418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #399999 Tank cserénél csak egy tankot lehet beszámíttatni vagy többet is?
Kivágnám tog-ot t28-at meg hasonlókat. -
asolyom #399998 Azért meg nem veszek prémium fiókot, hogy idegbajt kapjak az MM-től, a hülye csapatoktól. és attól, hogy erre még ráadásul egy vagon pénzt elköltöttem.
-
Plata #399997 A küldetések miatt a játék elég szar volt.Sok agyhalott és 10-20 vesztés zsinórban,pedig volt amikor nagy kalibert is szereztem de hiába.
Mai nap dettó,T10 csatában az egész tetves banda kempel,előre megyek Vk-val,erre szembe jön egy IsM.Is lepattant de bekapok négy lövést csapattól és marad 18 hp-m.Ezután rám jött még négy heavy csupa t9-10.Lepattannak de az arty sajna megtalált.Legszívesebben nagyon csúnyákat mondtam volna az istenit,de inkább kiléptem.Mindenki az új tankokra vadászik,röhej.Szarnak rá hogy ott vagyok köztük nekik le kell lőni az új tankot.
Egyébként T10 után milyen tank lesz?
Jelenleg a T10 után csak egy Hamarosan felirat van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.07. 10:28:47 -
nemtudommivan #399996 Pont ez bajom a patriottal. Tornyozhatok en vele ha pattogok zsinorban . Arra nem jar kredit. Teljes szukolest megvarni meg egyenlo a halallal. Goldot loni meg felesleges mert akkor ertelmet veszti a prem tank. Ha tudnam hogy folyamatosan jatszok akkor prem fiokot vennek. Annyira feleslegesek ezek a premek. Premium fiok nelkul loszart nem keresnek. Legalabbis nekem netto 35,000 az semmi. Prem fiokkal meg nem kell prem tank mert egyebkent is jon a kredit. Plusz fejleszted a kivant agat. Mentem osszesen annyit prem tankkal amivel mar ki tudtam volna huzni vagy 4 ágat a nullarol. -
asolyom #399995 Én éppen most kezdtem újra, de amolyan tingli-tangli módon, ha éppen van hozzá kedvem, akkor játszom néhány csatát. A minap mentem 6 csatát T8-as prémium tankokkal, és bár tudom, hogy ez kevés bármiféle statisztikához, de azért jól látható a tendencia. 6 csatából 2 full T8, a többi 4 pedig T10, T6-7 tankokat gyakorlatilag mutatóban sem látni. Papíron nagyon szépen hangzik, hogy az ellenfélnél van még 7 db T8 tank akike lőhetsz, csak éppen valahogy mindig a maradék 8 T9-10-es monstrumok valamelyike jön szembe, akik ellen még a prémium lőszer is csak köhögve elég, vagy még úgy se.
Ez pedig azt jelenti, hogy a 33%-ban előforduló full T8-as csatában lehet valami említésre méltót alkotni. Számora teljesen érthetetlen, hogy miért nem lehet mondjuk egy 33% top tier - 33% same tier - 33% bottom tier leosztást csinálni. Nem hinném, hogy ennyire kevés a játékos az alacsonyabb tier-ekben.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.07. 10:08:42 -
nemtudommivan #399994 Patriotnak mennyi kell a tank aszhoz? 4700 sebzesre plusz 1000 spotra csak 1 adott. Mas 3600-nal mar buszkelkedik hogy meglett. Vegig az elso sorban toltam, csak egy loves volt 300 meter folott. -
TiborTamas #399993 Valamit elkúrhattak, mert újraindultak a kötvényes küldetések... :D -
R3nton #399992 Tök OP lesz a 10-esek ellen
Szar MM lol, bármilyen buffot adhatnak a 8asoknak egy kalap szar az MM. Folyamatosan 3db tier10 és 5db tier9 ellen kell harcolni. AMX51, orosz heavyk, és akkor a tápos medek lol. Még tier8ban is ilyen defenderek meg skorpiók vannak. Persze, ha 6os 7esek ellen kéne menni jó lenne. De ótvar az egész MM. Arról nem is beszélve, ha 10essel megyek 10ből 8szor full CW tiert ad. 1 hónapja abbahagytam a játékot, és nem bántam meg :)
-
McLarenpowa #399991 T-54 first prototype
Changed the engine power of the V-44 engine from 520 h.p. to 760 h.p.

-
Sir Charles #399990 Sajnos én simán elhiszem azt amit mondasz, nem azért mert annyira észrevehető a játékban(bár néha azért kétségtelenül lehet vele találkozni), hanem az emberek hozzáállása miatt. Manapság főleg a fiatalok körében(de nem csak ott) van ez a szemlélet, hogy mindent készen kapok, nem kell semmiért dolgozni. Belép a töki a játékba, lejátszik pár száz meccset, rájön, hogy itt gondolkodni kell, meg célozni, "megdolgozni" azért a tier 10-es gépért, ami annyira tetszik, de ahelyett, hogy beletolna még pár ezer meccset, videókat nézne, utánaolvasna, egyszóval gyakorolna és tanulna(ez két szó), inkább letölt egy bot-ot és sokkal egyszerűbbé teszi magának a játékot, így gyorsabb a siker számára.
Ez a lényeg nekik: minél gyorsabb siker, minél kisebb munkával.
Én pont az ellenkező mentalitással játszom a játékot: nekem pont a grind a lényeg, pont az a "szenvedés", amikor tier 1-től tier 10-ig végigjátszok egy ágat, kifejlesztve és játszva minden tankot. Sokszor mire oda jutok meg sem veszem a tier 10 tankot, mert már nem érdekel, mert azon nincs mit fejleszteni, nincs hova továbblépni. Ki van fejlesztve vagy 15 tier 10 tank, de eddig azt hiszem 3-at vettem meg. -
endrodiz #399989 Az megvan, hogy a T-54 first proto, a T-44-100 es a T-44 is kap holnap egy kis buffot?! -
Plata #399988 Dettó.
Külön buli hogy medek akarnak spotolni és ha előre megyek belém lőnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 21:53:40 -
tutyimutyi2 #399987 Npi küldi 2k spot, hát persze hogy végig szinte csak városi pályákat kaptam vagy 5 light-os csapatot oszt mikor már csak kevesebb mint 100 spot hiányzott persze hogy egyből bedob prohorovkára úgy hogy a 30 játékosból én vagyok az egyetlen light... -
Plata #399986 Mozgás közben? Szerintem könnyen.
Főleg ha a nagy semmi közepén grasszálsz. -
tutyimutyi2 #399985 Amikor nekem mozgás közben 18,75-ös álcám van hogy a faszomba spotol fel 350 méterről egy O-I??? -
Plata #399984 Fogalmam sincs mi a neved,talán Scully? 
A sok b betűs emlegetésből gondolom.
Ha már mindig erre gondolsz talán Scully a neved.
Vagy passz.
Mellesleg nem gondolom magam jó játékosnak,sosem az vonzott benne,hanem az ökörködés,én mindig a mókát keresem ebben a játékban is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 20:24:49 -
MuldR #399983 Sok IQ kell a WOT nevem kitalálásához.
De megsúgom, tőled 5x jobb játékosok csinálgatják youtubera a videókat róluk. De ők is csak rinyagépek, mert csak az a jó játékos, aki mójerbránerezik. -
Plata #399982 Nekem már letöltötte. -
Sziasztok, Tölthető már valahonnan az új patch? Azt olvastam, hogy most bevezetnek egy új funkciót, hogy előre le lehessen szedni, de a honlapon sehol nem találom ezt az opciót. -
nemtudommivan #399980 Van jo par ember az ismeretsegi koromben aki wotozik. Kettorol tudok aki tisztan jatszik a tobbi aimbotot hasznal. Van aki mar tobb mint egy eve mindenfele retorzio nelkul. Van akit kicsaptak par napra de lesz*rja. Ugyan hogy tudna a sok retard csicska 1 masodperc alatt reagalni egy frissen felspotolt tankra ami 60-nal repeszt. Vagy sorozatosan telibeverni mikor csak 1 pixel latszik ki belolem ő meg elore hatra hintazik. Nem veletlenul jon be 30 oldalnyi talalat a googleben az aimbotra. Nemelyik oldal igenyesebb mint a NASA-é :) Könyörögnek a frissitesert. -
Plata #399979 Eszembe jutott rólad két magyar rinya gép,vissza is kerestem a képet,abban a mappában aminek a nevét nem írhatom ide mert nagyon csúnya szó. 
Nem te voltál valamelyik véletlen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jah az MM amire a cseten gondoltam az Miss Mázli.
De nem értették a poént.
Jó régi képek,de ettől a két hülyétől jó kedvem lesz ezért elraktam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 18:05:20 -
Nem vagyok egy BillGécc,de ez a külön induló exe programokat is megfogja??Mert ha nem akkor ez szinte semmit sem ér.Sajnos
-
Plata #399977 Kb annyira valós az az aimbot mint az a hack úgy. 
Mostanában divat hackre scriptre egyéb szarra fogni.
Múltkor valaki azt mondta azért jó a találati arányom mert van prém tankom és kedvez nekem a WG.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 16:09:44 -
pett3rson #399976 de most ez hogy jön ide? -
Plata #399975 Nem én nem szoktam klán háborúzni,mert nem igazán érdekel,de e a hiszti hogy mindenki csal ez inkább vicc.
Kb ugyanaz a röhej kategória mint amikor engem god mode hackért reportoltak a múltkor GTA-ban,ugyanis passzív módban cseteltem a többiekkel,hülye gyerek meg le akart lőni,de nem fogta fel hogy passzív módban nem fog semmi,és reportolt god mode hack-ért.Utána cseten sírt is mekkora csaló vagyok.Ez jutott most eszembe erről amit írtál.
És ez még lófing,okostojás csapat feljelentett hackelésért,ugyanis be repültek a hajóm fölé és amíg én passzív módban afkoltam, a hajóm légvédelme megölte őket.De engem nem tudtak lelőni mert afkoltam passzív módban.De azt nem fogták fel borsó aggyal hogy passzívban sem lehet a hajót megközelíteni,mert neki aktív a védelme..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 15:41:03 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://thearmoredpatrol.com/2018/02/04/wot-what-is-next/#more-62639
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.02.06. 15:22:23 -
MuldR #399973 Mindenki hülye, csak te vagy OP a mójerbránereddel ezt tudom, de hidd el, esténként 3-5 klán ellen játszunk és ha 1-1 ilyen kirívó van azért az feltűnik. :) -
Gyuszopapa #399972 Pedig elhiheted hogy az összes multijáték hemzseg a csalóktól és egyéb ügyeskedőktől.Majd pont itt lesz mindenki rendes becsületes.
Álomvilágban élsz. -
Plata #399971 Bocsi de én inkább hiszem hogy béna volt a csapatod minthogy az ellenség full aimbotozna.
Az meg másik tészta hogy manapság a fiatalabbaknál inkább a rinya megy egyből ha bénáznak.
Nem tudják elfogadni ha ők a balfaszok inkább hack. -
MuldR #399970 Nem ilyenekről beszélek. Amikor klán meccsen a 15 fős csapatból 2 tanknak repül a tornya, ketten panaszkodnak, hogy egymás utáni lövésekkel kaptak ammoracket és egy tank kigyullad, akkor valószínű nem a lövész 5%-os perkje adta kurvajól a randomot, hanem az ebayen teljesen nyíltan megvehető havidíjas szar aimbotot használják. -
ozbom #399969 A wot life az mennyire megbízhatóan mutatja a statisztikát? Mert van egy két érdekes, hirtelen 10k wn8 ugrása néhány embernek. -
pett3rson #399968 Az a 25% RNG tényleg sok. korábban valaki írta, hogy elég lenne ezt csökkenteni, az szerintem is látványosan javítana a játékon...mondjuk rövidülne is, hiszen ha többet találunk és többet sebzünk, akkor hamarabb vége van az egésznek és hát azért néha most sem tart olyan sokáig egy-egy játék...
Vagy hagyják így és vegyék ki a goldot :) -
tothgyorgy #399967 Ezt így elfogadom. Az rng 1 rakat f.s. A múltkor kigurult a kv-2, menetből,forgó toronnyal kiütótt a játékból. -
Plata #399966 Szerintem a gold ammo nagyobb probléma mint a csaló modok vagy aimbot.
Aimbot-os rinya hülyeség,az RNG akkor durva dolgokra képes hogy beszarás.
T10 strv-t úgy csaptam ki szemből 128 milissel hogy kb látszott a tetejéből jó ha 10 centi és valami 300+ méterről,őszintén szólva inkább úgy gondoltam rálövök és megijesztem hátha nem mer előbújni,hát előbújni nem bújt mert úgy kibaszta a lövés mint a huzat.Jó bevallom gold lőszer volt,mert az ember e100-ra nem lő simával,de e100 helyett spotolták strv-t.
Másik hogy t54 ltw-vel roncson keresztül szopattam az ellenség top tankjait.Mondjuk annak pontos lövege van,azzal nem nehéz.
De volt olyan lövésem ami tuti hack volt,Conway troll ágyú lepattant artyról.Szerintem az arty bunker hacket használt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 14:38:45 -
endrodiz #399965 En tovabbra is azt mondom, hogy amikor aimbotot kialtasz, az esetek 80-85%-ban csak szimplan az RNG mukodik. Higyjetek el, ennek a jateknak a legnagyobb rakfeneje ez az idiota RNG. Van, hogy felemel magasra, aztan hirtelen pofara ejt. Olyan sorozatokat kepes generalni hosszu es rovid tavon egyarant, hogy csuda. Sokszor segit, sokszor szopat es ennyi. Csak amikor szopat, azt konnyebb eszrevenni es emlekezni ra sokaig. Es csalot kiabalni.
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2018.02.06. 14:32:59 -
tothgyorgy #399964 100%
Remélem lesz haszna egy korlátozásnak. Én pl a helyülben vennék csaló modokat,visszafejteném, és kibasznék azokkal, akik használják. -
WR104 #399963 Az uj hall of fame-mel lehet talalni erdekes statokat amik valoszitusithetik a csalast.
Pl. T57-tel nem tud sebezni atlagban 2100-at, de az AMX 13-105-tel 4400 az atlaga meg meg vagy 10 masik 10-es tankkal is 4k felett van. Ekkora fejlodesben en nem hiszek meg prem loszerrel sem. -
" A heavy tankoknak, meg úgyis leáldozott a full go...DRÁGA LŐSZER spam miatt. "
csak szólok hogy egy ideje heavy tank a meta...japán top tierben meg nem lehet csalódni, gondolkodni sem kell hozzá, csak menni kell előre és lőni vele a tankok sziluettjére, kb. az olyan tüzéreknek találták ki akik idővel meghasonlottak és úgy gondolták mégis heterók... -
Az szép ár emelkedés
De hát ugye ezeket pakolják a Rigek-be,bár most elnézve a 6k bitcoin árfolyamot,páran biztos nézegetik a köteleket,a barkás áruházakban

De a mobil Vgak-nál nincsen ilyen,mert azok alapból g..i drágák,már ha találsz megfelelőt.
voivod32 #399947
Szerintem ennyire azért nem sz@r a helyzet.Igaz én kb 2 csatát mentem nem troll ágyúval,de azt kell mondjam majd minden csata élmény volt vele,pedig én csak egy átlag Jöska vagyok,.
Ha nem kellet volna a lové,akkor lehet el sem adtam volna
Tény hogy sokat goldoztam vele de amikor pofán versz egy Maust,amiből lejön 600,majd rögtön leég még róla -1k,vagy mikor aládurrantasz egy E5-nek ami -970 jelent neki,vagy 1 lövésezed a papir fosokat,az feledtet mindenféle aranyesőt,szerintem.Én legalábbis így voltam vele.
Az 50 méterrel arrébb szálló lövedékhez meg annyit,hogy nem 300+rol kell sznájpolni
-
Mivel az első körös lebukással nem jár komolyabb retorzió ezért szerintem sokan használják, ahogy a tereptárgy rombolás kijelzőset vagy a tundrát is. Saccra a játékosok 60% is használhatja valamelyiket, mivel a wg nél eddig nem nagyon volt komoly szándék a szűrésre és a ban hullámok csak piárkodás miatt vannak, a hatékonysága finoman szólva is gyatra amit számtalan eset dokumentál. A játékos bázis nagy tömegeinek nyújtanak ezek a modok sikerélményt, ezzel a wg is tisztában van...ennek ellenére pont mostanság elvileg beépítenek valami korlátozó szisztémát amivel csak engedélyezett modokat lehet majd telepíteni, kérdés hogy mennyire lesz majd életképes.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.02.06. 14:11:37