World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Felraktam újra 8.1-hez az XVM-et, de itt már nem látok semmilyen esélylatolgatást, csak a játékos értékei vannak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

popey8
D-54. Én a nagyobb pen miatt döntöttem úgy, hogy ezt rakom fel. Nem soknak tûnik az a +18, de sztem megéri ezt a löveget használni. A másikat próbáltam tesztszerón és tök jó, h gyorsabban szûkül össze a célkereszt, de az a +18 nagyon hiányzik. A lassú célzás az egyetlen hibája a D-54-nek. A pontosság és a tûzgyorsaság, sztem nem észrevehetõ, fõleg mert nálam van fent töltésgyorsító. Miért olyan jelentõs az a +18? Ennyi a különbség aközött, hogy át tudod-e lõni az E-75 LFP-jét vagy nem. Oké T-54 med nem arra való, flankelni kell stb., de ez nem mindig lehetséges. Többször kerültem E-75-tel szembe és szinte mindig átütöttem. Tesztszerón direkt kipróbáltam ezt a szitut (D10-zel) és 1x v 2x ha átütötte. Meg aztán ez az új löveg szeret pattogni még oldalról is. Nekem ezek a tapasztalataim.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Toronygyûrû

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A tetején a csíkot át lehet lõni. Már ha látod.

ha egy e100 facetoface beszorít kb hol kéne lõnöm?
toocha
"-20% to crew skills if "siema", "kurwa" or "kto plutonu" is written to chatbox"
-Áááááááá!!! Ezen besírtam!!!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Ha jól tudom az xvm korábban nem vette figyelembe csak az adott csapatban szereplõ 15 játékos adatát, ebbõl kalkulált. Most már külön számol a top tankok statisztikái alapján is, így arra is ad egy százalékos esélyt. Nem mindegy hogy a háromfõs, 250effes, E-100-as platoon melyik csapatot erõsíti...
Én mindig azt mondom, hogy a random isten erõsebb, mint az xvm, ha úgy dönt, hogy a zöld játékosnak pattognia, mellélõnie meg nullást lõni kell és a sok pirosnak, sárgának meg beadni a max dmg-t, akkor aztán jósolhat akármit az xvm. Persze nem azt mondom, hogy ez mindig így van, többször jön be az xvm tippje, mint nem, de óvatosan kell kezelni, volt már párszor, hogy 95%-os win lett jósolva és 15-5-re buktuk.

Reggeli elsõ csatám alatt szépen hullott az ellenfél szerencsétlen ellen AMX 50 Foch folyamatosan írta be, hogy 85% volt kiírva nekik win rationak és nem érti mi történik. Ezért mondom, hogy még véletlenül sem raknám fel ezt a módot, mert kicsit sem hiányzik, hogy lássam milyen csapattal indulok neki egy csatának. De mondjuk az én esetem az bizonyítja, hogy 15%-ost is meg lehet nyerni, ha a gyengébb effesek mondjuk csapatként tudnak mûködni.

Javaslat a fórumon hogy mi kéne ebbe a mostani eventbe 😄

-20% to crew skills if "siema", "kurwa" or "kto plutonu" is written to chatbox
+20% penetration and damage for tanks with polish flag
- whole game changed to polish language
- wr 42% -players are top tiers in all battles during this special

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

42 november 8-án szálltak partra az amerikaiak Észak Afrikában.

Sand River és El Halluf kellene, meg duplakredit az amcsikra. 😊

Nemrég találkoztunk egy 13 90-es ellenfél szakasszal, 3-an voltak és szerencséjük volt mert oldalanként 5-6 arty volt. Páran a csapatból maradtunk védeni az artykat, mondanom sem kell, hogy amint feltûnt a 3 AMX, olyan 15-20 mp-en belül mindegyik halott volt😊 Valószínûleg erre nem számítottak😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

az amcsiknál bezzeg 5x-ös event van megint, csak nekünk jut ilyen fos siemka event.

patchaou
Engem ma low tierben hekkereztek le az A13MkII miatt 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

LOL! AMX 50-120al kitárazok egy IS6-ba, erre beírja hogy: "amx reported". Mikor kérdeztem hogy miért, akkor már nem válaszolt, vajon nem tudta hogy revolver táram van? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Dupla exp a legényekre+20% több zsé M4-re <#eljen>

De nem német tankokat kéne most eventezni? 😄
wildstorm
Tegnap én is találkoztam egy szakasszal. Nem tudom az effjüket, de 3 Type volt. Abbey-n. Középre fel a városba mind a 3-an.
Én (Type) megy egy Comet szétszedtük mind a 3-at 2 perc alatt, úgy én sérültem 250 HP-t a Comet meg 420.
A röhej az volt, hogy utána kb. 5-6 csapattársunk írta nekik, hogy noob platoon meg top gun plat... 😄

Tono34
JT8.8 volt a 100 effes, T5 a 270 és azt hiszem vmi arti volt a 30-as.
Sajna képet elfelejtettem csinálni.

Ellenbõl írta az egyik ember milyen pro szakaszuk van akkor kezdtem el nézni én is .. Jól ki is tárgyaltuk 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egységben az erõ. :-) Gondolom valami tier 2-es szakasz volt, ott baromi sûrûn vannak ilyen pofák, eddig 10 effi volt a legkevesebb, amit láttam.

Tono34
Tegnapi nap (3 napos ingyen prém egy kicsit visszahozott) találkoztam eddigi pályafutásom legprofibb szakaszával.

3 ember össz eff értéke 400!! Igen jól olvassátok csak 400. 30+100+270...

Szerencsére az ellenfélnél voltak 😊

Nálam pont az van csak kikapcsolva....Szimpatikus egyébként az alapötlet, de nem bírtam idegekkel, amikor mindenki a lehetõ legtávolabb ment a zászlótól, az ellenfél pedig gyorsan befoglal és akkor ott állsz, hogy egyedül kellene valahogy resetelni sok ellenféllel szemben...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hát gondolom, eltartott egy darabig, amíg sikerült a zászlót és a tankokat elhelyezni. Egyrészt nem csak annyiból áll, hogy ledobod egy helyre õket, aztán fordítsátok a hegyesebbik végét az ellenfél irányába.

A másik, hogy ugye, mikor nagyon felfutott a játék, felvettek egy halom új embert. Lehet valamelyik új kapta a módokat is, vagy valaki régi, sok újjal körülvéve. Látszik az elsõ adagok lassúságából, hogy ez volt a helyzet. Plusz az öreg motorosok valószínûleg a repülõset fejlesztették és az új fizikát.

Hát nem igazán láttam ilyet 😊.

Hm igen erre csak ezt tudom mondani. 9 lövésbõl 6 ütötte át a type oldalát és a sebzés magárét beszél!

Ezt most úgy mondod, mintha itt a fórumon nincs olyan, aki a vörös, vagy a fehér csillagra izgul. <#banplz>

Nincs baj a játék móddal, az encountert szeretem. Arra céloztam hogy nagyon minimális változtatásokat csináltak a pályákon, és nagyon sokáig húzták a megjelenését.

WoT: Nishizumi77

wildstorm
Köszi a választ. Én is azért gondolkodtam azon, mert azért 0,39 az minden jelenlegi tankomnál fosabb célzás. KV-4-en is 0,38 és közepes távolságon már majdnem a tank fölé kell céloznom, mert hullik, mint a falevél.
Egyébként meg az a 200 kg difi is sokat számít, fõleg mednél. Bár tudom, hogy néhány ember meg tudna gyõzni arról, hogy a wotban ennek semmi jelentõsége, pedig igen.

Nekem az az egy szem kempelõs támadós prohorovkán kívül nincs bajom a játékmódokkal. Pörgõsek, elég gyorsan le lehet õket zavarni.

Viszont némi pluszt vinne a játékba, ha a lövegen kívül mást is javíthatnék. Vannak olyan tankok, ahol a löveg a gyenge pont lassan szûkül, nem tölt elég gyorsan és ezekre van megoldás. Pl a type pont ilyen. A mozgékonyságából ugyan visszavettek, de még így is elég jó, a páncélja sem rossz. A löveget pedig célzásgyorsítóval, stabilizátorral és töltésgyorsítóval használhatóvá lehet tenni. De pl a T-20-ra szívesen szerelnék némi plusz fejpáncélt a mozgékonyság kárára, mert az hiányzik a jószágról.

Na ez is a sírból lett visszahozva 😄[/url][/img]
wildstorm
Melyik löveg van felrakva?

Igen szerintem is. Nagyon sok lehetõség van a játékban csak ezt a fejlesztõknek is észre kéne venniük, és nem évekig dolgozni pár apró dolgon.

Ez a játékmódos dolog szerintem a legdurvább még mindig, több mint fél évet halasztottak rajtuk, meg mondták hogy hú hát át kell tervezni a mapokat stb, meg jó nagy hypeot csináltak neki, erre annyi lett az egész hogy pálya szélei helyet 1 zászló van a pálya közepén, vagy assaultba ami jó szar ott meg bevágták a pálya valamelyik végébe a zászlót, megjegyzem nem épp a legjobb helyekre. Hatalmas munka lehetett áthelyezni a zászlót a térképen...

Én marhára nem bánnám, ha egy kicsit modulárisabbak lennének a tankok. Nem egy top löveg és kész, hanem mondjuk 2-3 és lehetne válogatni, hogy melyik a legszimpatikusabb a te játékstílusodhoz. Ugyanez toronnyal, is. Lehetne jobban páncélozott, de lassabb és gyorsabb, de könnyebben átlõhetõ. További páncéllemezek, amik cserébe a mozgékonyságot csökkentik. Az ágyút, ha nem jó, azt tudod javítani, mindenféle modulokkal. De a többit nem és az pölö jó lehetne. Hányszor van olyan, hogy tök jó ez a tank, csak....

A 8.0-t véletlenül írtad, vagy rossz verzióval próbálsz játszani?

Amikor már mindent kezdenek benyelni a tier 6-osok is már borítékolható a végeredmény és erre még rájönnek az idióta csapattársak is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azt hittem az ilyen fejlesztések csak a harmadik kenyai heavy ág után jönnek! 😄
Azért, mert a böngészõd eltárolja a cookie-ban, mig a kliens mást használ.

lol a tegnapi nap egész jó volt 😄

Name Total Per battle
Victory ratio: 56%
Battles: 25
Efficiency: 3518.63
Average tier: 7.72
Experience: 13775 551
Capture points: 330 13.2
Defense points: 18 0.72
Damage: 45508 1820
Kills: 45 1.8
Spotted: 42 1.68
Ez nem hangzik rosszul, habár ez még csak Serb saját ötletbörzéje:

- the Chinese IS-2 will have the same slope-shaped armor (not the "plough") as the Russian IS-2, but it might change later. It is also considered that the IS will be separated into different vehicles with different hulls (IS, IS-2), this idea of separation is considered for other tanks too, no guarantees yet (as in - modules, one module for one hull, another for other = more customization, OR - it's unclear from the question - it might be in the form of a tree split (eg one tank turns into two etc.))
- the abovementioned split (of hull types) concerns for example following tanks: T-34 (45mm and 60mm hull thickness), StuGs (several body variants), Tiger (different drivetrains?), T-50 (T-50-2 goes away, might be replaced also with another variant of the T-50 design from a different factory), IS-7, Maus (there were more body variants), IS-3, IS-4 (current hull and the Objekt 701 hull), VK2801 - more types of hull from more sources, T32 with a MG turret and without, M46 variants, Sherman hulls, M3/M5 Hybrid and many others. However! SerB states this is just an idea and it might be killed in the future, just as it happend with multiturreted vehicles (so far) for example.

Ha megnyitom a W.o.T. eu-t az miért tudja, hogy én, én vagyok (SanDok)?
A szerver meg nem tudja.
Nekem is tetszett, szerintem idáig a legjobb trailer. Szépen megcsinálták CGIvel a tankokat. Nem ártana filmekben is CGIt alkalmazni pl az a fehér tigris ami egy átmodolt IS az nevetségesen gusztustalanul nézett ki.

A bejelentkezõ képernyõ, ahol a jelszót kell megadni a belépéshez, hogy feltöltse az eredményeimet, gondolom.
A játékverzió:8.0 (WoT.exe)
Hajnali kedélyborzolók:

Amx50B 500 körülit sebzett(1 lövés tehát),az Is-7 meg 0...
És olyan lemming mód megindultak lefelé a bázisból hogy öröm volt nézni.
Beccappeltek így túléltem.
Ez kábé minden páncélra építõ tankal így van mióta kreditért lehet venni aranylõszert. Ha valami páncélozott jön, átváltunk aranylõszerre, és gyorsan vége.

Mozgékonyság és tûzerõ, az a fontos. Páncélzat nem szempont.

Victory!
Battle: Lakeville 2012. november 9. 0:33:05
Vehicle: Comet
Experience received: 2 272
Credits received: 54 192
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
4100 dmg 😄

át lehet azt lõni arany lõszer nélkül is, sõt oldalába kerülni még könnyebb😛 Lomha szar😄 kap két kokit az artytól és csókolom. Egyébként én is örülök a credites gold lõszernek, mivel általában meddel megyek annak meg mindegy mivel lõnek rá. Viszont lehet es-re vinni goldot. Én randomba nem nagyon lövök golddal, tudom mit hol kell lõni.
patchaou
Én örülök neki😊 Cw-re már nem kell aranyat költeni. Randoba is viszek párat, hogy ha valami olyan jön szembe akkor átváltsak. Random csatában pedig nem egy idiótát láttam panaszkodni a lepattanó prémbogyók miatt, az a full nyomik azzal sem lõnek át ha nem tudják hova kell célozni. Belebukni pedig tuti nem fog a játék, mivel ha úgy érzik nem válik be, akkor 8.2-nél kiveszik ezt a lehetõséget.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hm igen erre már én is rájöttem. A fragért jár a legtöbb úgyhogy mostantól arra kell hajtani hivatalosan is.

Hm én azt mondom hogy minden tanknak van stílusa. M5 nem gyilkolásra való. Jó camo és periszkóp be a bokorba aztán gyûljön az XP. Ha esetleg látunk utat akkor mehetünk artyért.

popey8
Ennyi damage-re csak 1158xp (T-54)? Lófütyi. Kapja be a WG. Pedig azt mertem feltételezni, h ennyi dmg után ace tanker leszek, de megint tévedtem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png