigrist hogy forgassam hogy valami pattanjon róla? próbáltam már jó pár fokot, de kb csak a legvacakabb t5 tankok nem juggatnak ki.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Egyszemélyes tréning szándékosan nincs, mivel azt írták, a szerver oldali erõforrás igénye ugyan akkora lenne, mintha 30 fõs lenne, és így feltehetõleg túl sok tréning szobát kéne egyidejûleg menedzselniük.

A csapattárs light tankokkal való ütközés problémájával tisztában vannak, elvileg a kompenzációs rendszer még folyamatos csiszolás alatt áll.

patchaou
Plusz ha letolok valakit a vízbe vagy szakadékba, azt számolja el nekem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"The module icon in the lower left corner will display the speed of repair as a "fill-in" icon."
Jól értem, hogy bal lent a modulos ablakban mutatni fogja, hogy mennyi idõ alatt javítja meg az adott modult? Végre valami használható 😄
Már csak egy-két apróság van, amit megoldhatnának minimális erõfeszítéssel. (pl. crew retrainingnél lehetne egy olyan, hogy retrain all to the current vehicle; drop all skills/perk;barakkból ne kelljen egyesével felrakni az embereket ugyanarra a tankra, ki lehessen választani kiket akarok rátenni, és azokat egyszerre pakolja; tankokra felrakott equipmenteket át lehetne rakni más tankra úgy, hogy nem kell elõtte leszedni az elõzõrõl; lehetne végre egyszemélyes training room is, hogy ne kelljen mások idejét rabolni, ha meg akarok nézni valamit; ha valaki nekemjön lehetõleg ne én fizessek már neki az okozott sérülésért, stb.) Vajon a hivatalos fórumon ezek meg vannak említve, vagy csak engem zavarnak?<#fejvakaras>
Annak kimondottan örülök, hogy ezuán megjelenítik a modulok javítási idejét. Végre egy lépés a professzionalizmus irányába, aminek hála könnyebb lesz mérlegelni azt is, hogy adott szituációbab érdemes-e elhasználni a javítócsomagot, mire mennyire éri meg a repair skill és a szerszámosláda.

<#vigyor>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Google forditós:
Storm: Tomorrow / Press Release 0.8.2 will be the day after tomorrow which will tell about any new and interesting.
But about the good and the good little things that are not there to tell 0.8.2. And I'll tell you.

Wood:
- Reduce the distance between the levels. The tree will get into fullHD.
- Title / link to "return to the tree" will change to the button with the symbol of the nation.
- You will be prompted lack of experience / credits.
- In the "tree" of the tank will be clearly visible counters: experience crammed with so many things, so many things crammed free.

Optimization:
- Fixed some of the bottlenecks in the rendering speedtree, which will reduce the drawdown in the sniper, and generally raise the fps on maps with lots of trees.
- The performance is fixed on the south coast and on the highway. There was misconfigured water. Also, apart from them, the water "pulled" back on some maps, which also affect performance, though not as much as on the two maps.

Aim:
- Was found and fixed a bug with the jerking sight when aiming towards. The bug was terrible - as found and fixed a - is unclear. It was a loss of accuracy when moving from one tank to the application nadrugoe (this happens when balancing the load between servers in a cluster).
- Greatly reduced the tank hanging on the obstacles both programmatically and by correcting kollizhnov these obstacles. Hard disk, for example, now almost "sausage."

Gameplay:
- In the system added visibility accounting crowns fallen trees.

Penetration / non-penetration:
- Found and fixed a bug with the "disappearance" shell after breaking the screen and subsequent rebound (eg shielded sloped sides of the tank series IP).
- Found and fixed a bug with the "disappearance" after breaking the shell screen, entering the instrument and "opt-out" guns from damage.

Combat interface:
- The module icon in the lower left corner will display the speed of repair as a "fill-in" icon.

Many more details will be any, but the most notable.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

De olyan sipolós fajtára ám!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

xblades
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, az utolsóval az a baj hogy igaz de nem angol😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Én egy pár ismerõsömtõl a "szar" kifejezést szoktam hallani 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Most komolyan az terjed a tudatlanok közt, hogy a HUNS a HAMI kutyája? Miért pont a HAMI-é? Nem igazán vannak a toppon az elmúlt hetekben, de arról sem tudnék, hogy a szövetségen belül lenne bármiféle hierarchia, a HAMI-val meg sosem volt határos a HUNS, tehát még védõchipekkel sem igazán mûködhettünk együtt.
OMG, irigység a tetõfokán, úgy bírom, hogy egyesek a saját sikertelenségükbõl fakadó fájdalmakat úgy próbálják enyhíteni, hogy mindenféle fals hülyeségeket találnak ki, amivel megindokolják, hogy a sikeresebbek teljesítménye valójában miért sem számít igazán.

De felnyílt a szemem, mostantól a klán kasszából jelentõs összegeket fordítunk gumicsontokra...

Sippie
visibility system sucks as hell
a teljes kifejezés
spotting/visiblity system?

Master91
Camoflage system, vagy camo system (én ezekkel találkoztam)
xblades
Hello

Hogy nevezik a játék láthatósági rendszerét angolul?
Maga az angol kifejezése érdekelne, akár negatív kifejezés használatú is.
Vagy akár a forumokon elterjedt kifejezés.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A sokadik fail team után azt hittem ez lesz a következõ, de értelmes 2 arty volt a csapatban, és segítettek. Csupán 2k dmg-em volt, de spotból még ki lett osztva még 2700.
Victory!
Battle: Murovanka 06 November 2012 20:47:11
Vehicle: Type 59
Experience received: 1,984
Credits received: 106,224
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
[/url][/img]
<#eljen><#nevetes1>

Nyertem a legutóbbi Twitter quiz-en. Tudnátok tanácsot adni, hogy mire érdemes elkölteni 1140 aranyat? Természetesen hagynék valamennyit a felszerelés pakolásra és akció esetén vásárolnék.

Nem, csak egy tanács volt😊

Toby0501
LOL mi van/volt itt megint.<#zavart1>

csak én érzem, hogy ma este csak debilek játszanak..?

taaaaaaank..! <#idiota>

meeeeegy...! <#idiota>

lõõõõõ...! <#idiota>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Victory!
Battle: Mines 06 November 2012 19:10:55
Vehicle: T-25
Experience received: 3,948 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 57,067
Battle Achievements: Steel Wall, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Régen mentem ezzel a tankkkal, igazából nem jött be, de ahogy nézem az újj mm, jót tett neki. 2100dmg, 5kill, 50k tiszta haszon a végén. Meglepõen sokat hozott.

A HHR klán CW-re képes aktív embereket keres, akivel közösen területeket lehet védeni illetve támadni aranyért. 😊

A heti három klán háborúban való részvétel kötelezõ.
Toborzási állapot: Nyitva
Diplomata:

-vanta95

Toborzók :
-Zsozsok
-UffoHun

Követelmény :
-TeamSpeak 3 használata
-Aktív részvétel a klán életében(CW,Gyakorlók...stb)
- Tier 10 heavy,Tier 7 arty,Tier 10 TD,Tier 9 Med

Felvétel:

-1.Hét próba idõ. - Ezen idõ alatt a jelentkezõtõl bármilyen indokkal megválhatunk.
-Gyakorló csata - A klánba való belépéshez részt kell venni rajta hogy megismerhessük egymást.
-Egyéni megbeszélés TS-en

Honlap: http://hhr.atw.hu/

A [email protected] küldjétek a jelentkezéseket! 😊
Legalább azt írnád hogy irigy vagy és nincs pénzed prémiumra se ezért jobb dolgod híján itt hisztizel, de legalább hülyeséget ne beszélj 😊
Mi valójában a BR1 kutyái vagyunk, de most szabad pórázra lettünk engedve. 😊

Viccet félretéve pár óra melóval ugyanott vagy, mint más egy hónap CW-vel, szóval hadd ne kelljen most ezen összevesznünk. Tolerálható ez számodra?

En csak azt nem ertem ha Szpecnyazzal van problemad miert Szakesznek szoltal be eloszor?

Elõször ezt akartam belinkelni, de akkor most megteszem 😊

persze adok ts-t ha kell és megoszthatod velünk szóban is, már ha egyáltalán szándékodban áll 😄

azert en azokra a tenyekre kivancsi lennek, ha nem haragszol 😄 milyen közöd van neked a szövetséghez, hogy igy terjesztgeted azt, hogy "huns a hami kutyája" peldaul?

Sippie
szerintem hosszútávon pont hogy kiegyenlítõdik, nehezen tudom elhinni, hogy 15v15 csatánál egy emberen múlik hogy melyik csapat nyer.

az ilyen kis humorbonbonokért érdemes játszani
2 szót nem váltottam még vele eddig, szóval nem tudom mi a baja. De igazából ez a tipikus magyar hozzáállás, a "dögöljön meg a szomszéd tehene is".

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azért hosszú távon az csak random meccseket nyomva meglátszik hogy ki az aki jobb mint az "átlag" a winrate alapján. Csak kevés a lehetõség bizonyítani az általad említett szellemi fogyatékosok hada miatt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

azert 10k csatanal, a random mar nem mutat olyan nagy kilengest..
Sippie
sokra nem mész a tanktudással, és pályatudással, ha a random csatában melléd kapott 14 társ szellemi fogyatékos.