418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tothgyorgy
    Nem tudhatod ki használ csalást, de hogy nem 1-2 használ az biztos. Ha senki sem használná, nem lehetne letölteni sem, mert nem is írnának. De írnak, és pénzért árulják is. Gondolom nem azért veszik valódi pénzért ezeket, hogy aztán ne használják.
  • pett3rson
    nem, nincs ilyen beállítás. Premiummal annyi jár, hogy több XP és több "ezüst" pénz jön egy-egy csatából, semmi más extra (ja, de, egy szépen karbantartott garázs..pff..micsoda fícsőr). ezt meg is tudod nézni az oldalukon amúgy:

Premium Account

Gold is used to buy time during which the user's account is upgraded to a premium account. A premium account yields 50% more credits and 50% more experience per battle, and changes the garage model to a cleaner, more appealing environment. Because the credit and experience bonuses of premium accounts are percent-based, the yields increase with good game outcomes. This can allow good players who are regularly able to do well in games to vastly shorten the time needed for them to earn new vehicles or modules or grind out credits.

Forrás: WIKIA
  • endrodiz
    Felejtsd el! Nincs ilyen.
  • endrodiz
    Nem emlekszem, hogy valaha is lett volna egyetlen csatam is, amikor azt mondhattam volna, hogy valaki hasznalt ilyen aimbot programot. Szerintem csak szopatod magad ezzel az ostoba feltetelezessel.
  • browing
    Hali.
    Lehet olyan prém előfizetéssel, hogy bállítom, hogy egyes pályákat nekem ne rakja be mert utálom őket mint sz.....rt ?
  • Plata
    Ugyan,ne vicceljetek,engem is le aimbotoztak,T54 ltw-vel t49 roncsán keresztül lőttem szarrá négy t9-10 med heavy td brancsot.Az ő lövésük koppant t49-en én meg át lőttem a résen,marha sok sebzésem lett meg spot sebzés.Oszt én is aimbotos hacker voltam,még reportoltak is.
    Ki is kapcsoltam hogy idegenek rám tudjanak írni megint,mert sok volt a rinya.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 13:40:24
  • tothgyorgy
    Azért aki csal, az dugja föl a statját magánal!
    A való életben a doppingos sportolókat egy életre eltiltják, itt meg 1-2 ban történt, semmi más. Az összes csítert ki kéne rakni végleg!
  • Lucifer001
    Nem . A cheatre . gyárival nehéz egy mozgó célra rádobni .
  • MuldR
    Az autoaim. Szerintem a havidíjas weakspotot lövő aimbotra gondol, amit sok szarházi használ.
  • ozbom
    Milyen aimbotra gondolsz? Ami alapjában a programban van?
  • Lucifer001
    Főleg a vga árak ügye .... Dec.közepén vettem 103 K ért . Akkor is sok volt érte . Most meg ....
    kártya
  • Lucifer001
    Piszkosul kezd bosszantani a sok aimbotosfos . Meg az is , hogy egy becsületes " vállalkozás " nem biztos , hogy tűrné a becstelenséget . Banhullámok is parasztvakítás
  • voivod32
    Szar hírem van. Amint észrevesznek, a teljes ellenséges csapat goldra vált, (előző meccsemen még az arty is) és egy perc alatt szétszednek, mielőtt két lövést leadhatnál. A troll gun, pedig iszonyatosan pontatlan, teljesen becélozva is sokszor 50 méterről a földbe lövök vele, a sebzése, pedig-gold nélkül-egy nagy szar. Az O-Ho troll lövege is simán sebzett ennyit.
    Én nem kínlódnék vele tovább a helyedben, mert rettentő csalódás lesz. A heavy tankoknak, meg úgyis leáldozott a full go...DRÁGA LŐSZER spam miatt. Inkább fejlessz ki egy autoloaderes 80-al száguldó lightot, told tele golddal, és szopass szét vele mindenkit. Már, ha élvezed az ilyesfajta aberrációkat.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.02.06. 11:27:57
  • joe662
    Hàt pedig de:-(sajnos:-(
    Talàn ugy néz ki a napokban lesz ujra gtx970m,ami jó az AW laposba,mert mint utólag kiderült az sem mindegy milyen gyàrtö kàrtyàja.:-(

• Maala
    Hát állítsd át 1el nagyobbra a textúrákat... A teljesítményt nem befolyásolja, a VGA RAM mérete határozza meg, hogy mennyit töltesz be csata elején.

Egy hozzád hasonló horgasorrú csak nem IGP-vel játszik...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.06. 05:09:15
  • asolyom
    Ma is zuhogtak a 15-3 és 2-15 eredmények. Mondjuk a mai nap legalább egy 4-3-as mutató kerekedett ki a 7 csatából; ez is valami.
  • pett3rson
    hmm, érdekesen néznek ki.
  • Sherman0070
    Első jele megérkezett a HD mapok bevezetésének.
    Gondolom márciusban teszt és jön az éles április körül.
    https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/921-hd-maps/#tab3
  • joe662
    Engem a minimál grafika sz@p@t széjjel,nem ott van a textúra széle ahol látni.Rengetegszer lövök szét magam elött láthatatlan falakat,a hócipőm tele ezzel
  • WR104
    A kis gun depression is szivathat flankeles kozben ezeken a gorongyos palyakon.
  • barret
    Nem csak nálad van ez a probléma! Időszakonként változik,pár napja jött elő.
  • Plata
    Nettel gondok voltak hétvégén,asszem pont t-home,valami hírben volt.
    De a fene sem keresi vissza.
  • LSSAHPAUL
    Szombaton vettem észre hogy a megszokott 20ms helyett 90-100ms lett a pingem minkét szerverre.
    500-as optikai netem van (t-home), eddig semmi gond nem volt, így letöltöttem a pingplotter nevü progit, és ellenőriztem az eu1,és eu2 szervereket.
    A hiba egészen közel a szervereknél van. További érdekesség hogy vasárnap délelőttől kb este 6-ig újra 20ms lett, de aztán késő este újra 100.
    Nálatok is gondolom ugyanez a jelenség lehet, de azért nem bánom ha megerősítitek páran.
  • pett3rson
    Személy szerint nagyon ritkán használok auto-aimet, lehet pont emiatt szoktam le, nekem nagyon ritkán volt vele jó tapasztalatom. Így legalább csak magamat tudom hibáztatni, ha mellélövök...
  • Maala
    Én is a közelharcról beszélek. :-o

Ha mindenképp autoaimezni akarsz közelharc alatt, akkor mást nem lehet mondani, mint hogy kerüld a 4 sarok közelében a lövést, inkább várj, amig közelebb érsz a közepéhez...

Már, ha olyan ellen mész, aminek a te ágyúd ellen van értelmes páncélja. :-D Egyébként tényleg oda lősz, ahová akarsz, és nem track...
  • bekescsaba
    Értem én..nem az elé lövéssel van gond ( bár 40 felett már nem úgy megy), hanem amikor forgolódunk mondjuk két lighttal egymás körül (close combat? jól írom?) Más különben sosem használok autóaimét.
  • Maala
    Mondjuk nem nagy kunszt megtanulni, hogy 1-2 mp-vel lövés előtt bezoomolsz, és oda lősz, ahová szeretnél...

De az autoaimnek amúgy is van késleltetése, szóval rá kell várni egy kicsit, hogy ugyanaz legyen szerver részről, mint ami a te képeden.

És a "kicsi" nem 40ms, mint a pinged, hanem inkább 0,2s...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.04. 20:39:40
  • joe662
    Ne menjen el a kedved,mert amint rajta a troll csö onnantol móka és kacagàs vele a jàték.
    Amikor a SkorpióG-t és a többi papir fost egylövésezed:-DD,az megéri a kinlódàst.Màr ha nem free-zed ki.
  • Lichtmaschin
    Nem rosszabb mint bármely más t9 heavy. Kipróbálni érdemes, csak ne várd azt tőle hogy nem kell ugyeskedni a túlélésért
  • Lichtmaschin
    Ez nálam is van, főleg a lassú lövedékeknel. Inkább célzok rendesen, vagy rafordulok tank testtel is a lovesnel akkor találni szokott
  • joe662
    Vagy van erre valamilyen program?
  • joe662
    Most,hogy igy mondod,gyanusan sokat jàrok én is ezeken a pàlyàkon.De úgy voltam vele ,hogy csak beképzelem magamnak.Este majd megszàmolom,amit tudok,mert pàr napja töröltem a replayokat.
  • Sir Charles
    Nálam be van kapcsolva, de lehet hogy kilövöm, mert az utóbbi időben nálam is ez van állandóan, múltkor direkt számoltam 11 meccsből 6 volt Erlenberg és Siegfried Line tám/véd módban.
  • Sir Charles
    Hát mondhatom, nem hoztátok meg a kedvet a további játékra ezen a vonalon, majd meglátom mi lesz.
  • Still_I_Rise
    "védés/támadás mód"
    Azonnal kikapcsoltam, ahogy bevezették. A szláv agy még nem tudja feldolgozni...
  • bekescsaba
    Hali.

Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?

Húzom a t54 lightot. Beállítottam a védés/támadás módot.

35 csatát mentem, ebből mind a 35 védés/támadás volt, 20 meccs volt Karélián, 5 meccs Sand Riveren, és
    10 Erlenbergen.

Más. Mi a megoldás az ellena jelenség ellen, hogyha ráteszem a gyári autóaimét egy ellenségre(jobb gomb), foylamatosan mellé lő, az ágyú késva, vagy egyáltalán nem követi a célpontot, a földbe, vagy felé lő állandóan. Olyan, mintha a server oldali célkereszt belassulna, vagy nem is tudom. A másik, hogy 5-6 próbáálokozás kell, mire rárakja az autóaimet. Nincsen valami mód, ami ezt kiküszöböli? Rengeteg dogfightot buktam már miatta, gyakorlatilag 2-3 lövéses tankok zabálnak le így, mert az autoim folyamatosan mellé lő 1-2 méterről, viszont messzire meg jó.
  • Maala
    De attól még jó érzés a nagyágyú megszerzése után goldammoval 3-600akat verni mindenbe. Meg az a ritkaságszámba menő 1400+-25%, amikor valamit lánc között vagy seggbetalálsz. :-D
  • tutyimutyi2
    Valahogy én is így voltam a type4-el hogy mien jó lesz aztán mikor végre megszereztema hasamat belövik, a frontomat belövik, a tornyomat belövik, és ez még egy geci kupolát is kapott hogy azt is belöjjék, akármimet látják golddal vagy a nélkül de belövik cserébe dög lassú vagyok és ahhoz hogy meglehessen a troll gun ahhoz kb 150k xp kell összekuporgatnom... mondhatom bónagyon örülök hogy megszereztem ezt a cammogó céltáblát(ja és ugye 500 goldot el kellett költeni rá mert ugye véletlenül sem ugyan az a legénység kiosztás végig.).
  • xotyi
    Imádom a WoT közösséget. Kb 30 méterről lőttem ki, csata után ez fogadott!:D
  • joe662
    +a troll àgyúig szintén garantàlt az ösz hajszàlak sokasodàsa:-D