418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #399919 Az tank akar lenni vagy kacsa? -
Lichtmaschin #399918 Tévedsz type 4 kB armor érzete ugyan az lesz mint az o-ho-nak. Csak goldot kapsz és a tornyát is belovik szóval még a gundep sem ér sokat. Jobb mint o-ho de az arany ellen ez sem ér semmit. -
Angelus1991ster #399917 Ezek még tudnak .dds-t szerkeszteni ? :D -
Olasz gunmark de bugyután néz ki 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
13 csatából 46% 
3 csata S1el ,2xKharkhov,1x Himmelsdorf,,lett is 1k átlagom vele
Sir Charles #399913
Miért lépsz ki?Arra se xp,se pénz nem jár.Ha legalább 1sebzöt lösz már előrébb vagy sokkal,szerintem.
Én kezemen meg tudom számolni,hányszor csináltam ilyet.De ahhoz már nagyon idegállapotba kell lennem
Meg vannak tankok amivel nem is szeretek top lenni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.02.04. 16:49:24 -
Kérdés: tier leosztás milyen? gondolom mivel tier8, folyamat tier10-be dobja -
Sir Charles #399913 Tegnap este 2 meccsről is kiléptem tier 8 O-HO val, pedig nagyon ritkán csinálok ilyet.
Első meccs: Malinovka bottom tier vagyok, mint mindig. Mire felértem a hegyre(kb 1-1,5 perc), addigra 0-5-re áll a meccs és a 2 top tankunknak 20% körüli volt az élete. Na mondom szevasz, ez ennyi volt-kilépés.
Kövi meccs Cliff: na ez még viccesebb volt, top tank IS-7 elindult középre a lenti részen , gondoltam zötyögök utána. Befordult a sarkon és 40 mp-el a játék kezdete után kapott 2 pofont az ellen TD-től és maradt 2% élete. Na itt nyomtam meg megint a kilépést, de véglegesen mert hajnali 1 óra volt.
Kár ezért az O-HO-ért, mert amúgy lehet vele pirítani, de sajnos csak minden 4-5. meccsen tudok igazán beleszólni a játékba, egyébként vagy hátul kullogok, vagy kilőnek egy pillanat alatt, mert a páncél tier 10 ellen semmit nem ér, mert mint már említettem, gyakorlatilag csak bottom tier vagyok vele. Ráadásul gyakoribban a nyílt pályák, ahol semmit nem tudok csinálni.
Remélem a Type 4 jobb lesz egy kicsit a páncélja miatt, mert azt nem hugyozz át bárki. -
Tegnap találkoztam egy jó képességü unikummal 
Képregény következik
Felvette a szokásos spotter pozíciót.
Miután 2en maradtunk,hagytam megdögleni
Persze ezt nem bírta szó nélkül hagyni,bár az nem volt gond hogy a kempingezése miatt lemészároltak mindenkit.
Csata után írtam neki hogy jó sokat spotolt,ezért menjen egyen egy kebabot,aztán fuckjon meg egy Goatot
-
pett3rson #399911 azt próbáltad már, hogy ilyenkor átlépsz a másik EU-ra? nekem néha bejön. -
pett3rson #399910 az gyönyörű sebzéssorozat ott a vége felé... -
na ez igen...
-
tothgyorgy #399908 Az enyém jobb: ötből egy. -
tothgyorgy #399907 Sztem lagg. Nekem is volt, meg számtalan olyan, aminek találnia kellett volna, és nem.
Megcsináltam a mai 5 csatát és ki is léptem. Ennyire szar csatákat! Ez borzalom! -
nemtudommivan #399906 50 meterrol 4 lepattano zsinorban egy pz4-rol. Meg ugy altalaban mindenrol. Nagyon ütős ez a 130-as pen :) Ha nincs beszukolve akkor lapjával megy a lovedek ? Nem baj nem sok van mar hatra.
-
Plata #399905 Mai winrate csodás.0 %.
-
Plata #399904 Ki volt az az állat aki ezt a küldetést kitalálta?
Nem lehet játszani.Senkit sem érdekel a normális játék csak kempelnek a bázison vagy lemming roham.
T54 ltw-vel elindultam spotolni,hátra nézek,12 tank a bázison és a bokrokban.Három light kiment a bázisról az egész tetves maradék banda a bázison kempel.
-
Én Type5-el rendszeresen mellé lövök és beadja:-DDD -
Előbb lőttem egy mellé-t,és beadta! :D -
ozbom #399901 Nektek volt már olyan, hogy összeszűkült célkörrel mellé lőttetek és beadta találatnak? Ma párszor csinált ilyet. Vagy csak lagg és azért történhetett?
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2018.02.03. 23:20:25 -
Plata #399900 Ugyan már ez elég gáz kifogás.
-
Hah, nem is tudtam, hogy akkor is kapsz jutalmat, ha egy küldetéssorozatból megcsinálod az összes küldetést másodlagossal együtt. :-o 1 db artys küldi kellett a stugéhoz, lol. -.-" -
Angelus1991ster #399898 Középszerű mobilitása és a 132-es 'magas' pen ellenére is olyan retekszar az ágyúja. Na az a tank nálam free xp volt és egyből mentem a jobb és lvezhetőbb Skoda T-25-re. A Skoda T-24 és Skoda T-25-el remek párhuzamban van a svéd Strv M/42 és Strv 74 esete. Mindkét esetben a t6-os élvezhetőbb mint az elődje. -
nemtudommivan #399897 A cseh ágat probalom huzni nullarol. Ötösnél tartok de az idegbajt kerulget. Eleve a tank is egy fos mert egy ev mig raszukul valamire plusz kaosz ami azon a szinten megy.Ja es szinte minden paradicsom repesszel lo kalibertol fuggetlenul. Ennek a papirsarkanynak ez egy ujabb aldas.. -
Angelus1991ster #399896 Tier 4-5-6-ban szerintem több a kezdőt sorol be tapasztaltak közé az MM, mint tier 1-2-3-ban. Ahol úgyahogy működik a "tapasztalt nem láthat kezdőt" cucc.
A másik: minek ezzel "a lowtierben gyávaság a játszás" dologgal moraziálni. Ugyanez mint a gold lőszer miatti hiszti. Fölösleges erkölcsösködés a semmi ügyében. Ez egy állandó, végtelen háborúról szoló háborús játék ahol egy-két betartandó szabályon (ne használj tiltott módot) kívűl nincs kegyelem.
-Tier 1-7-ig a csapat 1/3-ada tudja használni a wasd+egeret, a minimapot és az agyát, a csapat 1/3-a meg segghülye és a fennmaradó 1/3-adot nem tartom embernek, csak botnak.
-Tier 8-9-10-ben már a csapat 2/3-ada tudja használni a wasd+egeret, a minimapot és az agyát, míg 1/3-a segghülye, botokra meg már nincs szükség. -
Lokker #399895 Azért a durván jótól messze van. Prémium lőszer nélkül a tankok felét se üti át. Nem rossz gép de igénylé a drágább lőszert és még így is van olyan amit nem üt be csa hátulról esetleg oldalról. A rambózáshoz meg kicsit lassú. Inkább csak egy jó gép amivel a kezdőket lehet szivatni, de egy kicsit tapasztaltabb játékost már nehezen. Jah és instant drágább lőszerrel lövik. :D -
Pedig az egy durván jó tierlimites pedo tank
most pedig megszerezzük
-
Plata #399893 Nem tiltja de ne viccelj már,minek?
Inkább kihúzom free xp-ből T5-t6-ig és utána.
Inkább csak az megy le T4-ben aki a kezdőket akarja szívatni több skilles legénységgel gold ammóval,vagy magas tierben béna és lent húzza a statot,de az már inkább szánalmas.
Most próbálkozom kínai light ággal,T5-től de nagyon szar,legszívesebben free xp-ből tovább húznám,de akkor nem lenne legénységem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.03. 16:39:07 -
Angelus1991ster #399892 Ki megy t4-be játszani? Aki akar.
Joga van bárkinek bármilyen tierben játszani, nem tiltja semmi. -
Plata #399891 Igen női legénység tényleg jobb lenne.
Ki a jó isten megy még t4-be játszani? -
Angelus1991ster #399890 Rinya-rinya, de ez egy korrekt maraton. Kb. majdnem, hogy a bejelentkezésért kapsz egy ajándék tankot.
Vagyis azért kapsz egy tankot, mert oxigént szén-dioxiddá alakítasz át, és az is megkapja a lehetőséget e tank megszerzésére aki alig tud játszani napi 1 óránál többet.
Valentine LL Maraton küldetések
De hogy szőrszálhasogató legyek, egy női legénységes vagy egy egyedi legénységes (saját névadás és nemadás stb.), vagy emblémás, vagy akár fejlesztett felszereléses maraton valamelyikének jobban örültem volna.
Itt a csokornyi booster-nek örülhetek, meg a garázshelynek. -
Plata #399889 Sikerült le dupláznom Conway-t.
Megint olyan játékos játszotta az eszét aki nem csinált semmit.
-
Plata #399888 Találkoztam egy újabb xvm észlénnyel.
Rohadt okos volt,már visszaszámlálás alatt nyomatta a süket dumát meg osztotta az észt.
Asszem elsőnek halt meg,na ekkor még rosszabb lett,mert hogy mi mekkora szarok vagyunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.03. 11:52:58 -
robogo81 #399887 Sose valósulna meg,szerintem,azok akik benne lennének,mert igazu(n)k lenne,azok csak szerény részt képviselnek az eu-s játékosoknak.
A többit vagy nem érdekelné,vagy fel sem fogná mi is folyik.
Amúgy meg lehetne ajándék tank pont a nemzetközi bálint napon,akinek megtetszik, az megveheti akciósan,a kis maraton meg mehetne valami normális tankért. -
Ja,sztràjkolni kellene,1hónapig se jàték se vàsàrlàs.:-D
Azt lehet megéreznék màr:-DD -
Plata #399885 Találkoztam egy bázison kempelő elc even-el.A bázisuk előtt a bokorban volt,mivel T10 Obj907-re lőttem így nem volt más mint ramm.
Padlógáznál ennyit pusziltam bele.
Esküszöm a T10-es tulajok agyhalottak,T10 és Obj907 lazán elnézte hogy lövöm őket oldalról meg elmegyek a bázisukra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.03. 11:15:35 -
Plata #399884 NA szerveren kevés játékos,nekik nyalják a seggüket,de itt sok a játékos így le vagyunk tojva.
-
Gyuszopapa #399883 Ezzel csak egyet tudok érteni. -
tutyimutyi2 #399882 Hogy a francba tudnak ezek ekkora faszságot kltalálni hogy adnak 1 ilyen kis 4-es szart ami gold nélkül sokat nem ér és ráadásul sztem max funra jó, ráadásul mire véget ér az event addigra ott lesz a valentin napi event amiben mint tudjuk minden évben megkapja a kettő matilda meg a valentine II is a 75%-os leárazást szóval egy 250 aranyat érő szart képesek csak adni nekünk a drága wg-sek. Ez nem is marathon hanem csak egy pár nappal hosszabb Supply Raid event...
Mindeközben pl NA szerveren meg olyan marathon volt hogy 3 tank közül is választhattál hogy meiknek a küldetéseit akarod megcsinálni nálunk meg persze egy Nesze semmi, fogd meg jól színvonalú "marathon"-i supply raid
-
Plata #399881 De hát valenitne napra stílszerű hogy az ajándék is valentine nem? -
Lokker #399880 Mondom én hogy az EU-s eventek a béka segge alatt vannak. Van aki szerint meg fejlődik a játék. :D