World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pershing > T20 top lövegje egy tierrel feljebb <#eplus2>

Szóval ha a gyorsabb gépeket szereted akkor KV1-S, ha a robusztusabbat akkor KV3 vagy T29

wot nick: PsychoTrooper

Azta, már megint! Nem tom, lehet rosszul látom de a csaták nagy részében a gyengébb képességû játékosok döntenek! Bekúpolnak, nem mozdulnak, várják a galambot és a végén itt is ott is csak Õk maradnak! Jobb esetben elindul valamelyik (a vége elõtt 2 perccel) és az gyõz kinek nagyobb a mákja! 😊
Élmény tekintetében szerintem a T29 és a Perzsa a legjobbak, innentõl ugye rajtad áll, hogy a med vagy a heavy stílus fekszik jobban. Keresni a felsorolásból egyikkel se fogsz vagyonokat.
még jó, h nem játszok lowtierben 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Master91
Su-26-al nyugtatom le magam 😄 Átlagos 3-4es tankok majdnem 1 lövések, 76% legényekkel 9.7 sec a reload time, mi lesz itt 100%-on... 😄
érdekes meglátás...:-)köszi
HUMMEL! élmény vele a játék.
komolyra fordítva a szót, én a Pershingre szavazok

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Sziasztok.Kérlek segítsetek.Milyen tankot vegyek címû monológom következik...A lehetõségek:KV1S,KV3,ARL44,PERSHING,T29,HUMMEL.Melyik lehet az amivel nagyot lehet szakítani,"sunyi"játékmóddal,hoz is a konyhára,de élmény vele játszani...A válaszokat nagyon köszönöm:-)
bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

505thZajcev[PT]
En olyat lattam mar hogy nyitott artynal a resei kozott ment at a lovedek, de itt nem arrol van szo, ugyhogy varjuk a pikcsort.

Mighty
Olyat látott már valaki, hogy egy tankon konkrétan átment a lövés?
Tegnap este Ensken rongyolok O-704-gyel a medek után a dombos részen, VK 2801-et becélzom, lövök. Jön a duma, hogy megvolt a hit, sebzés nuku és mögötte felporzik a talaj a becsapódó lövedéktõl 😮

Majd megnézem a replayt, mert még most sem tudom ezt elhinni. Ha ez tényleg így volt, feltolom valahova.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A játékban elért dolgaid nem vesznek el ha újratelepíted, azok a szerveren tárolódnak. Csak a telepítéssel van macera.
Én azt gondoltam, hogy hátha megy újratelepítés nélkül is.
Azután meg kérdezni is lehet!
Pl. most!
Tekintettel arra, hogy általában délután kb 18 h-ig, vagy kora reggel játszom a játékot, mert délelõtt mindig van valamilyen dolgom, és akkor a gépem is ki van kapcsolva, nem tudok azonnal reagálni. Ha másképp nem megy, akkor biztos újratelepítem a "nyavalyás. 😊"-t, csak az a kérdés, hogy akkor legelölrõl kell kezdeni!? Mindenesetre köszönöm az eddigi ötleteket, segítségeket, csak gondoltam a "profik" többet értenek hozzá, mint az amatõrök, és a profik fél szavakból is értik egymást. Én csak leírtam a jelenséget, hogy nem tudok belépni, mert hibaüzenetet ír ki. És ez a "nyavalyás. 😊" "Sandok nevû pedig" hagyná, hogy segítsenek neki!
Péntekre

De még mennyire! Én imádtam.

WoT: Nishizumi77

Nekem is jól jön a reggel vásárolt, naonszexi Pershingemhez. Remélem olyan jó lesz, mint ahogy kinéz!
Én amúgy a type legénységét barracksba raktam és tettem bele új 75%os legénységet. 8.2ig képezni fogom õket aztán majd T5 vagy 6os kínai tankba rakom õket utána visszakapja a rendes legénységét a type. Pont kapóra jön a hétvégi legénység fejlõdés bónusz. 😛

Ez volt a legelsõ javaslat itt valakitõl. 😊

Próbálnánk segíteni, csak nem hagyja a nyavalyás. 😊

<#smile>
Ez jó. De amúgy tényleg így van, mindketten félmondatok alapján próbálunk meg hozzászólni valami okosságot. Szerintem legjobb lesz, ha nem folytatom.

Ez a Sandok nevû pedig jobban teszi ha újratelepíti a játékot magánál, az vélhetõen megoldja a gondját.

Amekkora buli lehetett, örülhetünk hogy nem repül...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Biztos ócó.

Nem tudom miféle szörnyszülött akar ez lenni, amerikai festés szín meg a géppuskás kupola, oszcillációs toronnyal, Panzer III felfüggesztéssel ( annak van 6 kis görgõje alul, pz4nek 8db van ), és orosz csillaggal. Ez ilyen minden nemzetbõl hozott tulajdonsággal rendelkezik mondjuk oroszoktól csak csillagra futotta 😄

Most vagy én maradtam le valamirõl, vagy te. 😊

Azzal kezdõdött még tegnap, hogy nem tud belépni, mert "A szerverre küldött bejelentkezési csomag hibás!" hibaüzenetet kap. Aztán írta ezt a 8.0-t. Ezért kérdeztem, hogy milyen verzióról van szó.

Mivel minimál stílusban írkál, olyan olvasgatni, mint Malevics Fekete négyzet címû képét nézegetni. Szép-szép, de ez egy négyzet vazze.

az lesz az. köszi
Az xvm config fáljban ezt a sort átírtam true-ra és utána volt gyõzelmi arány is, igaz csak a betöltõ képernyõn, csata közben nem mutatta.

"showChances": false, // true – Enable display of "chance to win" (only with xvm-stat) Read more: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/1642-chance

wot nick: PsychoTrooper

Nem tudna játszani, ha nem az aktuális verziót használná.

Sajnos fél naponta ír minimál információkat, így nehéz. 😊

Kérdés, hogy launcherrel indítja-e. 😊

Fasza.
Szóval ha már be tudsz lépni a játékba, akkor egészen biztosan 8.1 verziót használsz, mert azon üzemel most a szerver és a kliensek is. Tökmindegy mit ír ki máshol.

8.0-ával be se engedne a játékba a launcher.

Mert akkor azt senki se fejlesztené ki 😄 Én tuti nem. Bár faszért nem cserélték le a francba? 😄

Alapból flankeléssel operálsz, ahol meg nem lehetséges, ott betöltesz prémlõszert, és voila, máris hihetetlen 350mm átütése van a T-54ednek. Nem éri meg az a 18mm extra átütés a lomha célzási idõt és a gyengébb pontosságot.

Az új ágyú sokkal értelmesebb választás a T-54re, különösen mióta lehet kreditért prémlõszert venni. Az egyetlen hátránya, és ez nagy prosztóság a Wargaming részérõl, hogy a másik ágyúból lehet kifejlesztni a T-62õt.

"WorldOfTanks.exe", tulajdonságok, verzio, : 0.8.0.0
Pz II futómûvel???

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az editorral be tudod kapcsolni. A loading screen tabon van, felül egy gomb.

bujcsik555
benne van, több féle is, mes jópár dolog amit az alap configba nincs bekapcsolva. Online editorba nézz szét, találni pár hasznos kapcsolót.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Az kb mindegy, hogy mit ír ki esélynek. A lényeg abban van, hogy látod, hogy a tankkal, ami veled jön, tudsz-e majd összedolgozni, vagy ki fog halni melõled, mert annyira fog igyekezni, hogy õ is lõjjön egyet, hogy kimászik a pusztába, vagy a domb tetejébe.

Az új verzió óta most már alapból nem mutat semmilyen nyerési esélyt.
Nem tudom benne van e még egyáltalán bakapcsolható módon.

Benne van a nyerési esély nem? Sõt most már a csapatban lévõ tankok tier szintje alapján is mutat nyerési százalékokat.
Hát persze, tudod, attól hogy te nem látod ki mennyire hülye, rögtön okosabbak lesznek. <#nyes>

De most komolyan, nem strucc viselkedés ez? Attól hogy homokba dugod a fejed, még nem fog megváltozni a helyzet körülötted.

Egyébként az XVM mod legújabb verziójából végre kivették ezt a hülye nyerési esély latolgatást. Nagyon helyes, amúgy se arra való.

Mindegy, azt is kínában gyártották... :-)
Nem, ez amerikai lesz különben is ez orosz csillag, a kínainak sárga szegélye van.

Ennek a felfüggesztése miért olyan mint a Panzer IVnek?

Credit szerencsére nem probléma, mert max 6-ot használok és ha nagyon mínuszos a kör akkor jöhet a jó öreg type vagy t34. De abban igazad van, hogy drága, de hál istennek már nincs más tank amit ki szeretnék húzni, mert az angol ág hidegen hagy és megvan az összes tank amit szeretnék így már csak játékélményért kell játszani és az jó. Persze ha kellene a credit, mint állat spórolnék. Ja és abban is egyetértünk, hogy gold ammo is pattanhat (pattan is), de ha szemben állnék egy beforgatott e75-el, vagy e100-al d54ben is goldot használnék, ha nincs esély flankre.
De egyetértek veled is.

kínai...
T71 torony, vöröscsillag... ez meg mi a rák?

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

popey8
Ja és a gold lõszer sem garancia semmire, mert az is ugyanúgy pattog és még drága is. A lánctalpban is ugyanúgy elakadhat, fõleg ha nem csak az E-75-öt nézzük, mint kemény ellenfelet.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Nem tudom te, h állsz anyagilag, de ha megengedheted magadnak a gold lõszert, akkor jó neked. Nekem kell a kredit a tier10-esekre (rövid idõn belül hármat - hosszabb távon még kettõt+1 tier8 artit - is meg kell vennem és még csak kb. 2-re van meg a pénz). A másik dolog meg, ha annyiszor használnék arany lõszert, amennyiszer E-75-tel találkozok és nincs esély flankelésre, már rég csõdbe mentem volna.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
Nagy ritkán mutatja nekem is ( mondjuk nekem a test van )
Szerintem a másik. Ha jön ilyen kemény cuccos betölt arany és kap 😄 Mert golddal 350 a pen és lehet csapatni vele. Mondjuk én még nem fejlesztettem ki egyiket se. Még 😄 De elsõnek tuti a kisebb penest fogom kihúzni. (lehet belenézek a késbe, de majd ha meglesz a másik is kipróbálom.