World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Elkapta a gépszíj a Löwet. Végre prémium nélkül is jól hozott.<#zavart1>

toocha
Kérdés: az M5-bõl M7-re vagy M24-re menjek tovább?
Kérdés2: ez az M5 lesz a kínai M5 is?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nem mondtam hogy én találtam ki 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Artillery. Magyarul nem tudom minek lett fordítva.

Hellfire vagy Javelin rakéta? Na hát pont az nincs a játékban 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pont a múltkor beszéltem én is egy pár emberrel hogy a negatív XP lenne az ami igazán jó lenne, mert kevés gyökér jutna így el T10be. Persze ez nyilván nem lenne túl nyereséges a WG-nek, elvégre õk a gyökereken kaszálnak rengeteget.

valaki mondja meg mi a fene neve van annak a tankrombolonak amely felfele lovi a loszert es altalaban talal is koszi

Amúgy én nagyon támogatom ezt a credites gold ammo dolgot, rengeteget javít a low és mid tieres grinden, sokkal kisebb a frusztráció, a kalap fos tankok használhatók lesznek. Pl M5 stuarttal most tök jó játszani, mondjuk a 100mm penes 75ös HEATjével óvatosan kell bánni viszont T5-6os csatában elég hatásos.

WoT: Nishizumi77

Mentem egy baromi jó kört M5 stuartal, természetesen esélytelen volt a kört megnyerni, nehogy már sok xpt kapjak. Viszont volt egy baromi jó jelenetem, még mindig szakadok 😄
ECLel harcoltam, megállt elõttem és lõni készült, de közben belém rohant egy ellenséges pz3 és arrébb lökött, õ viszont az én helyemre került és abba lõtt bele az ECL, pz3 felrobbant, hatalmas volt 😄

WoT: Nishizumi77

Melyik utat választanátok a Hellcat felé? Az M8A1 -> T49 vagy a T40 -> M10?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Solten
<#vigyor>

Saor Alba

Solten
lol

Victory!
Battle: Abbey 11 November 2012 13:12:13
Vehicle: A13 Covenanter
Experience received: 1,519
Credits received: 26,016
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Saor Alba

A negatív xp kicsit erõs szerintem. Aki hamar elhalálozik, az nem kap nagyon sok xp-t a gyõztes oldalon sem. Pár epic csatát kivéve, ahol dõl az xp mindenkinek. Viszont a vesztes oldalon tényleg adhatna egy kicsit többet.

Van az a rész, hogy némi xp-t visszaoszt a csapatnak. Azt eltörölném a vesztes oldalon például. Akkor ott mindenki annyit kapna, amennyit hozzátett.

Jóvan, lépjünk tovább 😊

Amúgy amióta lehet nézni hogy ki mennyi XP-t kap pontosan milyen tevékenységért (pl sebzés, spot stb) azóta én nagyon durván megrefomálnám az XP osztását.

Az egyszerûen elfogadhatatlan, hogy a vesztes oldalon lévõ LEGJOBB játékos (aki leoszt komoly sebzész, szerez killt, spottol, stb) TÖBBNYIRE kevesebb xp-t kap mint a vesztes oldalon lévõ LEGROSSZABB (aki max 1-2 lövés után megpurcant).

Szóval én pl eltörölném a victory szorzót, SZEMÉLYES tevékenységre adnék csak XPt, és alapból mindenki negatív XPrõl indulna, szóval ha semmittevéssel meghal, nemhogy több XPt kapna ha nyernek, hanem még vesztene is. Szóval a nagyon gyökér/lusta/afkzó/semmittevõ az soha az életbe nem jutna el magasabb tierbe.

Persze ez azért nem történik meg soha, hiszen ezt megérezné a WG zsebe.

Hát erõs felütéssel indítottam. Nem állt szándékomban sértegetni, csak vicc volt az egész, teljesen egyetértek veled. <#wave>

Az egész hozzászólása irónia volt. <#wink>
Mindegy, nem érdekes.

"Legalább ne írnál le hülyeségeket."

Ebben hol az irónia? Még szmájlival se jön ki sehogyse.

Ne már lammaer, kialvatlan vagy, vagy mi, hogy ekkora iránizálást nem érzékelsz? A fekete Volga se tûnt fel? <#nyes><#wink>

Nem akarok nagyon okosnak látszani, de ha nem sebzel akkor mire kapnál creditet?
Van júzer aki egyszerûen nem tudja elkölteni a bevételét, fullad bele a creditbe prémium acc-al úgy, hogy folyamatosan húzza az ágakat.
Tudtommal a full orosz megvan neki, talán a az O263-at kivéve, a francia, USA med heavy szintén.
Igaz majdnem 1900 az átlagsebzése.

"Irónia-szmájli lemaradása" esetének áldozatává váltál <#smile>
MI volt a hülyeség abban amit írtam? Szívesen veszem ha KONKRÉTAN megmondod. Én ezekrõl tudtam ahol bevallottan hozzányúltak a credithez, aki nem ignoráns és elolvasta a pachnotest meg követte a fórumokon a témákat tudott róla.

Persze tudom, boldogok a tudatlanok... sírni meg könnyebb. Meg ugye mennyivel jobb lenne a játékosokbnak is, ha belépéskor megnyomhatnának egy piros gombot, és hirtelen megjelenne a garázsban az összes tank, 300%-os legénységgel, fullextrásan.

hawken
"De ha a bokor mögött elkezdesz lövöldözni, akkor a bokor által adott elrejtés megszûnik, mivel láthatóvá teszi a lövés (fénye-füstje-hangja) a pozíciódat."

Persze ez csak abban az esetben mûködik hogy ha te lõsz, mert az enemy simán lõdöz a bokor mögül anélkül hogy láthatóvá válna 😄

Szép kocsi,a vezetõség tagjainak a fejét szivesen szétverném az elején.<#puszi>

Master91
Mondjuk annyi jót írok a WG -nek, hogy kb. 2500 pénzé vehetsz prémiumot , ahhoz képest hogy ingyé is eltudsz jutni Tx tankig ( persze évek kérdése szinte).
Wow meg mennyi a havi díj hogy JÁTSZHASS? 4-5 ezer?

csak hát én a 2500 Ft-ot is sajnálom rá 😄
Legalább ne írnál le hülyeségeket. A worldoftanks vezetõsége, a felhasználók igényeit maximálisan figyelembe véve változtattak a játék pénzügyi rendszerén, ezzel is segítve, hogy a játékélmény a maximumhoz közelítsen.

Szerintem ezzel te is egyetértesz, különben meglátogatnak.

Igy van, a REJTÕZÉSRE kap büntetést az ember ha lõ. Magyarul, amikor lõsz, elveszted az álcázásbónuszod, az X méteren belüli bokrok sem rejtenek plusz még a tank természetes láthatósági értéke is nõ.

Tehát: aki rejtõzködni akar az ne tüzeljen.

Tavaly november óta folyamatosan hozzányúltak.

Te jó ég te pont kacsával akarsz egy klánba kerülni?<#ejnye1>

Pales27
Ha hozzárendelsz az accodhoz telószámot kapsz 100 aranyat

Bevallottan (!!!) hozzányúltak a credithez, nem is egyszer a béta óta, le volt kommunikálva.

Kapásból ott van amikor Tier7nél 4x-ére ugrik a lõszerár (bár lehet hogy az még bétás volt), aztán ugye ott volt a "nagy gazdasági átalakítás" - 2-3 patchel ezelõtt, hetente adtak táblázatot hogy melyik tankon mennyivel csökkentették a bevételt.

Az egyetlen amit nem emlékszem hogy leírva láttam valaha patch notesben az, hogy a gyõzelem csak XPre ad +50%ot, creditre nem.
Ez tuti nem így volt jódarabig, aztán egyszer csak megjelent a wikin hogy ez így van.
Ez ugye több mint 30%os váltás önmagában.

Kaphatok 300 gold elõleget??
Ha megvannak a jelentkezéshez szükséges feltételek, akkor kipróbálunk, de ahhoz, hogy aranyat kapj, ahhoz aktívnak kell lenni, és minden lehetséges alkalommal ott lenni gyakorláson és CW-n. Ha mindez megvan, akkor lehet szó errõl, de mielõtt ez szóbakerül legalább egy hónapot teljesíteni kell.

Igen, a moderátor.

Majd akkor ledolgozom náluk az összes tankjukat lemosom
Nem hiszem hogy olyan hülye lenne hogy csak úgy hozzád vág 300 aranyat,annak ad zsoldot aki meg is dolgozik érte cw-n.Zsoldhoz terület is kell ami termel aranyat,nem tudom van-e területük,mert nem követem.

A -25% büntit szerintem a rejtõzésre kapod, ha tüzelsz, mivel "a durranással és torkolattûzzel" felhívod magadra a figyelmet, de majd kijavítanak a többiek, ha nem ezt jelenti.
Veszek csak adjál pénzt miattam így is csinálhatjuk
Csak optimistán. 😊

Nem lenne egyszerûbb venni, ahelyett, hogy lejmolsz, mint punk a kárörvendõ vesebab koncerten?

bujcsik555
Szerintem te teljesen el vagy tévedve barátom.
Leírom szájbarágósan, hátha úgy jobban megy.

Natehát, a láthatósági rendszer úgy mûködik, hogy van a tanknak egy alap értéke hogy meddig lát, meg õt mennyire lehet látni. ezt az értéket módosítják a fák-bokrok. Ugye a valóságban is, ha egy bokor mögött vagy, kevésbé látszol. De ha a bokor mögött elkezdesz lövöldözni, akkor a bokor által adott elrejtés megszûnik, mivel láthatóvá teszi a lövés (fénye-füstje-hangja) a pozíciódat. Tehát az álcázásból kapsz levonást, ha tüzelsz, azaz könnyebben észrevesznek.
Persze sok tényezõ módosítja hogy látnak-e vagy sem, de nagyvonalakban ez a válasz a kérdésedre.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Akkor meg van a terv beszélek a HUNS fõmandrójával hogy vegyen be és adjon má nekem 300 goldot majd egyszer meghálálom
Gondolom pont ezért nem. 😊

Az más,klánban kaphatsz zsoldot.De hogy hogy hogyan osszák fogalmam sincs,de már én is kaptam.

Na igen nekem is van pár alt acc amire kódokból toltam aranyat,hogy majd át pakolom fõre.De nem vezették be az arany átadást így ott porosodik.

De akkor a klánoknál hogyan osszák szét a manuszoknak a zsét?
Szerinted ha mûködne a dolog már nem toltuk volna át régen a fõ acc-ra?
Nekem is porosodik 1,2k aranyam a fene enné meg.

mijki
Ez milyen kód, akció, etc.?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ide vele <#szeret>
Nekem van olyan alig használt accom amin van 1k arany is,kódokból.<#szeret>

Honnan zsákmányoltad foximaxi?