World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés2: ez az M5 lesz a kínai M5 is?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT: Nishizumi77
ECLel harcoltam, megállt elõttem és lõni készült, de közben belém rohant egy ellenséges pz3 és arrébb lökött, õ viszont az én helyemre került és abba lõtt bele az ECL, pz3 felrobbant, hatalmas volt 😄

WoT: Nishizumi77
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Victory!
Battle: Abbey 11 November 2012 13:12:13
Vehicle: A13 Covenanter
Experience received: 1,519
Credits received: 26,016
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Saor Alba
Van az a rész, hogy némi xp-t visszaoszt a csapatnak. Azt eltörölném a vesztes oldalon például. Akkor ott mindenki annyit kapna, amennyit hozzátett.
Amúgy amióta lehet nézni hogy ki mennyi XP-t kap pontosan milyen tevékenységért (pl sebzés, spot stb) azóta én nagyon durván megrefomálnám az XP osztását.
Az egyszerûen elfogadhatatlan, hogy a vesztes oldalon lévõ LEGJOBB játékos (aki leoszt komoly sebzész, szerez killt, spottol, stb) TÖBBNYIRE kevesebb xp-t kap mint a vesztes oldalon lévõ LEGROSSZABB (aki max 1-2 lövés után megpurcant).
Szóval én pl eltörölném a victory szorzót, SZEMÉLYES tevékenységre adnék csak XPt, és alapból mindenki negatív XPrõl indulna, szóval ha semmittevéssel meghal, nemhogy több XPt kapna ha nyernek, hanem még vesztene is. Szóval a nagyon gyökér/lusta/afkzó/semmittevõ az soha az életbe nem jutna el magasabb tierbe.
Persze ez azért nem történik meg soha, hiszen ezt megérezné a WG zsebe.
Mindegy, nem érdekes.
Ebben hol az irónia? Még szmájlival se jön ki sehogyse.

Van júzer aki egyszerûen nem tudja elkölteni a bevételét, fullad bele a creditbe prémium acc-al úgy, hogy folyamatosan húzza az ágakat.
Tudtommal a full orosz megvan neki, talán a az O263-at kivéve, a francia, USA med heavy szintén.
Igaz majdnem 1900 az átlagsebzése.
Persze tudom, boldogok a tudatlanok... sírni meg könnyebb. Meg ugye mennyivel jobb lenne a játékosokbnak is, ha belépéskor megnyomhatnának egy piros gombot, és hirtelen megjelenne a garázsban az összes tank, 300%-os legénységgel, fullextrásan.
Persze ez csak abban az esetben mûködik hogy ha te lõsz, mert az enemy simán lõdöz a bokor mögül anélkül hogy láthatóvá válna 😄
Wow meg mennyi a havi díj hogy JÁTSZHASS? 4-5 ezer?
csak hát én a 2500 Ft-ot is sajnálom rá 😄
Szerintem ezzel te is egyetértesz, különben meglátogatnak.
.jpg)
Tehát: aki rejtõzködni akar az ne tüzeljen.
Kapásból ott van amikor Tier7nél 4x-ére ugrik a lõszerár (bár lehet hogy az még bétás volt), aztán ugye ott volt a "nagy gazdasági átalakítás" - 2-3 patchel ezelõtt, hetente adtak táblázatot hogy melyik tankon mennyivel csökkentették a bevételt.
Az egyetlen amit nem emlékszem hogy leírva láttam valaha patch notesben az, hogy a gyõzelem csak XPre ad +50%ot, creditre nem.
Ez tuti nem így volt jódarabig, aztán egyszer csak megjelent a wikin hogy ez így van.
Ez ugye több mint 30%os váltás önmagában.
Igen, a moderátor.
Nem lenne egyszerûbb venni, ahelyett, hogy lejmolsz, mint punk a kárörvendõ vesebab koncerten?
Leírom szájbarágósan, hátha úgy jobban megy.
Natehát, a láthatósági rendszer úgy mûködik, hogy van a tanknak egy alap értéke hogy meddig lát, meg õt mennyire lehet látni. ezt az értéket módosítják a fák-bokrok. Ugye a valóságban is, ha egy bokor mögött vagy, kevésbé látszol. De ha a bokor mögött elkezdesz lövöldözni, akkor a bokor által adott elrejtés megszûnik, mivel láthatóvá teszi a lövés (fénye-füstje-hangja) a pozíciódat. Tehát az álcázásból kapsz levonást, ha tüzelsz, azaz könnyebben észrevesznek.
Persze sok tényezõ módosítja hogy látnak-e vagy sem, de nagyvonalakban ez a válasz a kérdésedre.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nekem is porosodik 1,2k aranyam a fene enné meg.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro